5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Valami készülődik:

• BaleniX
    Írtam privit
  • Roger6
    Azért ránéznék a driver-re a helyedben. DirectX esetleg?
  • BaleniX
    Friss a laptopom, 4 napja használom.
    Intel Core i3-4005U 1.7GHz, 3MB L3 cache
    NVidia GeForce 840M 2GB VRAM
    4GB RAM
  • Roger6
    Ez valami driver hiba lesz szerintem. A legújabb van fent mindenből?
  • BaleniX
    Üdv! Tegnap kezdtem el a játékot, és lenne egy olyan gondom, hogy zoomolásnál elhomályosodik a kép, de van, hogy a map felülnézetből is néha behomályosul. Zoomolásnál lehetne szimplán a környezet kizárása is a látómezőben, de nekem a célkereszt közepe is homályos, nemhogy minden más. Valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond? Fullon van minden beállítás.
    http://kepkezelo.com/images/kgjgx0t8bmufjof51l8k.png
    http://kepkezelo.com/images/q3gy3i9dk5i0kmvc8oi1.png
  • Roger6
    Köszi szépen a videót, nagyon hasznos!
  • ikarus44
    Ez nagyon durván jó lett! Végre valami hasznos, és jó húzás a Reto-tól! (Már csak azt remélem, hogy az FPS-em is megmarad 30 fölött)
  • ikarus44
    Pont jó időben rakta fel Atway barátunk a videót, ha már úgy is volt erről szó pár napja

• Roger6
    Beindult az ORB (Order of the Red Banner) vonat Annyi AT van itt, hogy én be sem küldöm az enyéimet, teljesen felesleges.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.19. 22:21:02
  • Roger6
    Staged-ben akármelyikkel mehetsz, war-ban azonban csak a kiválasztott nemzet katonáival. War több xp, több zseton, több minden, de amíg nincs kifullozva az egyik fegyver, és badge, addig kínszenvedés, mert azért arra hivatott, hogy a jobb játékosok csapjanak ott össze. Persze sok balfék van itt is, de a balfékeknek legalább jó a fegyverük :)
  • McLarenpowa
    ja értem a war faction az az összes katonámra érvényes és amíg tart a war csak azon nemzetű bakáim harcolhatnak ott, amit választottam
  • Roger6
    Természetesen mindenki csak a saját oldalán harcolhat. Attól, hogy van német katonád, még mehetsz más nemzeti war-ba, ha ott is van legalább 6-os szintű katonád - bár most így fejből nem vágom, hogy mi a limit. Van, aki egyszer ide, másszor oda áll. Természetesen német oldalon csak a német karaktereket tudod használni.

Másik kérdés: a tapasztalat számít, nem is az, hogy milyen a felszereltséged. Szóval ha egyszer elérte az accod a T2-t, utána oda fog dobálni akkor is, ha full kezdő a karaktered.
  • McLarenpowa
    gyors kérdés...

Tier 2 lett a német bakám és megnézném a WAR-t, de kérdezi hogy válasszak frakciót. Na most ezt nem értem, egy német katonának nem a német frakció lenne csak az engedélyezett? Van német katona az oroszok / amcsik oldalán is harcolhat?

másik kérdés:

Ha német oldalon Tier 2 a katonám az miért rakja az angol vagy orosz oldalon lévő bakákat is Tier 2-be, azt hittem a nemzetek függetlenek egymástól.
    Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.08.19. 21:01:08
  • Bruce_Willis
    Próbáld ki. Ebben a játékban szerintem az a legnagyobb buli. Ha rohangálni akarnék akkor biztos nem a H&G-t választanám mert arra vannak ettől jobb játékok is, de kinek mi tetszik.
  • Lokker
    m1 garand sokkal jobb fegyvernek érzem mint a gewehrt vagy a tokarevet. Chip megfogadtam a tanácsod és a 3 fajta infantryból 2-t meg is csináltam. Csipásat nem csináltam mert sose volt érzékem hozzá, de ha lesz kedvem akkor majd később lehet csinálok.
  • ChipKng
    Akkor meg mazlista vagy. A leviccesebb az volt, hogy mire beleptunk mar csak a csillagokat mutatta, hogy ertekeld a csatat. :D Meg le se spawn-oltunk.

Kovetkezo pakk:

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.19. 17:25:57
  • Lokker
    Elég idegesítő, hogy megkezdett csatákba is berak a játék. Szeretem mikor az utolsó 5-10%-ra dob be.
  • Roger6
    Francba, edzeni akartam menni... de ezek az újítások baszki atomjók!
  • Roger6
    Háhááá, ez az átdolgozott map szopatja a Reconokat, E4-et eddig be lehetett védeni 2-3 Recon-nal, végre vége enne, Ahogy látom E3 is ilyen lett, Infantry powaaaa!
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.19. 11:39:42
  • Roger6
    Engem nem bántasz meg ilyennel egyáltalán, a jobb győzött! Lehetne kifogásokat keresni, hogy nem volt orosz prime time, meg bla-bla-bla, de kit érdekel? Amcsik nyertek, borítékolva a győzelem, szép volt!

Nap közben láttam melóhelyről, ahogy sorban estek el a városok, a legszarabb az volt, hogy nem tudtam semmit tenni ellene, vagyis hülyén nézett volna ki, hogy ha melóhelyen elkezdek játszani. Otthonról még védekeztem 2 másik bajtárssal (ennyi volt online az 50 főből), 3 órán keresztül tartottuk Leningrad környékét, 9 nyertes csatánk volt egymás után, de ez is kevésnek bizonyult.

Semmi gond, új háború, új esélyek, lehet nyomulni. Mostanában amúgy a háború nem mozgat meg annyira, nem is klánozok sokat, csak ha megkérnek rá. Mármint war az megy, csak nem zavar, ha elvesztünk egy várost, stb, és sokszor csak úgy random csatába indulok, mert most más terveim vannak. Reményeim szerint 1-2 hónapon belül sikerül is, amit elterveztem.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.19. 11:34:03
  • ChipKng
    Eees a kovetkezo build-ben felujitott terkepek lesznek, spawn vedelemmel ellatva! Vegre vege lesz a tank spawn campelesnek!

ui: Vegre megnyertuk a haborut! :) Visszajottek a veteranok es szettrancsiroztuk az oroszokat. Sorry Grabo! :)

Amugy tegnap picit mar rezgett nalam a lec, hogy felnyomjak egy "veteran" ZBV-s arcot, mert valljuk be elegge irrealisnak tunik ha valaki 72 killbol 35-ot headshot-tal szerez, tehat minden masodikat... Ez picit bizseregteti az ingeremet.
  • Roger6
    Van report már játék közben is:

- TAB, hogy a score table feljöjjön, aztán jobblikkre megjelenik az egér, rámész a csávó nevére - report. Amúgy ez az "itt is tele van csalókkal a játék" elég erős, én 4 darabbal találkoztam összesen amióta játszom. A sok fejes mindig gyanús amúgy, score table mutatja ki mennyi fejest adott. Utólag is lehet reportolni, de az macerásabb.

Ja igen, már régebben kérdezted. Képfeltöltéshez a kephost.com -ot ajánlom.

Menete:
    - Feltöltés megkezdése
    - Feltöltés
    - Utána bal oldalon a kép alatt: Beillesztő kódok
    - Kép URL-t másold ki, aztán ide ugye a kép beszúrás opció megnyomása után bemásolod
  • McLarenpowa
    Na most ez mi? 85/5-ös statot csinált a gyerek, minden második headshot...itt is tele van csalóval a játék?

Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.08.18. 21:23:27
  • Roger6
    Így van, nem lehet egyhitelni a Gold Heavy Set-es embert.
  • Roger6
    Mindjárt megnézem a sebzési grafikont, hogy is van ez gold heavy-vel.
  • ChipKng
    Szoval az oroszoknal 3.5x a scope... Hat ez jo. A nemeteknek 4x-es, az amcsinal meg 2.2x-es...

Amugy a gold heavy set-et sehogy sem lehet 1 hitelni tudtommal. Csak ha fejbelovod persze. Ezert is akaszt ki ha 100-150 meterrol fejbelonek egy pisztollyal vagy egy mg42-vel. Mondjuk Tykjen vagy Kotton fejlovese greasegun-nal sem volt semmi, de mg42-vel joval gyakrabban kapok fejest irgalmatlan tavolsagokbol vagy eppen motoron szaguldozva.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.18. 09:43:07
  • ChipKng
    Hat ez LOL! Hectorhfm -et valaki figurazza? Csak mert a neve mogott ott egy smiley. Az igazi hector meg Axis oldalon jatszik csak. ;) Amugy ezek kozul a blac_mamba TinX meg Thisbirdisonfiya veteran. TinX amugy nonemu. ;) Szoval ez az egyseg nem olyan teljes mint amit korabban bepaste-eltem, mikor mindenki ugyanoda tartozott. :D

Grat! Szep teljesitmenyek! ( #4011 is )

Pont ezert javasoljuk mindenkinek, hogy mielott atlepne a Tier2-ot meg huzzon fel ketto masik karaktert. ;)
  • Roger6
    A "jó éjszakát mészárlós meccs", szerintem mára ennyi hulla elég lesz:

• figg8
    Köszönöm.
  • Roger6
    Azért ahhoz képest, hogy random csapattal voltunk, egész jól kitartottunk (37 perc 52 mp), és azért adtam az arcuknak egy kis ólmot.
  • Roger6
    Chip! :D

"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól..."

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.17. 21:13:01
  • Roger6
    Mert egy másik karakterrel már elérted a Tier2-t. Ilyenkor egybeszámolja, nem számít, hogy csak 1-esbe mehetne, hiszen az adott meccsen használhatod a T2-est is.
  • ikarus44
    Sajnos nem, mert eléggé átlag alatt keresek... :(
  • figg8
    Miért van az hogy vettem egy új gyalogost és rögtön tier2 lett ....és az alap svt- vel bedobott a mély vízbe...válaszokat várva..
  • Roger6
    Pl. 8-szoros zoom scope (sima infantry-nak csak 3,5-ös van), valamint fel tudod csapatni 120 körülire a sebzést (az adott fegyverhez több modifikáció érhető el), tehát a Gold Heavy Set-el rendelkezőket is tudod egyhitelni, ha testen vagy fejen találod őket. Így felszerelve azonban relatív pontatlan nagy távolságra.

És igen, a 8-szoros zoom istenkirályság a 3,5-öshöz képest :D
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.17. 19:27:39
  • McLarenpowa
    Mi a különbség egy recon és egy sima infantry között, akinek fullos scope-os kar98 van a kezében?
  • Roger6
    Napi első meccs, megint idiótákkal volt tele mindkét oldal. Az ellenfél legelső emberét sajnálom egyedül, ő megérdemelte volna a győzelmet, a többi kuka.

• Roger6
    Így van. Chip véleményét osztom én is. Ez a 3 infantry a legfontosabb war szempontjából. Ezt keresztülhúzhatja azonban pl a fun faktor, szóval ha valaki Recon-al szeret játszani, nyilván halál felesleges kihúznia ezt a 3 infantry-t, mert nem fogja élvezni. Azonban ha kicsit komolyabban szeretné venni, és klánhoz is csatlakozna, akkor nem árt, ha van az első kettő fajta, amiből az egyik magas szintű.
  • Lokker
    Ezek mind sima infantryk lennének?