Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nekem most így áll a dolog, de semmi plusz nincs eddig, ugyanannyi katonát tudok bevinni, mint eddig:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.29. 14:12:36
Sztem az altalad felsorolt problemakat mas is latja es remelhetoleg Reto dolgozik rajtuk mert igy teljesen kinyirtak a jatek csapatjatekos reszet pont azt amit erositeni akartak.
Meg az, hogy ha nem Squad-ban vagyok, nem tudok kijelölni magamnak csatát, csak randomra bedob valahova? Hát mi a jó büdös fasz ez?
A pingek 80%-ban 100 fölöttiek. Fagyások, teleportok, álló ellenfélen csak úgy átsuhanó skulók találat nélkül (5 méterről persze), lagg. Aki eddig képes volt csapatban gondolkodni, annak ez a fasz rendszer nem hoz változást, aki meg nem, annak tök mindegy. Áhh, befejeztem, szar ez az egész. Én is leteszem, ahogy Ikarus írta. Már telepítettem a Return to Castle Wolfenstein-t, egy kis retro lövöldözés jót tesz nekem úgy érzem.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.29. 12:35:20
Az egyetlen értelmes része, hogy plussz xp-t kapsz, ha valaki nyom egy Q betűt az elfoglalandó ponton - most ez csak szerintem.... szánalmas? Mármint azért hívnak valakit Leadernek, mert kiadja a Támadás/Védekezés parancsot? Ezért Leader? Hm... Hát ez kurvára gáz nálam. Azt nem értem, hogy ha 12-es szinttől lehet AT-m, akkor miért lehetek Leader 6-ostól, amikor még a játékot sem értem szinte. Plusz xp-re reagálva: múltkor minden parancsot teljesítettem... vagyis Attack, Attack, Attack, Attack, Attack és a végén volt még egy Attack parancs, erre kaptam 200 körüli plusz xp-t, ellenben nem azt csináltam, amit akartam. Abban a karakterben van 2 millió xp, annyira engem ez nem mozgat meg, hogy kapok 200 xp-t olyanért, amihez nincs is kedvem.
Eddig is lehettél Leader ugyanúgy, egy távcső kellett hozzá, a rendszer annyiban változott, hogy aki megvette a távcsövet (mint pl. én), az rövidebb 36.000 zsetonnal, mert már nem kell távcső a parancsok kiadásához.
Squad Leader addig maradsz amúgy, amíg van a Squad-ban ember, ha kilépnek, akkor újra sorsol a gép, és ugye nem biztos, hogy Leaderként rak be újra.
Már ne haragudjatok, de ha van olyan ember, aki azt hiszi, hogy azért működik jobban egy csapat, mert kiadnak neki kétféle parancsot (a Rally-t kb. senki nem használja), akkor az eléggé el van tévedve. Ennél sokkal összetettebb a dolog, és ami igazán a Leader dolga lenne, azt kb. soha nem fogják megoldani gombokra osztva, mert a másodperc tört része alatt kell parancsot kiadni a kialakult helyzetre reagálva, és erre a TS-en kívül nem találtak ki még jobb megoldást - talán az egyetlen jó megoldás.
Két dolog így a végére:
1. Ki lehet már baszni az ididóták a Squad-ból? Mert ugye erre vártunk a nagy peccsben.
2. Saját AT-mhez Squad nélkül még mindig nem lehet csatlakozni?
Én még mindig egy foshalmaznak tartom ezt az egész szar hulladék peccset, úgy ahogy van. Ez a belekényszerített szerep, idióták vezetnek, parancsolgatnak, két egész értelmes parancsot lehet kiadni.... Hát eléggé szánalom nálam.
Kérlek titeket ne kajáljátok be, hogy a két parancs kiadásától lesztek sikeresek / vagy hogy így van értelme a játéknak. Ezt azok mondják, akik eddig egyedül játszottak. Semmi köze a sikernek ehhez. A siker kulcsa az egész csapat mozgásában rejlik, nem 3 emberén, és főleg nem a 2 kiadandó parancsban...
Jaj, és így természetesen a klánoknak sincs többé értelme, hiszen max. 5 embert vihetsz be, és nincs az az isten, hogy két Squad-ot egy klánból sorsoljon be, vagy akár 3-at.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.29. 12:26:57
Aztan volt egy olyan csatam ahol 30-as is volt! Nem akartam hinni a szememnek! Kb 3 honapja nem volt ilyenem...
Amugy tegnap squad leader ribbon boost-ra mentem ra. Ha 1x besorol SL-nek utana ne oszlasd fel a squad-ot es akkor vegig SL -kent mesz a csatakba. Picit belepirultam tegnap amikor egyik srac panaszkodott, hogy milyen fos a squad leader-e, majd az en emberkem beszolt neki, hogy Chip jol csinalja es eloszor erzi ugy, hogy van ertelme ennek a jateknak. <#whatever>#whatever> Utana meg jott velem 3-4 meccsbe es vegig nagyon lelkes volt. Rohant ertem a dzsippel, hogy felszed aztan meglatta, hogy loptam egy tigris 2-est es azzal caklatok lassan, nem azert mert gyalog megyek. <#nyes>#nyes> Na, lehet ma is megyek majd boost-olni a ribbonjaimat. Kellenek azok a pontocskak. 😊 Ahogy elneztem most mindenki azt csinalja staged-ben es leszarjak a war-t, sajnos. <#szomoru2>#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.28. 16:53:02
Neked azóta helyreállt a Ping?
kimegyek egy kiskapun egy kulccsal.. számba vesszek egy szál piros rövid marbit, az ég tiszta, a nap szinte perzsel...
a kutya ugat valamit... aztán meg gyújtom a cigimet...az ... öngyújtómal.. stb
Ez a petch elég odabasszosra sikerült :p
Am most jutott eszembe, hogy ugyebár most 3 fős platoonok vannak. De mi van akkor, ha 3-nál több ember akarna együtt játszani?
Azt hiszem, most teszem el a játékot vagy 1 hétre, de az is lehet, hogy megvárom a következő patchet, mert ez így nekem játszhatatlan...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Most voltam SL éppen:

Vele volt szerencsém egy csatába, és squadba kerülni
Sajna, megint aktiválódott a senki sem hal meg a lövéseimtől, hiába találom fejebe őket 3 lövésből 2x, meg ilyenek, ill. sniperek megint "kitettek" magukért, és tankok is oltak, nekünk meg nem, és AT gyalogok sem voltak, és mesterlövészeink sem... Így egy előkelő 3/24 k/d arányt hoztam megint össze... gg reto...
miért ne tudnád húzni a tankost? választod a tankos karit, join battle(vagyis ahol felugrik milyen csatatípusba akarsz menni: war assault stb) és jobb alsó sarokban kiveszed azokat a tankokat amikkel nem akarsz menni. és tádám már csak lightokkal futsz össze. és ez még jobb is, mert kb 2x annyi a felszerelés, amit el lehet baxni. szal mehet a wastingparty ezerrel. persze stagedben
warban eddig is lehet hogy kaptál a nyakadba pár perc múlva heavy tankot
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.05.27. 18:20:08
Am most gondolkoztam el rajta, hogy mivel megszűnt a pick battle lehetőség, így most már nem is fogom tudni normál tempóban húzni az Armor assault ribbont, mivel nem tudm mik lennének ellenem... (Még jó, hogy kihúztam a Hellcatet)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.27. 18:09:19
közben tovább olvasgatva, a squadot akkor tudod formálni, ha legalább egy valakit meghívtál bele. ekkor elvileg már lehet a pontokat is elszórni.
este ki is próbálom, szóval valószínűleg leszek elvileg 9 körül
És 3 csatát bírt a szerver nekem...
Valaki jön ma játszani?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.27. 17:57:00
#3552: na, az pont lehetsz 😄 TAB majd click a neveden és leave squad. máris kész a lone wolf.
egyébként nekem az jutott eszembe hogy elvileg 6os szinttől írja a csapatfejlesztést. mi van ha ez bugos és aki felette van kari annál nem megy. mert videót leírást nézvén mindenhol kellen lennie mindeféle lehetőségnek és ahogy többen írták, nincs.
kerestem hátha valaki jelezte már/felvetette de nem találtam semmi nyomot. esetleg valakitalált valamit?
Amúgy ezek az új hanghatások bazmeg... tiszta gyerekes, az Age of Empires jutott eszembe róla 2005-ből valamiért. Meg a szovjet Recon autó gépágyúja... Jézus anyám bassza meg, mintha csőben hallanám a lövéseket. Pedig szerintem hangokban nagyon is jó volt a H&G, de hát még ezt is sikerül elbaszniuk.
Este kiprobaltam ezt a dolgot. Szenvedes a tamadas es a formalodas. Emberek konyorognek squad tagsagert. Ha sikerul, talan tolsz 1 csatat es kezdheted elorol mert a Squad vezeto lelep. 😊 Najo ez az emberi tenyezo.
Eros problema tenyleg, hogy nem lehet tankos es egyeb karakter kozott valasztani. Tegnap a hellcat-ek kesobb erkeztek be es senki nem tudott lehozni 1-et sem mert a squad-jaban nem volt tankos... Fasza. Ez a vedekezoknek kedvez ami latszik is a terkepen, mert alig-alig mozdul a frontvonal. Kesz csoda, hogy Parizst el tudtuk foglalni.
Egy pozitivumot lattam mar: nem kell veszodni a space-el meg frissitgetni a kepet amikor be akarsz lepni egy helyre. Squad leader elintez mindent te meg hatradolsz. Viszont varakozni kellett vagy 20 percet mire az egysegeink odaernek hogy legyen eselyunk bejutni.
Lenyeg, jocskan faragni kell meg ezen.
Pár hónapja/hete még mindenki várta (én is) a 2.0-t.... nem erre számítottunk. Normális matchmakerre, ilyesmire. Amúgy szerintem a csapatmunkát önkéntessé kéne tenni, mivel én pl. vagy egyedül játszok, vagy TS-en. (sajnos az utóbbi időben kevés lehetőségem volt erre.) Nincs szükségem random stagedes barmokra a hátamba. Ha vannak veteránok, azokat úgyis kiszúrom, ott a chat, lehet koordinálni. Volt már pár olyan meccsem ahol én vagy egy tapasztaltabb játékos levezette az egészet, és mindenki tette a dolgát. A végén még meg is köszönte mindenki a koordinálást. Nem ezt a ránkerőltetett szart.
Tényleg itt kéne hagynom a játékot legalább 1 évre, lássuk vajon mit hoznak ki belőle. Nektek mi a véleményetek erről? 😉<#banplz>#banplz><#boxer>#boxer><#taps>#taps><#violent>#violent>
Squad.
Ezzel szerettek volna balanszolni bizonyos dolgokat, szerintem egyáltalán nem sikerült. A játékos terét, és kreativitását vették el azzal, hogy például nem lehet kasztot váltani csata közben, hacsak ugye nincs szabad pont rá. Jelenleg beleerőltetnek egy olyan Squad rendszerbe, ami szerintem egyáltalán nem átgondolt. Miért lehet egy 6-os szintű (azt hiszem 6-ostól lehet Leader valaki) karakter Leader egy 17-essel szemben? Ennek mi értelme van, hogy egy abszolút képzetlen, tapasztalatlan, és megfelelő felszereléssel NEM rendelkező karakter / ember vezesse az adott Squad-ot? Nálam nem sok értelme van, legalábbis nem tűröm jól, amikor egy teljesen kezdő játékos akarja megmondani nekem, hogy én mit csináljak, amikor szerintem kétmilliószor jobban tudom, mint ő saját maga. Már ha egyáltalán ad parancsot, mert ugye szerintem csomóan nem is tudják, hogy lehet ezt véghez vinni.
A másik dolog...Értem azt, hogy játszunk együtt, és akkor hatásosabb, effektívebb a csapat. Nade emberek. Itt két dolog van általában:
1: megvédeni egy pontot
2: elfoglalni egy pontot
Ez azért nem igényel atomfizikusi diplomát, valljuk be. Ha ezt nem tudja az ember, hogy mit mikor kell, akkor kérem alássan, törölje a játékot, és esetleg menjen el homokórát építeni a Szaharába. A parancsok osztogatása nem új dolog, eddig is létezett, és az, hogy valakivel egy Squad-ba kerülsz, egyáltalán nem hozza magával, hogy mindenki azt csinálja, amit te akarsz. Egyáltalán hogy jön bárki ahhoz, hogy idegen embereknek osztogasson parancsot? Én csinálom a dolgom, te is csináld, és nem lesz gond. Ha egy rossz csatába keveredtem egyedül egy klán ellen, akkor most is, meg eddig is lenyomtak 10 perc alatt. Ez most sem változott semmit. Minden marad a régiben.
Aki szeretett volna csapatjátékot, megtalálta a módját. Chip is klánnal nyomja, Endres is nyomta velünk is - most nem tudom mi van vele -, meg én is klánban vagyok. Most, hogy bele vagy kényszerítve vagy a szolga, vagy a domina helyébe, egyáltalán nem hozza azt, hogy lesz csapatjáték. Eddig is voltak random meccsek, ahol mindenki tudta a helyét, és ezek után is így lesz, ez nem azért van, mert valaki kiadja neked az Attack vagy Defend parancsot. Sőt, engem idegesít ha idegen, alacsony szintű játékos akar irányítani. Szóval bocs, Squad 2.0, a közös, taktikus játéknak eddig is megvolt a lehetősége, most is, igaz, milliószor bonyolultabban, és átgondolatlan rendszerrel. Bugok-ról meg ne is beszéljünk.
Szóval nekem az nem taktikai parancs, hogy támadj / védekezz. Ez a nagy Squad 2.0 taktikája? Húha, ez igen, le a kalappal.
Az, hogy kapunk plusz XP-t ezért.... 17-es szinten van két karakterem, nem érdekel az, hogy kapok 10% xp-t plusszban. Egyáltalán nem érdekel. És a klánból sem sok mindenkit érint ez. Alacsony szinten biztos számít. De hát alacsony szinten meg nem warozunk pl. Vagyis nem kéne... Na mindegy, ebbe nem megyek bele megint.
Nem tudom leírni az összes gondolatom, mert ez a két napi düh átment szomorúságba sajnos. Nagyon sajnálom, nekem ez a peccs egyáltalán nem tetszik, és egyáltalán nem ez az út az, ami számomra megfelel. Ugyanúgy volt most is 6 tank a pályán. Miről beszélünk? Ugyanúgy repkedett 5 repülő. Miről beszélünk? Semmi balansz nem került a játékba, sőt, az egyik hozzászólásomban írtam, hogy pont hogy inbalanszolt lett a játék, mert nem tudok én sem karaktert váltani amikor kéne, így a tankok egyeduralma NEM törhető meg a pályán. Szóval ja, legyetek tankkal <#beka2>#beka2>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.26. 21:13:32
Mondom: Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fog most ezzel a Reto csinálni, mert szinte ez összes játékostól kapják a sarat ezért...
Ui.: Szegény Devid mit érezhet most <#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.26. 20:33:04