5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#4199 Bakker, ez durva! Most nézem, hogy a németeknek alig van Major City-je, ennek ellenére tegnap random meccseket nyomva a BALKAN DIVISION párszor átgázolt rajtunk, elég profin akcióztak. 8 perces meccseken kaptunk ki, pedig berambózva a pontra 6-os killt nyomtam, mondom na ki van még itt. A számláló 11 ember mutatott. Igen, miután 6-os lenyomtam. Kicsit sem szervezettek meg semmi -
#4198 Nos, nem tudom te mennyit játszol, de ahhoz, hogy a PTRD használható legyen, 50-60 órát kell belefektetned (ez a csatákban eltöltött idő). Ez prémiumos időszak természetesen, prémium nélkül a duplája lehet. Ez egyetlen karakter, egyetlen fegyverért.
Aztán számolni kell vele, hogy semmilyen közelharca nem alkalmas, kiszúrják messziről, ha kempelnél, mert kurva hosszú csöve van, nagyobb, mint a karaktered. A light tankokat akkor üti át, ha pontosan merőlegesen lövöd meg őket, de nagyjából minden harmadik sikerül. Light tankba kell 5-6 lövés, de ugye a töltési idő miatt simán lelépnek előled, vagy elég az is, elforgatják a tankot, aztán már át sem lehet ütni. Medium és Heavy tankra lövöldözni teljesen értelmetlen, természetesen sehogy sem lőhetők át vele. Alapból 10 lőszer van hozzá, ha ehhez egy tárat viszel, akkor 19. Nem kánaán.
Az egyetlen értelmes dolog, amit lehet vele tenni, hogy védekezésnél autókat lövöldözik vele az ember, illetve APC-ket. Repülőt is lehet vele lőni, de elég lutri, nem egy pontos fegyverről van szó, és repcsibe is kell gold badge-el 3 lövés - ami ugye szintén majdnem lehetetlen, mert a második lövés után a pilóták leszállnak javítani. Akinek van esze természetesen.
Amúgy nem akkora fun, meg ász, mint ahogy azt sokan elképzelik. Amikor megszereztem, és kifulloztam, akkor érdekesnek tartottam, de azóta alig használtam. A karaktert néha-néha használom, mert H3 van a PTRD mellett, és a Heavy tankokat csak az viszi át, de egy jó kis MG42-t sokkal többre értékelek. -
#4197 PTRD-vel az a baromi nagy bajom hogy csak orosznál van ilyen jellegű fegyver -
#4196 War-ban parákat általában egy város blokkolására használják, az értelmesebbje egyből visszahívja őket, ha elkezdődött a csata a blokkolt városban, vagy a szomszédban vége lett a másiknak. Ha blokkolod az adott város, nem tud küldeni támogatást egy másik testvérvárosnak, ez a lényeg, valójában nem aktív résztvevők a csatában. Hacsaknem valaki ott nem hagyta őket a reptéren természetesen. Na meg géppel parásokat üldözni... azért megnézném, hogy szabadesésben hogy szedsz ki egy parást, engem még soha nem likvidáltak így, csakis nyitott ernyővel.
Bruce!
Én úgy gondolom, hogy ezzel a játékkal nagyrészt a középkorúak játszanak amúgy, nem fiatalok. Jómagam is túl vagyok a harmadik X-en, és a klán nagyon nagy része szintén. Node vissza a játékra.
Egy karakter felépítése: mindig át kell gondolni, hogy mit szeretnél rá. Persze kezdőként hogy is jutna ilyen az ember eszébe, de második karakternél már tudatosan tervezd meg a felszerelést, és a Badge-eket is. Akartam egy PTRD-s karaktert, ami az anti-tank szerepét töltötte be. Tudtam, hogy milyen fegyverek kellenek rá, és azokat húztam ki először, aztán tudtam, hogy kell rá egy Infantry Fist Badge (hogy egy lövéses legyen egy autó / motor), valamint egy Fast Reaload Badge, hogy relatív gyorsan újratöltsön a PTRD.
Fast Reload ugye SMG használatából adódik, szóval vettem neki egy SMG-t (PPsh), és amíg arany fokozat nem lett a Badge, addig használtam vele. Az Inafantry Fist-ért meg autóznom kellett kurva sokat. Erre párszor nyomattam Ribbon Boost-ot is, így 75%-al több XP jött erre a Badge-re.
Amikor ez a kettő megvolt arany fokozaton, ekkor vettem kezembe a PTRD-t, mert ezek nélkül nem ér semmit az a karakter. Szóval én így építettem fel a magam anti tankos karakterért.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.28. 22:44:07 -
#4195 Persze, a nyeréshez elengedhetetlen a foglalás. De, pl ha az enemynél paratroop is van, ott a repcsis aranyat ér(HET). Főleg, ha NEM azt a nyominger repcsit kergeti, hanem az abból kiugrálókat. Persze, ha hamarabb lelövi a gépet, mint ahogyan a célterületre érkezne, az rendbe van. -
Bruce_Willis #4194 Igen, ezt megtaláltam. Ez valóban nem sok.
A war amiről beszéltek az tulajdonképpen a generals része? Próbáltam keresni valami videót róla de nem igazán találtam. Vagy csak régit, azóta meg teljesen átalakult a játék.
Azt hogy értitek hogy infantryval kell kifullozni a fegyvereket?
Lehet hogy tudnám még fejleszteni a fegyveremet Reconban csak már az elején elcsesztem? Bocs ha hülyeséget írok de minimális angoltudással nehéz rájönnöm dolgokra. :D
A fiatal generációhoz már nekem szótár kell. :D
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.28. 21:19:29 -
#4193 Nagyon kezdetleges: link -
Bruce_Willis #4192 Van erről a játékról részletes magyar leírás? Tizedét nem értem amiről diskuráltok. -
#4191 Repcsisek mindig elsők a statban, sima killért amiért én mondjuk 8 XP-t kapok, azért ők 30 körül. Repcsivel a war-ok során 10-ből 1-szer találkozom, mert baromi drága mulatság, ahogy a tankok is.
Na de miért kiegészítők? Ezért:
Az ellenfél 1-es armor Squad-ja kurva jól forgatta a tankjait, egymás fedezték, szervezetten mozogtak, stb. Csak hát nem tudnak foglalni. MINDIG lesz olyan, aki átjut azon a bizonyos résen a pajzson, ezt tartsátok észben. Soha nincs olyan, hogy tökéletesen fedezel egy pontot, főleg nem tankkal, és Reconnal, vagy akár repülővel. Ott a szép statjuk, kaptak rá egy kevés XP-t, és nagyjából ennyi történt. Nem lehet így nyerni, ami rengeteg XP-től és zsetontól foszt meg minket.
Mindezek mellett 22 tankot lőttünk ki tőlük. 22-t, ami kibebaszott sok Wafround, és lassan is termelődik újra.
Infantry > egyéb karrier
Ja igen, és 3 oldalról támadtak minket, de ha nincs erős infantyr, nincs win sem:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.28. 20:22:48 -
Lokker #4190 Azért vicc hogy egy drótkerítésben vagy egy bokorban elakadok tankkal
-
ChipKng #4189 Na latom befertel hozzajuk. :) Amendeon-t amugy lathattad ha nezed a H&G youtube csatornajat. A szemuveges srac aki bemutatta az uj palyakat. Furcsa volt meglatni ot nekem, mert idaig a hangja alapjan tokre mast kepzeltem el. :D
Az MG42 koztudottan OP. :P Sajna a sok nemet fizetos veteran miatt vettek vissza a butitasat... Cserebe az M1/M2-ot szartak el. Igy most a nemetek ki lettek szolgalva. -
#4188 Ha repülök, és nincsen komoly enemy a levegőben, shimán a statban az első vagyok. ha van enemy, akkor is, de ha jobb nálam, akkor ugye már ez nincs így. De, sose foglalok direkte. Más, ha kilövik alólam a verdát, de sokszor inkább nyomom az F11-t (suicide), mint hogy a pálya széléről begyalogoljak valami értelmes helyre, és ott halljak meg. A lényeg, hiába vagyok első statban, ha béna a csapat, mindegy, mit csinálok az égen. -
#4187 i know that feel, rühellem a grewert. gondolkoztam hogy kifullozom csak eléggé ratyi gépen tudok vele játszani sajna, szar fps... és ha ki fulloznám sztem alig jönne a lóvé -
ikarus44 #4186 Vagy amikor ki akarnak Bazookázni egy tankot a bokorból, és mikor éppen lőni akar, akkor bemegy majdnem elé egy kübel 3 katonával, és hirtelen ráfordul, és telibe lövi, és így még 3 kill, jön a tank mellé -
#4185 Ugyanúgy van light tank is war-ban, elég egy közel fullos Gewehr - két lövés biztos halál. De még mindig fontos szem előtt tartani, hogy ezek csak kiegészítők: tank, recon, para, repcsis. Ez olyan, mint az étrendkiegészítő a sportolóknál - ezek a kasztok csak kiegészítik a csapatod, a gerincét az infantry adja. Lehet statot gyártani akármelyikkel, de megnyerni a csatát nem fogod velük - ahhoz tökös infyk kellenek, akik berambóznak egy pontra, aztán szétba.... sry, kicsit beleéltem magam. Szóval akik kitakarítják belülről a cap pontokat, foglalnak, védenek, teleaknázzák az utat, stb. -
Lokker #4184 gewehrel 3 hit de minimum 2 míg hal valaki -
#4183 de lehet, fókuszálj a gagyi grewerrel a cap pontokra, védési pontokra pl -
Lokker #4182 Elhiszem, de warhoz ki kellene húzni az értelmes cuccokat. nem lehet odamenni egy gewehrel :D vagy valami gagyi kis tankkal -
#4181 eskü csak warozok, sokkal jobb. -
#4180 WAR-ban nincs ilyen... már ha teccik érteni -
Lokker #4179 Meg ez a több mint két perces spawn mellé eléggé játékromboló... -
Lokker #4178 Megint ez a csicska spawncamp és megint egy amcsi chaffe. Nem is lehet tankkal kimozdulni. :( -
#4177 A yak nem op. A német gép JOBB! Az kifejezetten vadász gép, keveset tud bombázni, de a skuló az kurva sok benne. A legszarabb az angol gép. Azzal nem lehet alacsonyan kioldani bombát (fák koronája szint már alacsony neki erre), mert TUTI, hogy suicide, nem lehet fák közé bemenni vele, mert ez a legszélesebb gép.
A Yak viszont abban jó, hogy lassan is tud menni, tud bombázni alacsonyan is, és a levegőben sem védtelen. De, egy JÓ német pilóta, főleg KETTŐ az letakarítja az eget! Csak valszeg már ott kevesen vannak. Ami érdekes lehet, és lehet, hogy bug, hogy a fák legfelső része már igaziból NEM fa. Csak látszólag. De, menekülni enemy elől egyértelműen, gép beforgat 90 fokkal, és élivel bemenni a fák közé. Remek móka, nehezen követik le, és kis szerencsével el lehet osonni. Majd körbe nézni, és ha nem leharcolt a gép, lehet akár a másik fenekére fordulni. vagy, keresni egy leszálló helyet, és megjavítani a gépet. -
Bruce_Willis #4176 "Sajna, elszúrtam azzal, hogy nem tekertem ki inflantyval az egyéb dolgokat, és így skillek mások, mint ami kellene reconnal."
Ezt nem nagyon értem. -
#4175 Én jelenleg nem reconozok, mert az is már rég elérte a 12-s szintet. jelenleg russzki oldalt nyomorítom, és egyedül tankosom nincsen. De a távcsöves mellé mindig rakok valamit. Sajna, elszúrtam azzal, hogy nem tekertem ki inflantyval az egyéb dolgokat, és így skillek mások, mint ami kellene reconnal. Bár lehet, még missza veszem valami alap fegyót, vagy vissza rakom inf.-ra, és húzom újra. -
#4174 Írtam, hogy látszik -
Lokker #4173 Írtam is hogy nem warozok. -
#4172 Látszik nem war-ozol, már bocs, Grease-el a túlélési esélyed a béka segge alatt van waron. Azért nehogymár Staged alapján mondjad meg, hogy mi op meg mi nem vazzeg -
Lokker #4171 Grease Gun tuti, hogy op. Ha találok egyet akkor garantált a 10 kill. Legalábbis az mp34-nél jobbnak érzem. :) Vagy pl chaffe-vel is jobban ment mint pl egy pz38t-vel. Bár lehet ez csak azt bizonyítja, hogy rossz oldalt választottam és az amcsi cuccok jobban fekszenek. :D
Meg ruszkiknál van az a nagy lób@szó puska, amivel át lehet ütni a light tankokat is. Az nagyon beteg. :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.28. 17:29:24 -
#4170 Mindig arra panaszkodnak az emberek, amivel éppen sokat ölnek. De ugye erre már írtam, hogy ha szamarat telenyomhatod szteroiddal, attól nem lesz arab telivér. Tykjen 130-as kill-t csinált M3 Grease Gun-nal, akkor az is OP? Nem, csak ért hozzá, van tehetsége. Lehetne mondani, hogy az MG42 is OP, meg a Carbine is OP, de nem a fegyver teszi az embert, az is csak akkor jó fegyver, ha olyan kezében van, aki ért is hozzá.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.28. 17:18:09 -
Lokker #4169 Szoktam látni csata közben panaszkodni a népet rá, hogy op yak get nerf. :D
Láttam olyat is egyik assault mapon hogy az ellenséges gép a fákon keresztül repült át. Most ott vagy nem volt normálisan megcsinálva és át lehet a fán repülni vagy bug volt. De sértetlenül repült ki az erdőből. -
ikarus44 #4168 Sajna igen, pedig a Yak a valóságban elég hulladék típus volt. -
Lokker #4167 War-ban még nem voltam, kevés vagyok hozzá, de néha olyan csatákat tudunk elbukni, hogy csak na. Eddig tán egyszer láttam, hogy a németek győztek volna. Inkább az oroszok nyernek többet.
Tényleg ruszki oldalon van a legjobb vadászrepülő?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.28. 16:52:59 -
ikarus44 #4166 A Német oldal a tábornokaik miatt gyenge, nem is annyira az ott levő emberek miatt. -
Lokker #4165 Elég gyengének érzem a német oldalt. Meg ahogy tapasztaltam amcsiknál van a legjobb light tank (chaffe). Az tűnt fel hoy a messze lévő tankokat nem rajzolja ki a játék, néha csak annyit látok hogy a semmiből ugrik ki egy katona. -
ikarus44 #4164 Chip, most már nem csak te mondhatod el, hogy így jártál Természetesen nyertük.
-
Bruce_Willis #4163 Ez problem. :(
Akkor maradok marcika :D -
#4162 Sajnos nem lehet. -
Lokker #4161 Én nem láttam rá lehetőséget. Maximum a katona nevét lehet goldért. De lehet a webes felületen van erre valami, vagy support. -
Bruce_Willis #4160 Nevet lehet változtatni? Egy haverom nevével regeltem annak idején mert az istennek nem akart semmilyen nevet elfogadni.