5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #2518 Most nem tudom megkukkolni. Mi az allas? -
ikarus44 #2517 Azért nem semmi, hogy már lassan 43 napja tart a war. Lassan már az lesz, hogy a fejlesztők fognak belenyúlni. -
Devid-on #2516 Majd ha lekorlátozzák a kasztokat a pályán,akkor esetleg felnézek de addig -
ChipKng #2515 Grabo: Spicli!
Devid! Udv ujra itt, mester! Mikor jossz csataba?
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.14. 15:01:59 -
#2514 Aha, ha tudnád hogy miket mond rólad Endres TS-en... Te, az úgy szid... hogy ihajj-csuhaj! -
Devid-on #2513 Annyi mikor itt voltam és lestem követtem az eseményeket akkor sehol sámli,most meg folyik itt az élet rendesen.Kezdem érteni hogy valami bajotok van velem értem én azt tudtam eddig is hogy Chip utál de hogy te is Gabo ez már-már könnyeket csal a szemembe -
ikarus44 #2512 kultúröszejövetel. (Ne kérdezd honnan jött ) -
#2511 6000 új üzenet, mi? :D Jól eltűntél. -
Devid-on #2510 Te jó ég mi folyik itten? -
ikarus44 #2509 Hát most az új karival, én is a carbine-re megyek, mert már én is kíváncsi vagyok rá -
#2508 Áhh, nincs sajnos. De ha meglesz Chip... A jó Úristen kegyelmezzen annak, aki szembe kerül velünk. -
ChipKng #2507 120-as pinggel is elegge nagy a hatrany.
Neked megvan mar az amcsi katonadnak a Carbine? Bar a Tommy is elegge jo moka. -
ikarus44 #2506 Rendben. Zsombor majd vegyél fel, meg majd írd le kérlek az ingame nevedet is kérlek és ott privátban megadom az IP címet. Az én ingame nevem IKARUS44 -
ChipKng #2505 Ennyi informacio alapjan nem lehet ezt megallapitani, ne vard el tolunk. Az szep dolog, hogy ha valaki elso egy-egy csataban, node a kerdes az: megnyertetek azt a csatat? Szoktam en is elso lenni, de olyankor szinte mindig elveszitjuk a csatat aminek nagyon nem orulok. Meg lehet nezi Roland korabban belinkelt videojan, irotra magas k/d-t csinalt hatalmas XP-t takaritott be es megis elveszitettek a csatat ellenunk mert mi esszel/taktikusan jatszottunk. Szamomra ez nagy elegtetel.
Az en velemenyem szerint a K/D olyankor szamit ha eppen XP-t meg gyakorlatot akarunk gyujteni es kesz.
A Puma TS-t szerintem nyugodtan megoszthatod Ikarus, ne titkos. A FB-n is hirdetik. Fokepp nemetekkel jatszanak, szal lehet hasznat veszi.
-
#2504 Zsombor, mesterlövésszel én:
De amúgy tegnap is 20-22 kill után ütött el egy autó, de mesterlövészt elég keveset használok mostanában.
// Kicsit más //
Tegnap: Huhh geccó, tegnap úgy bedarált minket egy klán, hogy még a sört sem tudtam kinyitni játék közben... Full M1/M2 Carbine-al szerelt arcok, 80% headshot. :) Mondjuk a 180-as pingem biztos nem segített az ügyön -
zsombor1969 #2503 Esetleg még további válaszok az első kérdésemre? -
ikarus44 #2502 A TS ügyileg én csak vendég szoktam lenni, mert a Pumáké, meg az MKH-é a szerver, így nem tudom hogy megadhatom-e az IP címet, mert én is a többektől kaptam.
Ha kérdésed van akkor nyugodtan felteheted, szívesen segítenek a többiek is. -
zsombor1969 #2501 A K/D-m ha mesterlövészkedek akkor 3, ha megyek és harcolok akkor 1,5. Még egy kérdés: lehet én vagyok a vak, de hol lehet embereket találni csapatmunkára? TS-en nincs senki általában.
EDIT: Azt hiszem, sűrűn fogom látogatni ezt a fórumot, elég hasznosak vagytok :) (mármint segítség szempontjából)
Utoljára szerkesztette: zsombor1969, 2016.01.13. 21:27:03 -
ikarus44 #2500 Nos én nem a pontjaimat, hanem a (és ált. az mondják tudásmérőnek) a K/D arányt szoktam nézni. Ha pozitív, vagy kb. egyenlő akkor jó. Én pl. éppen ezért nem vagyok jó játékos sajna.
Az életkorodról pedig: Ha tudsz fegyelmezetten játszani, és nem csinálsz butaságokat, akkor nincs azzal baj. De pl. gyakran szoktunk szakaszozni fórumtagokkal, így van lehetőségünk még tovább fejlődni, és egymástól dolgokat eltanulni. -
zsombor1969 #2499 Sziasztok.
Új vagyok itt, az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyire vagyok jó játékos? Staged battle-zek, általában ha az elején lépek be, úgy 200 ponttal szoktam első lenni a csapatban. Van egy full moddolt MP34-em meg egy T-Postos G43-mam, hoarderrel van 20 töltény benne. (hogy beleférjen mindkettő). Infantry vagyok, és általában váltogatni szoktam a játékmódot, tehát először foglalom a pontot, és ha befagytak az attacklinek, átváltok tree fairy-be. (fatündér, a fa mögött kempelő mesterlövész) 7-es szintű vagyok amúgy. Szóval ez mennyire jó 1. taktika/fegyverkombó 2. mennyire vagyok jó játékos 3. az, hogy 13 {éves} vagyok, az nagy hátrányt jelent? Nem "egó"-ból kérdem ezeket, csak érdekelne a véleményetek. (mint aktív fórumozók) :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem troll kérdés, tényleg. -
ikarus44 #2498 Nem vagy vele egyedül -
#2497 Így kell nyomni, nincs mese -
#2496 Jaaaaj! Imádom ezt a sorozatot! -
ikarus44 #2495 Itt van egy kis videó amiben szerepel a kedvenc fegyód is
Funny moments -
Golyofogo_ #2494 Ez mókás volt: repcsis csata próba, de kb egy rövid sorozat után annyi volt nekem, így mondom hanyagolom. Kari váltás, respawn, erre már zúg is felém 2 messer... Éééés akkor..... csatt. Kaptam ~130 (+130) xp-t. Bosszúm még a másvilágról is ütős.
: csatt
Annyira le akartak lőni valakit, hogy lezúzták egymást.
Már értem miért kaptam pontot akkor is amikor puskával rálőttem egy repcsire, és kb 3 perc múlva jött az xp meg hogy lelőttem
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.01.13. 18:53:02 -
#2493 Azt-azt :) Bocsi, összekevertem.
De amúgy én még olyat nem láttam, hogy egyetlen tank mindkét hidat be tudta volna kempelni azon a pályán, igaz, csak 300 órám van a játékban egyelőre, és valószínű sok mindent nem láttam még. -
ToMy_ #2492 Öhöhö. Köszi, ezekre majd visszatérek jó 300 óra múlva.
Egyelőre egy kicsit elvarázsolt a tankolás is, ugyanis Earl Baker-t árirányítottam a páncélosokhoz (yolo), és éppen a Lee-t sikerült elérnie, csak pénz nincs rá. Most a franciakulcsra gyúrok, mert anélkül ezzel a papír Stuart-al nagyon kell óvatoskodni, nyamvadt géppuskákkal bekopogtatnak rajta néha. -
ToMy_ #2491 Hja, a csapatmunka ebben a partiban azzal merült ki, hogy kb. egyszerre ment a vágóhídra a csapat java része a két híd valamelyikén, mínusz azok akik scope-os fegyverrel jöttek a csatába. Azok leültek a bokorban a saját oldalon, és onnét lődöztek, csekély eredménnyel.
Próbálkoztam azzal, hogy viszek spawn-on felszedhető Panzerschrek-et és átúszok, de abból ugye 1 vihető plusz ha valaki jön szembe, el kell dobni, leküzdeni a szembejövőt, aztán újra megkeresni a csövet (ha még egyáltalán megvan és nem tűnik el addigra), úgyhogy két sikertelen próbálkozás után ezt hagytam a francba. Abban bíztam, hogy egyszer sikerül legalább meglőni, és vagy kijön szerelni, vagy odébbáll, és utána jön ki szerelni.
Viszont a Physical Training-re jól kaptam XP-t, ennyit még nem nagyon futkároztam/bringáztam egy körben. -
ChipKng #2490 "a terepjáróra Panzerschreck-et szerelsz" Akarod irni Panzerfaust-ot. ;)
Amugy nem megoldas mert mint mondta a hidat becamp-elte a Hetzer, tehat ha megprobal atjutni barki is azt szetlovi. Amugy ilyenkor az lehet a megoldas, hogy egyszerre mennek at mindket hidon es vki csak ater. Mindkettovel nem tud foglalkozni es nagy rohamnak kell lennie. Motorral konnyebb, mert az gyorsabb. En B line-rol tamadva anno azt csinaltam hogy elmentem jo messzire es atusztam a picsaba. Eltartott egy darabig de az O2 melletti tisztasrol camp-elo tankokat szepen hatulrol elore haladva felstickyztem a francba. Volt is meglepi. Erre kulon karakterem van arany plecsnivel hogy 6db sticky elferjen nala + meg egy anti tank fegyver. (RPG-43 elegge fasza moka)
Node ezek alap dolgok es Tomy problemaja onnan eredhetett, hogy a sajat csapattarsai inkabb mesterloveszkedesben eltek ki magukat (csipaztak) es nem mertek tovabb tamadni. Nem mernek kockaztatni. Egyedul meg az ember csak a szopoalarcot rakja magara. Ezert is kell a csapatjatek, hogy ezt akar cseten is vagy TS-en megbeszeljek az emberek. Ha mindenki megy a sajat feje utan, akkor ott minden van csak gyozelem nincs. -
#2489 Recon - nincs nagy különbség, két mod változik a két stílus között:
Passzív (távoli) Recon
Aktív (közeli) Recon
Alap felszerelés
Tankos megoldás 1: mindenképpen ki kell fejleszteni az RPG-43-at. Bazooka is jó, de elég drága mulatság, ráadásul egy lövés után el tud menekülni. Gránátot viszont olyan gyorsan tudsz rá dobni, hogy észre sem veszi, és már fel is dobta a pacskert. A Sticky gránát is jó, de az csak sok grind-olás után lesz elérhető.
Tankos megoldás 2: a terepjáróra Panzerschreck-et szerelsz, nekem az van rajta. Mindenképpen két emberes meló, TS elég erősen javasolt. Spawn után egyből felveszel egyet (akár a spawn pontról is), csapattársad meg a verdád hátuljából. Beül melléd, utaztok pár percet a tank mögé kerülve (fontos, hogy vagy az oldalát, vagy a hátulját támadjátok, mert nem üti át szemből sokszor), és ha túléltétek addig a kis utazást, akkor kiszállva a két lövedéket viszonylag EGY IDŐBEN rálövitek. Pusztulás, XP eső, bódogság - ilyenkor szoktam kapni egy fejlövést. -
ikarus44 #2488 Az sem változtatna semmit sem, mert ha észrevenné, akkor vagy kiugrana és bedarálna, ha nem javítókulcsa, hanem géppisztolya van (mint nekem pl), vagy csak szimplán elindulna.
-
ToMy_ #2487 Amúgy eszembe jutott egy érdekes dolog tegnap játék közben: oroszokkal támadtunk, németek védtek, nem tudom a pálya nevét, az ahol van egy híd illetve közvetlenül mellette egy romos híd. Ezen megy át a két line.
Naszóval, volt egy Hetzer a németeknél, nálunk kb. semmi anti-tank kapacitás, (asszem Panzerschrek is talán 1 vagy 2 ponton volt a mi oldalunkon, iszonyat távol a folyótól) és az a Hetzer egyedül levédte a két átkelőt, semmit nem tudtunk kezdeni vele. Ott állt egyhelyben, szarrá lőtt minden járgányt és gyalogost, aki át akart kelni a hídon vagy a romos híd melletti sekély vízben. Többször volt olyan, hogy ott lapultam mellette 2-3 percig, vártam, hátha kidugja a fejét, de nem. Miért is tette volna, nem tudtuk támadni, sebezni, semmi nem indokolta, hogy mozduljon vagy kinézzen.
Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy a páncélos megsemmisítésére lehetne egy olyan opció is, hogy kívülről unlockolható lenne a tank, kb. úgy, mintha lopni akarná az ember, csak mondjuk fele olyan gyorsan, és utána egy gránátot beejtve ki lehetne ütni a legénységét. Szerintem olyan ultranagy változás nem lenne a partik javarészében, csak az ilyen esetekben, ahol kb. annyira szerencsétlen az összeállítás, hogy egy darab egyhelyben kempelő páncélos megerőszakolja az egész ellenséges csapatot, mert nem tudnak vele mit kezdeni.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2016.01.13. 13:46:12 -
ToMy_ #2486 Igény No.1
Amúgy spottolásért jár XP?
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2016.01.13. 13:06:24 -
#2485 Story mode: ON
Eddig ugye úgynevezett passzív Recont használtam (mint kb. a 90%-a a Reconosoknak). Beosontam az ellenséges vonalak mögé, majd egy jó helyet keresve nehezítettem meg az ellenfél dolgát, vagy ha védekeztünk, akkor a saját vonalak mögé húzódva osztottam az áldást. Ilyenkor gyakran 300+ méteres távolságba lövöldöztem. Azt kell mondjam, rendkívül jó móka egy motoros embert leszedni 300 méterről full gázon haladva. Nem beszélve a rohadt sok XP-ről (kb. 70 XP egy ember kilövése 250+ méterről.) Rengeteg XP-t szedtem össze így, többször volt olyan meccs, ahol (Veterán tagsággal természetesen) 6.000+ XP jött egy meccs alatt war-ban.
Azt is írtam azonban többször, hogy én ugyan jól szórakozom a lövöldözés közben, de egyáltalán nem érzem effektívnek magam a csata alatt, hiszen nincs komoly ráhatásom a végkimenetelre. Szóval gondolkodtam.
A Recon-t felszereltem max sebzésre, ennek ugye az a hátránya, hogy rendkívül pontatlan. Node ez is bezony nagyon-nagyon relatív... Bezony. Míg passzív módban 300 métereket lövöldözök, addig aktív módban max. 200 méter, mert a cap pontok közelében foglalok el bizonyos helyeket. A max dmg elérésére használt skuló lényege, hogy kb. 170 méterig 120 sebzés, aztán utána zuhanni kezd, 200 méteren már alig 80 sebzés, majd lemegy 50-re is akár. Ezt a töltényt használva a fegyver jóval pontatlanabb - de nem 150 méterre! És itt a kulcsszó, a távolság. Ez a lényeg. 150 méteren belül akire rálövök, az döglik. Igen, bezony, úgyám, dá: még a Gold Heavy Set-es emberek is úgy rogynak össze egyetlen lövéstől, mint egy részeg amikor kirúgják a lábát. 10 perc alatt csináltam vele 22/0-s statot, utána egy verda elütött. 100 méteren belül nem volt hibás lövésem, mindegyik 1 hites volt (mondjuk gyanítom a 120 óra Mosin-ozás is közrejátszik benne).
XP-ben jóval "szarabbul" ad, de cserébe tudsz foglalni, és tényleg effektíven tudsz védeni cap pontot. Újra éreztem, hogy a csapatom hasznára vagyok.
Szóval XP gyűjtésre ajánlom a távolsági lövés szerelmeseinek a passzív Recon-t, aki pedig szeretne a csapata javára lenni, és megnyerni a csatát, az menjen aktív felszereléssel.
Igény esetén tudok felrakni képet is a használt modokról. -
ChipKng #2484 Emiatt volt legutobb leallas es szerver karbantartas mert az AT csapatok nem mozogtak. Akkor ezexerint nem sikerult orvosolniuk a problemat... -
ikarus44 #2483 Bocsánat, az off-ért, de úgy gondolom, hogy ma nem ehetünk el mellette.
Csendes Don -
#2482 Zavar támadt az erőben!
Most már a távcsövet is ki lehet lőni a puskából, ez igen! Az új titkos orosz fegyer: link
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.12. 20:21:01 -
Golyofogo_ #2481 Én voltam aki bánkódott a recon/APC nem ad XP-t miatt. Pedig nehezen likvidálható.
De most itt az újabb nyalánkságom:
Anti tank csapatom nem tudom mozgatni. Áll mint fa** a hegyen. Közben szépen be is támadták. Hurrá.
A másik csapat utánpótlása meg elindul Berlinből felfele. Mire visszanézek, két orosz város között hesszelnek Dániában. (a két város nem volt amcsi kézen) Így nem tudom mi a tökömet keresnek ott. No mindegy. Písz van meg relax. És most nézem valami ruszki csapat meg a mi vonalainkon csinálja ugyanezt.Na akkor nem csak én szívok.
-
#2480 Nem tudom miről beszélsz...
Amúgy az tényleg gáz, hogy ha kivágok egy Recon verdát, akkor azért nem kapok XP-t plusszban, csak ha ülnek benne. Ezt írta is már valaki itt a fórumon rajtunk kívül. Ok, ne legyen 30 xp, mint egy tankért, de akkor legyen 10, vagy 15, mert ez így elég szar. -
ChipKng #2479 Nekem felment 3800-ra mert felsticky-ztem egy recon-os autot. Kiabrandio, hogy nem kaptam erte egy deka XP-t sem, csakis kizarolag azert volt valami morzsa mert ketten szemetkedtek benne. A bevetel nalam 15k volt.
A hallgatozas azert szopo mert ha vki nimble badge-el rohangal akkor azt bizony nem hallod meg.