5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Nem is azt mondtam, hogy az az elsődleges.
  • Roger6
    Totálisan igazad van Chip!
  • ChipKng
    Ha war-ban tolja az ember, akkor a k/d masodik tenyezo.
  • ikarus44
    Csodálom, hogy a német oldalon Lauri Törninek "csak" 17/28 K/D-je lett. Általában amcsi oldalon szokott játszani és kb. 50 kill-t és feleannyi halált szokott összeszedni.

Endres: Na ennyi lett volna a totenkopf őrületből
  • Roger6
    Első meccsemen össze is futottam Endres-el (taxispawn) Persze kikaptunk.

• Roger6
    Hétvégén előreláthatólag sok időt fogok a gép előtt tölteni, semmi programom nincs. Szóval kíváncsi vagyok, mennyi XP jön össze majd. Most így állok a két "felnőtt" karakterrel:

• Mersant
    sosem fognak rajta valtoztatni, a kezdetektol ilyen szornyu. meg lehet szokni, lehet vele eredmenyesen jatszani, de attol meg szar. soha az eletben nem talalkoztam meg ennyire rossz iranyitassal, beleertve a 20 evvel ezelotti jatekokat is :)
  • ToMy_
    Ehhez képest a War Thunder arcade NASA szimulátor.
    Na mindegy, visszatermelem vele az elköltött 168k zsetont, és elrakom talonba addig, amíg nem változtatnak rajta gyökeresen.
    Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2016.01.28. 13:33:14
  • ChipKng
    Es meg a dinamikaja is nagyon rossz. Sok oldallal visszabb olvashatod a rinyalasomat miatta.
  • ToMy_
    Jézusatyaűristen, hát így első blikkre a repülőzés irányítását ennél szarabbul pályázatot kiírva se tudták volna megoldani. Szörnyű...
  • Roger6
    Az a legjobb Százával vannak ilyenek, fúúú te mennyien Ezért szoktam kiakadni itt a fórumon, ész nélkül, alap fegyverrel...

Alapvető gond az maga a gondolatmenetük az ilyen embereknek. War? Nemá, az több xp-t ad! Ja, ha teljesítesz. De mivel war-ban több képzett emberrel találkozhatsz, mint staged-ben, ezért teljesíteni is nehezebb. Főleg, hogy az ilyen tudatlan emberek alap fegyverrel jönnek warozni, amivel nincs esélyük a fejlettebb fegyverek ellen. Hallom ott durrog mellettem egy PPD-40-el. Jézus anyám, az ilyen csapattárstól minél messzebb húzódok. Kétszer farmoltam ki a PPSh-t, mind a kétszer ugye PPD-40-el. Életem legszarabb napjai, és meccsei voltak. Még ha háttal állt valaki 10 méterre, az sem volt biztosíték arra, hogy megölöm, ritka fos egy fegyver - és hát ezzel operálnak sokan war-ban. Totál gáz.

Meg behoznak második szintű karaktereket. Elhiszem, hogy van nyóc darab hetvenes szintű karaktere (költői túlzás), de egy ilyen alacsony szintű karakter annyira gyenge, hogy nem tudja felvenni a versenyt, akármennyi sikillel is rendelkezik a tulaj. Jó, KottonGamer az más, ő egy késsel képes tankot ölni.
  • ChipKng
    Csak bekeszitettem oket Pragaba, hogy majd onnan betolom ahol ertelmes emberek jatszanak... Nem 1x talalkoztam olyan uzengetessel haboruban, hogy 1-1 sracot elkuldtek staged- meccsbe mert pazarolta az APC-ket es a repuloket. Mai napig a kezdvencem mikor egy repulos War-ban azt kerdi a cseten, hogy hogyan lehet bombat dobni...
  • Roger6
    Tudod Chip, hiába van AT-d, ha hülyék játszanak vele Ezért szeretem saját magam elnyomni az AT-s meccseimet.
  • ChipKng
    Affene, akkor hiaba raktam rendbe a csapataimat. :(
  • Roger6
    Németek nyertek, aztán US, és végül orosz. Tegnap nem játszottam egy meccset sem, vége is lett a háborúnak Na, induljon a hódító hadjárat.
  • ChipKng
    Attol maszok falra en is. Az idiota tolja neki mert olyan vicces, kozben az ellen rogton megtudja hova kell vinni a panzerfaust-ot...
  • ChipKng
    Arra figyelj, hogy az elejen total nagy szivas amig meg nem szerzed a HE loszert. Rohadt idegesito, hogy amig teged 2 lovessel kiszednek, te senkit sem tudsz leszedni az APCR-el... Ilyenkor ugy erzem kidobott penz volt az a pilota... De ha kitarto az ember, akkor csak olyan meccsekbe megy bele ahol vagy nincs ellenoldalon repulogep vagy ha van is, azoknak sincs meg HE loszere.
  • Roger6
    Az külön öröm, amikor az NPC szirénázva megy be az ellenséges területre.
  • ToMy_
    Szirénát az APC-knél hallhattál.
  • Roger6
    Igen, az M18 az egyik legjobb péncélvadász szerintem is. Mondjuk ez pl. a World of Tanks játékban is kiderült már.
  • figg8
    Sztem a M18 messze a legjobb tank-páncélvadász .a gyorsaság sokkal többet ér mint a plusz páncélzat.de sajnos az amerikai oldalon van a legtöbb idiota . (néha én is).
  • figg8
    Csak a nagy sziréna miatt gondoltam.meg a többi kollégánál mintha hallottam volna vmit.de lehet csak a fülem csengett....
  • Golyofogo_
    sajnos a készítők erre nem gondoltak. tud klaffanni/csörögni/zörögni/pöfögni/pukkanni de dudálni azt nem
  • figg8
    sziasztok.kérek egy kis észt....nem tudok az m18 dudálni...a duda minden vágyam
  • ToMy_
    Na közben megtaláltam ezt:

Úgyhogy Me109 lesz, a 3 közül az a legkiegyensúlyozottabb.
  • ToMy_
    Repcsiknél van erősorrend? Vennék ingame pénzen vmi academy trained pilótát, de nem tudom, melyiket lenne érdemesebb.
    Németekkel állok a leggyengébben, csak egy sima tier 0-ás gyalogosom van, úgyhogy ha a Me109 nem gáz, akkor az lenne a legjobb ilyen szempontból.
  • Roger6
    Ja, és lenyomtuk Tykjen-t.
  • Roger6
    Összerántottunk 10 embert, azért így már kényelmesebb. Életem talán legszarabb teljesítménye K/D arányban, de hát kurvára nem számított a végkimenetelben.
  • Roger6
    Látszik pihenőn van a szövetség, alig van war-ban Major City-nk.
  • Roger6
    " Itt minden a játékosok tapasztalatain, skilljein, nem csak a fegyvereken"

Szereztem egy Sturmgewehr 44-et. 22-es killstrike, tehát 22-t öltem le egyetlen halálom alatt. Tényleg nem a fegyveren múlik. Ja de.

Az meg ugye külön öröm, hogy az utánam lévő második helyezett fele annyi XP-t szerzett a játék végére, mint én, igenjó a banda

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.27. 00:19:40
  • ikarus44
    De akár velünk is jöhetsz, ha gondolod A Puma TS-en ált. mindig szokott valaki lenni.
  • Amper92
    Most tapasztaltam, egy picit taktukusabb lett a játék, sokkal többször alkalmazom a fedezékről fedezékre rohangálást, és tetszik! Azok a játékosok, akik ráéreznek, nagyon jól operálhatnak. értem Grabowszkit mostmár. Itt minden a játékosok tapasztalatain, skilljein, nem csak a fegyvereken. Sosem azon múlt. Van, aki csak 1-2 dolgot szerel fel a fegyverére, a pénzspórolás miatt, mégis remekül operál vele. Ez a játék pedig olyannyira addiktív, hogy 301 óra után sem untam meg egyáltalán. Pedig egy oldalon játszom! hiánypótló háborús lövölde, az biztos:). keresek én is valami klánt, mert így egyedül nem jó, szeretném a játékbeli tudásom megosztani másokkal is:)
  • Roger6
    Pontosan ezért nem megyek egyedül. Mik azok az eredmények ott a táblázat végén? Jézus anyám... De az 5. helyezett is 8/14-ben van bassza meg.
    Ha még egyszer egyedül megyek, lelövöm magam.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.26. 00:30:30
  • Roger6
    Azért írtam, hogy nem rátok vagyok mérges egyáltalán, csak ez most így kikívánkozott a fos peccs után.

Soha egy szóval nem írtam, hogy ártatlanok, én azt írtam le, hogy lenne miért sírni bőven, de inkább próbálok megoldást keresni a rinya helyett. Repülőben (ugyan papírvékony a Yak) is egész faszák a ruszkik, meg pl. taposóaknában, azt észre nem veszi ellenfél, már egy ideje használom. Elég hasznos, ha nem a klánnal megyek, mert tudom, hogy a hátam védve van - 1 killig.

De fegyverekben messze a legszarabbak. Most is felvettem egy Sturmgewehr-t, 11 kill egy huzamban. 2 skuló, aztán döglik az ellenfél.
  • ikarus44
    Jólvan-na! Nyugi! Nem akartam senkinek sem a lelkivilágába belegázolni.

És sem azt mondom hogy legyen teljesen balanszolt. Sőt! Számomra is pont az a szép hogy nem balanszolt. Hogy tényleg az embereken múlik hogy milyen feltételek adottak egy csatában. De azért csak halkan megjegyezném, azért a Szovjetek sem olyan szegény ártatlanok mint amilyennek te lefestetted. De hagyjuk inkább! :)
  • Roger6
    Akkor most itt álljunk meg. Ezt az unfair dolgot már a múltkor is nehezen vette be a gyomrom, most meg már abszolút nem. Elnézést a nyers stílusért, a kialakult helyzet miatt vagyok kicsit pipa, nem az itteni emberekre.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy a magyarok pl miért nem játszanak Szovjetekkel? Miért csak minimális számú ember van nálunk. Lelőttem előre a mondanivalót, nade:

Ez nem körzeti kisegítő óvoda, ahol mindenkinek ugyanannyi kaja jár. Ez háború. A játék ezen része H Á B O R Ú. Ezt pedig tudomásul kell venni, ezt hívják WAR-nak. Itt naponta és csatánként két kurvára nem egyező, egyáltalán nem egyenlő feltételű csapat játszik egymással. Egyiknek tankja van, másiknak Recon-ja, harmadik meg ejtőernyőzik. Fair? Nem, de ez háború. Mindig abból kell a legjobbat kihozni, amilyen felállás éppen van. Na de belekezdek, nem akarok sértődést senki részéről, szóval elnézést, ha megbántanék valakit.

Egy háború mióta fair, srácok? És nekem az a véleményem, hogy pont a játék kiegyensúlyozatlansága teremtette meg ezt a szövetséget.
    Az, hogy van egy MG42 és egy Carbine, aminek gyakorlatilag orosz oldalon nincs megfelelője (na meg az amcsiknál is az LMG faszom, az is egy brutál cucc az orosz DP28-hoz képest). Eddig sem volt a PPS-43 ellenfele, a Vietnám peccs óta meg aztán kábé ablakmosásra tudom használni értelmesen. Az AVS-t (ami gyakorlatban ugye egy szinten van a Sturmgewehr-el meg Carbine-al) meg papírnehezéknek sem lehetne használni, nem hogy ellenfelet lőni. Most komolyan, hányszor találkoztatok AVS-el a csatákban? Hm? Ez elvileg a Szovjet nemzet csúcsa. A hiper-über-húdedurva fegyver. Én összesen 9-szer, mert számolom. Tehát 10.000 csata alatt 9 csatában találkoztam vele (valószínű több, de ennyiszer figyeltem fel rá). Ez gondolom sem a németek, sem az amcsik csőrét nem bökte, hogy tök unfair volt pl a Szovjetekkel szemben. És még mindig az. Erre nem írja senki, hogy ja, hát szegények, nincs egy elit fegyverük. MP-40 és Thompson pont ugyanazon a szinten vannak, mint a PPS, csak tudjátok ti tovább tudtok lépni, a Szovejeteknél meg kalap kabát, én szótam, ez van, lehet menni fogat mosni, aztán kussba be az ágyba. Nincs tovább. Ez a tető. Nincs Browning, MG42, Sturmgewehr, és nincs Carbine sem.

De ha összefognak ellene, mert a RETO nem bír átírni számokat, akkor persze az unfair. Hát uraim, ez mindenki kezében ott van. Ezzel élni kell. Mi élünk vele. És jól csináljuk. A klánnal napi szinten 10 csatából 1-et ha vesztünk, mégis tudom, hogy ha meglátok bármilyen fegyver az előbb felsoroltakból, már dobom is a picsába (képletesen) a PPS-t. Carbine-al 20-as kill streak? Szinte naponta, amikor a ping nem basz be.

Egyetlen háború sem szól a fair play-ről, egyetlen csata, egyetlen lövöldözős játék sem.

Ezt a szövetséget ezek a fegyverek hozták létre. Menj ki egy PPS-43-al, lőjj le valakit 30 méterről. Majd vegyetek fel egyet, aztán a réten, ahol általában 100 méterre kell lövöldözni, próbálj meg 30 méterre kerülni, és még úgy sem lesz esélyed szinte semmi. 30 méteren 18-at sebez. Testen. Ez testvérek között is 6 talált lövés. Nem fog menni, milliószor próbáltam. Persze ha nem PPS van a kezemben, más a téma.

És az fair, hogy nem ugyanolyan pingünk van? Hogy más a Recon autó - ja tényleg, az megint egy vicc. Érdekes módon az amcsi meg a német be tud bújni a lövész részbe úgy, hogy nem látszik ki a feje, a szovjet bazmeg az nem. Ott virít a kurva sisakja, hogy bazmeg ide lőjetek. Egy pálcás lövés. Na ez fair? A németben van kétfajta lövedék. Fair?

M18 Hellcat ami kb. egy GAZ sebességével és gyorsulásával rendelkezik, az fair? A spawn camp fair?

Nem, egyik sem. Ez egy háború, és én így fogadtam el. Pont úgy, ahogy a való életben sem volt soha egy háború fair. Ezt így el lehet fogadni, vagy vélt sérelmek alapján továbbra is unfari-ezni, aminek a fent leírtak tükrében nem látom alapját. EZ a játék SOHA NEM LESZ FAIR.

Nem értem miért is beszélünk fair play-ről, amikor kurvára nem kiegyensúlyozott a játék. De azt is tudom, hogy ha ez a szövetség az amcsikkal, vagy németekkel lenne, akkor nagyjából minden war 1-2 naposan lezárulna...
  • ikarus44
    Hát remélem is hogy alakulni fognak ilyen szövetségek a másik 2 nemzetnél is, mert így elég unfair lesz a war

Ezt én is támogatom, egy ideje hangoztatom is.
  • harduplanfor
    A klanok, nagyobb szervezett csapatok jelenletet jelolni kene valahogy, mert a klanon kivuliekkel szemben ez nem fair. Szoval tolem lehet RED POPSI-KEREK nevu klan, csak irjak ki a mapra, vagy szerverre!
  • harduplanfor
    "Sír mindenki a nerf miatt, én meg még mindig eldobom a PPS-43-at egy MG42-ért vagy Carbine-ért, szóval nem értem mire fel ez a sírás."
    Megerositem! A PPS-43 kuka lett az utso update ota. Eddig a kedvenceim kozott szerepelt, de most..... Az MG42 a kiraly, utana a Carabine. Az AVS erosen felejtos.
    Jelenleg a legkezelhetobb fegyonak MP40 a neve, bar ugy hiszem, azon is rontottak.
  • harduplanfor
    Koszi e kedves szavakat :) Fogalmazzunk ugy, probalom kihozni a maxot magambol. Mi a legviccesebb az egeszben? Amikor haza megyek Mo-ra es kapok lagmentes netet valahol, nem tudok jatszani a jatekokkal :) Megszoktam a csuszasokat, kepernyos buveszkedeseket. Tul gyorsnak, dierektnek tunik minden. Amikor meg a Battlefield Heroes-al toltam, 2 ev tanulasi idoszak utan nagyon sokszor kivagtak a szerverekrol csalo kifogassal, mert szinte mindig elso helyen vegeztem, kiveve ha nem jatszottak szervezetten, nagy ts-csapatban. Ott csinaltam neha 40-50-0 k/d-t :) Egy idoben toltam napi 8-10 oraban a gamet, es sok, sok ido eltelte utan is meglepodtem, hogy nalamnal mennyivel jobb jatekosok leteznek a foldon. A jo eredmeny eleresehez megfelelo mennyisegu szerencse is hozzasegit szerintem, (jokor, jo helyen) amelybol szerencsere XD eletem soran mindig tobb jutott mint masoknak. A minap mentem egy kort az uj accountom egyik emberevel. Allok egy arok partjan a susnyas mellett, jon egy jeep ezerrel. Rajta 4 szemely vidaman koptatja az uleseket. A csavokam probalt dacolni a gravitacioval, de nem jott neki ossze. Belecsusszant rendesen a vizbe. Es ekkor leptem szinre az elkobzott smg-vel. 4-0 ide :) Hasonlo szitukbol legyen bosegben :) No meg a foglalasi pontokra esztelenul, zsinorban berohangalo emberkekbol XD