Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jól odabasztak az RTS résznek is. A szar IFA minden "gyík" számára elérhető és most kb 2 perc alatt baszták el az összes APC-t egy meccs alatt. A semmire. A "normált" is szokták pusztítani, de ezt most nagyon. Konvojban 4 egymás mögött.... Ez a szintén nagyszerű emberhiány miatti Auto Resolve-vel párosítva igen kellemes. Eddig élveztem az RTS részt de most... Kb másfél hete 1 tetves csatát nem játszottak le a csapataim mert mind ARes volt, és most még a fejlesztéstől is elvették a kedvem. (nyerhető csata AR de a 200 sima gyalog vs 2000 vegyesen minden lejátszásra kerül....) Egy ki*****tt tetves pénzéhes banda a fejlesztő csapat, de ezzel kb azt fogják elérni, hogy a jó koncepcióval a se**n mennek a levesbe.
2 tetves év alatt kb semmi értelmeset nem tudtak hozzadni a játékhoz. 1 ki****tt pálya? ( a depot az nem az, az csak lótrágya) Találtam 2011! (vagy mikori) es fórum bejegyzést, ahol két szép map volt felvázolva. 1 városi, 1 tankoknak. Ezek hol a tökömben vannak? Minden más mostani + szinte egy korábbi állapot visszaállítsa. Ez így 00.
Miután kidühöngtem magam, kérdés hány embert érdekelne egy korábban felvetett összeröffenés? Mert akkor dobok fel képeket hol tudok helyet biztosítani.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerk.: vagyis mostani pecch óta nem próbáltam, de gyanítom ez nem változott.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.07. 12:22:31
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az uj update-el nincs kulonosebb bajom, csak az, hogy el tudtam volna kepzelni fontosabb valtozasokat is. Mondjuk ujabb terkepek mar regota esedekesek lennenek.
Ha minden jól megy, akkor a héten végzek a kitűzött célommal, és végre visszatérhetek a war világába, hogy újra erősítsem az orosz oldalt. Már amennyiben erősítés az én jelenlétem....
Keresek emberkéket ahova betudnék társulni egy kis játékra. a nevem ironmanhun

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.06. 22:36:59

Nem tudok benne rendszert találni, bármelyik pályán előfordul.
Találkozott már vki ilyennel?
Ez ugyan már fél éves, de azóta van kb. két órányi ilyen anyagom. Volt olyan, hogy szartam is az egész meccsre, csak egyetlen kiszemelt áldozatra koncentráltam, és egy kör alatt 12-szer késeltem le, különböző helyeken. Kaptam is utána szép levelet tőle, és úgy jó lúzerhez méltóan a levél megírása utána tiltott is. 😊 Tipikus szar arc - ezt senki ne vegye magára, erre a gyökérre írtam, aki letiltott.
, meg 1-2 majdnem fullos APC-t (<#eplus2>#eplus2>) (Ez mind egy csatában volt, és az APC után már a csapattól is jöttek ez elismerések <#ravasz1>#ravasz1>) <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Utána meg már azon fogtam a hasam a röhögéstől, hogy 4-5 tank ott ált a gázló előtt, és nem mertek átkelni, és még nagyobb lett a derültség, amikor a bármilyen járművel közlekedő ellen is megállt, mert ő sem mert átmenni <#smile>#smile>
Valamiert a csipasokat szedem le legnagyobb orommel, mert azok azt hiszik, hogy relativ 'biztonsagban' vannak a nagy tavolsaggal es a messzesegbol szivoznak a dolgos neppel. Ennel nagyobb oromet csak az okoz mikor a kis konnyu tankosokat tanitom moresre akik a spawn pontok moge allnak be olcso XP-re vadaszni.
Tegnap volt egy kis idom kergetni az ellent es miutan bekezdtem harom szar meccsel egyeniben, felmentem az Amcsi TS-re es bealltam a klanosok koze. Rogton fordult a kocka, de nem semmi harcot toltunk 1-2 nemet klan ellen. Nagyon ugy tunik, hogy haboruzni csakis nagy letszamu TS-en kommunikalo csapattal erdemes. A maganyos farkasok kora veget ert... kiveve ha szeretsz jo nagyokat szivni.
Allitolag ez meg egy kiszivargott screenshot egy keszulo uj terkeprol:

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.30. 09:10:49
Hogy lehet úgy kilépni, hogy ne kelljen megvárnom amíg véget és egy adott játék??
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Érdekes lehet, mert ha úgy csinljál meg ahogy gondolom, akkor sok katonát lehet majd vele vinni, többet mint az APC-n, és ez a hozzáértő játékosok kezében jó lehet.
És ha jól olvastam akkor a sofőr ribbon 2. Szintjére fog jönni, ami azért elég szimpi.