5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Hát én kb. 5 csatát mentem, de egyiket sem tudtam végigjátszani, mert már a t**köm tele volt a csipákkal....
  • Bruce_Willis
    Sajnálom mert ma is volt hogy O1-et támadtam és elém éledt az ellenség. Sajnos buták voltak mert a sokadik kill után sem választottak másik spawn helyet és engem sem keresett senki, pedig 1-2 észrevett.. 37/2 lett az eredményem, az enemy között meg volt egy 1/25-ös. Hogy mi hajtotta szegény srácot nem tudom, de így hamar el fog menni a kedve a játéktól.
    Ami megoldás lehetne az a füstbomba mint a cod-ban. Ha rossz helyre spawnoltunk, dobtunk egy füstbombát.
    Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.03. 18:23:16
  • Bruce_Willis
    A 700 már komoly távolság.
    --
    Szerintem meglepődött mert az erdő mélyére érkezett ejtőernyővel és mázlim volt hogy világos volt körülötte a háttér. A másikba kettő kellett.
    Nem tudom megmondani mennyi volt a legtöbb mert csak nemrég tudom mérni Q-val a távolságot.
    Ami a legjobban tetszett, amikor a mozgó dzsip sofőrjét lőttem ki ~630-ról. Persze tudatosan. A mozgó dzsipes sztorik a legjobbak. :D
  • Roger6
    Ez sokszor megvan nálam is, de csak placebó, ha a meccs végi eredménytáblára ránézek.
  • ikarus44
    "gondolom meglepődött ő is "

Én inkább másnak nevezném, mint meglepődésnek... valahogy gyakran tapasztalom. Mostanában valahogy vonzom a csipákat, vagy nem is tudom, de rohadt frusztráló a játék így. Mert lespawnolok elindulok, és az esetek 80-85%-ban jön is a fejes, vagy az egyhites lövés....
  • Roger6
    Nekem 700-as volt a legnagyobb találat eddig, lövés után kb. 2 mp-fel írta ki, hogy talált, és még fejes is lett. Kicsit meglepődtem, mert csak hülyeségből lőttem a srácra.

Grat az 550-eshez, gondolom meglepődött ő is
  • Bruce_Willis
    Hát már hogyne hajtottam volna. Sokszor lenyúlom. Az oldalkocsi miatt ez jobban billeg. Az előnyeit én nem nagyon élvezem. Sniperként több hasznom van ha észrevétlen maradok és egyedül utazok.
  • ChipKng
    A szomszed kertje mindig zoldebb? Megha szarral van tele, akkor is? Hajtottal mar amcsi motort valaha? Meg egy olyan bukfencezo szart sehol sem lattam... sztem az osszes motor bukfencezik csak a nemeten legalabb van egy MG es tobb ember fer el rajta...
  • Bruce_Willis
    viszont halkabb a puskájuk
    Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 23:25:21
  • Bruce_Willis
    No igen, ha belegondolok néha bepróbálkozok az enemy fegyvereivel de valami eszméletlen gagyi az enyémhez képest.
    Ma is kétszer lőttem ki mozgó célpontot 550-ről. Azokkal a fegyverekkel amiket eddig találtam, el sem látnék odáig.
    Ha valóban ennyivel rosszabb a fegyverük akkor nem szóltam.
    Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 23:17:12
  • Roger6
    Minden oldalon van fór és hendikep. Náciknál van pl. 1.200 rpm-es MG42, ami 3 skulóval öl, nem hiába hívják lézernek. Másodpercenként 20 kilőtt lőszer, azaz másodpercenként 6 halott lehetséges az elméleti maximum. Aztán a Kar a legjobb csipa az összes közül, pontosságra verhetetlen. Most kettő fórt mondtam, amiben jobb a német oldal a másik két országnál (German csipa + LMG powaaaaaq), és ezek azért súlyosabbak számomra, mint hogy milyen a motor. Bár nekem német motorral sem volt semmi bajom, máshogy kell vezetni, gázt kezelni, kanyarodni. De gyorsan hozzá lehet szokni. Na és az APC jóval kisebb, mint a másik két batár, valamint fordulékonyabb is.

Napestig lehetne sorozni, ki miben jobb, miben rosszabb. Ezeket azért írtam le, hogy lásd, azért nem olyan szar ám a helyzet német oldalon, sőt, ezekkel a fegyverekkel egyáltalán csoda, nem sorban nyerik a war-okat.

Hogy pl érthető legyen, szovjet oldalon 720 RPM-el, ugyanezzel a sebzéssel vagyok az 1.200 RPM-el szemben, de nem sír a szám, mert tudok fejre célozni :D (a tiéd sem sírt, nehogy félreérts, ezt most csak magamról írtam)
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.02. 22:45:01
  • Bruce_Willis
    Utálom ezt. A német oldalkocsis motor is csapnivaló. Minden szaron felborul. Az amcsik motorja bezzeg nem borulékony... Mindegy, én akkor is náci maradok.
  • gstup
    Rendben.Kipróbálom.Köszi.
  • ikarus44
    A Johhny-ra hajtok most ezzel a karival. Majd egy másiké lesz a .30-as.
    Bár mivel pont most változtattam meg a karaktereim fegyverhasználatát, lehet hogy végül ezé lesz a .30-as (Pláne, hogy most húztam ki )
  • ChipKng
    A BAR az egy szar. Sokaig nyomtam vele, maxra huztam de az M1/M2-nel nem jobb. Max akkor erdemes hasznalni ha a MG1919-re palyazol. Erore fejlesztenem a helyedben meg gyorsasagra es nem javittatnam a fejleszteseket csak ha mar nagyon kell es meg mindig nem erted el a 1919-et. Vagy 1909? Fene se tudja mar ezeket a szamokat. :D
  • ikarus44
    "C"-vel tudsz átnyergelni rá.
  • Golyofogo_
    mert a németen csak 1 van. de a "legnagyobb"
    amcsin 2. közepes.
    ruszkin 4 kicsi.

repülőt kb 20-25 apcr (vagy repülőnél mi a fene a neve) le lehet lőni. ha megfelelő ívet kap aki céloz rád, 2sec alatt annyi a repülőnek.
    egyébként most lehet hülyeséget mondok de elvileg a HE lőszer képességeit visszavették (nem sok HE lőszeressel találkoztam mostanság)
  • gstup
    Sziasztok,

A "hetzer"-nek lehet valahogyan használni az mg34-est ami rajta van?Sehogy sem sikerül rájönnöm hogy hogyan bírjam működésre.
  • Bruce_Willis
    De ő a repülőt lőtte ki pár lőszerrel, nem engem.
    Kérdés: bombám miért csak egy van?
  • ikarus44
    No, azt hiszem megint pihentetem pár napig a játékot, mert hihetetlen, hogy a mai összes csatámat 9/26, meg hasonlókkal végeztem, mert a komplett enemy team-ek, vagy mind camp-elő nyomorékok, vagy hackerekkel teli, vagy az én fegyverembe voltak gumilövedékek töltve...
    És ez állandósultan!...
  • ikarus44
    Na kísérletképp megvettem az első AT-met. Kíváncsi leszek milyen lesz.
    Ill. BAR-ra milyen upgrade-ket ajánlotok, mert én a pontosság, és stabilittás irányba vittem el, de most szedtem le róla mindent, mert nagyon gyatra lett, mert érdekesség képp, pont hogy semmit se lehetett vele eltalálni...
  • ChipKng
    Pontosan. HE-vel csak a pilotafulkere kell celoznia es 1 golyoval kikap belole ha nincs Flack jacket badge-ed. Nemsokara nekem is meglesz es kiralykodhatok vele. Egyebkent ilyenkor a leghasznosabb ha az ember mindig ugy fordul, hogy ne legyen ralatasa a pilota fulkere.
  • Roger6
    HE (High Explosive) tölténnyel a pilóta egyetlen lövés repülők között. Repcsisek mindig túl vannak xp-zve akkor is, ha semmit sem csinálnak. Ha meg ért hozzá valaki, akkor tonnányi xp jön.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.02. 12:59:56
  • Bruce_Willis
    Ismerős valakinek ez a név? poikilos
    Hatszor szedett le a levegőben úgy, hogy csak néhány találat érte a repcsim. Nem tudom neki milyen töltényei vannak de biztos nem olyan mint nekem, mert én hiába soroztam a másik repülőt, meg sem kottyant neki.
    25/1-el fejezte be a csatát és kurva sok pontot (kb.4000) kapott.
    Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 11:31:37
  • Bruce_Willis
    Én elég régen regisztráltam, ezért is játszok így. Néha tableten is belépek de játszani sajnos nem tudok vele. Talán egyszer az az idő is eljön.
  • ikarus44
  • Roger6
    Amúgy alapból böngészőre van optimalizálva, ugyanis régen így kellett indítani: http://game.heroesandgenerals.com/
  • Master91
    Sok app hülyeséggel én se vagyok ki békülve. De ezt a játékot eszembe se jutna böngészőn futtatni, nem tudom hogy hogy van meg oldva a rendszer, hogy a böngésző reccsenés mentesen, stabilan futtassa, de irtózok attól hogy ott nyomjam. De lehet jobban járnék, jobban futna, majd kipróbálom
  • ChipKng
    Szinkronizald ujra a file-okat. Lehet megserult vmelyik.
  • Roger6
    Majd lőj egy screenshot-ot, kérlek. Érdekelne, hogy hogy néz ki a dolog.
  • Lokker
    Nehéz olyan helyre spawnolni ami nem látszik a mapon :D
  • Roger6
    Nem tudsz spawnloni akkor, ha ott megöltek valakit, ez gondolom világos. Nekem nem volt ilyen soha.
  • Lokker
    Az mikor nem látszik a spawnpont szerintem Reto bug, ha nálam lenne gond minden pályán előjönne, de csak két pályánál jelentkezik. A másiknál meg szerintem sima szerver lag volt. Ez van, nem szopatom magam feleslegesen. :)
  • Roger6
    Chip! Lehet jobban tenném, ha kilépnék amíg lehet, nem? :)

• Roger6
    Ezt a kismillió app-ot én is utálom amúgy, abszolút baromságnak tartom. Én amúgy csak azért raktam át Steam-re a H&G-t, mert Steam-en minden játék egy helyen van, szóval bármit akarok indítani, irány Steam, és kész. Nem kell parancsikonokkal szórakozni, egyből letölti a frissítést, képmentés, csevegés online, látod ki van online haveroktól, bla-bla-bla, szóval számomra jó rendszernek tűnik, már sok-sok éve használom. De ilyen problémával nem találkoztam, mint Lokker.
  • Bruce_Willis
    Érdekes hogy ezt írod, és hogy milyen más a gondolkozásuk az embereknek. :)
    Én szeretek mindent a böngészőn keresztül webes felületen intézni de a világ arra felé irányul hogy már a kiskutya fülének van egy applikációja. Én ezen akadok ki. A google is próbál rákényszeríteni hogy töltsem le az applikációit. Hát a f...mat..
    Tanuljanak meg weboldalt optimalizálni! Vagy tizenöt helyről szoktam kaját rendelni. Mindnek töltsem le az applikációját?
    Bocs az OFF miatt. :)

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.01. 18:43:15
  • ChipKng
    En most nem birok belepni sem...
  • Bruce_Willis
    Nálam hibátlan minden, igaz én böngészőből játszok.
  • Roger6
    Nálam semmi ilyesmit nem produkált soha, de gondolom hardver / driver / win, meg mittudomén még hány dolog befolyásolja ezt.
  • Lokker
    Haver felrakta a steames klienst is de akkor is visszajön a grafikai bug, meg eltűnik a fegyver célkereszt is. Csak a steam, TS meg a játék fut. Nem teszi le tálcára a játékot semmi. Szóval mindenkinél egyedi bugokat produkál. Nálam eddig 2 assault pályán nem látszanak a kezdő spawn pontok. Szóval ja, holnaptól megy a levesbe a játék.