5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #4885 Azt nem ertem, hogy a Nemetek miert csak velunk foglalkoznak? Ramentek Parizsra, kozben Budapestet nem birjak megvedeni. Sosem toljak vissza a ruszkikat, igy a budos eletben nem fog mas nyerni ezen csak az oroszok. Teny, hogy kibaszottul el van cseszve, hogy az oroszokra mindig csak varni kell, hogy vegre mehessen egy meccs, de ha overstackeljuk akkor nagyobb kedvvel lepnek be. -
#4884 7-re érek haza kb. edzésről, igyekszem mint állat. Aztán adunk a jónépnek -
#4883 Én ma leszek este 11-ig. -
ChipKng #4882 1.7 -nel tartok csak... eselytelen a 3.8, fokepp mert Szerdatol nem leszek Vasarnapig. Nekromantis-szal a hetvegen toltam ejtoernyost staged-ben. Ott csak ugy omlott befele a penz. O is az eves veteran tagsagra gyur. -
#4881 Na ki hol tart az éves Veterán tagsággal kapcsolatban? Nekem elúszott a hétvégém eléggé, szülinap, névnap, stb, szóval nem igazán volt időm pénzt keresni. Ma viszont durván elkezdem a Road to 3,8 Mil-t
Persze ha végre HYDRA összerakná a gépét végre és jelentkezne, meg Fitti sem melózna állandóan, akkor azért könnyebben menne, mert egyedül elég nehéz 3-4 órák ülni a gép előtt. -
#4880 Mi van akkor ha összerakod a Dead Eye-t a Pointer Quick Fire-val. Összeadódik vagy kiütik egymást? -
ikarus44 #4879 -
#4878 Amúgy nem tudom megfigyeltétek-e, de jóval kevesebb PTRD van a játékban, mint eddig. Én kb. 1 hónapig nem is játszottam ezzel a karakterrel. Tök pontatlan lett. -
ChipKng #4877 Mivel nekunk nincs PTRD, marad a faust. :D -
#4876 Az Panzerfaust vazeg
Nekem ilyenem volt ma:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.18. 22:34:58 -
ChipKng #4875 Nagy kunszt. 1 kill 216 XP :P
De ezek sokkal jobban bejonnek: (Pont foglalaskor jo kis elismerest kaptam erte :D)
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.11.18. 22:05:01 -
ikarus44 #4874 -
#4873 "Sajnálom hogy nem fogjátok fel a szerepköröket és a pontozási rendszerbe sem láttok bele" - azt ugye tudod, hogy nekem van két darab 17-es karakterem KIMAXOLVA (egyik Recon), és másik két 15-ös? Szóval ha megengeded, nem túl parasztul megjegyzem, hogy pontozási rendszert én már akkor ismertem, amikor te még a játékról sem tudtál. Legjobb példa: 40/1-es statra kaptál 700 körüli xp-t, én meg egyetlen lövésre ennyit. Hámostakkó ki nem tudja / érti a rendszert? Egyetlen killel megcsináltam a te XP-d 10 %-át.
Tudod nem azzal van a baj, hogy más a véleményed, bárkinek lehet természetesen. Hanem az a gond, hogy olyan embereknek szólsz be (hozzáteszem hülyeséget, mint pl a mostani pontrendszeres beszólásod, de akár vehetnénk a war-ról szóló 5 perceset, mi Fittivel random war-okat nyomjuk orrba-szájba, max 1 perc várakozás, 30 perc csata, egész nap), akik többet tudnak a játékról nálad, és átlátják nálad sokkal jobban. Chip már annyira veterán, hogy jóval előttem játszott már, és ismeri a játékot. Sok mocskolódást látok a hozzászólásaidban, és olyan dolgokra reagálsz, amiket nem is rád írtunk. És persze mindenkit hülyének nézel.
Jó játékos vagy, tehetséges lövész, ezt szerintem senki nem vitatta, szóval ne vedd magadra amiket egy kasztról írunk. A videóban szereplő idiótákról írjuk. Ha magadra veszed, azzal csak azt bizonyítod, hogy egy seggbuta kemper szar vagy. Úgyhogy ne tedd, mert nem vagy az.
A baj az, hogy minket nézel hülyének, pedig hidd el, régi motorosok vagyunk, és kicsit jobban értünk hozzá, mint te. Akár csak a WAR részére ha gondolunk, AT-k mozgatása, mechanikája, blokkolások stb. Nem rég még war-ba sem tudtál belépni. Én nem kívánok többet a témáról beszélni, vagy megérted, vagy nem. -
ChipKng #4872 A faekes szemelyeskedesedre nem reagalok ha nem gond.
Viszont azt sajnalom, hogy nem latod a differenciat a valosag es a jatek kozott. A valosagban nem volt eleg egy radio mellett acsorogni a pont elfoglalasanal, nem volt heavy set kituzod, hogy kisebbet sebbezzen a golyo es nem szulettel ujra ha meghaltal. Ezek a dolgok mint csokkentik a recon karakterek hasznossagat ebben a JATEKban. Tiszteletet meg akkor illik elvarni ha adunk is.
Recon-ok szama amugy le lett korlatozva a jatekban a Squad2.0-val.
War-t nem veletlenul hivja a rendszer "Elite"-nek. Oda mas felfogas kell. Vegyel Recon AT-t, told be egy vedekezo(!!!) csataba es nem kell 5 percet varnod a belepesre (bar az meg istenes ido, vartam en mar 20-at is). Tamadoba nem illik, mert azert harapnak azok akiknek a csapatait gyengited a kempelokkel. Max akkor nem gond ha mar tele van a csata jatekosokkal, igy a matchmaker mar nem rak be hozzajuk senkit. -
Bruce_Willis #4871 Nem rólam szól minden csak most nekem intézték a hozzászólást. De mikor a reconokat szidjátok engem is szidtok, na meg el kellene gondolkodni azon hogy kinek mi is a feladata...
Warozni azért nem warozok mert sok idő mire betölt és játszhatok 5 percet.. hurrá!!! Fuck Logic! Én játszani akarok nem várakozni. Pár napig waroztam de mint írtam is nem sok különbséget látok a warban. A játék jól ment, ha összeszokott csapatok vannak TS-en az meg hatalmas előny.
Az utolsó mondatod pedig akkor lenne "ziccer" "kurva nagy" ha nekem a foglalás lenne a feladatom de mivel nem az, ezért a beszólásnak semmi értelme.
Pontosan ezért írtam hogy okosabbnak hittelek, mert még most is ilyenekkel jössz, meg az idézett mondatodért.
Sajnálom hogy nem fogjátok fel a szerepköröket és a pontozási rendszerbe sem láttok bele. Pont te akinek ha jól tudom van egy 16-os Recon karaktere.
Na most már tényleg lépek, jó klánozgatást meg rohangálást a nagy pályákon!
-
#4870 Miért hiszed, hogy mindig minden rólad szól? Nem vagy te alfa és omega, nem vagy alfahím, nem vagy farkasvezér, igazából pont ugyanolyan nick vagy, mint itt bármelyikünk. Egyenlők vagyunk. Általánosságban írja mindenki a véleményét, és nem úgy, hogy marcika (vagy Bruce) ezt meg azt csinálja. Ne vedd magadra, bár te okosabbnak hittél, én már csak olyan hülye vagyok, hogy nem venném magamra ezt.
Nem támadásból írtam, és nem is rád, szóval én meg írhatnám rád, szóval kérlek ha már én nem vagyok okos, te legyél az, és értsd meg amit írunk. Többen. Sokan. Igazából rajtad kívül mindenki.
Őszinte leszek. Ha ezen felhúzod magad, akkor komoly gondjaid vannak jelenleg (ugye írtad, hogy nem húzod fel magad, ahhoz képest még nyomattál 3 hsz-t). Ha Győr környékén laksz, akkor gyere, meghívlak egy sörre délután, aztán meglátod, hogy nem vagyok én bunkó ember, és ártó szándék nincs bennem, csak az idiótákat akarom agyhelyen baszni sokszor. Te nem vagy az, mielőtt ezt is félreértenéd.
Nahát, a stratégiáról nem látsz videót? :) Tényleg? Komoly? What? Milyen meglepő, hogy a varázsló nem mutatja meg a trükkjeit. Tudom, nem vagyok okos, mert az okos megmutatják. Majd tanulok tőletek.
Arról is csináltam videót, ahogy fekvenyomok 120 kilóval, csináltam a 140 km-es bringázásról is videót, arról is ahogy Bakonyban az Ördög árokban sziklát mászom, ahogy SV-vel egykerezek, stb. Ez mind fóbia vazeg?! Ejjha, akkor én biztosan nagyon beteg vagyok. Ezt betudom ócska mocskolódásnak, szóval nem veszem figyelembe a részedről.
Te még mindig Staged-et nyomsz, semmi köze a warhoz. Lűttad klán ellen mennyit érsz, 8 perc alatt behúznak mindent, mivel mindenki csak kempelni meg ölni akar. Én meg ölni és foglalni. Amit meg kell értened akkor is ha egy ilyen buta ember magyarázza mint én, hogy ha nem vagy bent a foglalóponton fizikailag, akkor a csapat számára kevésbé vagy hasznos. Jöhetsz ezzel a dumával, hogy x foglalót kilőttél, váó, pont idióta noob-okat öltél meg, hát Staged-ben 10-ből 9 ember egy lövéses, war-ban azért máshogy van ez (tegnap első 8 kill 8 fejes volt, mert nyomtam egy Staged csatát, ritka bénák) Hagy kérdezzem meg, hogy amikor a 8 perces csatád volt egy klán ellen, hány foglalót lőttél? Köszönöm, a választ mindketten tudjuk. Ilyenkor fel kell tenni a kérdést, hogy mi van, ha bent vagyok a foglalóponton, és védem azt? Valószínű SOKKAL nagyobb eséllyel megállítod őket.
Sokadszor írom le, hogy a klánok nem véletlenül nem használnak Recon karaktert, még védekezésnél sem. Valószínű pont olyan hülyék, mint én.
Nem azt állítja senki, hogy rossz játékos vagy, vagy nem vagy hasznos. Recon akarsz lenni, legyél az, hát magasról szarok rá, sőt, még a videóba is beraklak egyszer ha összefutunk. Senki nem mondta, hogy ne legyél az, nem értem miért fűzöl ágendákat magad köré (nem ez az első eset btw).
Ööö...Bocs, a végére (nem hagyhattam ki ekkora ziccer) - "A többi kempelt vagy a tököm tudja mit csinált.." - ahogy te is, és a többi is azt kérdezte, hogy a többi idióta mit csinál? Hát ez kurva nagy
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.18. 14:06:40 -
Bruce_Willis #4869 A 4866-os hozzászólásomból kimaradt az is hogy az első 1-2 pontot legtöbbször én is foglalom. Csak ennyire vagyok haszontalan...
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.11.18. 13:43:29 -
Bruce_Willis #4868 Egyébként az hogy csak a "kemperek" megölését videózod arra ad okot következtetni hogy recon fóbiád van.
A taktikai csatáról nem látok videót. -
Bruce_Willis #4867 Pontosan!! Az legyen orvlövész aki eredményes ebben! Én mindig azt mondom hogy mindenki azt csinálja amiben jó. Ez Call of duty-ban is így volt!
Ha valaki szar volt csipával annak szóltunk hogy tegye le.
Tegnap repülővel próbálkoztam ismét. 1/9 lett a K/D. Akkor inkább azt erőltessem mert a reconok szart sem érnek?? Pedig nem hiszem hogy repcsivel nagy hasznára lettem volna a csapatnak..
Igen, te szereted őket mert sokat megölsz. Én meg ritkán halok meg...
-
Bruce_Willis #4866 "Szóval szerintem rendben van, hogy valaki kempel egy meccs alatt, vagy egy bokorból nézeget 200 méterre a harcvonaltól. Mármint számomra érthetetlen, hogy nem tesz semmit a csapatért, csak a saját statjával törődik, de war szempontból megteheti"
Okosabbnak gondoltalak...
Simán kiszedek 5 enemyt miközben foglalják a pontot. Sőt, ha szerencsém van még azelőtt mielőtt odaérnek. A múltkor megszámoltam 15 ellenfelet lőttem ki hogy ne tudjanak elfoglalni egy pontot. 15-öt!
Na és akkor találd ki hány csapattársam ment foglalni ez idő alatt??? Kettő!!! A többi kempelt vagy a tököm tudja mit csinált..
És ez nem ritka hogy egyedül kell tartanom a frontot és közben alig várom hogy valaki odaérjen végre és foglaljon.
Persze majd mindjárt jön az okos és megmondja hogy közéjük kellett volna rontanom távcsövessel... Valóban.. Biztos sokra mentem volna vele..
Na mindegy, felesleges ezen felhúznom magam.
Viszlát!
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.11.18. 13:17:46 -
#4865 " hősként ünneplik a csapatukban lévő eredményes orvlövészeket!!" - ez az összes csatában résztvevő katonáról igaz, akik eredményesek (Ryan élete, A halál 40 órája, Kelly hősei, A szakasz, Fury, és még lehetne sorolni), nem CSAK kimondottan az orvlövészekre, szóval ez az állítás abban az értelemben amit írsz, nem állja meg a helyét.
Amúgy nekem sem a Reconnal, sem a távcsöves Infykkel nincs bajom, sőt, én szeretem őket.
-
Bruce_Willis #4864 Már bocs de egyszerű vagy mint a faék.
Nem a Reconokkal van baj hanem hogy nincs korlátozva a számuk. Rátetéz még az is hogy az infantry is kaphat távcsöves fegyvert amivel kempelhet.
Írd már le kérlek hogy szerinted egy orvlövésznek mi a feladata egy csatában??
Ha láttál már hasonló filmet, vagy olvastál igaz történetekről akkor hősként ünneplik a csapatukban lévő eredményes orvlövészeket!!
Az egy dolog hogy te azért utálod őket mert leszednek és képtelen vagy ellenük tenni, vagy csapattársként azért utálod őket mert a beszűkült gondolkodásoddal eldöntötted hogy szerinted nincs hasznára a csapatnak... -
#4863 Én leszek :) Legalább elindulhatok a Carbine irányába. -
#4862 Deee... én valószínű másképpen gondolkodom, de a WAR-t mint olyat egy teljesen unfair dolognak tartom, ahogy a VALÓ ÉLETBEN is az. Szóval szerintem rendben van, hogy valaki kempel egy meccs alatt, vagy egy bokorból nézeget 200 méterre a harcvonaltól. Mármint számomra érthetetlen, hogy nem tesz semmit a csapatért, csak a saját statjával törődik, de war szempontból megteheti, szóval nem bug, nem exploit, nem cheat, hanem játékmechanizmus.
Ha van jármű, nem gond a sniper, ha nincs, akkor késelés/lapátolás hátulról, ahogy Chip írta. Már említettem milliószor, hogy aki a csipák miatt panaszkodik, az valószínű nem tesz eleget ellenük. Foglalópontra már be sem tudnak lőni, innentől én imádom őket. :) Van 1 Recon Squad az ellenfélnél? Sima Win Azt hiszik, hogy királyság van, mert leszednek 30+ embert szinte halál nélkül, miközben a saját csapatuk a szemük láttára vérzik / pusztul el, és bukják a háborút. Ráadásul annyi szép késeléses videóm van miattuk, hogy sírok az örömtől, amikor visszanézem őket. Meg is könnyeztem így hirtelen. -
#4861 Holnap rakom össze az gépem, kell az FPS. Estefelé leszek már online állapotban. -
ChipKng #4860 Sajnos igazan jot nem lehet kitalalni erre. Staged-ben ilyenkor azt lehet tenni, hogy egy korabbi pontrol mogejuk menni es szetlapatolni a fejuket, tovabba heavy set ezust/gold megkeseriti az eletuket. ;) Az sem baj ha van APC amivel ki lehet oket jatszani.
War-ban meg ha nem tolsz be recon AT-t a meccs kezdese elott akkor meguszhatod a kempeloket a sajat oldaladon. Kifejzetten orulunk ha az ellenfelnel minel tobb a recon meg a tankos mert akkor annyival kevesebb emberrel kell a pontokert megkuzdeni.
Node a mai feladvanyom: holnap delelott-del tajekan lesz-e valaki online? :D -
#4859 Én mindenféleképpen korlátoznám a Reconok számát egy csatában. Csak az a baj , hogy ott a sima infantry a Scope-os puskával. Szóval nehéz dolga lesz a Retonak a sok sniperrel. -
Devid-on #4858 Pont az a baj hogy nincs lekorlátozva semmi és ez a legidegesítőbb most az egész játékba (szerintem).Tegnap voltunk a factoryí pályán és mivel olyan jo az uj spawn rendszer hogy mindenki tudta honnan jövünk így,szépen körbe vettek minket a sniperek persze,az is segített nekik hogy maga a hegy is körbe vette az egész pontot.Így mondanom se kell hogy nem volt nehéz dolguk a hegyen egy fa vagy bokorba el bújni.De mindenbe van valami jó hogy ebbe mi a jó azt még kutatom -
ChipKng #4857 LOL. Mar is megmutattad mi a baj a recon class-szal. :D Mindenki recon akar lenni, mert fel attol, hogy lelovik o meg a biztos tavolbol 'mazsolazgathat'. -
Bruce_Willis #4856 És még írja a balf.sz hogy menjek foglalni... Ja, egy darab távcsövessel a kezemben közelharcra....
Hány Recon engedélyezett egy csapatban? -
Bruce_Willis #4855 A jó édes anyukáját már az összes majom csapattársnak!!!!! Hát mi a f.szom divat ez hogy befekszik mellém mindegyik??? Még az infantry is...... -
#4854 Okkay! Jó ivászatot! -
#4853 Ma lesz céges sörözés, szóval este nem leszek... beszámítható állapotban. -
#4852 Alap. . Amúgy látszik , hogy németek majd háromszor többet foglaltak mint az oroszok. -
#4851 Sajna nem. Persze ha ott lettél volna, lehet másképpen alakul. -
#4850 Legalább nyertetek? -
#4849 Bakkker, elfogytak a katonáink
-
#4848 Hát igen, a klán élet nem a sok xp-ről és pénzről szól, annál magasztosabb céljuk van érthető módon. 2 hét, és visszatérek én is az ORB-hez. -
ChipKng #4847 Oke, ugy tunik rosszul fogalmaztam. Izles kerdese, hogy ki mit elvez jobban a jatekban es mint tudjuk arrol nem lehet vitatkozni. Mea culpa. Pontosabban fogalmazok: Nekem az okoz oromet ha jo strategiaval, csapatainkkal befoglalunk es bebiztositunk egy fovarost ugy, hogy egy masik oldalon levo klan ellen tesszuk mindezt.
Ha nalam is a credit farmolas lenne a fo prioritas, en is azt csinalnam amit te. De nekem eselyem sincs begyujteni a 3 milkat (masfelnel vagyok) a promocio lejartaig. Ennek legfobb oka, hogy nincs sok idom tolni az ipart es elgge hektikus mikor/hogy vagyok.
Talan 2-3x fordult elo, hogy amikor beugrottam egy-egy csataba azt ereztem, hogy a hatamon huzom a random csapatot ami ugyan nagyon jo erzes volt, de az esetek 90%-ban ha egy picit osszeszedettebb volt az ellenfel, vegig gyalultak minket semmi perc alatt. Meg csak klan sem kellett hozza. Ezek elegge demoralizaloak voltak ezek es nem volt kedvem ilyen veletlenszerusegre hagyatkozni tovabb. Hiaba voltam az elso helyek egyiken, nem tudtam orulni ugy mint amikor 10-ik vagyok de gyozunk es az XP-m azert nem hizik mert vagy az APC-t vagy a tankot vagy az utolso befoglalt pontot vedem, mert epp arra kertek meg.
KGB lehet kozepszeru de a tapasztalataim szerint orosz oldalon a legerosebbek es ha mi nem allitjuk meg oket akkor senki. Legutobbi haboruban is az volt a kulcs, hogy Praganal sikerult bekeriteni a csapataikat majd bezsebelni az egeszet es utana egesz skandinavia softcap-pel ment. ZBV-vel mar joideje nem talalkoztam. Lehet most ok sztrajkolnak?
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.11.16. 11:54:08 -
#4846 Ezzel így ebben a formában nem értek egyet. Én magányos farkasként is élvezem a játékot speciel, még akkor is, ha egyedüli vagyok a csapatban, aki foglal. Nem csak szeretem, kifejezetten keresem az 1 v "sok" szituációkat. Amikor meglátom egy pontra bezúgva, hogy 1 v 5 van, akkor becsap az adrenalin, az érzékek kitisztulnak, a reflexek feljavulnak, és amennyiben nem egy képzett klán ellen vagyok egyedül, elég jó eséllyel le is hozom ezeket a foglalásokat. DB ellen nyilván nem így működik a dolog, ott egyedül kevés vagyok.
Van egy fontos tényező, ami miatt mostanában nem megyek a klánnal, hanem magányosan (Fittivel) nyomjuk: bevétel. Két hetem van 1.8 millió kredit kifarmolására. Klánnal ez esélytelen, mert 15 percnyi várakozás után van egy 10-15 perces csata, amire jóval kevesebb zsetont kapok, mintha tiszta játékkal töltöttem volna az időt. Meg szemét is vagyok, de így enyém a zseton a foglalásért, nem kell osztozni a klántársakkal, mert ugye a randomok nem szeretnek foglalni, pedig zsét az ad a legjobban.
KGB említését még mindig nem értem, teljesen középszerű klán (nem sokkal érnek többet, mint a randomok), szintben a DB-hez a z.B.V. illik kb. Orosz oldalon nincs semmilyen erős klán, de ezt már írtam. Talán Red Scare, de ők sem győztem meg a tudásukról legutóbb.
"Max azoknak akik a K/D-re verik ki minden nap" - Chip, őszinte leszek. K/D soha nem érdekelt annak ellenére, hogy mindig jó a stat, de büszke vagyok arra, hogy EGYEDÜL hozok le meccseket. Te nem lennél büszke arra, hogy 3-szor annyi XP-d van, mint a szerver második helyezettje úgy, hogy nem az XP-re hajtasz? Nem lennél büszke arra, hogy egyedül foglalsz pontokat, folyamatosan többszörös kill streak-eket produkálva? Arra, hogy érzed, hogy a te döntéseiden és skilleden múlik nagy %-ban egy csata kimenetele? Vagy arra nem lennél büszke, hogy egy tök esélytelen meccsen akkorát csapsz oda az enemy-nek, hogy lecsítereznek? Én az vagyok rá, és szeretnék hasonló szintű, és gondolkodású embereket magam köré gyűjteni, akikre szintén büszke lehetek.
Én bízom benne, hogy képes leszek - nem kérek sokat - 6 embert összehozni, akik képesek felvenni a versenyt a legjobb klánokkal. Ha nem is legyőzni őket, de azért fájjon nekik, ha találkozunk.
Egy szónak is száz a vége: a magányos farkasoknak is ad élményt a játék. Nekem nyerni, és pénz keresni a célom jelenleg, pont ebben a sorrendben (a csata megnyerését semmi nem írja felül).