5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
McLarenpowa #4079 Milyen tanácsot adnátok egy kezdő német paratroopernek? Felszerelés, badge, taktika stb... -
#4078 "Servers are down while we upgrade to the new release. Expected downtime is 3 - 4 hours" - hoppá-hoppá! :D Tegnap megint mouse lagg volt, szóval nem tudtam játszani. Talán majd ma. -
#4077 akkor igaza volt haveromnak, köszi -
#4076 Ha az Infantry Assault Ribbonra gondolsz, akkor a válasz nem, mert SMG-vel az SMG Assault Ribbon növekszik. -
#4075 Infantry ribbonja akkor is megy fel, ha maschinepistol 34-el játszom? -
#4074 Jaja, én is az idiótákat pakolom kifele egyből, vagy ha a vezető idióta, akkor én lépek ki. Hánehogymá' beégessenek faszom. -
#4073 Az szokott zavarni, ha nagyon idióta. Még nálam is. Valamelyik nap pl totál elment a map szélére, az enemy mögé, de nagyon a szélre. 3 repteres pálya, enemy beszorulva a tó mellé. Ez meg a hegyen kempingel. Nem mondom, hogy nem ölt meg vagy 3-4 embert, és kb ennyiszer halt is meg, de úgy kivágtam a szakaszból, ahogy illik. Az utcsó volt a listán, ergo, NEM közénk való, na. -
#4072 Kotton újabb videója, röhögés garantált:
-
#4071 Lehet bizony, ha van Generálisod. Két Command Badge van rá, az egyik maxon 15% plussz morált ad, a másik pedig 15%-al gyorsan morál visszatöltődést tesz lehetővé.
Amúgy én is igyekszem kiadni a parancsokat ha Leader vagyok, de nem nagyon ráz meg, ha valaki nem adja ki nekem ezt. -
#4070 De, a morált LEHET befolyásolni, Legalábbis látok ilyen ribbont, vagy mit. Ha a szakasz ad parancsot, ráadásul több XP jön, az meg nem rossz, még ha 17-s a karakter is. Ha én vagyok a parancsnok, akkor igyexem figyelni, hogy MINDIG legyen kijelölt célpont. Persze, ha kell, változtatom. -
ikarus44 #4069 Mondjuk, nem is vártam nagy fejlődést, csak mivel azt hallottam, hogy a Win 10 jobban ki tudja használni a gép erőforrásait talán 2-3 fps-t tudok nyerni. Jó mondjuk az is igaz hogy rosszabb sem lett, legalább, és hát magával a játékkal sincs minden rendben, mert hát ugye elég gyalázatos a kiegyensúlyozottsága, és amit te is írtál a gépem is elég gyenge ehhez. (De Október táján talán már lesz pénzem, és időm (Mert hát az semennyi sincs...) végre feljavítani a gépet) -
#4068 Az újabb rendszerek általában több erőforrást is igényelnek, én nem váltottam volna Win 10-re a helyedben. Nyilván nálad hardveres a gond, szóval amíg nem lesz új gép, vagy pár dolog nincs kicserélve, addig ilyen lesz sajnos. -
Bruce_Willis #4067 Mióta van ez a squad, mindenki a "barátom" akar lenni. Nem győzöm visszautasítani a játékosokat. Ez elég szarul van megcsinálva.. -
ikarus44 #4066 Hát nekem, sajna nem sok minden ment el pozitív irányba. A ping az nekem is jobb lett, de sajna csak ez az egy ami jobb lett. (De nekem még mindig jobban hiányzik a régi rendszer)
Most hétvégén ujra lett rakva a gép az op rendszer is cserélve lett win 7-ről 10-re, ill. kb. csak az 1/3-át raktam vissza a gépnek, de semmit sem változott a játékom maradt ugyanolyan fos az fps-em... És az a gép boost is még messze van :( -
#4065 Igen, csak ugye a Squad-ban általában mindenki 17-es szintű nálunk klánon belül, ezért nem adunk parancsokat. De megértelek természetesen. Nincs sajnos más lehetőség, lépj ki, így a következő csatában van esélyed arra, hogy te legyél a Leader, és ily módon te irányíthatod a Squad-od. -
McLarenpowa #4064 Több xp jár ha teljesítettem a parancsait. -
#4063 Én alig várom ezeket az újításokat! :) Ahogy a Squad 2.0-nál elkeseredtem - mert tényleg rohadt fos volt az az egy hónap -, úgy lelkesedem ezekért az újításokért. Nekem az fps-em is megnőtt, a pálya betöltés is gyorsabb lett (persze a 16 gb ram fejlesztés is nyilván segített valamelyest), és a ping is 5-ből 4-szer 30 körüli, ami számomra elfogadható érték.
Talán ami kicsit még számomra sántít, hogy ha kilépek egy Squad-ból, akkor miért nem vagyok a saját Squad-om leader-e? Mert ha kilépek, akkor utána csak Infantryval mehetek (már ha alapból ilyen Squad-ban voltam), ráadásul ha támadok, nem is válthatok line-t, hogy honnan akarok támadni, hanem azon maradok végig. Plusz nem tudok kasztot sem váltani közben.
De összességében kezdi összeszedni magát a RETO. -
ikarus44 #4062 Nem tudom ki látta már, de erről a mapról nem rakott fel Kotton videót
-
#4061 Nagyjából semmit, én ki is szoktam lépni a Squad-ból. Klánnal pl. soha nem szoktunk parancsokat adni. -
ikarus44 #4060 Semmit. -
McLarenpowa #4059 az hogy egy squad leader baszik parancsokat adni, azzal mit lehet tenni, azon kívül hogy kérlelgetem? -
#4058 Ilyen seregek sokszor megfigyelhetők amúgy még a partoknál is, ott is mindig 4-5 ezres létszámú állomány van egy-egy városban. Meg gondolom ha a klánotok megindul, az sem 3 AT-s jelent, hanem inkább 30-at :D
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.22. 07:21:19 -
ChipKng #4057 "Reinforced statuszba kerul." :D Azert mert megadjak magukat. :) Es ekkor a rohadt dezertorok atallnak az ellenseghez. :P
Nem tudom mi bajod ezzel. Egyedul az APC hianyzik, de ez egy igazi AT karakter huzo palya. :) Ez akkor van amikor az ellenfelet (az amcsikat ezesetben) tolja vissza a sajatod es felhalmozodnak a keszletek hogy kikapnak, mennek hatra a generalisodnak meg elfogyott az APC-je, de meg betolta a "maradek" katonait.
-
#4056 Elég egyedi a játék, én ezért szeretem. Meg mert jól megy vele. -
#4055 basszus mik vannak :D -
#4054 AT az az Assault Team. Röviden: minden AT-nek van morálja, ami romlik csata után. 10-et, ha nyersz, 20-at ha vesztesz. Összesen 100 Morale áll rendelkezésedre, és ha az elfogy, akkor az AT Reinforced státuszba kerül, tehát nem lehet tovább használni, akkor is, ha tartalmazott katonát / járművet. Ugye maga az AT az, amit a map-on tologatnak a Generálisok, és ez határozza meg, hogy egy adott csatában mennyi és milyen dolog áll rendelkezésedre.
Ezt azért írtam le, mert a ti AT-itek morálja nagyjából 80-al csökkent összesen, nekik meg 400-al kb :D
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.22. 00:21:41 -
#4053 persze háborúba se volt semmi fer dolog, csak feltud cseszni mikor ők záporoztatják ránk a HE lövedékeket, mi meg nem tudunk oda sunnyogni kiszedni őket
van tankom, Hetzer, PzIII (kiábrándultam belőlük), pont azért nem nagyon megyek már velük mert jött 1 motoros csóka, rám tapasztotta a bélyeget, mire vissza ült motorra én már pukkantam is.
Jobbik esetbe láttam hogy már mellettem van, néha letudtam szedni hogy gyorsan kipattantam, de inkább nem erőltetem. Maradok infantry. Lentebb olvastam 3 infantry karakterről véleményt, tetszik nekem is. Lesz közel harci, lesz anti tank, meg valami sniper szerű. Kész. És megyek cappelni mint ahogy eddig.
Mit értesz AT romlás alatt? Lövésem sincs a general dolgokhoz. War után kapunk valami jutalmat ha győz a frakciónk?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.08.22. 00:12:58 -
#4052 Nem tudom, mi a meccsek nagy részét így játsszuk, ilyenre nem panaszkodik senki.
A számok megzavarhattak, mert kurván mindegy amúgy hogy 3.000 vagy 300 infantry van a csapatban, ugyanis nem fog elfogyni a 300 sem 30 perc alatt (ennyi egy csata ugyebár). Mondjuk a legutolsóban éppen 344 fogyott ahogy néztem, de általában nem fogy ennyi.
Ne hagyd magad megtéveszteni a nagy számok láttán, semmit nem jelent, hogy tízszer annyian vannak, sőt, igazából még jó is, mert hiába vesztesz, nektek 4-5 AT morálja romlik, nekik meg 20-é (még akkor is, ha a vesztesé jobban romlik). Szóval még jól is járhattok vele.
Ezt a kérdésed nem értem: "az ilyen enyhén balanszolatlan sereg kiosztást miért engedi elindítani amúgy" - ez itt háború, nem értem milyen balanszra vársz. Ez a kő kemény valóság, ott sem volt olyan, hogy: "jaaa, ti hoztatok 15 Tigrist, mert akkor várjatok kicsit, és hozatom a Sherman-eket. :)
Amúgy a tankok teljesen túl vannak értékelve, de majd meglátod, ahogy egyre jobban megismered a játékot. Ugye amit írtunk: kell egy anti-tank karakter. Amikor a klánvezető meglátja, hogy az ellenfélnél van egy Armor Squad, meg van vagy 100 tank resource-ban, akkor mindig elüvölti magát, hogy "Guys! This is a fucking Candy Land"! És valóban az, volt olyan meccs, ahol 81 tankot nyírtunk ki, direkt nem húztuk be a pontot. Chip is mondta, hogy nekik volt olyan meccsük, amin 90+-ot, szóval nem kell beszarni ettől.
Nem a számok számítanak a csaták 95%-ban. A lényeg, hogy legyen jármű, amivel gyorsan tudsz mozogni két pont között. Nincs Recon? Nincs tank? Nincs para? Nem gond, amíg van Infantry, és van kocsid, vagy motorod. Addig meg tudsz oldani mindent. -
#4051 marha korrekt volt, 2 spawn pontunk volt, az ellenséghez legközelebbit tűz alatt tartotta a pályán lévő összes tank, mozdulni nem bírt senki
az ilyen enyhén balanszolatlan sereg kiosztást miért engedi elindítani amúgy? Simán megszopat egy barom general 16-20 hülyét (minket) fél órás szenvedéssel mert berak 300 infantryt 3000 inf + 200 tank ellen.
-
#4050 Amúgy ez még tök korrekt kis csata, van hogy jármű nélkül küldenek harcolni, az valami briliáns.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.21. 23:37:24 -
#4049 Jól látod, atomhülyék sokan hozzá :) -
#4048 Ilyenkor mi van? Ilyen gyökerek a generalok hogy ezt így elindítják? (Német oldalon nyomom)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#4047 Jól csináltad, így kell :) -
McLarenpowa #4046 steamről telepítettem, vagy nem értem a kérdést, simán parancsikonnal indítom, de steam alá települt... -
ikarus44 #4045 Interneten játszod? Csak azért kérdem, mert a Steames jobb. (stabilabb. Nekem is a többiek mondták anno) -
McLarenpowa #4044 kitettem magamért...
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.08.21. 21:56:56 -
#4043 Egymás után sorozatban a hatodik csatába dob be úgy, hogy már a csata több mint fele lement. Azt hagyjuk is, hogy tele van hétvégi idiótákkal, ezt már megszoktam. De legalább tudom húzni a kisebb karaktert, az is valami. -
ikarus44 #4042 Én is hülye voltam, mert csak kérdezni tudtam, de megnézni a hiv. oldalt én is elfelejtettem -
#4041 De hülye vagyok, a linket lefelejtettem: News -
ikarus44 #4040 Ez honnan?