Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gunjack
Mivel lőttél rá?Nekem azért a fejest beadja 1 lövéssel.
Master91
2 perce találtam rá egy fekvő sniperre, közelről, 3 lövéssel FEJRE célzott lövéssel halt meg. 3 sebző találatom is volt, de mind a 3 -at közvetlen közelről a fejére lőttem, és nem volt 1 hit a headshot 😄
gunjack
Nemtudom másnak van-e olyan észrevétele mint nekem.Teljesen felfejlesztett fegyverrel(full sebzés 1 lövéssel)az esetek többségében bizony nem elég az 1 lövés.Nekem van gyalogos katonám K98 puskával több mint 100-as sebzésre állítva és van sniper katonám szintén ilyen leosztásban.Nem kevés munkaórát és creditet beleölve míg ilyenre szert tegyek.Nem is beszélve a fentartásáról amennyit ezekre még rá kell majd költeni.Erre 5-10 méterről rálövök valakire és otthagy a szarban mert nem öli meg és nincs idő a 2. lövésre mert bedarál.És mondjuk 10-ből legalább 4-szer ez van.Persze ott van a távolba leadott lövés ami érthetően nem sebez 100-at azt megértem de hogy 5 méterről 2 se legyen elég az már dúrva.Most lehet mocskos kemperezni meg végre 1 jó hír megszopatták a snipereket...de én a gyalogossal megyek épületbe pontot foglalni és nem a bokor tövét takarítom.De így hogy lutri az egész...bemegyek és vagy leszedem 1 lövéssel vagy csak rásebez és aztán röhögve bedarál kicsit erős.Más hogy látja?
Szep! Gratula! <#eljen> Kar, hogy kimaradtunk belole. <#pardon1>
Terawatt
Mocskos Objective camper !! <#gunyos1> <#nyes>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Roger6
Na, ma utánajártam, engem is kidobott, másfél órás meccs után. Szóval következő bejelentkezésnél megkapsz minden pontot, minden zsetont, xp-t, ami csak járt a csatáért. Szóval no para. Kár, hogy ma nem voltatok, rengeteg jó meccsem volt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Nekem ne mondják vazeg, hogy nem foglalok. <#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát reméljük csinálnak vele valamit, de gyorsan, mert kár lenne ezért a játékért mert igencsak hiánypótló játék.
Most mondtak a devstream-en, hogy ez csak kijelzesi hiba. Valojaban megkapjuk a pontokat. Lassu az adatbazis szerver es nem tud rendesen update-elni a frontend szamara. Ezt mondjak 4:48-nal itt: https://www.youtube.com/watch?v=JOpuAelZEOA
Sherman0070
Ha infantryman vagy akkor akár 6 is lehet.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Roger6
<#eljen> Amúgy ma este tudnék 1-2 órát játszani, ha mondtok időpontot, és a bug-ok ellenére is van kedvetek játszani. Max. 3 fő lehet egy csapatban?

Igyexem megrugdalni a fejlesztoket ezugyben mert ez azert nemkicsit nagy problema.
Na akkor még én sem erőltetem a visszatérést egyenlőre.
Bug. 24 kill veszett oda... Ebbol volt jonehany tank is... Pottyet bosszanto ugy 40-50 perc utan. <#falbav>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.30. 09:07:15
Roger6
Hülyét kap a játék, hogy nem foglalnak az emberek, csak lövöldöznek <#nyes> De amúgy elég zavaró.

Sherman0070
Amúgy ez miért van? Nekem ezt napi szinten csinálja...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ugy tunik nem fert bele 800 megaba a javitas:
Master91
hát, majdnem uninstalláltam 😄

új pálya még mindig crash
haver beakart vinni tier5-ösökhoz, bekaptunk egy olyan pályát amit még ő sem látott (3-4 csatát mentünk eddig 5ösön), ott is crash
mentem egyet soloba, ott a szokásos széna bálás pályát betöltötte, de kb. spawn killertek az oroszok úgy hogy beültek a légvédelmibe mi meg kijöttünk az erdőnkből --- > halott is voltál

16 perc játék, 4. helyen végeztem, 2500 pénz. köszönöm!
áh, vérzik ez a játék, pedig baromira tetszene
Volt bug boven... De meg mindig allva maradnak a halottak neha (nem esnek ossze/beragadnak). Szal varhato ujabb patch a kozeljovoben...
Master91
mi volt ez a 800 megás patch ?
Pottyet bugos ez az uj rendszer. En is lattam olyant, hogy allt egy ipse es lottem mint az atom, majd kesobb esett ossze (nem is kaptam ra kill-t), de addigra mar vki kiszurt es leszedett.
Roger6
Ezt egy játékmódba be is rakhatnák amúgy. Co-op,. vagy duo néven faszán mehetne is. 😊 Nekem tetszene az ötlet.

Mersant
tegnap olyannal talalkoztam amivel meg soha. a lelott emberek nem estek ossze, hanem zombikent nekialltak futni, beragadtak 1 ponton es csak akkor estek osze <#conf>
hetvegen meg a 100%-ot elert egysegemet nem lehetett upgradelni, hanem elkezdett ujra 0-rol szamolni. nagyszeru...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Alien69
Szvsz, lenne egy sokkal jobb megoldás, de ilyet még nem tapasztaltam/láttam. Úgy lehetne egy kicsit jobban kényszeríteni az embereket csapat munkára, ha párba rakná őket a rendszer, és ha bizonyos távolságra távolodnak, csökkenne az élet erejük, és megdegelhetnének már ettől is. Természetesen, a rendszer gondoskodna, hogy egy távcsöves mellé egy géppuskást rakna. <#nevetes1> Illetve, a járműveknél is hasonlóképen, lenne egy sofőr, meg egy tüzér. Repcsinél pilóta, bombázós.<#vigyor> Persze, lehetne már eleve "szakaszban" érkezni, meg ilyesmi. Így legalább minimum kollektív munka szükséges lenne. Anno, a BF2142-ben volt hasonló a gunshipnél. Ott ha nem volt géppuskása az embernek, már eleve nehezebben maradt életbe, főleg, ha az enemynél meg volt.<#ravasz1>

Roger6
Hm... 1 életes meccs... Most azon gondolkodom, hogy reagálnának rá az emberek? Lenne, aki bevállalja a Rambó style-t, és nyomul foglalni, vagy az orvlövészek miatt mindenki lapulna?

Bocsanat. Nem a CS ellen szoltam fel, mert annak is megvan a maga rendszere. Egy bizonyos szint felett mar kell strategia. De alatta mindenki eszetlenul rohangal elore es lodoz mint egy barom a tapasztalataim szerint. Aki meg nem rohan elore az rogton camper lesz. <#szomoru2>

Ezert is gondoltam, hogy sokkal erdekesebb lenne egy olyan meccs ahol 1 elete van mindenkinek. Jobban megkivana a megfontoltsagot es a csapatmunkat.
Roger6
Kicsit a CS védelmébe kelnék azért. A Counter Strike-nak pont a stratégia a lényeg, ha nincs stratégia, terv, halott vagy. Aki futkároz össze-vissza, az halott szintén. Aki Rambozik, szintén halott. Aki agyatlan: halott. Meg ugye: egy körben egy életed van, nem spawnolsz újra, és a csapatmunka jóval meghatározóbb, mint itt. OFF vége.

Kicsit olyan ez a palya, hogy bemesz bekursz egy granatot es tuti lesz 1-2 killed. <#gonosz2>
En az APC-t se engedtem volna erre a palyara ha mar a tankokat es egyeb jarmuveket (ertelemszeruen) kitiltottak.

Tegnap este meg toltam rajta 1-2 kort, hogy erezzem mi a megoldas kulcsa, de itt lenyegeben arrol van szo, hogy bemesz vmi nagy gyorsasagu fegyverrel (MG42/MP40 vagy C1/C2 stb) es osztod akit latsz. Sok idod nem marad camp-elni. Ilyen rohanj be es probalj meg tobb embert kicsinalni mielott meghalsz. Picit agyatlan counter strike feeling. Tenyleg azoknak van akik nem akarnak strategiazni csak esz nelkul loni es kesz. Csapatjatek itt tenyleg nem jatszik szerepet... szal kizarolag egyeni XP gyujtogeto rokaknak....felteve ha nem nullaz le a rendszer valami bena bug miatt (mint ahogy azt a minap tapasztaltuk). Reklamaltam is miatta a hivatalos forumon.
Csigalom, nyugaver. <#ejnye1> Legalabb aterzed milyen az amikor te idegesitesz fel masokat mikor 300m-rol kilovod oket az 1 hites csipaddal. <#eplus2> Ha a tankokat kiveszik a jatekbol akkor a repuloket es a recon-okat is ki kellene. <#crazya>

Itt tenyleg az kellene, hogy egeszseges egyensuly legyen es ne legyen az, hogy az ellenfel korbeallja biztos tavolbol a spawn pontot es agyaggalambvadaszatot folytasson. Persze a vadasznak ez elvezet, de a masik oldalon bosszusag.

Megneznek egy olyan meccset ahol mindenkinek mindossze 1db elete lenne, de mondjuk abban a csataban legalabb 100 ember venne reszt, vagy inkabb 300. Nincs spawn vadaszat. Nincs 125 recon... <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.28. 14:09:02
Roger6
Van ilyen játék, Counter Strike, COD, stb. 😄 De ez nem az a játék, itt vannak.

Sherman0070
Tudom csak egy előző meccsemen kicsit felidegeltem magam... tankokat teljesen ki kéne venni a játékból....

Roger6
Ne lihegd túl, senki sem buzizott.

Jó pálya?Ezt nem hiszem el neked <#smile> Nem az a baj hogy sniper vagy hanem,az hogy akkor is az vagy ha a csapatod 80% is az.Az a baj hogy nem korlátozzák le őket ahogyan a tankokat és a repülőket se ebbe a fantasztikus játékban.Egyszer biztos eljön az az idő hogy ez megvalósul de akkor már senki se fog ezzel játszani <#integet2>
Sherman0070
Jó pálya. Legalább nincs 10 kibaszott tank mind a 2 oldalon 😊 Állítólag a recon a "buzi" kaszt, akkor a tankok mik? <#banplz>

Az korrekt... <#eljen>
Mersant
kiprobaltam. 1 kalap szar, semmi ertelmet nem latom, max reflexeket fejleszteni jo 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Master91
Nekem az a pálya crashel, egyszer sem töltötte be 😄
Ez az új pálya micsoda?Most komolyan ez mi?Édes jó istenem én nem értem ezt a játékot ezek a fejlesztőkkel valami nem stimmel én mondom.Ellenkezőt csinálnak mint amit kéne egyszerűen megölik a saját játékukat.<#taps>
Dev! Megjott a Young update! 😊 Tolja mar vki? Velemenyek?
Master91
Németeknél G43-at mennyire éri meg fejlesztgetni ?

Zöld fejű lőszer, meg a jobb elsütő billentyű rajta van, van 45k-m, a jobbik sigh-tot agyalok meg az erősebb rugón (heavy spring, kisebb lesz a szórás) hogy rá tegyem e vagy sem...
Egyszerűen nem tudom melyik fegyó illene hozzám, amcsiknak az M1Garand szerintem baromi jó, távolról mindig leszednek míg én a német alap fegyóval nem sok mindent tudok tenni ha rám lő, oroszok meg mikor behozzák a PPD-40 házas küzdelembe megint szívok
Alien69
Nekem mondjuk sikerült módosítani a fegyverzetemet, de cserébe más bugjaim vannak. pl Nem látom az enemyt, csak miután lelőtt, mind ezt úgy, hogy akár egy szobában vagyunk. De hasonlót ellentétes módon is tapasztaltam, az enemy nem látta, hogy ott vagyok.<#vigyor1>

Ahhoz kepest, hogy elvileg Szerdankent van csak karbantartas... bar mar Vasarnap is elegge docogott a szerver. Ugy latom belefutottak megint valami komoly problemaba. 😞

Nem kicsit borultam ki mikor haboru kozben nem tudtam karaktert valtani es igy Roland baratunk siman szet tudott szedni minket a tankjaval, mikozben a D1-en camp-elve osztotta a spawn-olokat... Megcsak nem is AT csapatot probalok valtani, hanem szimplan karaktert, tamadobol anti-tank-ba es valahogyi csak a nevet irja at a rendszer, mert a fegyverzet meg az elozo karaktereme... Elegge nagy bug ez.
Sherman0070
Jó is lenne a játék ha nem halna meg meccsenként...

Sherman0070
ÉS most van karbantartás <#rinya>

Sherman0070
Ja, tudom hogy kevesebbet ad mindenből de sztem ennél nagyobb fun nincs. Főleg úgy hogy abból a 20 killből 16 két perc alatt jött össze.

Roger6
<#eljen> <#worship>

Tobb penz es XP jar ha ugyanennyi embert kiszedsz csak mondjuk van alattuk egy auto vagy egy tank. <#action>

At kellett ulnom a Hellcat-be mert tomegevel jottek at tankokkal es senki sem tamadta oket. <#boxer>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.26. 14:02:56
Roger6
De mondjuk XP-t alig kapsz, meg így zsetont is.

Amúgy ilyen stathoz nem kell Reconnak lennie az embernek, és több mint kétszer annyi xp-t is kapsz (meg zsetont):

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.10.26. 14:01:27

Sherman0070
Szerintem én jó vagyok ebben a támogató szerepben. Airfield-en O2-t (utolsó pontot) foglalta a csapat. Aztán a mezőre spawnoló amcsiknak kb. 80%-át én írtottam, így gyorsan befoglaltuk az utolsó bázist és kb. 10 perccel korábban lett vége így a meccsnek.

Sherman0070
Reconnak lenni OP <#mf1>