Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.30. 09:07:15
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
új pálya még mindig crash
haver beakart vinni tier5-ösökhoz, bekaptunk egy olyan pályát amit még ő sem látott (3-4 csatát mentünk eddig 5ösön), ott is crash
mentem egyet soloba, ott a szokásos széna bálás pályát betöltötte, de kb. spawn killertek az oroszok úgy hogy beültek a légvédelmibe mi meg kijöttünk az erdőnkből --- > halott is voltál
16 perc játék, 4. helyen végeztem, 2500 pénz. köszönöm!
áh, vérzik ez a játék, pedig baromira tetszene
hetvegen meg a 100%-ot elert egysegemet nem lehetett upgradelni, hanem elkezdett ujra 0-rol szamolni. nagyszeru...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ezert is gondoltam, hogy sokkal erdekesebb lenne egy olyan meccs ahol 1 elete van mindenkinek. Jobban megkivana a megfontoltsagot es a csapatmunkat.
En az APC-t se engedtem volna erre a palyara ha mar a tankokat es egyeb jarmuveket (ertelemszeruen) kitiltottak.
Tegnap este meg toltam rajta 1-2 kort, hogy erezzem mi a megoldas kulcsa, de itt lenyegeben arrol van szo, hogy bemesz vmi nagy gyorsasagu fegyverrel (MG42/MP40 vagy C1/C2 stb) es osztod akit latsz. Sok idod nem marad camp-elni. Ilyen rohanj be es probalj meg tobb embert kicsinalni mielott meghalsz. Picit agyatlan counter strike feeling. Tenyleg azoknak van akik nem akarnak strategiazni csak esz nelkul loni es kesz. Csapatjatek itt tenyleg nem jatszik szerepet... szal kizarolag egyeni XP gyujtogeto rokaknak....felteve ha nem nullaz le a rendszer valami bena bug miatt (mint ahogy azt a minap tapasztaltuk). Reklamaltam is miatta a hivatalos forumon.
Itt tenyleg az kellene, hogy egeszseges egyensuly legyen es ne legyen az, hogy az ellenfel korbeallja biztos tavolbol a spawn pontot es agyaggalambvadaszatot folytasson. Persze a vadasznak ez elvezet, de a masik oldalon bosszusag.
Megneznek egy olyan meccset ahol mindenkinek mindossze 1db elete lenne, de mondjuk abban a csataban legalabb 100 ember venne reszt, vagy inkabb 300. Nincs spawn vadaszat. Nincs 125 recon... <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.28. 14:09:02
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Zöld fejű lőszer, meg a jobb elsütő billentyű rajta van, van 45k-m, a jobbik sigh-tot agyalok meg az erősebb rugón (heavy spring, kisebb lesz a szórás) hogy rá tegyem e vagy sem...
Egyszerűen nem tudom melyik fegyó illene hozzám, amcsiknak az M1Garand szerintem baromi jó, távolról mindig leszednek míg én a német alap fegyóval nem sok mindent tudok tenni ha rám lő, oroszok meg mikor behozzák a PPD-40 házas küzdelembe megint szívok
Nem kicsit borultam ki mikor haboru kozben nem tudtam karaktert valtani es igy Roland baratunk siman szet tudott szedni minket a tankjaval, mikozben a D1-en camp-elve osztotta a spawn-olokat... Megcsak nem is AT csapatot probalok valtani, hanem szimplan karaktert, tamadobol anti-tank-ba es valahogyi csak a nevet irja at a rendszer, mert a fegyverzet meg az elozo karaktereme... Elegge nagy bug ez.
At kellett ulnom a Hellcat-be mert tomegevel jottek at tankokkal es senki sem tamadta oket. <#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.26. 14:02:56
Amúgy ilyen stathoz nem kell Reconnak lennie az embernek, és több mint kétszer annyi xp-t is kapsz (meg zsetont):

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.10.26. 14:01:27