Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok elmagyaráznátok mi az a kill assist.köszönöm.
Roger6
Ach so, igazad van. <#vigyor3>

yossarianPL #4639: vigyázok, nagyon vigyázok! <#law>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

YossarianHun a neve az eredetinek, ez csak egy troll másolat.
Roger6
Nekem WoT-os topicból rémlik a neve, csak a PL nem volt ott. De hát látszik mennyire intelligens a hozzászólásából, egyszerűen ne foglalkozz vele.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Neked egész véletlenül nem egy NAZITROLL volt az előző reged?...
Roger6
Ezek például nagyon jó ötletek, szerintem ez most frankó irány, nagyon is tetszik. <#taps>

Neztetek az uj devstream-et?
Kovetkezdo build-ben lesz kill assist.
Deploy queue-ban megfigyelheted valamelyik tarsad.
Town map es factory atdolgozas.
Ha a te jarmuveddel (jeep/XP) valaki lo akkor kapsz erte XP-t.
A fegyver alapbol elerheto lesz mindenkinek, de a 4-es gombbal lezarhatod (ahogy eddig kinyithattad).
Ha egy sajat tankhoz kozel vagy (25 labon belul) es onnan gyilkolsz, akkor plusz XP-t kapsz a tank vedelmeert.
Roger6

Ma játszottam megint néhány csatát, hátha... Nem kellett volna... Most a játék baromságain kívül még a játékosokból is a legaját kaptam minden meccsben.... 1-et talán ha nyertünk a nem tudom hány csatából...
Ez így nekem felejtős lesz egy ideig...
Stg 44-hez 52 k kellett. 😊

Jó sok pont kell az MG34-hez. Előtte lévő ribbon 12k majd ehhez meg 32k kell. 😞
Valakinek nagyon elgurult a gyógyszere <#nevetes1>
Végre tegnap meglett az stg 44.Aranyos jószág.Habár nehéz szívvel tettem le a gewehr 43-at! 😊

Roger6
4-et írsz? Én sokallom kicsit. Meccsenként átlagban 2 másik ember van, akivel össze tudok dolgozni, ha 4 lenne, akkor már istenkirályság lenne.

Sherman0070
Azt mondják, hogy ez egy árkád játék. A csapat mégis képtelen ölni..... én meg 41-14ben hozzam le.... 20 emberből jó ha 4 használható egy csapatban.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Altalaban nem art ha egy koszikla vagy egy fekvo fa moge allsz, mert akkor az also lemezedet nem tudjak eltalalni/atloni. A minap azon mosolyogtam, hogy a tankom nem pont szemben allt az ellenfelnek hanem picit beforditva es elore dolve egy pici domboldalon. Csak ugy pattogtak le rolam a loveseik, mert 2-en is lottek ram egyszerre. Pedig csak egy ocska E8-asban voltam. Nem art ezekre is figyelni.

Remelem jol szorakoztal tegnap. 😉
Steam-en "vettem"-😊

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

<#nyes>...jaja azt is, meg WaR Thundert, de most ismét az ARMA 3...a fő csapásirány!-😊)

is-is

Mikor a ebben az új fejlődési rendszerben unlockolódtak a kasztok azt esetleg nem kell jóváhagyni vagy ilyesmi?
Mert én már 12-es voltam mikor bejött, így nem tudom hogy hogy is működik ez.

Mert nálam így néz ki:

Ez így elég fos. A peccs előtt vett katonákat meg ide oda lehet képezni. Böngészős vagy steames?
Roger6
Akkor ez az új peccs óta van így, jó nagy hülyeség. (látom Elite: Dangerous-t is nyomatod, helyes). 😊
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.10. 11:11:17

Ez az alap karaterem

ez a második, amit vettem

ez meg akkor van, mikor megnyitom a "garazstat"
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.10.10. 11:01:19

Chip köszi a segítséget, de semmi nem működik.
Két lövés vagyok még mindig a pershingek mellettem állt egy tigris 1 direkt mellé álltam ő négy lövés utána sem semmisült meg.
Az nem hiszem már el hogy engem pont jól talált el a mellettem lévőt meg rosszul.
ok...holnap tudok majd csak, mert ma szolgálom a hazát, de akkor felnyomok egy képet ide...azt háthta Ti többet láttok mint én!

Csinálj egy képernyőmentést arról, hogy mit mutat a főmenüd. (Úgy ahogy Grabo is, mikor mutatta hol lehet carrier módba lépni)
Akkor már unlockolva kell hogy legyen a generálison kívül a többi osztály. Lehet tényleg nem lehet átképezni az infantrykat a nagy patch óta hanem külön kell már mindent venni?
IX. szintű vagyok jelenleg még csak-😞

warban lehet szerezni és warba küldhető egységeket lehet venni belőle vagy mifene. Hányas szintű az accountod? (goldtól jobbra, jobb fölül)
Hát én nagyon nem értek valamit!!! A játék beli kredit mellett van az a "csillagos" izé. Azt hogyen lehet összeszedni????
Meg továbbra sem értem a "Carrier Options" résznél, nekem miért nincs semmi sem???
Kedz kicsit frusztrálni a dolog....

Roger6
Mi most kb. 2 órája nyomjuk, nem tapasztaltunk semmi szerver hibát egyelőre.

Csak nekem haldoklik a játék? A szeró legalábbis nagyon nem akarja, hogy ma játsszak.
Vannak benne komolyságok <#smile>
Igen, ez a megoldas. Errol mindig megfeledkezek, hogy fel lehet venni maset. <#falbav>
Itt lattam 3:25 korul:
Roger6
Természetesen ez nem igaz, 10 pontból 6-ot foglal a PTRD, plusz két tárral 8 pontot (így lesz 19 skuló hozzá). Szóval nem tudom kitől hallottad, de szerintem meg akart kicsit viccelni. <#ejnye1> Kettő úgy lehet nála, ha egy elhullott csapattársa PTRD-jét veszi fel a sajátja mellé, de hát ilyen alapon bármilyen fegyverből kettő lehet nálad. Igaz, futni 2 métert sem tudsz majd, de legalább lesz 2 PTRD-ed. <#nevetes1>

Bazz, most nezem, hogy egy orosz katona ketto PTRD-t vihet magaval? <#csodalk>
Köszi😊

De akkor tuti én vagyok a béna, mert van APCR de akkor most már tudom hol kell lőni😊
Szerintem már az account szint is számít.
Őőőőő...van jelentőssége ezek szerint? ...mert fogalamam sincs mire mentem? Lehet még válltani???

Akkor nem a carrier "fülre" mentél, hanem az AT vásárlásához.
Alíg egy hete játszom. És hiába nyitom ki a "garázsajtót"...nekem nem ír mást csak, hogy "Majd ha kishaver generál szinted lesz"...-persze ez eléggé szabad fordítás volt.
Szóval venni tudok új karatert, akár hadnagyként, vagy Generált...de egyenlőre képezni át én nem tudok senkit...nekem nincsenek ilyen opcsiók. Amúgy ma unlockoltam ki a pilótát...Szóval én nemtom, hogy megy ez..
Bár már nem is nagyon aggódom, épp most láttam, hogy az ARMA3-hoz jon a WWII mod....akkor by-by War Thinder meg H&G...

Roger6
Este majd kipróbálom én is 😊

Ma dobott valami javítást a játékra a Steam. Hát Grabo nem azért, de megint sikerült a reto-nak valamit csinlni, mert vagy 4x-er sicide-oltam, mikor át akartam menni járművel a sínen a mountain town mapon, És minen szaron fennakadtam...

Most hétvégén biztos nem leszek, mert meghalt a gépem.
Roger6
Tankosom nem régi, de azt is, meg a Recon-t is vissza tudom képezni sima Infantry-vá. Onnan meg ismét nyitva az út. Fix karrier van már? Szóval ha veszek egy Infy-t nem tudok belő mást csinálni ezentúl? Na mondjuk ha ez tényleg így van, akkor ez most oltári nagy faszság. <#zavart1> Épp nem oly rég írtam, hogy jó irányba halad a fejlesztés - na ez erre a változtatásra nem vonatkozik. <#vigyor1>

ha mostanság vett bakát, már nem nagyon fogja átképezni, sajna már "fix"a karrier.
Roger6
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM kell elérni egyáltalán!

Minden kasztnak van egy szintje, amit el kell érned.

Ezek pedig a következők:
- Tank Crewman: 5-ös szint
- Fighter: 6-os szint
- Paratrooper 7-es szint
- Recon: 9-es szint
- Generals: 17-es szint kimaxolva, tehát gyakorlatilag 18

Amint eléred az előírt szintet, jobb felül megjelenik ez a választási lehetőség. Hányas szintű vagy úgy mégis, hogy neked nincs ilyened?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....ha annyit írsz, hogy előbb GENERAL szintet el kell érni a karakterrel azt is megértettem volna....de azért kösz....<#whatever>

Alien69
Ne akard! A sima gyalogos a legjobb, amíg nem szerzed meg a ribbonokat, meg ilyeneket! Példul, a tankos fegyverét magával a tankossal qrva nehéz fejleszteni, mert normál esetben tankos NEM száll ki járműből, és nem lövöldözi halálra az enemyt géppisztollyal. <#vigyor1>

Roger6
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Hát... azért ezt nem látni tehetség <#vigyor5>

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav>...hogy lehet a meglévő katonát átképezni másikká..pl ejtőssé vagy reconná??? Nem értem????::::<#fejvakaras>

Én is csak most húzom a ruszkit <#smile> De ha tényleg összejönne 3-4 ember a "régi" csapatból az jó lenne.