Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

300 gold jár indulásnál. Legalábbis 1 hete még annyi járt.
Roger6
Már nagyon rég óta ennyi. Ezért nem értettem a kérdést.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

tudtam hogy most akció van, de hogy mióta azt nem mivel 1 hete játszom, ha tényleg hónapok óta 5100-at adnak 4700 helyett akkor nem szóltam
Bocsi, errol nem tudtam es McLarenpowa sem ahogy latom. Ebbol a hibas feltevesbol indult ki az egesz. 😛 Igy mar mas a leanyzo fekvese. 😉 Amugy meg elso belepesnel nem kapsz 100-at indulaskent vagy mennyit?
Mire kap 5100 aranyat? 😊
Roger6
Chip, de nem igaz amit írsz, mert 5.100 aranyat kapsz hónapok óta, sőt, kurva rég óta 😊 De leírom mi a helyzet. Kapsz 5.100 aranyat, amiből elmegy 4.800 előfizetésre. Marad további 300 aranyad. A 300 arany lehetővé teszi, hogy további 3-szor befizesd a 3 havi előfizetést akkor is, ha már nincs akció (de gyanítom ez megmarad még hónapokig). Azaz összesen 4 x 3 hónapig, ami pontosan egy év. Az év alatt minden napi első csatáért kapsz 4 aranyat, amivel továbbira is ki fogja pótolni azt a maradék százast még további sok-sok-sok hónapig. Ez ilyen egyszerű.

Le lehet ragadni annál, hogy 4.700-at kapsz, és 4.800 az előfizetés, de nem igaz. 5.100-at kapsz. 5.100-at. Ez tény.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

végre valaki megértette miről is papolok... <#eljen> <#vigyor0>
Szerintem picit elbeszeltetek egymas mellett. Szerintem is picit visszas, hogy ha befizetsz mondjuk 4700 aranyra 20 Eurot es a 90 napos veteran tagsag 4800-ba kerul. Ez tenyleg bosszanto tud lenni annak aki most kezdene bele a dolgokba.

Belegondolva a 90 napos tagsag 6500-ert elegge elfogadhato ha tamogatni akarom a fejlesztoket. Szerettem volna korabban is befizetni ha mar ennyi ideje rajtuk eloskodom, de a squad 2.0-val elvettek a kedvem tole. Talan most, hogy ujra kezd elvezhetove valni, bar az aux seat-ekkel meg nem vagyok kibekulve. Tul keves az nekem. 😛
Roger6
Rendben.

Jól jön a kredit, de ha napi max 1-2 órát játszol, akkor szart se ér, mert a játék elején elköltöd fejlesztésre. És max napi 1-2 órából biztos nem jön össze veterán tagságra. Eddig minden más játékban tudtam venni pont egy hónap prémiumot ha akartam, itt nem lehet. Pont.
Roger6
Haver, te maga vagy a paradoxon. Kinyitom az értelmező kéziszótárat, és a te neved áll alatta. <#eljen>

Két okból is.

Egyik: most azt írtad, hogy kezdő szinten is jó látszol ahhoz, hogy jöjjön a kredit, egy hozzászólással ezelőtt meg azt írtad, hogy te aztán megnéznéd, hogy egy kezdő hogy farmol. Paradox 1.

Másik: bajod van azzal, hogy nem tudsz egész havi prémiumot venni, na de téged ha érdekel a játék, akkor támogatod a készítőket, szóval igazából kurván mindegy, hogy nem tudsz egész havit venni (amúgy meg kurvára tudsz). Paradox 2.

Ugye nem haragszol ha ezek után pont ennyire foglak komolyan venni, és a játékkal való kapcsolatod is?

Köszönöm a figyelmed, jó éjt!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.16. 23:19:33

Látom még mindig nem ment át amit írni akarok. Ha nekem eddig tetszett egy játék, akkor mindig támogattam a készítőket, vagy prémium tagság vásárlással, vagy más mikro tranzakcióval. Nem a farmolással van bajom. Elég jól játszok kezdő szinten is hogy jöjjön a kredit.
Alien69
Ha valaki elkezdi ezt a játékot, de nem vesz prém tagságot, máris kap goldot, ha naponta belép, asszem 4-t. Akkor hol itt a gond?
A WoT-ot meg azé hagytam abba, mert sokba került, és ha éppen lejáróban volt a prém tagságom , szándékosan szopatott. Elegem is lett belőle, hogy amikor nem fizettem, egy lövést se adott be, ha mégis igen, az is engem sebzett, vissza pattanva az enemyr-ől. <#idiota>

Roger6
<#worship> <#eljen>

Roger6
Én, én beszéltem ingame kreditről. Tudod miért? Mert megvehető a prémium EBBEN a játékban, ami KURVA NAGY ELŐNY a többi játékkal szemben. Pontosan ezért hoztam fel, hogy megértsd, ez egy akkora fór a többi játékkal szemben, amivel nem tudnak mit kezdeni. Igen. Így van. Pont azért, mert itt van lehetőség ingyen is prémiumot vásárolni, ha eleget játszol. Ha nem játszol eleget, akkor fizetsz. Vagy sírsz.

A másik meg. Ha kezdő vagy... Mármint hogy is írjam. Próbáld ki, fejlesztgess, taktikázz, csatázz, lopj autót, tankot, lapáttal verd szét a kempelőket, foglalj be bázisokat, lődd le a szerencsétlen ejtőernyősöket a levegőben, késelj hátba egy tárazó embert és ha majd eltelt pár nap, tudni fogod, hogy megér-e neked annyit, amennyibe kerül a játék - akár pénzben, akár ingame játékidőben.

Ha pedig úgy döntesz, hogy ez bizony megéri, akkor sokkal olcsóbban jössz ki, mintha WoT-ot játszanál prémiummal.

De ne legyenek irreális elvárásaid. Nyilván egy kezdőnek összefarmolni a 600.000-et nem leányálom. Azért engedtessen meg a világ egy szóra: nehogy már minden az ölünkbe hulljon! Igenis, kelljen dolgozni érte, harcolni, hogy aztán tudd, hogy amit összehoztál, annak van értéke. Van súlya. Van benne munka... a tiéd. <#email>

Persze, hogy feltűnt. 5+ év alatt én is megjártam pár klánt. Csak erős túlzás, hogy máshol nem lehet valós pénz nélkül elérni a prémium szolgáltatást. Még a nagy World of Warcraft-ban is ingame pénzért tudod nyomni a havi előfizetést vagy akár Neverwinterben is bármit meg lehet szerezni vagy Star Trek Online-ban. Persze mindegyikben csinálni is kell érte valamit. Hol kicsit könnyebb, hol kicsit nehezebb de a legtöbb ilyen mikrotranzakciós játékban megadják a fejlesztők az esélyt, hogy ingyen megszerezd.

Nekem itt teljesen mindegy, hogy most van veterán tagságom vagy nincs, úgyse tudnám kihasználni meg arra a 3 katonára (infantry, tank crewman és pratrooper) elég az ami a csatákból becsörgedezik. Szerintem. 😊
Ki beszél ingame pénzről (creditről)? én goldról beszéltem és hogy nem lehet pont annyi egységnyi goldot venni, mint amennyibe kerül 1 egység veterán tagság. Se több se kevesebb nem kell köré körítés, hogy itt mit lehet még meg mit nem. Egyszerűen megjegyeztem, hogy még ilyet nem láttam sehol, pedig játszottam már pár mikrotranzakciós játékkal. Azt pedig megnézem, hogy egy kezdő játékos hogy farmol ki egyhamar veterán tagságra valót, ha esetleg napi vagy heti 1-2 órát játszik csak...
Roger6
😄 Ja, és meg van kötve a kezed, hogy X időben ott kell lenned war-on, kötelező megbeszélések, gyakorlócsaták, kötelező kihúzott 10-es tankok, miegyébfaszom, és persze ha nem vagy ott, kibasznak . 😊 Azért érzed a különbséget, hogy itt meg akkor játszol, amikor kedved van, nincs megkötve a kezed, nem mondják meg mikor mit csinálj? 3 évig WoT-oztam, előfordultam pár klánban. Az aranyért meg teljesíteni kellett, csak úgy nem vágták hozzád, nem is keveset. Persze ez régen volt, lehet most már fossák a goldot a klánoknak. Nem tudom feltűnt-e a nickem, ami szintén WoT-os, még a régi időkből.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.16. 21:53:35

Aki warozik és konyít is a játékhoz az simán ingyen veszi a prémiumot WoT-ban
Roger6
WoT-ban, War Thunderben mióta lehet ingame pénzért prémiumot venni? Csak mert van az accon 33 milliió kreditem, nem játszottam vele egy éve. Jaa, hogy nem lehet,csak goldért, amit meg csak real pénzért lehet venni? Akkor elsőnek azt mondanám, hogy ezt meg is beszéltük, nyert magasan a H&G.

Aztán jöhet a második tétel, ha nem tudnád összekaparni a 600.000 kreditet, ami egy havi prémiumot ad H&G-ben (amúgy pár hét grind-al összeszedhető, utána minden könnyebb):

H&G előfizetés: 20 EUR = 6196.52527 HUF (ami több mint 3 hónap ugyebár)

WoT:

Szerintem akkor ezt is megbeszéltük. Ingyen játszhatod H&G-t úgy, hogy prémiumod van. Ezt WoT-ban, vagy a másik hulladékban lehetséges? Nem. Nem is értem miről beszélünk. Nem véletlenül hagytam abba azt a szart.

Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot de feltűnt valami ami szerintem kicsit szerintem béna a többi mikrotranzakciós játékhoz képest, amikkel ezelőtt játszottam. Van ugye ez a Veterán tagság aminek a megfelelői több játékban is megvannak (WoT, War Thunder, MMORPGk prémium előfizetései stb amiket ingame goldért tudsz megvenni.) Minden hasonló játékban meg tudsz venni pont annyi aranyat amennyi egy havi ilyen tagsághoz kell. Na itt nem. 1 havi Veterán tagság 2400 gold, amit meg lehet venni legközelebbi egység az 2200 arany 9.95 euróért. 90 napnyi veterán tagság 4800 gold, amit legközelebbi egység hozzá az 4700 arany 19.95 euróért (most akció van tudom). Eléggé lehúzás szerintem ez tőlük a többi mikrotranzakciós játékhoz képest. Ilyet még egyikben sem láttam.
Roger6
Elég véresre sikerült a mai első meccs vazzeg, de mint látható, a capture-ben nem sokan segítettek. Ez mondjuk betudható annak, hogy a 18 főből nálunk 6 Recon volt, és 3 tankos. Szóval gyakorlatilag 9 emberrel támadtunk, nem volt leányálom. Mindenki csak feküdt a mezőn, aztán "védte" X1-et, amit én magam 3-szor húztam be egyedül, 5-ös kill strike-okat nyomatva ponton belül, meg kaptam a gránátokat az arcomba. Pont ennyi ért a védelmük.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.15. 20:56:58

Roger6
Akkor lesz zsé új gépre <#taps>

Nekem meg édes mindegy, mert hétköznaponta 6-18-ig dolgozom átlagban 😞
Roger6
Igazából elmentem edzeni, kutyával futottam, aztán rendbe vágtam a konyhát, szóval nem is tűnik értelmetlennek ez a nap így. <#vigyor3>

Gondolom most te is igy erzel:
Alien69
Lehet, nekem is jobban meg kellene néznem. <#idiota> Régebben a repcsivel szedtem a legtöbb bevételt (német oldalon), de azóta leszedték 3 bombáját. <#vigyor1>

Roger6
Már meg sem lep, hogy nincs szerver, hiszen szabadságon vagyok, és lenne csomó időm játszani <#ticking>

A masodik megoldast hallottam pletykabol, hogy teletomik a repulot es akkor atveszik az iranyitast. Ezt jo tudni. 😊 Kar, hogy ehhez minimum 7 ember kell.

Az a love szempontjabol nem problema ha a tobbiek nem tudjak megtartani a pontokat. Ujra elfoglalod, ujra csenget a villamos. A tankossal es a paratrooperrel csinalom a legtobb penzt. A tankossal csak akkor ha sok masik tankot lovok ki. Ejtoernyossel meg ha a foglalasi pontotn gyilkolok.

Ja, es a haborunak megint vege. Azt mondjak jott egy update es az zarta le, mert meg nem volt meg minden az oroszoknak. Tokjo, megint varhatok 1 hetet mire lejonnek a csapataim...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.15. 09:38:46
Roger6
No, kerestem neked parás eredményt, és ez még csak nem is war-os, hanem sima staged. 11.878 bevétel, 1.860 kiadás:

Roger6
Én baszott jól kerestem vele, veterán tagsággal.

Áruld el légyszi mi a titka az egyhitesek levadászásának...azon kivül hogy ek kell találni őket)))) üdv.
Alien69
Hát nem tudom. Mostanába paratrooperrel mentem sokat, és nem kerestem halálba magamat. Valahogy nem megy annyira... Persze, többnyire rossza a csapat, mert hiába foglalok, ha a kutya nem védi meg utána. <#idiota>

Roger6
Lőszerért fizetsz, a javításért nem. Pár hónapja csináltam tesztet, írtam is ide egy szép esszét az egész mutatványról, amikor csak annyi ideig volt a kezemben saját fegyver, amíg le nem szedtem valakit. 30 perces meccsnél volt 12.600 bevétel (veterán nélkül természetesen), és 1.200 kiadás, szóval ha nem Bazook-át lopsz az ellenféltől, akkor lehet spórolni.

De azt vettem észre, hogy pl. Paratrooper-el mocskosul lehet keresni, ugyanis pl. a szállítóeszközt nem te fizeted. Amíg sima Infantry-val a motort, autót, APC-t TE magad fizeted, addig paránál nincs ilyen. Csak ledobod magad, és foglalsz. Ráadásul smg-vel teszed ezt, ami rohadt olcsó dolog. A foglalás meg nem hogy nem kerül pénzbe, hanem még jutalmaznak is zsetonnal. 😊

Nem is tudtam, hogy lehet paragépet vezetni.
De csak én értelmeztem úgy hogy nem biztos, hogy ingyenes neked, ha más fegyverével játszol?

Roger6
Egyhitesekkel amúgy - főleg staged-ben, de sokszor a war-osokat sem kell félteni - olyan eredményeket lehet elérni, hogy összekaparom magam. Azt sem tudják milyen játékkal játszanak. Van valahol elmentve 52/0-s stat is, majd megkeresem holnap. Szinte sajnáltam őket kilőni.

Ez mondjuk pont war-on volt (a hülyék befoglaltak, és nyertünk, pedig lett volna kedvem még pálcikákat lövöldözni):

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.14. 20:53:34

Roger6
Grat! Szép teljesítmény! <#violent>

Tegnap ismét támadásra kényszerültem hogy megnyerjük a meccset... de nem volt baj mert beadott vagy 6 no zoom csipát 😄
Össze is jött 18 killstreak 😊 Jó ez a játék. Élvezem. 😄

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.14. 15:10:57
Most, hogy már játszottam jó pár meccset elkezdtek kibukni az idegesítő hibák. 😞
Nya, lehet jonni! 😊
Roger6
Huhh, bocsesz, csak be voltam jelentkezve, aztán elléptem edzeni. <#vigyor5>

Annyira sikerült ez az új karakterfejlődésgyorsítás, hogy egy rakás karakterem lett 12+ szintű <#nevetes1><#eljen>

Na most már biztos jövök este <#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.08.13. 17:43:07
Nem tudom, nekem nem jön be a játék azt írja a Steam, hogy nem elérhető, de még neten sem tudom elérni.
Melyik? Jatek? Az van, muxik. TS? Az megvaltozott fel eve. 😊 46.105.185.8:8553
Nincs szerver?
Lehet hogy csatlakozok majd este én is, ha tényleg össze tudna jönni a régi bandából néhány ember
Neked meg hiaba uzenek, nem reagalsz. 😛
Roger6
Már nyomja a war-t, előbb néztem a Friends listen. <#email>

Jó lesz az este 10-től <#vigyor3>
Szeva! Most vagyok ugy fel 4-ig. Utana keso este kb 10-tol. 😉