5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#4279 Hátafaszom, hogy nem tudják már megcsinálni már ezt a szart Na mindegy, akkor ma sem játszok, van más lehetőség is. -
Lokker #4278 Van egy kis lag, meg a semmiből megjelenő katonák. Foglalod a pontot és a semmiből jön a torkolattűz és 1-2 sec-el később katona is megjelenik. -
#4277 Milyen a SZARver ma? Bugzik? Laggol? Vagy netán jól használható? -
#4276 Többen is amcsi oldalra álltak a mostani warban a klánból. Pedig így is elég gyengusz volt a Szovjet oldal. Háezvan. -
ChipKng #4275 Amig nem javitjak, elo is fog. Csatabol quit aztan vissza. Nalam mukodik... -
Lokker #4274 Megint előjött ez a bug hogy spawntérképen nem látszik C1 ás A1 assault airfielden... -
ChipKng #4273 Azt csinalnam ha nem lenne vege a haborunak mire kikerulnek a queue-bol az AT-k. :) -
#4272 A szerver szarakodik, természetesen. Nekem ilyen, amikor laggol. Nagyon kellemes.
De persze RETO-nál jó a kedv, mert hát harmonikát hozott az egyik csávó munkába. Szerver nem jó, bug-os csomó minden, a fejlesztések hónapokat késnek, de a lényeg, hogy ti RETO bazmeg jól érzitek magatokat. -
#4271 Sz.arkodik a server ? -
#4270 Mobilos alkalmazással tedd le az AT-idet, addig is farmolnak neked xp-t, amíg sütteted a hasad valami jó kis parton. -
ChipKng #4269 Francba... most nyerjuk a haborut, mikor nyaralni vagyok.
Pedig igencsak kellene a haboru gyozelemert jaro ribbon meg az extra command pont... -
#4268 War vége, amcsi első, német második szovjet harmadik helyezett. Holnap szeretnék erről írni egy hosszabb esszét, mert a számok elég sokatmondók számomra, amelyek a war végét jelző képernyőn virítanak.
Kellemes háborút mára, uraim!
Újabb ingyenes veterán nap: PLAYERJOURNEY2
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.31. 16:03:30 -
#4267 2 eve van steames valtozata, regen csak bongeszos volt.
Utoljára szerkesztette: Mersant, 2016.08.31. 14:02:24 -
Bruce_Willis #4266 Én firefox alatt nyomom de semmi problémám vele. A steames dolgot nem is ismerem. Régen is volt ilyen? -
#4265 Webes felülettel nem is játszanék, böngésző számomra csak böngészésre van :D -
Lokker #4264 Kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg a második napi veteránt. -
Lokker #4263 Én steamen indítom, haver pedig webesen és neki rendre valami bebugol. Mert egyedül semmi komoly bugot nem produkál csak ami amúgy is van a játékban. Szóval tuti a webes felület a hunyó. -
#4262 Én is webessel kezdtem, csak a Steam-et szeretem, ezért raktam át rá. De nem találkoztam hasonló problémával. Reméljük megoldódott, vagy hamarosan meg fog.
-
#4261 Webes? Böngészőből nyomjátok? Sose próbáltam, végig steamen toltam, és semmilyen bug nem jut eszembe amit tapasztaltam volna -
Lokker #4260 Szerintem a webes felület bugoltatja be. Egyedül játszok ilyenek nem jönnek elő. Assault meg fene mód el kezd akadni egy idő után, főleg mikor spawnolnék. -
#4259 ÉN azóta is játszom, és semmi probléma :) -
Lokker #4258 Próbáltuk. Előző csatában Factoryn havernak a fél kényerő eltűnt csata közben mikor bement foglalni O1-re. -
ChipKng #4257 Kilepsz a csatabol es utana rogton visszalepsz es lesznek. En is beszoptam mar parszor... nagy ritkan jon elo. -
#4256 Most nyomtam egy gyors vesztes meccset, én is ritka fos voltam, meg a csapat is, de nem tapasztaltam semmilyen spawn hibát, vagy bármi mást. -
#4255 1 nap alatt rendbe szokott jönni, de most tolok pár kört, csekkolom a dolgokat. -
Lokker #4254 Csak én a héten tudok még valamennyit játszani és kész. Utána már nem leszek itthon. Egyszerűen felfoghatatlan hogy tud valami így bebugolni mikor csapattársnak akivel squadban beléptem jó. -
#4253 Nyugalom, kolléga. Vegyél ki egy nap szabit, hidd el, nem lesz tőle semmi bajod. Ma 1 kört mentem, láttam, hogy nem fasza, kész, ennyi, letettem. Nem kell mindenáron játszani, nekem ez szórakozás, kikapcsolódás, szóval nem lehet felhúzni magam rajta. -
Lokker #4252 Bugos tetű játék. Spawn térkép beragadt vagy bebugolt mert egyik spawnpont se látszik. Rosszab mint a Star Trek Online... -
#4251 Nekem nem éri meg a drága boost 20 rongyért, de ezt neked kell eldöntened. -
Lokker #4250 Ribbon boostnak van értelme? Gondoltam Armor Assaultot veszek hogy még akcióban tudjak pz4 h-t venni. -
#4249 Mindegyikről kapsz levelet, hogy mért adják. Általában peccs után borítékolható egy nap, mert amúgy is nap lesz, mire újra lesz szerver, meg néha rosszalkodik a szerver, bug-os a térkép, vannak bug-os csaták, amibe belépsz, de nem indul el soha, meg hasonlók. Ilyenekért szoktak adni.
Amúgy megint Murphy törvény. Időben itthon vagyok, van csomó időm játszani. Szerver szar. De már nem zavar, mert ott az Elite: Dangerous, addig ott szedem a fejpénzt a kalózokért, RETO meg bekaphatja. -
McLarenpowa #4248 Ezt a veterán kódot vajon a battlefield1 béta miatt osztogatják? -
Lokker #4247 Ja hogy döglődik a szerver. Havert nem is tudom invelni squadba. Lagol az egész. -
Lokker #4246 10 perc alatt se dob csatába tankossal. Pedig csak 1 skirmish mapot vettem ki a többi bent van, meg az assaultosok is mind. -
gstup #4245 Pontosan.Ma és holnap kapunk veteránt.Szeptember 5-ig lehet felhasználni. -
Lokker #4244 Elvileg holnap is kapunk még egy nap veteránt. -
Lokker #4243 PLAYERJOURNEY1
1 nap veterán ha valaki nem látta volna. -
#4242 Ok, lehet, egyszer felveszem. Persze, úgy a legnehezebb, de azért össze jön az néha. Igaz, több az esélye 300 méterről kapáslövéssel kifektetni valakit, de azért nem lehetetlen. Főleg, mert ejtőernyő nyitásig szinte csak zuhan, azaz, nuku oldalt kimozgás. Ilyenkor amúgy azt szoktam, hogy gép lefordít függőlegesbe, célzás, lövés és kis szerencsével még ki is jövök belőle. Persze mind ez low gázzal. Sokszor csak sebez, vagy el se találom, esetleg bele állok a főddbe, de a feeling, az megéri. Főleg mert van, amikor sikerül is. -
#4241 Azért nem olyan nagy gáz az, csak sajna, kicsi a találati lista. Akkor lehet előnye, ha az enemynél is van repülős banda, és lehetőleg lámák, és többen. Igaz, nem látni Őket, de hallani azt LEHET! Hang után megtalálni őket, na AZ a "művészet". Persze, a para gépet sokkal nehezebb, bár, ha az ember egy idő után belövi a pályát, meg lehet azért azt is találni. De az ilyen pálya nem a percsiseknek kedvez. -
#4240 Kotton megint alkotott