5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #3999 A "grindeles" meg a fejlesztes mindig unalmasnak tunhet. De erdemes azt az idot a tanulasnak szentelni: Betanulni a palyak zeg-zugait, fedezekeit. Tanulni a tobbiektol merre es hogyan mozognak/stb. Kifizetodobb mintha mindent megvasarlunk elore es utana ott vagyunk a magas szintu katonaval, magas szintu cuccokkal de semmit nem tudunk vele kezdeni, mert mindenhonnan szanaszet lonek azok akik mar rendelkeznek melyebb helyismerettel. -
ChipKng #3998 Na kezdem elorol mert megint eltunt amit irtam...
Szoval en a helyedben azert megvennem a harmadikat. Szerintem nem uncsi ha mindegyiket celtudatosan a megfelelo iranyba huzod. Az altalam javasolt irany:
1. CQC - Close quarter combat - kozelharcra. Csak olyan fejleszteseket vegyel hozza amikkel elerheted vagy az Mp40-et vagy az MG42-ot (utobbi a legjobb az egesz jatekban akarki akarmit mond)
2. AT - Anti tank - tank elharito: PZschreck -re erdemes utazni vele, sok-sok tankot kell olni addig aknakkal, de megeri
3. BA - Bolt action - csipasnak hivom :) K98-at a kezebe es teljesen felfejlesztve scope-ot raksz ra. Igy olyan haborukban is tudsz csipazni ha nincs recon class hozzarendelve.
Ez az en privat velemenyem, nem kotelezo megfogadni. ;) -
#3997 szerintem egyelore ne, mert rohadt unalmas lesz egyszerre ennyit huzni. csinalj 1 infantryt meg 1 tankost vagy tankvadasz infantryt. ha ezek mar ertelmes szinten vannak csak akkor vegyel tobb embert. -
McLarenpowa #3996 2 katonám van eddig német oldalon, akkor vegyek még hozzá hogy 3 legyen? -
ChipKng #3995 Ahogy mondjak a tobbiek: a szamodra erdekes fakcioban vegyel meg 2 katonat es azokat is huzd fel tier 2 hataraig. Ott meg konnyu felhuzni, mert a Tier 2-ben csak szenvedes lesz olyan karakterekkel akiknek nincs semmi extra felszerelese.
-
#3994 Azért fontos, hogy élvezze a játékot az ember. Én pl parára azért váltottam, mert ki akartam próbálni milyen kiugrálni repcsikből, és tök véletlenül jöttem rá, hogy az egyik legjobban hozó kaszt a játékban (számomra). De ez is akkor igaz, ha teljesítesz vele. Én pl tankkal iszonyatosan balfasz vagyok, szóval nekem az nem is okoz örömet, és nem is hoz a konyhára, míg másnak aranyába. Szerintem próbálj ki több kasztot, és meglátod, hogy melyik a legjobban fekvő számodra. Én mindenképpen kihúznék egy infantry-t is, az bármikor, bárhol bevethető, és nem korlátozott. Tudsz vele tankokat is robbantani, ha szükséges (persze felszerelés kell hozzá), pontot foglalni. De igazuk van, amíg nem lépsz Tier 2-be, addig húzd a katonákat. :)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.17. 12:16:55 -
Lokker #3993 A nagyok szerint tank crewman és paratrooper amivel igazán jól lehet keresni még veterán nélkül is. Mielőtt még bármelyik katonáddal eléred a rank 6-ot azaz átrak tier2-be érdemes még 2-3 katonát felhúzni mert tier1-ig kezdőkkel rak csak össze. -
McLarenpowa #3992 Nemsokára tier 2 az egyik bakám...a másik meg rank3 azt hiszem, német oldalon.
Mire érdemes specializálódni a játék elején? Maradjon infantry?
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.08.17. 11:15:23 -
#3991 Melóhelyről csak a csapatokat tudom megindítani.
Számokban:
90 autó, 108 motor, 14 Recon jármű, 306 Infantry és 124 Recon gazdája vagyok, természetesen generális nélkül, mind nulláról húzott karakter. Arra pont elég, hogy egyedül is tudjak offenzívákat indítani, bár reményeim szerint a közeljövőben még csapódik pár AT ezekhez.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.17. 11:06:54 -
#3990 Akkor téma lezárva, go fizetni, és játszani! -
Lokker #3989 300 gold jár indulásnál. Legalábbis 1 hete még annyi járt. -
#3988 Már nagyon rég óta ennyi. Ezért nem értettem a kérdést.
-
McLarenpowa #3987 tudtam hogy most akció van, de hogy mióta azt nem mivel 1 hete játszom, ha tényleg hónapok óta 5100-at adnak 4700 helyett akkor nem szóltam -
ChipKng #3986 Bocsi, errol nem tudtam es McLarenpowa sem ahogy latom. Ebbol a hibas feltevesbol indult ki az egesz. :P Igy mar mas a leanyzo fekvese. ;) Amugy meg elso belepesnel nem kapsz 100-at indulaskent vagy mennyit? -
Lokker #3985 Mire kap 5100 aranyat? :) -
#3984 Chip, de nem igaz amit írsz, mert 5.100 aranyat kapsz hónapok óta, sőt, kurva rég óta :) De leírom mi a helyzet. Kapsz 5.100 aranyat, amiből elmegy 4.800 előfizetésre. Marad további 300 aranyad. A 300 arany lehetővé teszi, hogy további 3-szor befizesd a 3 havi előfizetést akkor is, ha már nincs akció (de gyanítom ez megmarad még hónapokig). Azaz összesen 4 x 3 hónapig, ami pontosan egy év. Az év alatt minden napi első csatáért kapsz 4 aranyat, amivel továbbira is ki fogja pótolni azt a maradék százast még további sok-sok-sok hónapig. Ez ilyen egyszerű.
Le lehet ragadni annál, hogy 4.700-at kapsz, és 4.800 az előfizetés, de nem igaz. 5.100-at kapsz. 5.100-at. Ez tény. -
McLarenpowa #3983 végre valaki megértette miről is papolok...
-
ChipKng #3982 Szerintem picit elbeszeltetek egymas mellett. Szerintem is picit visszas, hogy ha befizetsz mondjuk 4700 aranyra 20 Eurot es a 90 napos veteran tagsag 4800-ba kerul. Ez tenyleg bosszanto tud lenni annak aki most kezdene bele a dolgokba.
Belegondolva a 90 napos tagsag 6500-ert elegge elfogadhato ha tamogatni akarom a fejlesztoket. Szerettem volna korabban is befizetni ha mar ennyi ideje rajtuk eloskodom, de a squad 2.0-val elvettek a kedvem tole. Talan most, hogy ujra kezd elvezhetove valni, bar az aux seat-ekkel meg nem vagyok kibekulve. Tul keves az nekem. :P -
#3981 Rendben. -
McLarenpowa #3980 Jól jön a kredit, de ha napi max 1-2 órát játszol, akkor szart se ér, mert a játék elején elköltöd fejlesztésre. És max napi 1-2 órából biztos nem jön össze veterán tagságra. Eddig minden más játékban tudtam venni pont egy hónap prémiumot ha akartam, itt nem lehet. Pont. -
#3979 Haver, te maga vagy a paradoxon. Kinyitom az értelmező kéziszótárat, és a te neved áll alatta.
Két okból is.
Egyik: most azt írtad, hogy kezdő szinten is jó látszol ahhoz, hogy jöjjön a kredit, egy hozzászólással ezelőtt meg azt írtad, hogy te aztán megnéznéd, hogy egy kezdő hogy farmol. Paradox 1.
Másik: bajod van azzal, hogy nem tudsz egész havi prémiumot venni, na de téged ha érdekel a játék, akkor támogatod a készítőket, szóval igazából kurván mindegy, hogy nem tudsz egész havit venni (amúgy meg kurvára tudsz). Paradox 2.
Ugye nem haragszol ha ezek után pont ennyire foglak komolyan venni, és a játékkal való kapcsolatod is?
Köszönöm a figyelmed, jó éjt!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.16. 23:19:33 -
McLarenpowa #3978 Látom még mindig nem ment át amit írni akarok. Ha nekem eddig tetszett egy játék, akkor mindig támogattam a készítőket, vagy prémium tagság vásárlással, vagy más mikro tranzakcióval. Nem a farmolással van bajom. Elég jól játszok kezdő szinten is hogy jöjjön a kredit. -
#3977 Ha valaki elkezdi ezt a játékot, de nem vesz prém tagságot, máris kap goldot, ha naponta belép, asszem 4-t. Akkor hol itt a gond?
A WoT-ot meg azé hagytam abba, mert sokba került, és ha éppen lejáróban volt a prém tagságom , szándékosan szopatott. Elegem is lett belőle, hogy amikor nem fizettem, egy lövést se adott be, ha mégis igen, az is engem sebzett, vissza pattanva az enemyr-ől. -
#3976 -
#3975 Én, én beszéltem ingame kreditről. Tudod miért? Mert megvehető a prémium EBBEN a játékban, ami KURVA NAGY ELŐNY a többi játékkal szemben. Pontosan ezért hoztam fel, hogy megértsd, ez egy akkora fór a többi játékkal szemben, amivel nem tudnak mit kezdeni. Igen. Így van. Pont azért, mert itt van lehetőség ingyen is prémiumot vásárolni, ha eleget játszol. Ha nem játszol eleget, akkor fizetsz. Vagy sírsz.
A másik meg. Ha kezdő vagy... Mármint hogy is írjam. Próbáld ki, fejlesztgess, taktikázz, csatázz, lopj autót, tankot, lapáttal verd szét a kempelőket, foglalj be bázisokat, lődd le a szerencsétlen ejtőernyősöket a levegőben, késelj hátba egy tárazó embert és ha majd eltelt pár nap, tudni fogod, hogy megér-e neked annyit, amennyibe kerül a játék - akár pénzben, akár ingame játékidőben.
Ha pedig úgy döntesz, hogy ez bizony megéri, akkor sokkal olcsóbban jössz ki, mintha WoT-ot játszanál prémiummal.
De ne legyenek irreális elvárásaid. Nyilván egy kezdőnek összefarmolni a 600.000-et nem leányálom. Azért engedtessen meg a világ egy szóra: nehogy már minden az ölünkbe hulljon! Igenis, kelljen dolgozni érte, harcolni, hogy aztán tudd, hogy amit összehoztál, annak van értéke. Van súlya. Van benne munka... a tiéd. -
Lokker #3974 Persze, hogy feltűnt. 5+ év alatt én is megjártam pár klánt. Csak erős túlzás, hogy máshol nem lehet valós pénz nélkül elérni a prémium szolgáltatást. Még a nagy World of Warcraft-ban is ingame pénzért tudod nyomni a havi előfizetést vagy akár Neverwinterben is bármit meg lehet szerezni vagy Star Trek Online-ban. Persze mindegyikben csinálni is kell érte valamit. Hol kicsit könnyebb, hol kicsit nehezebb de a legtöbb ilyen mikrotranzakciós játékban megadják a fejlesztők az esélyt, hogy ingyen megszerezd.
Nekem itt teljesen mindegy, hogy most van veterán tagságom vagy nincs, úgyse tudnám kihasználni meg arra a 3 katonára (infantry, tank crewman és pratrooper) elég az ami a csatákból becsörgedezik. Szerintem. :) -
McLarenpowa #3973 Ki beszél ingame pénzről (creditről)? én goldról beszéltem és hogy nem lehet pont annyi egységnyi goldot venni, mint amennyibe kerül 1 egység veterán tagság. Se több se kevesebb nem kell köré körítés, hogy itt mit lehet még meg mit nem. Egyszerűen megjegyeztem, hogy még ilyet nem láttam sehol, pedig játszottam már pár mikrotranzakciós játékkal. Azt pedig megnézem, hogy egy kezdő játékos hogy farmol ki egyhamar veterán tagságra valót, ha esetleg napi vagy heti 1-2 órát játszik csak... -
#3972 :D Ja, és meg van kötve a kezed, hogy X időben ott kell lenned war-on, kötelező megbeszélések, gyakorlócsaták, kötelező kihúzott 10-es tankok, miegyébfaszom, és persze ha nem vagy ott, kibasznak . :) Azért érzed a különbséget, hogy itt meg akkor játszol, amikor kedved van, nincs megkötve a kezed, nem mondják meg mikor mit csinálj? 3 évig WoT-oztam, előfordultam pár klánban. Az aranyért meg teljesíteni kellett, csak úgy nem vágták hozzád, nem is keveset. Persze ez régen volt, lehet most már fossák a goldot a klánoknak. Nem tudom feltűnt-e a nickem, ami szintén WoT-os, még a régi időkből.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.16. 21:53:35 -
Lokker #3971 Aki warozik és konyít is a játékhoz az simán ingyen veszi a prémiumot WoT-ban -
#3970 WoT-ban, War Thunderben mióta lehet ingame pénzért prémiumot venni? Csak mert van az accon 33 milliió kreditem, nem játszottam vele egy éve. Jaa, hogy nem lehet,csak goldért, amit meg csak real pénzért lehet venni? Akkor elsőnek azt mondanám, hogy ezt meg is beszéltük, nyert magasan a H&G.
Aztán jöhet a második tétel, ha nem tudnád összekaparni a 600.000 kreditet, ami egy havi prémiumot ad H&G-ben (amúgy pár hét grind-al összeszedhető, utána minden könnyebb):
H&G előfizetés: 20 EUR = 6196.52527 HUF (ami több mint 3 hónap ugyebár)
WoT:
Szerintem akkor ezt is megbeszéltük. Ingyen játszhatod H&G-t úgy, hogy prémiumod van. Ezt WoT-ban, vagy a másik hulladékban lehetséges? Nem. Nem is értem miről beszélünk. Nem véletlenül hagytam abba azt a szart. -
McLarenpowa #3969 Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot de feltűnt valami ami szerintem kicsit szerintem béna a többi mikrotranzakciós játékhoz képest, amikkel ezelőtt játszottam. Van ugye ez a Veterán tagság aminek a megfelelői több játékban is megvannak (WoT, War Thunder, MMORPGk prémium előfizetései stb amiket ingame goldért tudsz megvenni.) Minden hasonló játékban meg tudsz venni pont annyi aranyat amennyi egy havi ilyen tagsághoz kell. Na itt nem. 1 havi Veterán tagság 2400 gold, amit meg lehet venni legközelebbi egység az 2200 arany 9.95 euróért. 90 napnyi veterán tagság 4800 gold, amit legközelebbi egység hozzá az 4700 arany 19.95 euróért (most akció van tudom). Eléggé lehúzás szerintem ez tőlük a többi mikrotranzakciós játékhoz képest. Ilyet még egyikben sem láttam. -
#3968 Elég véresre sikerült a mai első meccs vazzeg, de mint látható, a capture-ben nem sokan segítettek. Ez mondjuk betudható annak, hogy a 18 főből nálunk 6 Recon volt, és 3 tankos. Szóval gyakorlatilag 9 emberrel támadtunk, nem volt leányálom. Mindenki csak feküdt a mezőn, aztán "védte" X1-et, amit én magam 3-szor húztam be egyedül, 5-ös kill strike-okat nyomatva ponton belül, meg kaptam a gránátokat az arcomba. Pont ennyi ért a védelmük.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.15. 20:56:58 -
#3967 Akkor lesz zsé új gépre -
ikarus44 #3966 Nekem meg édes mindegy, mert hétköznaponta 6-18-ig dolgozom átlagban :( -
#3965 Igazából elmentem edzeni, kutyával futottam, aztán rendbe vágtam a konyhát, szóval nem is tűnik értelmetlennek ez a nap így. -
ChipKng #3964 Gondolom most te is igy erzel:
-
#3963 Lehet, nekem is jobban meg kellene néznem. Régebben a repcsivel szedtem a legtöbb bevételt (német oldalon), de azóta leszedték 3 bombáját. -
#3962 Már meg sem lep, hogy nincs szerver, hiszen szabadságon vagyok, és lenne csomó időm játszani -
ChipKng #3961 A masodik megoldast hallottam pletykabol, hogy teletomik a repulot es akkor atveszik az iranyitast. Ezt jo tudni. :) Kar, hogy ehhez minimum 7 ember kell.
Az a love szempontjabol nem problema ha a tobbiek nem tudjak megtartani a pontokat. Ujra elfoglalod, ujra csenget a villamos. A tankossal es a paratrooperrel csinalom a legtobb penzt. A tankossal csak akkor ha sok masik tankot lovok ki. Ejtoernyossel meg ha a foglalasi pontotn gyilkolok.
Ja, es a haborunak megint vege. Azt mondjak jott egy update es az zarta le, mert meg nem volt meg minden az oroszoknak. Tokjo, megint varhatok 1 hetet mire lejonnek a csapataim...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.15. 09:38:46 -
#3960 No, kerestem neked parás eredményt, és ez még csak nem is war-os, hanem sima staged. 11.878 bevétel, 1.860 kiadás: