5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ikarus44 #4119 Ha jól tudom a kezdőképernyőn lehet, mikor bejelentkezel. Ahol a jelenlegi Patchnevet is kiírja (Legalábbis eddig ott lehetett) -
gstup #4118 Eddig angol volt.Most meg orosz.Akkor nem tudom mitől lehet. -
#4117 Én azt sem tudtam, hogy lehet nyelvet állítani. Azt hittem, hogy amilyen klienst töltesz le, olyan nyelvű lesz a játék. -
gstup #4116 Sziasztok,
Vége a karbantartásnak,de nálam minden oroszul van ciril betűkkel.Hol lehet ezt visszaállítani angolra?
Üdv -
ikarus44 #4115 -
#4114 Amikor spóroltam, akkor csak a ravaszt és a rugót cseréltem, hogy minél gyorsabban daráljon. Lőszer alap maradt, mert mindenhogy 4 skuló kell egy ember kinyírásához közelről (vagy fejes), szóval az alap lőszer tökéletesen elég. Célzóberendezés szinte értelmetlen egy SMG-n. Nagyjából ennyi. -
McLarenpowa #4113 Be van de még nincs semmi kiegészítő az MP-40-en, így olcsó a javítás. Tényleg mit javasoltok rá? -
#4112 Azért a fegyver javítást kapcsold be, ha véletlenül nem lenne aktív. -
McLarenpowa #4111 A legjobb hogy alig van fenntartási költsége. Körönként pár száz credit. -
#4110 Ezazzzz, nyomjad McLaren! Para kurva izgalmas volt, én nagyon élveztem, és hát a zseton magáért beszél.
Asszem volt pár jó köröm Parával:
-
McLarenpowa #4109 Srácok, tényleg ömlik a lóvé paratrooperral. Átlagban minden körben megvan az 500-600 pont. És jó móka mindig a csata sűrűjében lenni. -
#4108 AT Inf = Anti Tank Infantry? Bazooka/Panzerschreck, Anti Tank granyó, és sima kézi pisztoly. A merészek igazából még pisztolyt sem visznek magukkal. A legtöbb tankra elég egy H3, amit megküldesz Bazookával, szóval még kiszállni sem lesz ideje a palinak.
Badge-nek Fast Reload és Dynamite Lover ajánlott, illetve járműnek természetesen autó, amin Ammunition Supply van, szóval amíg nem lövik ki az autód, lesz elég utánpótlás lőszerből / gránátból.
Ez csak saját javaslat, lehet van ennél effektívebb felállás is, de szerintem így is hullanak a tankok, ha ügyes vagy. -
Lokker #4107 AT inf felszerelés nagyából hogy néz ki? Ugye az AT 5 pont mellé meg mp34 tár nélkül? -
#4106 A snipák ellenszere, ha nem arra mész, amerre a birkák. Azaz semmi esetre se front attack, az ritkán vezet jóra. A másik, bringa MINDIG lesz a spawn ponton. Irány az erdő! -
#4105 Sajnálom, hogy az új pályák nem kerültek bele. -
#4104 Ugyan, ez ne vegye el a kedved! Játssz okosan, ne kerülj a Recon-ok szeme elé. Nem tudom van-e járműved, de ha már van, játszi könnyedséggel ki tudod kerülni őket, és csak is szerencsével tudnak kilőni. Cikk-cakk, hasalás, stb. Ugratást kerüld, az kiszámítható. -
#4103 Bruce, ott van az, csak kicsit el van rejtve:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.24. 20:31:11 -
Lokker #4102 3 infantrym van rank 5-ön maxos gewehrel, sokra megyek vele meg a 100-150 méterről fejlövésező reconokkal szemben vele. Most nagyon elvette a kedvem a játéktól, hogy így bedobott a mélyvízbe. Tier szintet simán meg lehetett volna hagyni... -
#4101 Szerintem, ez egy dolog. menj mások mellett, és ha lesz potya fegyó, vedd fel, használd azt. A másik, hogy maradj inflanty, ne kasztosodjál. Ugyanis, így a fegyverek jobban húzhatóak. Míg ha pl tankos leszel, csak rittkán fogod használni a kézi fegyvert, ami sokkal lassabb fejlődést eredményez. Márpedig nem mindegy, ha ki kell szállni a tankból, milyen a fegyvered... -
Bruce_Willis #4100 Azért van még mit csiszolni ezen...
Az alsó menü belelóg a felette lévőkbe, csatlakozok a játékba mikor rá sem nyomok, a cset ablak felugrik ha kell, ha nem (wtf?), a harci jelvényeket egyelőre nem találom.
A desing viszont egyre jobb. -
Lokker #4099 Kicsit kibaszás ez az új rendszer. Mivel én megálltam rank5 elején 3 katonával is, hogy ne dobjon nagyok közé így normális fegyver sincs kihúzva. Így most szopok a nagyok közt... -
Lokker #4098 Havernak is osztódott az egyik katonája, de relog után újra 1 lett. Szóval ja bugzik a cuccos. :D -
#4097 Csíter!!! Én még vacsorázok egyet, mert van egy olyan érzésem, hogy lesz még itt szerver lelövés :D -
Lokker #4096 joinoltam war-ba és az egyik katonámból kettő lett. wtf? :D -
#4095 Én már pakolom lefele a csapatokat Generals Map-on. Jó lett a menü, tetszik. -
Lokker #4094 Fasza kis sorban állás van :D -
#4093 Bejelentkezni még nem enged...
-
Lokker #4092 Nem rég volt server de aztán vissza lekapcsolták és hegesztik. -
#4091 Háháááá! Még mindig nincs szerver, mondtam én :) -
Lokker #4090 24thAUGUSTCOOKIE bónuszkód ha valaki még nem látta -
#4089 Vagy ezek... egy és ugyanaz? :D -
Lokker #4088 A Cryptic stílusa ez. De akkor ezek szerint nem egyedi. Így felmerült bennem a kérdés. Melyik volt előbb a Cryptic vagy a Reto? :) -
#4087 Mindig ez van, vagyis a legtöbb esetben. De szerencsére reggel Írják ki, így tudom, hogy meló után még nyugodtan elmehetek edzésre, mert még lehet akkor sem lesz szerver. -
McLarenpowa #4086 mindig ennyit töketlenkednek karbantartás alatt??? 8 órája kirták, hogy kb. 3-4 óra lesz a karbantartás, lassan 2 órája, hogy minden ok, utolsó csekk kb. 30perc - 1 óra és indulnak a szerverek... -
Lokker #4085 Remélem ha már eddig húzzák a maintenance-t jó is lesz minden. :) -
#4084 Hogyne, persze, max-on vagyok én is minden karakteremmel, felvenni akkor is lehet más fegyvert. -
McLarenpowa #4083 ha tele vagyok pakolva, akkor is fel tudok venni zsákmányolt fegyvert? -
#4082 Nem lesz rá szükséged. Nálam infantrynál is csak anti tank granyó van, nem is használok sima gránátot már isten tudja mióta, és nem is érzem hiányát egyáltalán. Ha jól tudom 140 skuló állt rendelkezésemre anno parával, elég volt mindenre, illetve a lelőtt emberektől is tudsz zsákmányolni fegyvert. -
McLarenpowa #4081 annyi bajom csak vele, hogy nagyon kevés cuccot bír, nála van az MP-40 előtti német SMG, meg 1 tár és tele van, már egy gránátot sem bír el... -
#4080 Free fall badge szerintem a minimum, ezzel akkor nyitod az ejtőernyőd, amikor számodra tetszik. Meg kell tanulni zuhanni is, ugyanis ernyő nélkül esve csak nagyon kicsit irányítható a karakter - ernyővel viszont egészen jól manőverezhető a téma, de természetesen potenciális áldozat vagy, mindenki rád fog lőni ha magasan nyitsz ernyőt. Én SMG-t használtam, gondolom MP-40 lesz németeknél a csúcs. Bemész, ölsz foglalsz, aztán bezsebeled a rengeteg lóvét, és előfizetsz belőle prémiumra.