5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#4359 Németek nyertek? Grat! -
ikarus44 #4358 A szombat, lehet jó lesz most nekem is
Tegnap este Bad-Neumheim körül mozgattam a AT-met, ott is sikerült némi területet nyerni.
"War hogy all most?"
Megnyertük
Az AT tényleg ilyen lassan fejlődik? Még az 1/3-dát sem érte el a xp baron az upgrade-ig
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.09.09. 10:35:15 -
#4357 MG42, szintén. -
ikarus44 #4356 Én MG-42-őt használok, amellé még elfér az anti-tank gránát. De ha több mindent akarsz magaddal vinni, akkor inkább az Stg. 44 érdemes használni, mert az is nagyon jó fegyver. -
ChipKng #4355 MG42 egyertelmu. Az az egesz jatekban a legjobb fegyver. Csak akkor hasznalom ha sikerul elvennem az ellenfeltol. :P
H3 a legolcsobb ha nehez tankok ellen mesz. 2Db eleg belole. Az RPG-43-al nem mindegy hol talalod el es sokszor lepattanhat. Szal heavy tankra a H3 vagy Sticky. Konnyure, medium-ra bazooka meg RPG43 is jo.
Mas: Tegnap befoglaltuk a fel terkepet az este. Bocsi azoktol akikkel nem tudtam emiatt staged-re menni. Szombaton delelott/del korul csapathatjuk ha jo nektek!
War hogy all most? (sajna nem tudom megnezni, mert a mobilapp mar nem muxik se szifonon, se androidon...) -
gstup #4354 Sziasztok,
Tudom,hogy egyén és pálya függő is,de német infantrynak mit érdemes megvenni?Assaultot és skirmisht szoktak játszani.Gondolok itt az mp 40-re,mg 34-re,kar 98,mg 42-re és a legvégén van az stg 44.Ki mit használ?Egy aranyközépút érdekelne! :) És melyik fegyver a leghasznosabb a tankok ellen?Most a H3-at használom,de nagyon szemezek a tankelhárító gránáttal. :) -
ikarus44 #4353 Én is csak azért vettem egyet, hogy kitapasztaljam a rendszer működését. De én is gondolkozok újabbak vételén. -
#4352 Én kettőt vettem az elején, mert ugye amíg az egyik újraépül, addig a másikat tudom küldeni valahova. Ha a saját csatádban részt veszel, és jó a csapat, akkor csatánként akár 20.000 XP-t is össze lehet szedni, amit a te saját karaktered kap meg. Én pl. Reconnal nem nyomtam két hete, csak tologattam az AT-ket, így lett 200.000 xp-m vele 10 nap alatt. Szóval elég hasznos karakterfejlődés szempontjából. -
ikarus44 #4351 Igen köszönöm!
Most igazgatom az eddigi kemény 1 db-momat -
#4350 A harctól csökken. Ha nyertek, 10 ponttal, ha vesztetek akkor 20 ponttal. Ha a morál 25 alatt van, és csatába keveredik a banda, akkor megadják magukat, és feloszlik az AT, de persze miután újjáépült, megmarad minden megszerzett tapasztalati pontjuk. Badge-ek nélkül 0-ról 100-ra a morál 10 óra 40 perc alatt kúszik fel, tehát nagyjából 6 és fél perc alatt 1 morált növekszik. Azt hiszem csata ideje alatt nem nő a morál, csak akkor, ha nem harcolnak.
A morál növekedésének mértékét, és maximumát is tudod növelni két badge-el, amiket ugye egy Tábornoknak érdemes adni, sima Infantry-nak nem igazán. Az AT-k mozgási sebessége is növelhető Badge-el, de általános elmondható, hogy a leggyorsabbak a motors egységek, azon belül is azt hiszem a REcon-ok, és ugye a gyalogosok a leglassabbak.
Remélem tudtam segíteni. -
gstup #4349 Értem.Én német ágon vagyok.Már várom a párducot! :) -
ikarus44 #4348 Kezdő kérdés tudom:
Az AT-k morálja hogy alakul (Mitől csökkent, mitől nő stb...)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.09.08. 15:55:59 -
#4347 Kedvenc Infantry-m XP száma: MAX
Na végre, de szépen néz ki.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.07. 23:04:04 -
ToMy_ #4346 Én szoktam amerikaival, de csak a light kategóriában. Mediumban a német Panther nagyon op, szívni meg nem szeretek ellene... :)
Nagyobbra meg egyelőre nincs pénz, bár már unlockolva vannak. -
gstup #4345 Sziasztok,
Tankkal senki sem mókázik?
Üdv,
G -
#4344 Abban én is, mondjuk csak egyszer próbáltam. -
Bruce_Willis #4343 Rá kéne gyúrni a repcsire. Egyelőre elég béna vagyok... -
Bruce_Willis #4342 igen az volt :) -
#4341 Wehhehe :) Szegények Jó hosszú meccs lehetett, legalábbis a 3 szereplős meccset általában tovább tartanak mint a sima. -
Bruce_Willis #4340
Na végre..
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.07. 10:40:27 -
Bruce_Willis #4339 Dezertáltak -
#4338 Köszi, Bruce! Sajnos minden oldal tele van bénával, a magyarok pedig szétszórva játszanak. Én régebben próbáltam a hivatalos fórumon szervezni egy egyesített Szovjet oldalt, de természetesen alig volt rá jelentkező, és a jelentkezők nagyon-nagy része teljesen inaktív volt.
Szóval marad neked és nekem is a magányos farkas szerep. Bár klán tag vagyok, nagyon ritkán játszom velük mostanában. Ráadásul a klánom fele átment amcsi oldalra, szóval még dezertáltak is. Bár szeretnék velük szembe kerülni war-ban, hogy jól megfingassam őket.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.07. 07:35:41 -
Bruce_Willis #4337 Nem szúrja be a képet...
-
Bruce_Willis #4336 Az szép. Foglaltál rendesen. Bárcsak a német infantryk foglalnának így.
A minap nekem is jól ment, de esküszöm csipával is foglaltam volna vagy hetet..:
Nem találod ki kik miatt találtak meg háromszor. :D
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.07. 00:40:51 -
#4335 Lehet ehhez is volt közöm:
-
#4334 Sima Staged-ben nyomjad parával. Hiába fizet(ne) jobban war, a wárakozási idő miatt teljesen bukta a war, ráadásul nem sok parát ad be egy-egy játékba.
Fallschirm szerintem nagyon jó fegyer, isteni hanggal. Ízlés kérdése persze, de én imádom felvenni a paráktól. -
#4333 that score
más: megvettem a parát, nagyon tetszik, már mp 34el tolom
de alig tesz be warba vele :(
Mp44-et lehet neki adni? fallshimjager42 izét nem ismerem, jól muzsikál? Ha lehet mp44et adni neki akkor melyiket adjam kettő közül?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.09.06. 20:27:38 -
#4332 Asszem lecarry-ztem nekik a meccset:
-
gstup #4331 Sziasztok,
A mostani "új" rendszerben nem találok a carrier lehetőségről semmilyen információt.Hanyas szintől lehet választani és melyiket?
Üdv,
G
U.i.:Megtaláltam.Most már "készen" kell venni.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.09.06. 13:53:41 -
Bruce_Willis #4330 Hogy kell azt beállítani hogy ne tudjon senki sem squad-ra hívni és ne tudjanak jelölni havernak? -
#4329 Generals rész megint be van fosva nálam. Zsír -
figg8 #4328
Köszönöm. -
Golyofogo_ #4327 alapértelemeztt shift+egér
ctrl+shift+wsad esetén meg még mozgathadod is szépen a gépet hátranézés esetén -
figg8 #4326 Repcsisnél hogy csináltok külsö kamera nézetet pl a youtubeon láttam hogy körbe forgatta a gépen a kamerát és látta maga mögött a mumust... -
#4325 Zoomolva ugrani? :D Zoom, aztán space :) -
Lokker #4324 és mivel ugrasz? :D -
#4323 Bárminek lehet amúgy, bármilyen fegyverrel. Nekem Space mondjuk. -
figg8 #4322 Köszi megpróbálom.... -
Bruce_Willis #4321 Q-val. Szerintem csak a recon-nak lehet de annak sem mindig.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.03. 19:35:13 -
figg8 #4320 Hogy méritek a távolságot?? Q??