Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vmikor tankozhatnank mert mar nem sok hianyzik az E8 unlock-hoz. <#violent>#violent> A lo've' mar megvan ra. <#eplus2>#eplus2>
Ágyban?Az a gyengéknek való én a tankomba szoktam aludni mert igényli a törődést <#vigyor5>#vigyor5>
Rajtad kivul is? <#vigyor1>#vigyor1> Apropo! Hogyhogy ilyen keson meg fent vagy? Nem agyban volna a helyed? <#ejnye1>#ejnye1>
Nah de Chip itt fiatalok is vannak <#buck>#buck>
Vki ma nem rosszalkodna egy kicsit? 😊
Sziasztok,
Van olyan medál amitől nem látszódom a kill cam-ben?
Megvan.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.09.09. 20:19:07
Van olyan medál amitől nem látszódom a kill cam-ben?
Megvan.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.09.09. 20:19:07
De miután először seggbe lőttem az egyik E8-at az összes kezdett rám fordulni, de azzal a tűzgyorsasággal amivel megvan áldva, meg mozogtam is.
Mert lehet az amatorok nem vadasztak rad, mivel gondoltak sajat tankot nem lonek le. 😊
Hát azóta lehet hogy kaphatott a 2 db Német közepes tank egy ninja nerfet WOT módra mert semmit sem tudok ellenük tenni. De az elfoglalt E8-at imádtam <#smile>#smile>
Amugy az M4 elegge vacak volt a vedelmet tekintve: https://www.youtube.com/watch?v=Ns6l7sCoWX4
A legenyseg panaszkodott arra, hogy a nemetek ugy lottek ezeket at mintha nem is lett volna pancelja. A nemet tankokkal csak ugy tudtak felvenni a versenyt ha mogejuk kerultek amihez altalaban 5 M4 elesett mire a 6-ik moge tudott jutni, hogy kilojje. Elegge gyatra arany...
Szegenyek azzal probalkoztak, hogy telepakoltak a tank elejet meg hatuljat, hatha erositi a pancelt.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.07. 13:48:39
A legenyseg panaszkodott arra, hogy a nemetek ugy lottek ezeket at mintha nem is lett volna pancelja. A nemet tankokkal csak ugy tudtak felvenni a versenyt ha mogejuk kerultek amihez altalaban 5 M4 elesett mire a 6-ik moge tudott jutni, hogy kilojje. Elegge gyatra arany...
Szegenyek azzal probalkoztak, hogy telepakoltak a tank elejet meg hatuljat, hatha erositi a pancelt.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.07. 13:48:39
Es akkor Dave mindjart elmondja, hogy a Tiger II mennyivel erosebb az M26-nal. 😉
Sajnos ezt én is észrevettem.De a t-34/85-el is ez van.Meg igen,az említett m18-al is.
Én is ezért hagytam abba a Német harckocsizómat mert undorító hogy semmivel sem tudom felvenni a versenyt az ellenfél harckocsijaival szemben. Tegnap játszottam egy csatát a játékkal gyalogos karakterrel, amerikaiak ellen a hegyi pályán nekik volt 3 db E8-as, 1 db M4A1-es Shermanjuk, és 2 db M18-asuk. Nekünk ezzel szemben volt 1 azaz EGY db PZ IVH-k. Nem nehéz kitalálni hogy ki nyert. A legpoénosabb hogy elfoglaltam egy E8-ast és kb. 1,5 perc alatt az összes amerikai tankok eltakarítottam az útból. Ennyire OP az E8-as.
Akkor lehet kihagyom.Mert 3 lövés kell egy nyamvadt shermanbe míg neki én 2 lövésből megvagyok.Akkor nem éri meg a 150 ezer egységet vagy pénzt.
Ha neked jobban bejön a PZ. IVH, akkor nyugodtan, tűzerőben kb. ugyanaz mint a Hetzer.
Sziasztok,
Érdemes Hetzer-ről Pz IV-re váltani?
Érdemes Hetzer-ről Pz IV-re váltani?
De, most volt 40 ezrem, es vegre meglett a rank3, mára ennyi eleg is.
Swedish people are albino monkeys
Pur sötétpaci. Kedvencem szintlépés után mínuszba megy amíg nem frissül. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Na ujrakezdtem, elvileg most mar nem fognak kibanolni 😄 Hogy lehet hogy csinaltam egy uj accot, es a szovjet csavom mar rank 5os? 1 meccset talan nyomtam vele, de ennyi ?!?!
Swedish people are albino monkeys
Hoppá dzsigli puff!! 
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.09.06. 12:58:07

Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.09.06. 12:58:07
Jah, elgurult a pirulam 😛 Tudod gyakran az elso a legjobb 😊 , a nagy O. Eletemben az online nagy O szerepet eloszor, kb. 2.5 eve a BFH toltotte be. Laman jatszottam az elejen vele. Ez elso karimnak k/d aranyan volt mit csiszolni, bar azert kozelitett a 50-50 hez. Kulonosebben nem bosszankodtam erte, de a 5/20 k/d-ert nem erdemes jatszani, mert nagyon banto. Alapbol teszek a statra amig elfogadhato hataron beluli intervallumban mozog, am ez nagyon csipi a csorom. Egy 40-60 k/d arannyal siman kibekulnek az elso idokben. A "felre duma" szamomra szint visz a jatekba, mert ilyenkor jokat mosolygok magamban. Nyomjad csak batran!" 5 tigris ellen kellet harcolnunk mert tőlünk nem volt senkinek tankja" no ez egy ido utan nem fog elofordulni, mert a 2. karim fejlesztese utan, egy tankos kollegat fogok kikepzni. Legalabb mar kettonknek lesz tankja az egesz hadosztalyban 😊 Azt hiszem Chip kollega garazsaban is duruzsol valamilyen tankfeleseg.
Elit naci bacsi😊 Foglalasa nulla, k/d 4-4 Mibol szedett ossze 1596 pontot? Lelott egy urhajot? 😊 Egyszer jomagam is az elen vegeztem hasonlo k/d-vel, de 4 vagy 5 foglalas, es kb. 650-700 pont adta a vegeredmenyt.
Köszönöm!
(Most látom hogy én írtam rosszul, a 200 is utánaírtam <#eljen>#eljen>)
(Most látom hogy én írtam rosszul, a 200 is utánaírtam <#eljen>#eljen>)
Amúgy hol találtad?
Ha ma már nem jó akkor úgy néz ki igen. Nem figyeltem, hogy írtak volna-e határidőt
Ez csak tegnapra volt érvényes?
Nem lehet hogy csak rossz napod volt?Az hogy sok az info az jogos,meg sok a félre duma is (főleg tőlem) hogy,ti mocskos....1 hites......kemper....<#vigyor3>#vigyor3>.Én is szeretnék sokkal több csapat játékot együtt menni mindenhova és míg te lesed a jobb szárnyat és nézem a balt stb. Csak hogy ezt a játék mintha nem igen hagyná,hiába beszéljük meg a legelején hogy most akkor mi megyünk B-re ha elindulunk és a többi fogykos is oda megy és így a másik vonal oda.Vagy mint legutóbb hogy 5 tigris ellen kellet harcolnunk mert tőlünk nem volt senkinek tankja. <#nemtudom>#nemtudom>
A stat meg az én szemembe egyenlő a nullával sose érdekelt hol szerepelek a tabellán vagy akikkel játszom éppen mennyit öltek.
tegnap pont csináltam 1 képet hogy milyen jól megvan oldva a pont rendszer és hogy milyen jól kivan egyenlítve az erő viszonyok némely csatában. Ez most mi? . Valaki elmagyarázhatná hogy lett első az emberünk az ellenfél csapatánál,és mégis hogy van ennyi pontja?
A stat meg az én szemembe egyenlő a nullával sose érdekelt hol szerepelek a tabellán vagy akikkel játszom éppen mennyit öltek.
tegnap pont csináltam 1 képet hogy milyen jól megvan oldva a pont rendszer és hogy milyen jól kivan egyenlítve az erő viszonyok némely csatában. Ez most mi? . Valaki elmagyarázhatná hogy lett első az emberünk az ellenfél csapatánál,és mégis hogy van ennyi pontja?
Semmi gond. Nem a ti hibatok. Elmentetek ugyan kalandozni egy kicsit, de attol meg ennek a statnak nem kellett volna megszuletnie. Csupan hab a tortan az elkoszalas. Igy igaz. Szerintem is respekt, mert Dave cipelte magaval az oroszlanreszet a kornek es nyertunk a vegen. A baratnom szokott utalni a tobbfele figyeles hianyara. Lehet benne valami. Valoszinuleg amikor eloben ts-ezunk, tul gyors a tempo, nem mennek meg ugy a terkepek, sok az info, allandoan keresgellek benneteket. A masik amire gondoltam, neha jo lenne "vaknak lenni". Ertem ezalatt a vakok kituno hallasat. Valamilyen modon el kene sajatitanom ezt a kepesseget. Ha valahonnet lelonek, tudjam kb.-ra ravagni honnet szolt a kurz. Tenyleg sajnalom a gyakorlasi lehetoseg hianyat a mapeken, szervereken. Szepen, lassan haldok elore a 2. karimmal. T.elharitot csinalok belole. 300k creditet orzok a trezorban. A mazlista 😊 Mindig szerettem volna vezetni egy Cessnat. Basszus, a mult evben ugy terveztuk kapok a szulinapomra egy sarkanyos tanfolyamot. Ido hianyaban meghiusult. Azert Cessna helyett ilyet vezetnek ha lehetne valasztani. Igaz, igy hanyagolhato lenne az uzemanyag koltseg 😛 rep-ulok
X faktor, elmenyfaktor...egyenlore gyogyuljanak a sebek....fokusz az egyeni haladason jelenleg. Sok sikert az elso szarnyprobalgatasokhoz 😊
X faktor, elmenyfaktor...egyenlore gyogyuljanak a sebek....fokusz az egyeni haladason jelenleg. Sok sikert az elso szarnyprobalgatasokhoz 😊
Sajnalom es megertem. Bocs, hogy tengap ugy szetszorodtunk, neha szoktuk ha mar nincs mas mod az elorelepesre. Ha Dave nem jon be tankozni akkor siman buktuk volna a csatat (igy viszont tenyleg o hozta le a meccset, respect!) en meg nekialltam treningelni mert iszonyuan benan megy a repules. Meglep mert nagyon rossz a gep dinamikaja es az iranyitasa. Vezettem mar egy igazi Cessna 152-est es koze nincs a kettonek egymashoz. 😉
Szal elnezest, hogy ugy magadra hagytunk a tigrisekkel, azert remelem 1x-2x meg lesz kedved csapatban nyomni es akkor egyutt maradva talan nagyobb lesz az elmenyfaktor.
Szal elnezest, hogy ugy magadra hagytunk a tigrisekkel, azert remelem 1x-2x meg lesz kedved csapatban nyomni es akkor egyutt maradva talan nagyobb lesz az elmenyfaktor.
Bocsi Sracok! Sry! Kilogom a csapatjatekosok kozul. Barmennyire hittem, milyen jo leszek benne, valahogy nem az igazi. Korabban a bfh-ban imadtam medic lenni, es mindenkit ingyen, antibiotikusmentesen gyogyitottam 😊 Megesett, hogy kis kiteroket tettem, es felmentem egy egy hegyre a legyengult sniperek eletet tuningolni. Nagyon orultek neki. Ugy latszik nalam kimerult ebben a tevekenysegben a csapatjatek. Amikor Chip kollegaval nyomtuk a ruszkik ellen valmi 24/11 korul alakult a statom, es pontokban is elol jartam a listan. Majd elkezdtunk ts-ezni, es Devid-on kollegaval bovult a csapat. Ugy latszik engem megzavar a kommunikacio, vagy elvonja a figyelmem. Valamiert nagyon leromlik a teljsitmenyem. Az okes, hogy ti repkedtek, meg tankoztok es en a csapat erdekeben szorgalmasan nyomom a mark targeteket, de az esetek tobbsegeben ettol engem senki nem fog jobban tamogatni, megvedeni a sniperektol, es a gyalogos invaziotol pl. foglalasnal egy olyan palyan, ahol pillanatok alatt 0/7-re alltam szinte utolso helyen. Igy a kor vegen 5/20 k/d statom utan elment a kedvem a teamplaytol. A bfh-ban valahogy jobban egyutt maradt egy egy team, mar ha jot fogott ki a player. Ezeket nem rosszbol irom. Minden nehezteles nelkul szulettek e sorok. Az en kudarcom tukrozi a rossz stat. Marpedig ilyen stattal nem erdemes csapatban jatszani, mert az egyeni jatek viszonylagos sikeressege utan eleg sok bosszusagot okoz. Mint korabban irtam, nem vagyok egy nagy statboy, am van egy hatar amely minden kritikan aluli. Tehat marad a szepremenyu solo karrier?
Koszi!
Szerintem nem haszontalan ha valaki a csapatbol levadassza ezeket a kenyelmes tavolsagbol lovoldozo kis fergeket. <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.04. 14:28:39
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.04. 14:28:39
Szoktam is vadászni és örül a fejem amikor meglesz, de akkor sem ez a megoldás...Csak az academy trained recon jön alapból sniperrel. 😞
Pályánként örülök ha 1 snipert össze szedek, mert ha ezzel foglalkozok, akkor kb(!) haszontalan vagyok.
Pályánként örülök ha 1 snipert össze szedek, mert ha ezzel foglalkozok, akkor kb(!) haszontalan vagyok.
Ja én már írtam is bele. Gondolkodtam is hogy beszúrom a facebook-os bejegyzést ide.
Mi nincs hozza? Fegyver? Ez meglep, mert azt irtak, hogy ahhoz jar. <#confused>#confused> Fura lenne ha tankoshoz nem adnanak tankot vagy a pilotahoz repulot.
Egyebkent nem kell 70 orat szivni azert, hogy sniperkedj. Barmelyik jatekban felmesz oda ahonnan szivesen loned a nepet es a fuled utan mesz. Siman meg lehet hallani a Kurz hangjat messzirol es ha megtalaltad a disznot, fejbelovod es elveszed a fegyveret es visszaosztod oket. 😊 En ezt szoktam csinalni mikor felbosszantanak az 1 hites tavcsoves fegyverukkel...
ui: A felmenetelt nem ugy kell erteni, hogy szembe mesz vele, hanem a latomezojen kivul, hatulrol kerulsz egy picit.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.04. 10:13:57
Egyebkent nem kell 70 orat szivni azert, hogy sniperkedj. Barmelyik jatekban felmesz oda ahonnan szivesen loned a nepet es a fuled utan mesz. Siman meg lehet hallani a Kurz hangjat messzirol es ha megtalaltad a disznot, fejbelovod es elveszed a fegyveret es visszaosztod oket. 😊 En ezt szoktam csinalni mikor felbosszantanak az 1 hites tavcsoves fegyverukkel...
ui: A felmenetelt nem ugy kell erteni, hogy szembe mesz vele, hanem a latomezojen kivul, hatulrol kerulsz egy picit.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.04. 10:13:57
Átképeztem a karakterem reconra és nincs hozzá sniper. Bele toltam vagy 70 órát azért, hogy sniperkedjek, erre nem baszki húzd fel magadnak ribbonból... Még ekkora hülyeséget, el is vesztett a játék.
Akkor gyere, mert Andrassal mar letoltuk a ruszkikat 😄
Csak ha megengeded <#worship>#worship>
Ma este fel 9 korul egy fellepes? 😊
Koszonom kozlegeny, lelephet! <#eplus2>#eplus2>
A H&G forumon van egy Topic ahol a magyar nem hivatalos forditast lehet kerni, hogy tegyek be a hivatalos listaba. 😉 Ha tehetitek uzenjetek ti is be oda, hatha meglagyul a szivuk. En is megteszem majd este es betolom a linket is ide. (A melohelyen ezek blokkolva vannak es igy nem tudom)
<#eljen>#eljen>
Pedig volt a wikipedia idevonatkozo cikke szerin: https://en.wikipedia.org/wiki/M1_carbine
Pont az STG44 ellensulyozasara hoztak letre az M2 verziot 30-as tarral. Mivel a haboru vegefele kezdtek csak el gyartani (45 Aprilis), ezert atalakitasos alkatreszeket is rendeltek, hogy a meglevo M1-eket atalakithassak es azok lettek az M1/M2. Igaz nem sok harcot lattak europaban ezek a fegyverek, de fontos szerepuk volt a partraszallas utani idoszakban a vegso elorenyomulasnal, illetve a Fulop szigeteki megszallasnal.
Remelem segitettem. 😉
Pont az STG44 ellensulyozasara hoztak letre az M2 verziot 30-as tarral. Mivel a haboru vegefele kezdtek csak el gyartani (45 Aprilis), ezert atalakitasos alkatreszeket is rendeltek, hogy a meglevo M1-eket atalakithassak es azok lettek az M1/M2. Igaz nem sok harcot lattak europaban ezek a fegyverek, de fontos szerepuk volt a partraszallas utani idoszakban a vegso elorenyomulasnal, illetve a Fulop szigeteki megszallasnal.
Remelem segitettem. 😉
Az Stg 44 valóban létező fegyver volt. '44-től volt szolgálatban. (Az AK-t is róla másolták)
Arról tudom hogy volt a világháborúban. 😊 De lehet én vagyok nem kellően informált.Szóval csak azért tűnhet furcsának az automata m1/m2 30-as tárral.