5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Chip tommyától ments meg uram minket!
  • Roger6
    Igazából minden szak jól ad, ha tudja használni az ember. Recon-nal 200 méterről egy ember lelövése 53 + 15, tehát 68 XP. Egyetlen emberért, amit jó eséllyel egy lövésből kiszedsz. Ezért vannak Reconnal sokszor 2.000+ XP-s köreim. Tankkal is ha tankot lősz, az is kurva jól ad, Parával a foglalás, de szerintem az összes közül a legjobb a repülős. Nehéz használni, rengeteg gyakorlást igényel, de szórja az xp-t.

Amúgy meg Tommy-val hullani fognak az emberek.
  • ChipKng
    Tegnap vettem egy Para karaktert. Rogton kiprobaltam egy staged meccsben. Sajna "csak" garand jar hozza, igy mindossze 2/2-vel vegeztem, viszont ~1600 XP-t kaptam ra es elso lettem. WTF? Igaz, hogy befoglaltam neutralizaltam es a tobbiek segitsegevel mar behuztuk O2-t amint B4 a mienk lett, de nem gondoltam, hogy a parasoknal ekkorakat lehegy igy szakitani a foglalassal. O1 elfoglalasaban is erosen benne voltam es a vegen a tablazatban 1300xp-t csak capture-re irt. Mi lesz ha megszerzem hozza a Tommyt?
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.19. 09:31:46
  • ChipKng
    Szo-szo, elobb meglett ra a 4 csillagom mint az XP-m, hogy megvehessem.
  • Roger6
    Mondjuk az elmond valamit a Carbine-ról, hogy két arany csillagom van vele... egy orosz infantry-val.
  • ChipKng
    Nekem akkor volt ilyen erzesem mikor az M1/M2-vel lottem ki egyszerre ket orosz sracot es mindketto headshot-ot kapott. Gondolom nemkicsit kialtottak hack-elest.
  • ikarus44
    Ma kihúztam a távcsövet a garandra, bár csak egy meccset tudtam menni vele azon az össz 20 killből, 18-at azzal szedtem össze. (a másik 2 gránát volt) Azt hiszem szeretni fogom.

A legpoénosabb egy dupla kill volt. Lőttem egy srácot, de nem vettem észre hogy mögötte is volt egy, és az első lövésemmel az első srácot (test lövés volt, gondolom már csak egy lövésnyi hp-ja volt, De ugyebár ilyenkor mindig többet lövök) a másodikkal pedig a másikat szedtem le. (Az már viszont fejes volt. (Igen van amikor még tényleg kinyúlnak a fejestől ))
    Na ezután éreztem kb. ezt Muhahahahahah
  • Roger6
    A pofám leszakad.
  • Golyofogo_
    Ráadásul ez egy olcsó kínai hamisitvány volt, gyenge minőségben.
  • Roger6
    Hát igen figyelni kell az egyetlen, és eredeti Grabóra, nehogy átverés áldozatai legyetek
  • ikarus44
    Grabo: Csak, hogy tudd, tényleg sokan szeretik hamisítani a nevedet Tegnap Chip-el, Golyofogo-val, Pannonia-val, Jani-val, meg Junput-tal szakaszoztunk, és valamelyik meccsen, volt egy GGroszkowski nevű player. Találd ki hogy kinek hittük először.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.17. 15:03:44
  • Roger6
    Két nap alatt annyi szopás volt az új karakteremmel, hogy letettem egy időre. 5-ös szintig húztam ki, még messze a Bazooka. Tegnap az a 19 vereség eléggé megviselt, szóval ma nagyon-nagyon szomjaztam a vérre. 8/8 nyertes csata most a klánnal, mindegyik 1.000+ alap xp-s, 50 fölötti killel, 20 alatti halállal, 3-szor voltam szerverelső. Na ez most jót tett a lelkemnek.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.17. 01:52:48
  • Roger6
    Jó lesz az, nyomjad nekI!
  • ikarus44
    Néha azért nekem is összejön az élet

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.16. 15:30:51
  • Roger6
    Húbazmeg... 19 vesztes meccs zsinórban. Ha még egy karaktert a nulláról kezdek, kiugrok a tizedikről. Alap Tokarevvel MG42 ellen. Meg mindenki 10+ -os. Mi a faszért nem waroznak ezek??? Jézus de gáz.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.16. 02:27:00
  • Roger6
    2/19-es stat, édes faszom, az marha nagy béna lehet. Keresned kell embereket, mert ez így nem pálya. Elkezdtem húzni egy anti tank karit, teljesen a nulláról... hát bazmeg staged battle-ben is olyan fogalmatlan játékosok vannak, hogy fáj nézni őket, és full ugyanezt tapasztalom, hogy mindig a saját csapattársaim basznak ki gránáttal. Elég idegesítő tud lenni. És heavy badge set-em még nincs is, szóval még jobban fáj, hogy a sajátjaim dobnak ki granyóval.
  • ikarus44
    Most voltam egy olyan csatába, aminek a végén legszívesebben a fél csapatot beíratnám egy gránát használati tanfolyamra. Mert, Meg merem kockáztatni, hogy több sebzést kaptam a csapattársaim gránátjától, mint az ellenségtől. Ebben is jeleskedett "Naymo8" nevű derék csapattársam, aki szerintem akárhányszor gránátot használt, mindig sebeződtem tőle...
    A csoda az hogy csak talán 1-szer haltam meg csapattárs gránátjától. De ehhez szerintem nagyban hozzájárult a heavy badge-m.

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.15. 20:01:45
  • ikarus44
    Minden war eleje lassan szokott indulni, mert idő kell, míg elfoglalják az üres területeket, (Ezért nem tudsz war-ban játszani a háború első 1-1,5 órájában, mert még nem alakultak ki a frontok) és úgyszintén kell egy kis idő ahhoz is, hogy összejöjjön annyi alakulat, hogy eredményes támadásokat lehessen véghezvinni.
  • zsombor1969
    Most megint állóháború :D Mindig ugyanaz a forgatókönyv, csak az a kérdés, ki az aki kitör.
  • Roger6
    De legalább nem kell várni a motoros egységekre... Ja várj... de mégis:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.15. 16:13:11
  • Roger6
    XDDDDD
    Most meg 0 nap alatt behúztuk a 15 nagyvárost, szóval 0 napos volt a háború, Szovjetek nyeretek

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.15. 15:59:52
  • ChipKng
    Yiii-haaa! Akkor ezek szerint behuztuk Budapestet es Belgradot is.
    Koszi!

Golyofogo: Es a kedvencem az amikor bejelolod, hogy milyen szinut szeretnel majd total masmilyent kapsz. Szegeny fater bejelolte, hogy pirosat szeretne es lett egy vaj szinu Dacia autonk.
  • Roger6
    Bezony-bezony
  • Golyofogo_
    ilyen a KGST. Befizeted a verdát és majd egyszer megkapod. Mint a régi szép időkben a Merkur-nál....
  • Roger6
    Ejjha bazmeg, előttem 385 ember vár a motorjaira kb.

• Roger6
    Azért kíváncsi lennék, hogy melyik frakcióhoz hány acc tartozik war-ban. Tehát hogy tulajdonképpen melyik oldalon hány ember játszik. Érdekes statisztika lenne számomra. Aztán egy globális fegyver statisztika is jó lenne, hogy melyikkel mennyi a K/D, a találati arány, hány lövedéket lőttek ki, stb :) Imádom az ilyen számokat.
  • ikarus44
    45 nap. Ez szerintem az eddigi abszolút rekord.
  • Golyofogo_
    The war is over!

US WIN

bazz grabo megelőztél

Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.01.15. 10:49:55
  • Roger6
    Nyertetek Gratulálok!

• ChipKng
    Nalunk is szivhattak a Nemetek a fogukat mert egy csataban 42(!!!) tigrist tettek a sracok huvosre. Nalam is kell varialni az AT karakteren vagy csinalni egy masikat ami bazookaval rohangal, hogy ne kelljen cserelgetni.

Tud valaki egy allast mutatni? Reggel nem volt idom ranezni. Budapest kornyeket szalltuk meg az este.

Lattam Devid is volt az este, csak mire csatlakozhattam volna hozzajuk mar lelepett.
  • Roger6
    Istanbult behúztuk este, kurva nagy csata volt. Azóta nem néztem, lehet el is buktuk. :D Prága szarul sikerült (innentől már csak szólóban nyomtam klán nélkül), de volt egy meccsem, ahol 10 tankot likvidáltam az infantry karakteremmel. Szóval elkezdtem egy anti tankos karit húzni, mert bammeg kurva undorító, hogy egy tankunk volt, és rajtunk kívül a többi 16 ember lófaszt nem csinált a pályán, csak megdöglött.
  • ChipKng
    Szerintem Berlin vagy Praga inkabb tema volt ott mint Budapest, de a "csendes 7-es" csapat este megallitotta a nyomulast.
  • Roger6
    Nálunk is szóba került Budapest... No de többet nem írhatok.
  • ChipKng
    Mar uton voltunk Budapest fele mikor osszeomlott ez a franya szerver.
  • Roger6
    Taktika megbeszélés...

• zsombor1969
    Persze, Pannoniae néven vagyok fent.
  • ikarus44
    Chip, Grabo
    Találkoztatok-e már ezzel a klánnal?
    Wikingek

(Tudom, hogy nem mostani a videó, már a megjelenésének a napján láttam, csak pont Sabatont (mint a téma iránt érdeklődők amolyan hivatalos zenekara ) hallgattam, és eszembe jutott)
  • ChipKng
    Na akkor ma este adunk egy loketet neki.
  • ikarus44
    A németek, már csak Magyarországot, meg egy a-körüli sávot tartanak. A tőlük keletre lévő rész a bolsevikoké, a tőlük nyugartra levő meg az Amerikaiaké

Zsombor. Minden rendben? Tudsz haladni, a TS-el? + Milyen néven vagy TS-en?
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.14. 16:03:09
  • zsombor1969
    Szerintem mindjárt véget ér... a németek vereségével. Nagyon vesztésre állnak. Ha folytatódna a war (mondjuk mindkét factiont le kéne igázni) akkor egy hosszú WW1-hez hasonló állóháború lenne a vége. Onnan tippelem, hogy a térképen a földrajzi Németországban is ezt csinálják... megszereznek egy települést, pár óra múlva jön az ellentámadás.