Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
1. - First of all --> ping javítása (eddig érdekes módon egész jó volt, patch után minimum 70-80 a meccseken)
2. - ha nem tetszik egy idióta viselkedése, ki tudjam baszkodni a Squad-ból
3. - szabad kaszt választás (amúgy ha Leader vagy, nem tudod használni a többi karaktered - pl. az anti tankos karakterem 14-es szintű, de nem válthatok rá meccs közben, mert elvileg elvesztem a Leaderséget // hát ez geciértelmes dolog tényleg)
4. - Leader osztályzásának lehetősége (ugyanúgy csillagok szerint, mint a meccsnél) ami alapján Leader választás ha két azonos szintű jelölt van
5. - ha egyedül játszom, tudjak a saját AT-im csatáihoz csatlakozni

!!! 6. - ez mondjuk nem Sqad-hoz tartozik de AVS recoil optimalizálása. Szóval az, hogy 15 skulótól 90 fokban felfele néz már a karakter - ez baszottul nem reális. Egy MG42, m1919, Degtyarev ami LARGE FCKING MACHINE GUN - annak fele akkora a rúgása. Tehát vagy ezeket is növeljék, vagy az AVS-t vegyék vissza. Amúgy írtam is, hogy cseréltem a Degtyarev-re, milliószor pontosabban lő, és nincs gond, ha 3 ember ellen kell küzdenem egyszerre, mert nincs újratöltés. AVS-t killenként tölteni kellett, ami ugye 1 v 2 szituációban elve azt eredményezte, hogy instant meghaltál. Na itt ilyen most nincs. Tegnap is Wolfbane és csapata ellen nyomtam, 52/18-as stattal fejeztem be, persze vesztes meccs volt. Ok, ebből 15 kill Carbine, de hát akkor is, sokkal kényelmesebb nekem a Degtyarev.

!!! 7. - Carbine optimalizálás - közép és nagy távolságra fos hulladék lett, nagyjából SMG színvonal. Nem kellett volna hozzányúlni --> vissza a régi statokat, mert így nagyjából pontfoglalás és védésre tudod csak használni, nyílt terepen egy kurva pisztoly megeszi. És ne változtassanak a hangján, mert a legjobb hangú fegyver az egész játékban! <#taps>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.03. 12:09:35

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ezt mind csinálták 1-évig?Azért ez nem semmi <#buck>
Akkor ugy kerdem, hogy konkretan mi a bajod ezzel a rendszerrel?
Semmit. Szimplán megszüntetném úgy ahogy van, és helyette, a régi rendszert javítanám, ahelyett hogy ilyen idiótaságot csinálnék.
Ti amugy mit valtoztatnatok a Squad 2.0-an hogy minden olyan legyen mint a mennyorszagban? 😊
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.03. 11:14:14
"Viszont kesobb neztem, hogy egy joval kisebb rangjelzesu kapta meg a SL poziciot. Mondom fasza, sikerult megcsinalni... Szoltam a sracnak adjon parancsot erre beirta, hogy nem tud mert tul kicsi a rangja hozza! O sem erti, hogy miert lett o Squad Leader. YESS! Good job! 😊 "

És #3633
"Jézus anyám... ez mennyire gáz.... RETO <3 ---> ez most nem egy szív, hanem egy jól megtermett fasz."

(Utoljára sütöttem el ígérem <#smile>)
Roger6
Jézus anyám... ez mennyire gáz.... RETO <3 ---> ez most nem egy szív, hanem egy jól megtermett fasz. <#hehe>

Tegnap én is találkoztam ilyennel sajnos, nem is egyszer. Amúgy azt néztem, hogy két nap alatt 100.000 bevétel volt alig pár óra játékkal, szóval szerintem feküdjetek rá a prémiumra, vegyetek egyszer ingame zsetonért, utána már nem lesz gond sem a warfound, sem a kredit. (1 hónap prémium 600.000 kredit, gyakorlatilag pár nap alatt ki lehet farmolni)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.03. 10:32:22

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tegnap keso este megint squad pontok gyujtogetesenek szenteltem az idomet. Kizarolag war-ba mentem. Volt egy vicces szitu. 1-2 alkalommal en lettem a SL es toltam is pontokat befele. Viszont kesobb neztem, hogy egy joval kisebb rangjelzesu kapta meg a SL poziciot. Mondom fasza, sikerult megcsinalni... Szoltam a sracnak adjon parancsot erre beirta, hogy nem tud mert tul kicsi a rangja hozza! O sem erti, hogy miert lett o Squad Leader. YESS! Good job! 😊
Köszönöm mindkettőtöknek.sovány vigasz ,hogy másnak is sz.r
Pedig sajna tényleg ez van. Én ezt a szaggatást hónapok (Ha nem 2 éve, mióta játszom) óta tapasztalom. Furcsa hogy nektek csak most jött elő. Bár ugye mindig szoktam mondani, hogy nekem az új Patch-ek után mindig csak rosszabb lesz... Ugye ez most tört meg, mert most már a Ping is szar...
Roger6
Random ez a szaggatás, nekem néha már csata kezdetétől ez van. Csata után kilépek, aztán újraindítom. Néha sikerül megszüntetni így a szaggatást.

A humorra a maximális 10 pontot adom...😊)) a válasz hasznosságára sajnos csak 1 pontot tudok adni😊))
Roger6
<#hehe> <#eljen>

Tisztelt kollegák miért van az ,hogy mindig a csata utolsó pár percében elkezd szaggatni a játék?????
Roger6
Komolyan sajnáltam szegény ellenfelet, 7 perces meccs volt:

Roger6
Háháá, elővettem a Degtyarev-et, első meccs (igaz, védekezés, és direkt a killekre mentem, nem sokat támadtam):

Roger6
Pedig még a steam-en is néztem, de ez milyen faszom dolog már? Minden játékban tudsz ajándékot venni másnak, hát az is bevétel a cégnek, csak itt nem lehet. RETO megint fenomenálisat alkotott.

Nem hinném hogy lenne gift shop.
Roger6
Amúgy néztem, hogy hogy lehet aranyat utalni más játékosnak, de nem találtam rá megoldást. Ha esetleg látnál ilyen lehetőséget, akkor szólj nekem, kérlek.

Úgy hogy a Reto nem tud játékot fejleszteni...
Roger6
Íme, a 7-es szintű Sqad Leader teljesítménye, akitől a harmadik percben kiléptem:

Na most akkor hogy van ez? Mégis lehet alacsonyabb szintű a Leader?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.01. 21:36:11

Roger6
Hát bazmeg, a peccs nem azért volt, hogy a legnagyobb rangú lesz pl. a Leader az adott Squad-ban? Most a 17-es infantrymnak egy 7-es szintű parancsolgat. Asszem nem jött össze, amit akartak.

Én ugyan nem játszok a játékkal de ez hatalmas szerintem 😄 https://www.youtube.com/watch?v=oRGmyj8DVcE

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Roger6
😊 Rendben, akkor nincs.

Persze hogy ki lehet. Tab-ot nyomsz, eredményjelző megjelenik, jobb gomb. Ekkor ugye aktív lesz egy kurzor, amivel rámész a saját nevedre, jobb gomb -> Leave Squad.

Akár hiszed akár nem, nincs 2200 Ft-om rá.

Ki lehet lépni a squadból csata közben?!
Roger6
"Bár nekem nincs is miből" - 2.200 Ft havonta, nekem azt senki nem adja be, hogy nincs 2.200 Ft-ja havonta, még akkor sem, ha gyerekről van szó, aki nem kereső polgár, bocs. Még ha 5 rongyról lenne szó, megérteném, na de emberek, ez 2.200 Ft, és egy hónap után ingame zsetonért már tudsz játékidőt venni. Bankból lehet Pay-Pal-ra utalni ha jól tudom, beballag az ember a kis zsetonnal, odaadja a csajnak a számlaszámot meg a zsetont, 2 óra múlva rajta van a Pay-Pal-on, amiből tud játékidőt venni az egyén.

A prémiumos előnyre meg annyit, hogy egy szamarat hiába oltanak be szteroiddal, abból soha nem lesz arab telivér. 😊 Én látom most így a Squad-os faszság miatt, hygo kinek van prémiuma... hát bazmeg, akkora balfasz a nagy része, mint az állat, tiszta szégyen, ki is szoktam lépni a squad-ból, aztán inkább egyedül megyek tovább.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.01. 19:23:22

Az biztos is, hogy a fizető játékosok (joggal is, ahogy mondod) előnyt élveznek azokkal szemben mint pl. én, akik nem fizetnek (Bár nekem nincs is miből), és gyakran is éri ez a kritika a fejlesztőket, hogy a fizető játékosoknak kedvezek szándékosan a fejlesztéssel, de ez a patch minden csak nem kedvező senkinek se.
Roger6
Én most olyan szankciót kötöttem magammal, hogy nem fogok ugye előfizetni, csak ingame veszem a prémiumot, ahogy írtam is. Innentől leszarom, hogy hova fejlesztenek, mert nem az én pénzemből teszik szarrá a játékot. Amíg fizetek, addig viszont igenis érdekel a fejlesztés, és szeretném, ha elolvasnák a véleményem, még ha le is szarják.

Már nem azért, de ha ennyi idő alatt csak ennyit voltak képesek csinálni... hogy őszinte legyek tényleg elkezdtem aggódni a játék miatt az elmúlt egy héten, és sajnos úgy tűnik nem hiába...
Ennel joval tobb valtozott. 😊

Itt a lista:
• Random Squads will now automatically have the highest ranked player as Squad Leader upon entering a battle
• Lowered the spawn restrictions for tanks
• Fixed the longer throw time for the St. 74 Sticky Grenades
• Fixed the missing player list when clicking on battles on the War Map
• Tweaked the selection of the server for battles (Ping filter has been widened for War Battles)
• Reduced the grade prices of the Squad ribbons
• Fix for the friendlist: You can now delete friends again and correct labels are shown for each friend
• Fixed so that no multiple vehicle-ammunition items can be purchased from the ribbon-progression screen (to avoid double purchases)
• Fix for a case where a player can join a game and become squadless if the squad is on an accesspoint that is being captured
• Fixed issue where players can get matched into squads that are marked as locked by the action game
• Adjusted a too small triggerbox in the Squad Menu to add players to your friendlist
• Fixed that Squad names would not update correctly
• Adjusted matchmaker to better handle people leaving while the matchmaker is running
• Fixed an Action Server crash which was caused by the warserver unable to retrieve a Squad
• Adjusted Assault Team size back to their original values. 33% Reduction in size on Infantry type Assault Teams 50% Reduction in size on Armor type Assault Teams

Bar meg ez is edes keves.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.01. 17:13:43
Most komolyan. kb. 1 hete jött ki az új patch. Magyarán 1 hete szídják a reto-t a népek, és ennyivel tudtak kijönni? Képesek voltak egy kis dolgot megcsinálni? Nagyszerű. Gratulálok nekik. Akkor tényleg már csak 2 hónapot kell várni ezek szerint hogy minden baromságot megcsináljanak amit eltoltak. Ja nem, mert kb. 1,5 havonta jön a Patch, amiben mindig el b***-tak valamit, tehát még mire kijavítják azokat is... hm... Majd ősszel találkozunk srácok.
Roger6
Ááá, fááászt 😊 Megjött Wolfbane, már vissza is foglalták mindegyik várost a brigádjával, nem kellett estig várni. <#vigyor3>

Mai patch-el mar a legmagasabb ranggal rendelkezo lesz automatikusan a squad leader. Ja es a sticky reload ideje bug volt es kijavitottak igy ujra gyorsan fel lehet pakolni a harmat a heavy tankra. Legutobb siman kinyirtam magam ha 1 oldalra probaltam felszorni oket...

- Tweaked the selection of the server for battles (Ping filter has been widened for War Battles)

Hm...

Aztan jon az este mikor beindulnak az europai klanok (mar akik meg aktivkodnak unalmukban a haboruban) es visszafoglaljak. 😄
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.01. 14:25:37
Roger6
Kár, hogy nem lehet ilyen statisztikát csinálni, de rohadtul igazad van. Negyedszer küldöm rá az AT-ket egy városra, és most TALÁN azért fogjuk behúzni, mert a 4 csata alatt elfogyott az ellenfél járműve. Semmi másért. Ezért van ez az állóháború faszom.

Mersant
tisztaban vagyok vele, csak vicceltem 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Már látom. köszi!
Lehetetlent kersz. A jatek ket reszbol all: szerver+kliens. a klinest oke, ki lehetne banyaszni valami kukabol aki meg nem frissitett, DE a szerver reszt ami a statisztikat+egyebet csinalja, sajnos nem. Az csak a fejlesztoknel van...

Van egy ikon jobb felul a 'kisbaba' mellett. A profil menupont. Ott megnezheted a statjaidat. Sajna nem tul pontos mert nehany verzio migralaskor szarul mentek at az adatok.
Roger6
Én is steam-et használok, a player profile ugyanott van, ahol a sima web-es verziónál, jobb felső sarokban:

Akkor szinte senki nem sem játszana a mostani Patch-el.

Szép stat <#eljen>
Hogy csináltad? Hol találtad meg a statisztikáidat? Mert mióta Steames felületet használok, nem tudom megnézni a statjaimat.
Roger6
Csináltam egy kis összehasonlító táblázatot az általam használt fegyverekről. Elég meglepő ez a statisztika számomra. Azt hittem az AVS-el jobb vagyok, mint PPS-43-al, mivel hát messzebbre is lehet lőni vele, bár jogos, hogy pl. házban elég nagy hátrány a hosszú fegyver. Aztán ami a legnagyobb meglepetés, hogy a Degtyarev DP 28-al ilyen statisztikát produkáltam annak ellenére, hogy amint megvolt vele a négy csillag, már cseréltem is le a faszba. Ez ugye 1 óra 46 percnyi játékot jelent. Statisztika alapján vissza kéne vennem, mert ebből az időből 1 óra 20 percet úgy nyomtam, hogy nem volt maxos a fegyver. Na este meg is nézem szépen okosan. <#violent>

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.01. 10:11:04

Foleg mert ez az update erosen a vedekezest segiti. A tamadok nem tudnak kreativan valtani tankos/para/repulos karakter kozott igy kizarolag infantry-ra vannak kenyszerulve amit konnyen le lehet vedekezni ha ossze vannak torlodva az eroforrasok es a random squad-ot felhasznaljak. Szopoka az egesz.
Roger6
Sajnos igazad van, tényleg alig van előrelépés war-ban, tegnap 3 órán keresztül játszottam, 2 város foglaltunk el. Ja, és a 3 órából 1 óra kb. várakozás volt. Tiszta szar ez így.

Oooooo sszameg... Igy sem volt egy hatalmas seregem, de most megkevesebb lett. Vegre meglettek a Hellcat-jeim es most fele annyira redukaltak? 😞

Ahhoz kepest, hogy regen mekkorakat valtozott a terkep 1-1 nap most szinte alig van eloremozdulas miota kijott a Squad2.0... Lehet felkeszulni a tobb honapos/eves haborukra.
közben látom, jött 1 hotfix, amiben a bakacsapat méret 33%-al, a tankos 50%-al csökkent.
Roger6
Ez valahol érthető változtatás, mert egyre többen játszanak a játékkal, és egyre több játékos rendelkezik AT-vel. Sok helyen pl. 8-10.000 fős seregbe botlottunk, aminek nem sok értelme van ugye, most ezek létszámát gyérítik. Így is egy-egy tábornoknak lesz több ezer fős serege, szóval igazából talán csak a "kis" embereket érinti. Plusz így nem kell annyit várni egy teljes AT vásárlásakor.

Másabb téma: na, akkor én több pénzt nem fizetek a játékért, ezt már leírtam. Ingame zsetonért fogok venni játékidőt, most 600 k 30 nap, 90 napra 1.72 mill, szóval a 90 napossal 80 ezret spórolnék. De egyrészt nincs is most zsebben annyi pénz, másrészt jön a nyár, szóval lehet heteket hagyok ki, így nem érné meg nekem a 90 nap. 600 k-t viszont kiperkálok érte. Amúgy ez teljesen fenntartható, erről is írtam már. Elég egyszer eljutni a prémium tagságig, utána már ingame pénzből meg lehet oldani az újabb prémium tagságot, meg 600 rongyot simán össze lehet karistolni két hét nyugis háborúzás alatt, a többi meg mehet a fejlesztésre, felszerelésre, festésre, járművekre, akármire.

Valaki meg tudja nekem nézni most, mit variáltak az AT létszámmal? Mert most telefonról azt látom, hogy a létszám pár esetben drasztikusan változott. (pl motoros csapat 36/12 lett az 54/18 helyett; a terepjárós 135/45 helyett 90/30 stb)
Sziasztok, sokan jelezték, hogy a játék lefagy, random szerűen... mostanában nálam is sűrűn előfordul az Action client crash, vagy kernel driver hibaüzenet... valaki nem tudja vajon mi lehet a megoldás? A játék nem lagol, csak mostanában állandóan kifagy, régebben nagyon ritkán csinálta.
Csatlakozok Mersanchoz, tényleg jó ötlet lenne ez. Kérdés, milyen erőforrások kellenek... 😄
<#smile>

Én már 3-as rangúval is voltam squad leader.