Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Az összeset <#beka2> Nem tudom, hétvégén 6 óra körül volt a játékidő péntek-szombat-vasárnapra leosztva, szóval 2 óra naponta, de ez csak 3 nap a 11-ből, a többin nem voltam ennyire aktív. De amúgy lehet azt is, hogy egy hónapot összeszed az ember, utána egy hónapig sima acc, aztán megint egy hónap prémium, és így tovább. Jó, mondjuk én annyira szeretem a játékot, hogy pénzt is adtam érte, egyszer befizettem 3 hónapot, így könnyű volt elindulnom ezen az úton. És tisztában vagyok azzal is, hogy nincs mindenkinek ennyi ideje játszani.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ez napi hany ora jatekot jelent?

Grease gun 200m-es loves odab@sz! <#ijedt>
Roger6
No akkor egy kis helyzetjelentés. 2016.06.16-án kezdtem egy új havi prémiumot ingame pénzért, tehát nem fizettem érte. Ekkor a számlán 416.000 kredit volt. Ugye a cél 600.000 Cr (a 416.000-en felül, szóval ezt nullának számolom most), ez a havidíj ára.

Eddigi kiadások azóta:
- 49.800 Cr: main karakterem átképeztem Paratrooperré, jó móka <#zavart1>
- 79.000 Cr: Tula Tokarev 33 kézipisztoly - gondoltam a Handgun Ribbon-t is húzom akkor már.
- 7.100 Cr Field Adjusted Trigger
- 1.450 Cr Leonov Misha lőszer
- 4.480 Cr Stainless Steel Barrel

Tehát az összes kiadás: - 141.830 Cr
Jelenlegi pénz mennyisége: - 762.455 Cr

Így tehát az összes bevétel 10 napra (amióta prémium van): - 488.258 Cr

Ebből szerintem jól látszik, hogy a havi 600.000 Cr-es prémium simán összeszedhető 30 nap alatt, ha egyszer már kiváltotta az ember.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.27. 08:37:06

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Mondjuk a PPS-43-on alig van fejlesztés, én így szoktam meg, ezért nem is kerül sokba a használata. De persze Para karakterrel sokszor felveszek más fegyvereket is, ezzel is spórolok.

Hát, nekem is lehet, hogy ez fog fő bevételi forrássá válni, (Ha lesz megint kedvem a játékhoz, de az nem most lesz...) mivel már nem lehet harckocsival normálisan játszani, (Meg nem is vagyok túl jó benne), a repülni, meg nem tudok ezzel a fos irányítással...
Roger6
Na jó, ez egy kiváló bevételi forrás. 500 kiadás, 7000 bevétel. Többet nem írok róla, de dől a lé rendesen a Paratroopertől.

Roger6
Hááhh, 1.800 kiadás, 14.000 bevétel - nem szar.

Roger6
Aha, én is imádom PTRD-vel szedegetni a fullos jeep-eket <#vigyor1> De amúgy nem war, szóval annyira nem izgat a dolog.

Alien69
Az a legbulibb, ha ilyen jeepet telibe nyom egy bomba. <#ravasz1> Sajna, elég ritka mostanában, de az nem, hogy kiszedem a sofőrt gépágyúval. <#vigyor1> Persze van, amikor csak mellé dobom a bombát, és semmi, megy tovább. <#idiota>

Roger6
A fő karakteremet átképeztem Paratrooperré, egész jó kis móka. Persze csak tapasztalatgyűjtés, aztán már megy is vissza sima Infantry-vá, ahogy meguntam.

Kicsi a rakás:

Felhasználnám, de az utóbbi (és még valszeg a következő) időben, egyszerűen nem tud rávinni a lélek, hogy játsszak.
Alien69
Egy nap prémium:
MIDSUMMER16
ha valakinek elkerülte a figyelmét.<#vigyor1>

Roger6
Nem nagyon soktam APC-zni, de most a kezembe vettem egyet. Azt hiszem sikerült jó helyre leraknom.

Roger6
Minden stimmt, amit leírtál, és igen, ha a másik karakternek is van ribbonja, akkor válthatsz rá, és nem veszíted el a Leader-séget. Ping tényleg stimmel. Amit azonban nehezményezek, hogy ha kilépek csata közben egy adott squad-ból (mert mondjuk idióta balfaszok a többiek), akkor a senki földjére kerülök, és pl. nem tudok karaktert váltani. Order-t nyilván magamnak nem fogok tudni kiadni, de azért a karaktertváltás lehetőségét meghagyhatták volna, ha már rendelkezem az adott Ribbonokkal.

Ja, és ami atomdurva: ha kilépek játék közben a Squad-ból, akkor valami olyan Squad csetbe kerülök bele, akik nincsenek bent abban a játékban amiben én. Frankón egész játék alatt nyomják a szöveget (ami ugye külön idegesítő hanghatásokkal jár). Próbáltam a "/mute all" parancsot, de az sem kussoltatja el őket, szóval valami mást kell kitalálnom rá, mert rohadt zavaró tud lenni a pofázásuk. Főleg ugye úgy, hogy semmi közük nincs az adott meccshez.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.22. 07:38:11

EB-s Francia korutamat megszakitva hazaugrottam 2 napra (de ma hajnalban mar repulok is vissza Lyon-ba). Kiprobaltam delutan a jatekot es sok kellemes meglepetes ert miutan feldobott egy frissitest:
- A ping vegre stabil volt!!! 30-31 es nem ugralt 60 es 120 kozott mint regebben. WOOOW!
- Jol lattam h vegre lehet ugy karaktert valtani h nem veszitem el a squad parancsnoki lehetosegemet? Vagy csak azert volt mert egyedul voltam a szakaszomban?

Alakul ez, lassan kezd ujra hasznalhato lenni. Remelem az amcsi veteranok ujra visszaternek mert kellene 1-2 war gyozelem...

Milyen mas valtozasok vannak meg?

Akkor bovitheted ha a squad member es a squad leader ribbon-odat sikerult feljebb tornazni ugy hogy squad pontokat gyujtesz. Tovabba 3-nal tobb csak akkor lesz ha haverokat hivsz be. Az automata matchmaker 2-nel tobbet nem fog hozzad rendelni hiaba van eleg squad pontod ahhoz hogy tobben legyetek.
Frissss hússs jeee
Alien69
Amúgy, megkövetek mindenkit, aki a HE mellett voksolt. Most voltam pár kört egy sráccal, Ő maradt a PE lőszernél, én váltottam HE-re. Én szedtem ki a legtöbb enemy fightert, sokszor pont előle. <#vigyor1> De kb jó munkamegosztás volt, a srác kergette a paratroopereket, én meg védtem a mi paránkat, meg az Ő fenekit. <#ravasz1>
Párban sokkal jobb, eredményesebb.
Kérdés, mikor lehet bővíteni a szakaszt pl 3-4 fősre? Vagy, csak behívásos módon megy? <#idiota>

Alien69
Talán, mert jött egy "frissités". <#vigyor1><#nyes>

Örömmel tudatom mindenkivel hogy 4 nap után újra mükszik a JÁTÉK magától megjavult)))))))olyan mintha új csajom lenne.....
Alien69
Hmmm. Az szép, hogy le bazookázott egy repcsit az égről, de hogy le kézi gránátozott??? <#wow1><#vigyor1>

Roger6
Kotton ismét jókedvű <#nezze> <#nyes> <#hehe>

Szééééééééép! <#eljen>
Roger6
A hülyebaromállatja <#violent> <#email> <#worship>

Alien69
Nem kell szólnod, ez ok, csak addig el kell juss. Van, amikor csak a repcsi végét darálhatod. A paratrooper repcsit meg felesleges HEvel lőni... Mindig az adott szitu dönti el, melyik lenne jó. Ha kilépsz, lehet váltani is. <#vigyor1>

Roger6
HE-vel egyetlen lövés a pilóta, és vége a repcsinek, csak úgy szólok....

Alien69
Természetesen, az irányítás nem a legszerencsésebb. A fordulózás kifejezetten gázos. A többi részével viszont semmi baj. Sokkal nagyobb baj, ha szar a csapat társ, és a szakasz rendszer hibája kifejezetten káros. Pl nem léphetek egy szakaszba a másik pilótával menet közben.<#falbav> Tegnap 3:2-s arányban indultunk, de a szakasz társam kilépett. Ráadásul, aránylag béna volt az az egy társ, aki ugye repült. Asszem, nem véletlen volt vic a neve. <#idiota> Nagyban fordulózok az enemyvel, neki semmi más dolga nem lett volna, csak rá repül, és megzavarja. Ehelyett elment a paratrooper repcsire lődözni. <#wow3> Full idióta volt. Persze, hogy a másik két repcsis uralta a légteret. Csak akkor tudtam eredményes lenni, ha fölülről rá rontottam, és a vezér gépet ki tudtam szedni. A másik nem volt annyira nyerő csávóka.<#alien> Nem volt nagyon rossz a K/D arányom ehhez képest, de a másik repcsis inkább csak arra volt jó, hogy magára húzza a repcsiket, én meg megpróbáljam leszedni mögüle valamelyiket. Én speciel a HE helyett a nagyobb páncél átütő erőt használtam, hogy kevés lövéssel ártalmatlanná tudjam tenni a repcsiket. A HE is jó, ha nehezen tudna vissza jönni a pilóta létszám eltérés miatt. De ahol pl a légtér a "mienk", és van ejtőernyős osztag, ott a HE inkább felejtős, mert vagy 2 kör, mire az alap lőszerrel le lehet vakarni az égről, addig 3 adag enemy ugrál az égből. <#vigyor1> Míg a másik lőszerrel nagyon gyorsan levakarható. <#nyes>

A repülők irányítása, nagyon el van cseszve a játékban. Gyakorlatilag nem is a tehetségen múlik a repülés, (Persze azért az is kell) hanem inkább azon, hogy mennyire tudod jól beállítani a kezelő felületet kb...
Nekem is van pilótám, de soha sem használom, mert nekem ezzel az irányítással kb. esélytelen...
Roger6
Baka bárkiből lehet, de effektív baka... ugye ez a kérdés.

Alien69
A repülő nem lámáknak való! <#ravasz1> Baka viszont bárkibő lehet, azokból kell sok, hogy legyen az ellenfélnek fragje.<#idiota>

De akkor marad az infantry, mert az már 14-es😊
Köszi😊
Roger6
Amíg nincs HE lövedéked hozzá, ez így is lesz. Türelem, HE-t terem!

Repülő mi a fasznak van ebbe a játékba?
Lehetetlen vele bármit csinálni, az ellen meg két lövésből szed le.
Roger6
Jó ez a Squad 2.0 // 29 napja tart a war, biztos vége lesz gyorsan.

Roger6
Ez úgy érzem foglalási rekord nálam:

Roger6
Megy a buli <#violent>

Köszi.a leirt két sort megtaláltam nálam a harmadik más volt.....meglátjuk.mégegyszer köszönöm.
leírás szerint, ha játszottál fps részt, az utolsó nagyobb hotfix után, akkor kell lennie ilyen sornak benne.
ha mégse, akkor manulisan kell beírnod ezt a sort:

render.forcedx11=true

nálam ez a következő két sor után szerepel:
"render.device_id=26648
render.vendor_id=4098"

Szia Golyofogo megint én.......bejutottam a localsetting inibe de sajna nekem nincs ilyen sor.....
Én nagyon szeretem a Grease Gun-t, de hogy OP lenne azt én sem gondolnám.
Roger6
Az a bizonyos "OP" Grease Gun - ugye itt is látszik, hogy nem a fegyver a lényeg, hanem az, aki kezében van:

Köszi..
C:\Users\*******\AppData\LocalLow\Heroes and Generals

a ***** helyére azt írd be, ami a géped neve.pl anyuci, és az egész sort beírod az intézőbe. (start menű, majd számítőgép, majd c meghajtó)

ott kiválasztod a "localsettings.ini" filet jobb egérgomb és szerkesztés. átírod a jelzett sort a jelzettre elmented és tadam. vagy jó lesz vagy nem.
Köszi .de nem találom ezt az user user akármi dolgot.....merre keressem.sajnos tök hülye vagyok ehhez...
tudtommal ha nem win10 van a gépeden, csak max dx11-ed van

itt írja mit kell átírni:
Dx11 beállítás
Directx 11 és 12 kellene àllítólag??? Most jöttem meg a horgászatból nem forognak a fogaskerekek a rozéföccsök miatt ,majd holnap próbàlok valamit.ha esetleg van valami tipp annak őrülnék.
Milyen Directx-ed van?, mert állítólag most jelent meg a legújabbhoz a támogatás, és lehet hogy a kedves Reto megint kitett magért, ha érted mire célzok.
Segitség....állandóan action client crashes.... Tegnap óta.. Olvastam valamit hogy át kellene àllítani a directx de nem tiszta a kép.