5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#2638 Hát akkor elárulom, nem így van. Ezt régebben is írta valaki, egyáltalán semmi valóságalapja nincs, bár így biztos könnyebben magyarázza azt az ember, ha nem nyer a saját nemzete war-ban. A "profi" játékosok amúgy is teljes mértékben hűek az elkezdett nemzethez. Tykjen-t pl. soha nem fogod orosz vagy német színekben látni, pedig ki van maxolva minden szak nála. Ettől profi, hogy nem oda megy, ahol esetleg "jobbak" a feltételek, hanem kiáll azért a nemzetért, amit választott.
Sír mindenki a nerf miatt, én meg még mindig eldobom a PPS-43-at egy MG42-ért vagy Carbine-ért, szóval nem értem mire fel ez a sírás.
Vázolom a sztorit, halld az igazságot.
A helyzet az, hogy megalakult egy úgynevezett Soviet Clan HQ, nagyjából 2 hónappal ezelőtt. Ezen szervezet lényege az, hogy összeszedi azon játékosokat, akik értenek valamennyire a játékhoz, jó stratégák, sok-sok AT-vel. A SCHQ szárnyai alatt van:
- a híres Red Scare // ez az a klán, ami egyesítette az eddig külön kószáló elit játékosokat, ők teljes mértékben orosz anyanyelvűek - ez nyilván annak híres, aki benne van a szövetségben, és tudja kik ők //
- ☭Order of the Red Banner☭ // ez a mi klánunk (vagyis ennek a tagja vagyok én is), EU és USA játékosokkal egyaránt, angol beszélt nyelvvel //
- ☭Red Alert - [RA]☭ // orosz angol nyelv, olyanok mint mi //
- ☭Red Star Union☭ // ők a legfiatalabb klán, ahogy néztem még kisebb szintű játékosokat foglal magában (8+ szint) //
És itt jön a csavar. Ezek a klánok KOMMUNIKÁLNAK EGYMÁSSAL. Bezony. A térképet war elején felosztják a főbb városok szerint, és nem köpünk egymás levesébe. Ha valakinek kell pl. Istanbul, nem megyünk oda csatázni, mert úgy elfoglalnánk a másik klán játékosainak helyét, akik ráadásul bevett taktikákat alkalmaznak minden pályára (ezért elit a Red Scare pl, mindenki tudja a dolgát). 2-3 naponta van stratégiai értekezlet, ahol vázolják, hogy az inaktív időszakban hol történtek, és milyen mértékű változások (itt a klán főmuftiai vesznek részt). Ha egy helyen szarabbul megy egy adott időzónában, akkor szólnak például nekünk (más időben vagyunk aktívak), hogy ott védekezni kéne, mert 4-5 órán keresztül nem lesz aktív a Red Scare, és ott valami ellenséges klán nyomulgat előre. Ilyenkor az aktív AT-inket kikapcsoljuk, majd Deploy Istanbul, és máris ott terem úgy 80 AT Istanbulban, hogy lehessen válogatni.
Szóval nem kell urbánus legendákat szőni, esetleg varázsaltra gondolni. Jóval egyszerűbb ez. Semmiféle átállás nem történ semmilyen profi játékos részéről (amúgy sincs profi, talán Kotton Gamer az egyetlen, aki kap ezért fizetést a RETO-tól), egyszerűen szervezetté vált a történet. És ha visszakeresitek, abban az időszakban lázadoztam sokat, hogy bassza meg, amióta játszom, és figyelem, nem nyertek az oroszok. Aztán nyertek, és rá egy hétre beléptem a szakszervezetbe, a gépezet részese lettem. És innentől számítható az, hogy az oroszok nyernek egyáltalán war-t. Semmifélre nerf, vagy bug, vagy akármi nincs a színpadon. Csak józan ész..
De amúgy hallottuk, hogy már szervezés alatt van más nemzetnél is ilyen szövetség.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.25. 20:37:13 -
Amper92 #2637 Rájöttem miért olyan esetlen a német oldal mostanában. Mikor a játék megjelent Steamen, akkor kezdtem el játszani, egyértelműen a német oldalon, az amerikaiakat sorra aláztuk, a wart általában mi nyertük. A profi játékosok, akik eddig a németekkel voltak, most átálltak az oroszokhoz, és amcsikhoz, mert a német oldalt vagy megunták, vagy kihúztak minden fegyvert. Én azért maradok a németeknél, hátha. De néha uncsi, hogy kénytelen vagyok egy fa mögött bujkálni mert a társaim csak hullanak, az ellen meg özönlik. Hiába jó játékos az ember, ha a csapat nem asszisztál, (emlékszem mikor 50-60 killek jöttek meccsenként) most a fegyverek nerfelésével picit talán nehezebb a játék, de nem is baj. Bizonyos fegyverekkel a kisebb játékosok nemigen vehették fel a versenyt. Most viszont nyomulhatok az STG44-el, ha grease gunnal 1 sorozattal kifektetnek. -
ikarus44 #2636 Vagy az elfogyó lőszer ami nálam gyakori volt :) -
#2635 Az elől csak a csoda menthet meg, az biztos. Vagy a lag -
ikarus44 #2634 Ha a Német karimmal lettem volna akkor az MG-42 elől nem lett volna menekvés :) -
ChipKng #2633 Meg arany HeavySet badge-em. -
ikarus44 #2632 Az igazi árulás meg még pláne ott következett be, hogy még hátba is lőttem, () és csak azért nem halt meg mert PPD-m volt. -
#2631 A ping amúgy mostanában nekem is szarakodik. 70-ig jó vagyok, felette már érzem, hogy néha nem is látom az embert, úgy lő le. Nem csal, csak később jeleníti meg nálam az eseményt, mint nála. És 5-ből 3-szor ilyen csatában vagyok sajnos. -
ChipKng #2630 Naja, csak te war-ban eleve az oroszokat valasztottad, ok meg az Amcsit. En meg nagy naivan belepek es latom, hogy Golyofogo meg Ikarus is ugyanazon a helyen jatszanak. Mondom dejo, meglepem oket es becsatlakozom hozzajuk. Hat en lepodtem meg mikor belepes utan nem talaltam oket egyetlen AT-ben sem, majd a tabellara ranezve a haromnemzetes harcban oroszok kozott vannak. Nagykepuen befoglaltam gyorsan a 2 elbukott pontunkbol az O2-ot (2x is miutan az elso alkalommal elveszitettuk), majd megbillegtettem az O1-et is a sajat oldalunkra es az ugyes csapattarsaknak hala par perc utan be is huztuk a gyozelmet.
Az M1/M2 elenfele a nagy ping. Kenytelen voltam 120-as pinget elturni, hogy abban a csataban reszt vehessek ahova bekuldtem az ejtoernyos alakulatomat. Na, elegge sokszor neztem, hogy hiaba lovom a gyereket meg sem serul aztan o meg siman leterit... aztan leesett, hogy elfelejtettem, hogy 4x annyival elorebb van valaki a valosagban mint ahogy a gepem rendereli... Poenos volt, hogy kb 1 masodperccel kesobb irta ki a kill-t. Az is amikor bent vagyok a szobaban es lelonek ugy, hogy sehol senki. :D Persze az illeto mar joval mashol jart. Szoval eleg nagy hatrany volt ez nekem. Ezert is nagy elegtetel, hogy vegul nyertunk. Ezek utan csak jobban megemelem a kalapom Endres_PT kollega elott, mert o konstans ilyen pingekkel tolja es elegge szep eredmenyeket tud igy is elerni. Mi lenne ha 30-as pinggel tudna jatszani?
Masok fegyojat azert is jo felszedni mert ingyen van a skulo meg nincs javitasi koltseg. Amugy a PPS43 durva fegyver. -
#2629 Nem lesz mocskos áruló, mert én is Szovjetekkel warozok, ennek ellenére Chip-ékkel is szoktam Staged-et nyomni. Még mindig keresem az M1/M2 Carbine ellenszerét, hogy rohadna meg. AVS-t meg fogom venni, ha egyszer elérem, bár nem fűzök sok reményt hozzá. PPS-43-al amúgy épületen belül fel tudom venni a versenyt (sokkal kompaktabb is, könnyebb vele mozogni szűk helyen), de szabadtéren 25 méter fölött kb. 10-et sebez, szóval kuka. Egyelőre még mindig az a legjobb, hogy ha leszedek egyet, és elveszem a Carbine-t. Meg így kurva sokat keresek a meccseken. -
ikarus44 #2628 Akkor jól megleszünk, mert a többség is ezzel a 2 frakcióval játszik. Csak majd arra figyelj nehogy akkor játssz Ruszkival mikor Chip úr is fenn lesz, nehogy a mocskos árulók között találjad magad Ugye Chip? -
#2627 Elkezdtem mind a 3-at, de főleg amcsi-német. Nincs különösebb ellenszenvem egyikkel szemben sem. -
#2626 Milyen nemzettel vagy amúgy? -
#2625 Oké! Köszi. Régen úgy is Pumás voltam. -
ikarus44 #2624 Látogass fel a Puma TS-re. időnként. Ott biztos fogsz találni valakit aki majd játszik veled. (Mi is oda szoktunk feljárni, így mi is szívesen játszunk veled, ha gondolod ) -
harduplanfor #2623 Nagyon tud a srac :) -
#2622 Koton gamer egy ikon, még Tykjen-nél is durvább. -
harduplanfor #2621 Minden elismeresem :) Idovel jonnek a skalpok rendesen :) A fejlodes feltartoztathatatlan, bar nalam akadnak olyan teruletek ahol jocskan elmaradok a tobbiektol. A vidiben latottak alapjan fain lenne osszeszedni ezt a tudast.
a meszaros harca
-
#2620 Végre megvan az új gépem, így tudok játszani a játékkal rendesen. Rank 3-asként tudok valakihez csatlakozni? -
#2619 Én ezt teljes mértékben elhiszem, valami nincs rendben ezzel a peccsel. Sok faszságot kreált. -
ikarus44 #2618 Nem tudom eldönteni bug-e vagy csalás: Town mapon támadunk, de már vesztésre állunk, B2-őt próbálnám visszahúzni. Belépek a fő épületbe (rádiós szoba) Üres volt megnéztem. Még a foglaló állásnál is csak engem mutatott. Erre mégis lelőnek. Nézem honnan, erre a killcam konkrétan a falba mutat! Nem mögé, hanem a FALBA! Utána mondták a szakasztársak hogy ilyennel már ők is találkoztak. Többször is. (Golyofogo is a csatában volt tanúsíthatja, hogy tényleg így volt) Ilyennel találkoztatok már? Gondolom az új patch-el jött be -
#2617 Elég brutál jószág, én Fast Reload Badge-el használnám. Gratulálok hozzá! -
ikarus44 #2616 Első kör az Mg-42-vel. Azt hiszem ezt is szeretni fogom.
-
ikarus44 #2615 Saving Private Ryan H&G módra -
#2614 Mindegyik gránát talált, szóval nyertem rajta, úgy 100-150 kreditet. XDDD 15.000 bevétel, 14.800 kiadás Tisztára megéri
Amúgy ez a Vietnám peccs akkora erdőket varázsolt a pályára, hogy néha beszaggat nekem is.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.23. 15:35:37 -
ikarus44 #2613 Eddig még nem tűnt fel, csak az FPS esés (De az sajnos nagyon!)
És maradt még pénzed a meccs után? -
#2612 Amúgy ti is tapasztaltátok, hogy a peccs óta vannak csalók? Eddig csak egyet láttam Endres-el, de most két nap alatt 3 srác is volt, aki pálya másik végéből, 200 méter bokron át, prefire-ezve támadott. Elég elszomorító. Itt is volt két srác, egyetlen meccs alatt, azért van annyi Infantry veszteségünk. Persze a tankokért sokkal drágábban fizetnek :D :D -
#2611 Anti-Tank karakterem elérte a RPG-43-as gránátot. Ezzel végre effektíven tudok tankot ölni - 16 tank kill egy meccs alatt. Asszem ez fájt a generálisnak, aki ellenünk küldte a tankokat Összesen 67 tank esett a meccs alatt. :D Szegényeim.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.23. 01:17:35 -
ChipKng #2610 Jesszusom! Ugy latom csak WiFi-rol fogom hasznalni ezutan. 66 Megat zabalt fel a forgalmambol pikk-pakk! Atyagatya... -
ChipKng #2609 Kellett beleneznem! Latom, hogy Zurich-et lassan elbukjuk. -
#2608 Szívesen! -
ChipKng #2607 Bazz, ezt nem is tudtam. Mar toltom is le! Koszi! -
#2606 Igen, valami volt. -
ikarus44 #2605 Jött ki ma valami javítás? -
#2604 Kár, pedig van alkalmazás is rá. Nekem egy régi ZTE Blade-m van, azon sem megy amúgy.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.22. 15:07:31 -
ChipKng #2603 Kar, hogy nalunk tiltva vannak az ilyen oldalak es telon meg nem mukodik a flash. -
#2602 Dehogynem , azonban a csapatokat tologatom a térképen :D Tegnap meló alatt jött 40.000 XP -
ChipKng #2601 Te nem dolgozol? -
#2600 Szerver áll megint. Remélem estére minden rendbe jön. -
#2599 Akkor az nem az Airfield, amire én gondoltam hirtelen. Jaaa, már tudom, hát az is szinte tök lapos pálya, az is kiváló tankvadászatra.