Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Le lehet ragadni annál, hogy 4.700-at kapsz, és 4.800 az előfizetés, de nem igaz. 5.100-at kapsz. 5.100-at. Ez tény.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Belegondolva a 90 napos tagsag 6500-ert elegge elfogadhato ha tamogatni akarom a fejlesztoket. Szerettem volna korabban is befizetni ha mar ennyi ideje rajtuk eloskodom, de a squad 2.0-val elvettek a kedvem tole. Talan most, hogy ujra kezd elvezhetove valni, bar az aux seat-ekkel meg nem vagyok kibekulve. Tul keves az nekem. 😛
Két okból is.
Egyik: most azt írtad, hogy kezdő szinten is jó látszol ahhoz, hogy jöjjön a kredit, egy hozzászólással ezelőtt meg azt írtad, hogy te aztán megnéznéd, hogy egy kezdő hogy farmol. Paradox 1.
Másik: bajod van azzal, hogy nem tudsz egész havi prémiumot venni, na de téged ha érdekel a játék, akkor támogatod a készítőket, szóval igazából kurván mindegy, hogy nem tudsz egész havit venni (amúgy meg kurvára tudsz). Paradox 2.
Ugye nem haragszol ha ezek után pont ennyire foglak komolyan venni, és a játékkal való kapcsolatod is?
Köszönöm a figyelmed, jó éjt!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.16. 23:19:33
A WoT-ot meg azé hagytam abba, mert sokba került, és ha éppen lejáróban volt a prém tagságom , szándékosan szopatott. Elegem is lett belőle, hogy amikor nem fizettem, egy lövést se adott be, ha mégis igen, az is engem sebzett, vissza pattanva az enemyr-ől. <#idiota>#idiota>
A másik meg. Ha kezdő vagy... Mármint hogy is írjam. Próbáld ki, fejlesztgess, taktikázz, csatázz, lopj autót, tankot, lapáttal verd szét a kempelőket, foglalj be bázisokat, lődd le a szerencsétlen ejtőernyősöket a levegőben, késelj hátba egy tárazó embert és ha majd eltelt pár nap, tudni fogod, hogy megér-e neked annyit, amennyibe kerül a játék - akár pénzben, akár ingame játékidőben.
Ha pedig úgy döntesz, hogy ez bizony megéri, akkor sokkal olcsóbban jössz ki, mintha WoT-ot játszanál prémiummal.
De ne legyenek irreális elvárásaid. Nyilván egy kezdőnek összefarmolni a 600.000-et nem leányálom. Azért engedtessen meg a világ egy szóra: nehogy már minden az ölünkbe hulljon! Igenis, kelljen dolgozni érte, harcolni, hogy aztán tudd, hogy amit összehoztál, annak van értéke. Van súlya. Van benne munka... a tiéd. <#email>#email>
Nekem itt teljesen mindegy, hogy most van veterán tagságom vagy nincs, úgyse tudnám kihasználni meg arra a 3 katonára (infantry, tank crewman és pratrooper) elég az ami a csatákból becsörgedezik. Szerintem. 😊
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.16. 21:53:35
Aztán jöhet a második tétel, ha nem tudnád összekaparni a 600.000 kreditet, ami egy havi prémiumot ad H&G-ben (amúgy pár hét grind-al összeszedhető, utána minden könnyebb):
H&G előfizetés: 20 EUR = 6196.52527 HUF (ami több mint 3 hónap ugyebár)
WoT:
Szerintem akkor ezt is megbeszéltük. Ingyen játszhatod H&G-t úgy, hogy prémiumod van. Ezt WoT-ban, vagy a másik hulladékban lehetséges? Nem. Nem is értem miről beszélünk. Nem véletlenül hagytam abba azt a szart.
Nemrég kezdtem a játékot de feltűnt valami ami szerintem kicsit szerintem béna a többi mikrotranzakciós játékhoz képest, amikkel ezelőtt játszottam. Van ugye ez a Veterán tagság aminek a megfelelői több játékban is megvannak (WoT, War Thunder, MMORPGk prémium előfizetései stb amiket ingame goldért tudsz megvenni.) Minden hasonló játékban meg tudsz venni pont annyi aranyat amennyi egy havi ilyen tagsághoz kell. Na itt nem. 1 havi Veterán tagság 2400 gold, amit meg lehet venni legközelebbi egység az 2200 arany 9.95 euróért. 90 napnyi veterán tagság 4800 gold, amit legközelebbi egység hozzá az 4700 arany 19.95 euróért (most akció van tudom). Eléggé lehúzás szerintem ez tőlük a többi mikrotranzakciós játékhoz képest. Ilyet még egyikben sem láttam.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.15. 20:56:58
Az a love szempontjabol nem problema ha a tobbiek nem tudjak megtartani a pontokat. Ujra elfoglalod, ujra csenget a villamos. A tankossal es a paratrooperrel csinalom a legtobb penzt. A tankossal csak akkor ha sok masik tankot lovok ki. Ejtoernyossel meg ha a foglalasi pontotn gyilkolok.
Ja, es a haborunak megint vege. Azt mondjak jott egy update es az zarta le, mert meg nem volt meg minden az oroszoknak. Tokjo, megint varhatok 1 hetet mire lejonnek a csapataim...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.15. 09:38:46

Áruld el légyszi mi a titka az egyhitesek levadászásának...azon kivül hogy ek kell találni őket)))) üdv.
De azt vettem észre, hogy pl. Paratrooper-el mocskosul lehet keresni, ugyanis pl. a szállítóeszközt nem te fizeted. Amíg sima Infantry-val a motort, autót, APC-t TE magad fizeted, addig paránál nincs ilyen. Csak ledobod magad, és foglalsz. Ráadásul smg-vel teszed ezt, ami rohadt olcsó dolog. A foglalás meg nem hogy nem kerül pénzbe, hanem még jutalmaznak is zsetonnal. 😊

De csak én értelmeztem úgy hogy nem biztos, hogy ingyenes neked, ha más fegyverével játszol?
Ez mondjuk pont war-on volt (a hülyék befoglaltak, és nyertünk, pedig lett volna kedvem még pálcikákat lövöldözni):

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.14. 20:53:34
Össze is jött 18 killstreak 😊 Jó ez a játék. Élvezem. 😄
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.14. 15:10:57
Na most már biztos jövök este <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.08.13. 17:43:07