Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ahogy fejlődsz, mindezek mellett, el fogod majd érni (lassan, már most szólok) a Hadnagyi rendfokozatot. Ha elérted tudsz majd ezután venni egy db Assault Team-nek nevezett egységet, és ezt tudod majd letenni arra a bizonyos térképre, és mozgatni. Aztán majd ezeket is tudod fejleszteni, mint pl. hogy milyen jellegű legyen pl sima gyalog, vagy gépkocsizó stb. ill. bővíteni is tudod őket, hogy minél több életerővel rendelkezzen. (Erről Grabo, Chip, Golyo, Endress, és Devid tud majd bővebb felvilágosítást adni)
A térképen csapatmozgás az kén nem összefüggő lobby csata közt vagy hogyan van?
A YT csatornán egy rakás videó van, de egy nyamvad feature summary videó az nincs...? Anyám... 😞
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Több kaszt is elérhető hozzá, pl. Harckocsizó, gyalogos, ejtős, mesterlövész stb.
A katonáknak rendfokozati rendszerük van, valódi rangjelzésekkel, és a legvégén a Tábornok is elérhető lesz, amivel egy Európa térképen tudsz mozgatni csapatokat, amiket meg kell venni.
A Fegyvereket, és az egyéb felszereléseket ún. Ribbon rendszer alapján tudod megvenni, és azokat fejleszteni.
Bár a fejlsztők jelenleg sokat tesznek azért, hogy a régebbi játékosok otthagyják a játékot, azért egy kipróbálást bőven megér, mert én is élveztem a legutóbbi patch-ig, de ha igaz akkor már elkezdték javítgatni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bár én még a 32-33 fps-is ellennék, csak a legutóbbi nagy Patch óta gazdagon megy le 30 alá is... Kotton fps növelő módját, meg nem tudom megcsinálni, mert nem tudom behozni a zöld mezőt. (Bár van rá még egy ötletem, de már nem igen remélek semmit)
Most már értem, hogy miért van nekem ennyivel rosszabb játékteljesítményem. <#eljen>#eljen>
Alaplap: Gigabyte B85M-D3V (LGA 1150)
Processzor: Intel Core i3 4340 3,60GHz (LGA 1150)
Videókártya: Gigabyte Radeon R7 260X 2GB GDDR5
Memória:Corsair Vengeance LP DDR3 1600MHz CL9 2 x 8GB
Seagate 7200 64MB SATA3 SSHDD:1Tb
Táp:FSP Hexa 500W
Ház:Coolermaster N200
Amúgy alapból 4 Gb-om volt, azt cseréltem 16-ra.
Meg mennyi RAM volt eddig?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.06.11. 12:14:11
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.09. 18:48:39
Kicsit más: végre lehet kasztot váltani? Vagyis be tudom állítani, hogy a Squad-omban lehet Recon is.
Más próbálta ezt esetleg? Mert én nem tudom behozni a zöld mezőt. Pedig biztos vagyok benne, hogy jól másoltam a fórumról, a parancsot.
Most olvastam (kicsit későn, nem voltam itthon) a változtatást, hogy át fogják értékelni, addig is itt van nesze egy ribbon booster, ez így tetszik hogy a veteránokra is figyelnek (itt azért megjegyezném, hogy a W build óta játszom, tehát nem vagyok veterán.... <#smile>#smile>) Szerintem megyek is vissza játszani, és nem hagyom abba az egészet.
"Pannoniae"

Amúgy, a repcsizés továbbra is FUN, és speciel nekem a pingem többnyire 30 körüli. Ritkán van szaggatás, akadozás.
Végeredmény:
Ja és ugye Reto-s arcot is aláztam:

Roviden: Sok jo visszajelzest kaptak az uj jatekosoktol es sok rosszat a veteran jatekosoktol. Sok visszajelzest fogadtak a forumokrol es a kovetkezo hetekben megprobalnak javitasokat/finomhangolasokat/valtoztatasokat csinalni hogy a problemakat orvosoljak. Addig is csinaltak egy 500%-os squad ribbon booster-t, hogy kimaxolhassuk a ribbon-okat. Remelik orulunk neki es varjak a tovabbi visszajelzeseket. Jo hetveget!
Fenebe, holnap eskuvozom. Talan kora reggel tolhatok parat vele, vagy vasarnap este... Pedig jo lenne kimaxolni a karaktereim squad ribbonjait.
En meg olyanba futottam bele tegnap, hogy csak az en squad-omnak nem volt jarmuve, minenki mas meg autokazott. Hat kurvajo volt gyalog szarakodni a ket cel kozott. Mondjuk igy bokorrol-bokorra ment a kuzdelem az eloretolasnal viszont a foglalasoktol rendre elestem mert mire odaertem a tobbiek aiknek volt mivel odahuzni mar behuztak a pontokat. 😞 War volt, igen.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.03. 13:34:41
1. Játék optimalizálása, hogy ne csak a Ping, hanem az FPS-t is csinálják végre meg.
2. Ne csak a inf. kasztok, között lehessen váltani, hanem, bármilyen kaszt között. Ne legyenek a kaszt típusú squadok, hanem bármilyen squadba lehessen bármit vinni, (persze, ha a tábornok vitt azokból) És ne pontszámhoz lehessen kötni mint most, mert mivel minden squadot alapból feltölt az MM akkor mégis hogy vigyen be mondjuk gyalog mellé pilótát pl?
3. Ha elfoglalják a vonalat amin harcolsz, vagy elfogy a kaszt amivel vagy akkor is folytatni tudd a csatát.
4. Szüntessék meg hogy, hogy már 15+perce tartó csatákba dob be.
5. Tegyék vissza a "Pick Battle" lehetőséget
6. Ez személyes vélemény, de szerintem sokan örülnének neki: Csinálják meg a gazdasági rendszert jobban. Vegyék lejjebb egy rakás fegyver árát, az upgrade árakkal együtt, és a karbantartási árakat is visszább vehetnék néhány fegyvernél pl. Carbine
7. Ugyanez, csak a járművekkel is. a jeepnek is tegyék vissza a régi 14.000-es vételárat, mert a mostani majd 50k, már röhej kategória, csak úgy mint az APC ára is.
Most így hirtelen ezek jutottak szembe.