Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amcsi:
R12 Sniper
R5 Tank
R4 Pilóta
Német:
R8 Ejtőernyő
R6 Tank
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
ellenfelünk, sniperkedett a középső városba tetőről. ha meg ölt, nem mutatta meg a kamera a pozícióját, ez a skill volt neki aktiválva. Roppant idegesítő volt. meg találtam ,lerohantam, meg öltem. elloptam a fegyverét, scopeos mosi nagant.
Kerestem fasza pozíciót, mivel már 1 irányból tudtak támadni, abba az irányba koncentráltam. Leszedtem 1x miközben futott be a városba. Akkor már tudtam hogy engem akar levadászni, pozíciót váltottam. Jött velem egy másik sniper is, őt leszedte. Aztán megint letudtam szedni, (gondolom azt hitte hogy engem ölt meg), de később már ő szedett ki az erdőből. Később loptam egy scopeos kar98ast, megint így harcoltunk, és baromira élveztem, de szerintem ő is. Kicsit olyan érzésem volt mint 'Ellenség a kapuknál' filmbe (jó kis 2vh-s film megéri megnézni annak aki nem látta és tetszik neki a téma).
Szóval nagyon jól elvoltam ezzel a oda-vissza adok sniperkedéssel, főleg mikor nem halt meg 1 lövéssel, mikor rá jött honnan lövök.
(Allien)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amcsikkal toljuk de ha a csapat nagyja nemetet v oroszt szeretne az sem kizaro ok.
Koszi a kijavitast, de a nev miatt ne aggodjatok. <#awink>#awink>
Devid nagyon jo mester tankos kepzesben. <#worship>#worship> O segitett nekem anno, tudom ajanlani.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.20. 15:08:13
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(És nem ChipKing, hanem ChipKng <#smile>#smile> (Először én is kevertem, nyugi <#smile>#smile>)
Milyen nemzetet kéne húznom, hogy egy jó kis SG-s társaságba belekeveredjek? ChipKing úgy tudom, hogy amcsit húz, és róla vágom, hogy elég jó játékos, nekem a fő karakterem Szovjet, de a közös játék érdekében természetesen kihúzok egy másik nemzetet is ha kell.
- A fegyverekbe való lőszer árára vonatkozóan hol találok információt?
- Érdemes kifarmolni 1 havi prémiumot, tehát ingame kreditért megvenni? Azért kérdezem, mert amióta Recon vagyok és nem használok Bazooka-t, szinte dől a lé.
- Mi a különbség pl egy Mosin-Nagant, és egy Mosin Nagant Scoped között, ha mindegyikre ugyanolyan fejlesztéseket (ugyanolyan távcsöveket pl) lehet felrakni?
Amúgy ez az új adatbázis amin dolgoznak ez a statisztikákra vonatkozik? mert ma néztem volna rá egy pillantást, és feltűnt hogy nincs már olyan. Na mindegy... nem annyira lényeges csak most tűnt fel

@Skatemorbart: En is vettem repulost. Orasi szivas vele a kezdetleges loszerrel. Egyedul a bombazassal jutok valamire. Mar csak akkor ulok bele ha folenyben vagyunk a levegoben vagy senki mas nincs, mert nagyon kiabrandito hogy az ellenfel 2 HE lovedekkel kikap a gepbol es en meg szorakozhatok orakon at a main gun-nal, akkor sem tudom leszedni egyikojuket sem. Meg a nyamvadt paratrooper gepre is hiaba lovok ki egy tarat ugy hogy nem gyozi irni a "penetrated armor"-t akkor sem sikerul. Na mind1, nem adom fel... sokat kell melozni ezzel is, csak nagyon kiabrandito tud lenni.
@Devid: Kempeles mindig lesz szerintem, csak kerdes, hogy milyen eredmennyel. 😉
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.18. 10:11:24
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.18. 07:45:06
Lépj ki ilyenkor, oszt csá.
IT IS NOT CURRENTLY POSSIBLE TO EDIT USER ACCOUNT NAMES. Allowing user name changes is no small feature, as it would require major back-end modifications and demand that we also rework several security measures. So far it has been our belief that our l...
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2015.11.17. 17:54:53
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2015.11.17. 16:05:36