Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. - ha nem tetszik egy idióta viselkedése, ki tudjam baszkodni a Squad-ból
3. - szabad kaszt választás (amúgy ha Leader vagy, nem tudod használni a többi karaktered - pl. az anti tankos karakterem 14-es szintű, de nem válthatok rá meccs közben, mert elvileg elvesztem a Leaderséget // hát ez geciértelmes dolog tényleg)
4. - Leader osztályzásának lehetősége (ugyanúgy csillagok szerint, mint a meccsnél) ami alapján Leader választás ha két azonos szintű jelölt van
5. - ha egyedül játszom, tudjak a saját AT-im csatáihoz csatlakozni
!!! 6. - ez mondjuk nem Sqad-hoz tartozik de AVS recoil optimalizálása. Szóval az, hogy 15 skulótól 90 fokban felfele néz már a karakter - ez baszottul nem reális. Egy MG42, m1919, Degtyarev ami LARGE FCKING MACHINE GUN - annak fele akkora a rúgása. Tehát vagy ezeket is növeljék, vagy az AVS-t vegyék vissza. Amúgy írtam is, hogy cseréltem a Degtyarev-re, milliószor pontosabban lő, és nincs gond, ha 3 ember ellen kell küzdenem egyszerre, mert nincs újratöltés. AVS-t killenként tölteni kellett, ami ugye 1 v 2 szituációban elve azt eredményezte, hogy instant meghaltál. Na itt ilyen most nincs. Tegnap is Wolfbane és csapata ellen nyomtam, 52/18-as stattal fejeztem be, persze vesztes meccs volt. Ok, ebből 15 kill Carbine, de hát akkor is, sokkal kényelmesebb nekem a Degtyarev.
!!! 7. - Carbine optimalizálás - közép és nagy távolságra fos hulladék lett, nagyjából SMG színvonal. Nem kellett volna hozzányúlni --> vissza a régi statokat, mert így nagyjából pontfoglalás és védésre tudod csak használni, nyílt terepen egy kurva pisztoly megeszi. És ne változtassanak a hangján, mert a legjobb hangú fegyver az egész játékban! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.03. 12:09:35
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.03. 11:14:14
És #3633
"Jézus anyám... ez mennyire gáz.... RETO <3 ---> ez most nem egy szív, hanem egy jól megtermett fasz."
(Utoljára sütöttem el ígérem <#smile>#smile>)
Tegnap én is találkoztam ilyennel sajnos, nem is egyszer. Amúgy azt néztem, hogy két nap alatt 100.000 bevétel volt alig pár óra játékkal, szóval szerintem feküdjetek rá a prémiumra, vegyetek egyszer ingame zsetonért, utána már nem lesz gond sem a warfound, sem a kredit. (1 hónap prémium 600.000 kredit, gyakorlatilag pár nap alatt ki lehet farmolni)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.03. 10:32:22
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Na most akkor hogy van ez? Mégis lehet alacsonyabb szintű a Leader?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.01. 21:36:11
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Persze hogy ki lehet. Tab-ot nyomsz, eredményjelző megjelenik, jobb gomb. Ekkor ugye aktív lesz egy kurzor, amivel rámész a saját nevedre, jobb gomb -> Leave Squad.
Ki lehet lépni a squadból csata közben?!
A prémiumos előnyre meg annyit, hogy egy szamarat hiába oltanak be szteroiddal, abból soha nem lesz arab telivér. 😊 Én látom most így a Squad-os faszság miatt, hygo kinek van prémiuma... hát bazmeg, akkora balfasz a nagy része, mint az állat, tiszta szégyen, ki is szoktam lépni a squad-ból, aztán inkább egyedül megyek tovább.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.01. 19:23:22
Itt a lista:
• Random Squads will now automatically have the highest ranked player as Squad Leader upon entering a battle
• Lowered the spawn restrictions for tanks
• Fixed the longer throw time for the St. 74 Sticky Grenades
• Fixed the missing player list when clicking on battles on the War Map
• Tweaked the selection of the server for battles (Ping filter has been widened for War Battles)
• Reduced the grade prices of the Squad ribbons
• Fix for the friendlist: You can now delete friends again and correct labels are shown for each friend
• Fixed so that no multiple vehicle-ammunition items can be purchased from the ribbon-progression screen (to avoid double purchases)
• Fix for a case where a player can join a game and become squadless if the squad is on an accesspoint that is being captured
• Fixed issue where players can get matched into squads that are marked as locked by the action game
• Adjusted a too small triggerbox in the Squad Menu to add players to your friendlist
• Fixed that Squad names would not update correctly
• Adjusted matchmaker to better handle people leaving while the matchmaker is running
• Fixed an Action Server crash which was caused by the warserver unable to retrieve a Squad
• Adjusted Assault Team size back to their original values. 33% Reduction in size on Infantry type Assault Teams 50% Reduction in size on Armor type Assault Teams
Bar meg ez is edes keves.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.01. 17:13:43
- Tweaked the selection of the server for battles (Ping filter has been widened for War Battles)
Hm...
Aztan jon az este mikor beindulnak az europai klanok (mar akik meg aktivkodnak unalmukban a haboruban) es visszafoglaljak. 😄
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.01. 14:25:37
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Van egy ikon jobb felul a 'kisbaba' mellett. A profil menupont. Ott megnezheted a statjaidat. Sajna nem tul pontos mert nehany verzio migralaskor szarul mentek at az adatok.

Szép stat <#eljen>#eljen>
Hogy csináltad? Hol találtad meg a statisztikáidat? Mert mióta Steames felületet használok, nem tudom megnézni a statjaimat.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.01. 10:11:04
Ahhoz kepest, hogy regen mekkorakat valtozott a terkep 1-1 nap most szinte alig van eloremozdulas miota kijott a Squad2.0... Lehet felkeszulni a tobb honapos/eves haborukra.
Másabb téma: na, akkor én több pénzt nem fizetek a játékért, ezt már leírtam. Ingame zsetonért fogok venni játékidőt, most 600 k 30 nap, 90 napra 1.72 mill, szóval a 90 napossal 80 ezret spórolnék. De egyrészt nincs is most zsebben annyi pénz, másrészt jön a nyár, szóval lehet heteket hagyok ki, így nem érné meg nekem a 90 nap. 600 k-t viszont kiperkálok érte. Amúgy ez teljesen fenntartható, erről is írtam már. Elég egyszer eljutni a prémium tagságig, utána már ingame pénzből meg lehet oldani az újabb prémium tagságot, meg 600 rongyot simán össze lehet karistolni két hét nyugis háborúzás alatt, a többi meg mehet a fejlesztésre, felszerelésre, festésre, járművekre, akármire.
Én már 3-as rangúval is voltam squad leader.