Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A Kar 98-nál van jobb?
Most értem el a 15-ös rangot, innentől elég nehéz a fejlődés. Nem is értem hogy gondolták, mire költsön az ember? Persze lehet másik karakterre, van is belőle több is de minek hogyha én sniper akarok lenni? 7 equipment point-al meg nem sok fegyver lehet nálad. Járműből meg gyors kell egy snipernek de az is megvan.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most nézegetek angol nyelvű fórumokat és ez marhára tetszik: http://forum.heroesandgenerals.com/viewtopic.php?f=39&t=29990&start=40#p440524
De ilyen nincs a németeknek.
Egyébként meg a Oakleaf és a Green Pea között vacilálnak sokan.
Most visszarakom a világoszöldet (fasza hogy költöttem feleslegesen) de majd a Green Pea-t még kipróbálom. Úgysem tudom mire költeni a kreditet.
A kar 98-at már nem tudom jobban fejleszteni, normális járgány meg nincs. Ezzel a nyomorult oldalkocsissal vagyok ami minden kavicson felborul.
Van még valami amit nem értek. Az Equipment points 7/7-es nálam de a piros csík jelzi hogy lenne még lehetőségem növelni. Hogy lehet még ilyen pontokat szerezni?
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.08. 12:42:53
Továbbá kicsit sárgás az infantry ruhám színe, így próbálok ilyen színű falak elé állni a házban (vagyis guggolni). Recon-nak meg full zöld van, szóval azzal meg főleg lombok közül osztom az áldást.
Régóta játszok a játékkal. Az volna a kérdésem hogy szerintetek melyik a legjobb német álcaruha? Megvettem a Leibermustert de szerintem eléggé feltűnő. A sima világoszöldben mintha észrevétlenebb lennék. Nincs erről valami leírás?
Azért ez a vezeték nélküli beszólás fájt. 18 éve fps-ezem, nem retard vagyok vazzeg.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.07. 22:55:40
Ja, és természetesen szigorúan, és kizárólag CSAK vezetékes egeret SZABAD használni, vezeték nélküli játékra NEM való.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.08.07. 19:20:50
Ma lenne időm játszani sokat, erre szarakodik. Kipróbáltam COD-ban, és Counter Strike-ben az előbb, ott nincs ilyen gond, tűhegynyi pontossággal oda céloz, ahova húzom az egeret. Csak ennél a szarnál van gond. FPS rendben van, 30-as pinges volt a szerver, szóval nem értem. Viszont így nem lehet játszani. Vagyis lehet, de rettentően zavar, ki is léptem csata közben.
Igen, mert a kemeny fiuk Marseilles mellett harcoltak 😛

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.06. 14:48:21

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.06. 02:28:53
<21:09>21:09> ChipKng: Hey! Am I going to be on Youtube? 😊
<21:49>21:49> Tykjen: perhaps perhaps ^
<21:49>21:49> Tykjen: gg
<#eplus2>#eplus2>
A multkor golyofogoval játszottam pár meccset, bár TS nem volt, de így is nagyon hangulatos volt 😊
A harmadik társunk nem iams lépett ki a squadból, hanem írta is hogy ő is jól elvan 😊
Ujratoltes, arany gunner badge-el 20%-al gyorsabb. Az eleg nagy difi. Nekem nemsokara meglesz. Amugy ott elegge sok amator volt. Sokat lehetett beszedni. Kar, hogy mar mennem kellett itthonrol. 😞
ps.: Most latom, hogy a 3 nemzetes az egy masik meccs volt neked. De mostansag megint elszarodott a ping sok csataban. 😞 Valamit megint elkurtak Retoek. 2-3 hetig tok jo volt, most megint szinten minden szar.
Milyen tank volt? Heavy osztalyu? Azt nehez jol eltalalni hacsak nem sticky-vel probalkozik az ember. Sajna sokaknak olyan nincs staged meccseken ahogy elneztem...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.07.31. 21:37:04
Bár a kedvencem az volt, hogy egy olyan Pantherral találkoztam, az egyik csatában (többször is) aki fele ennyi idő alatt töltött mint én... Hát az is érdekes volt..
Más:
Valaki próbálta már a Johnsont? Mert gondolkodom a megvételén a parámnak, csak nem tudtam vele sokat játszani, mert sajna ritkán találok
Onnan másolom be ide.
(Nekem is más ajánlotta ezt)
Hogy lehet ide értelmes képet beszúrni??
Azért ez durva 82/20 az durva a sráctól.
Megnéztem újra, még a kaját is kiköptem! <#hehe>#hehe> <#nezze>#nezze> <#nyes>#nyes>
Hát az az arckifejezés 3:17-nél mindent vitt <#nevetes1>#nevetes1>

de hogy legyen mire lövöldözni vele, itt a párja:
orosz taliga
gondolom ezeket egyszerűbb "előállítani", mint egy új térképet. meg ezt lehet zsozsóért adni