5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #4845 Sajnos tenyleg kevesen vagyunk egy magyar klanhoz. Oromunnep ha egy squad-ra valo emberke osszejon es az is hetvegenkent max.
Sokat szamit ha van mindig valaki akivel tolhatod mert ez a jatek nem nyujt nagy elmenyt a maganyos farkasoknak. Max azoknak akik a K/D-re verik ki minden nap es nem veszik magukra, hogy kozben minden meccsuk "Defeat!"-el vegzodik. :P En viszont a csapatmunkat elvezem amihez tenyleg kell egy csapat. Ezert csatlakoztam a DB-hez, mert sajna nem tudok minden nap ott logni a neten, viszont ha hozzajuk barmikor benezem mindig akad egy jo csapatra valo emberke es ha nem mindig okoz gondot, hogy sorozatban haromszor is feltoroljuk a padlot a KGB-vel. ;)
Azert ragadtam az amcsi oldalon mert ott van meg a teljes arzenalom ahhoz, hogy a csapatot mindenfele modon tamogatni tudjam. De staged-be tenyelg jo lenne egy full magyar brigadot osszehozni es mokazni. Nemzettol fuggetlenul. -
#4844 Itt is írok, hogy 30 perc és vagyok, utána mehet a nemulass. Addig szerválj TS-re jogokat valami nagy rangú arctól.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.15. 20:13:19 -
#4843 Én 3 évig csak német oldalt erősítettem aztán összefutottam Graboval azóta csak orosz oldalon nyomom War-ban. Staged-ben mind három nemzettel tolom de ha war van akkor ruszkik. Nekem ilyen téren fontosabb a community mint , hogy "fúúú az amcsik ezerszer jobbak". Sztem elég lenne 8 magyar játékos egy frakcióban egy TS-en egy célért sokan nem bánnák meg , hogy átjöttek egy másik frakcióból. Az a feeling megfizethetetlen. -
Lokker #4842 csakanémetoldal :) -
#4841 Persze jogos , de ahogy elnézem a fórumon is van legalább 7-8 aktív ember. Csak ehhez az kell , hogy mind 1 frakcióban játszon ami viszont kérdéses. -
ikarus44 #4840 Nem sok esély van rá. Ritka hogy tartósan összeálljon 10-15 fő. -
#4839 Olyan 8 fele leszek H&G közelben. -
#4838 El kell szomorítsalak Hydra, szovjet oldalon minimális a magyar létszám. De most van 2-3 ember esténként akikkel együtt nyomatom (nem a klánnal, és sajnos nem is magyarok), és elég magas szintű játéktudással rendelkeznek, szóval stat-ban lenyomnak engem sokszor. Tegnap is volt meccs, ahol mind a hármunknak ilyen 40/10-es statja volt, 1000+ xp-vel, míg a többi csapattag alig bírt összekaparni 400 xp-t. Szóval ha még te is beszállsz közénk, és hozod a régi formád, akkor kezdődhet az úthengerelés. Ma mikortól leszel?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.15. 16:06:42 -
#4837 Srácok mennyi az esélye , hogy a későbbiekben összeálljon egy magyar klán stabil 10-15 fővel? -
#4836 Hát ez baszki... Át is mentem a srác előtt, még úgy sem vett észre. Nem vagyok egy Kotton, de ezen a meccsen szerintem késelés rekordot értem el, annyi idiótával találkoztam.
-
#4835 Aha, most látom, elfogadtam a felkérést :) Majd adok TS elérést, aztán nyomhatjuk 3-an együtt.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.14. 22:35:20 -
#4834 Csaó Grabo! Kis kihagyás után megint aktív vagyok. Túltettem magam a BAN-on. Próbállak felvenni Friends-be de valamiért nem engedi. -
#4833 Foglalás, és foglalás közben ölés (akár védekezés ponton belül), azokért nagyon jól ad xp-t. Aztán tankok felrobbantása is jól hoz xp-ben, zsetonban azonban ez a tevékenység elég drága mulatság. -
#4832 Infantry mire kapja a legtöbb pontot ?? -
#4831 Nem a pluszra gondoltam, ugyanis az alap xp-t mutatja meccsek végén, minden plusz nélkül (tehát sem wardog sem veterán bónusz nincs az összesítésben, azt csak te látod). 53 +15 +10 = 78 XP egyetlen kill-ért - én erre gondoltam, hogy kurva jól adja. -
Bruce_Willis #4830 Ha jól tudom az amcsik és a ruszkik jobban fizetnek. Valahol láttam kiírva. -
#4829 Recon-al tök könnyű nagy xp-ket csinálni, egy ölésért nekem ennyi szokott leesni:
-
Bruce_Willis #4828 -
Bruce_Willis #4827 Az attól függ mit csinál éppen. Hatalmas tévhit hogy csak ezekért kap pontot a Recon. Taktikai pontok is léteznek ebben a játékban.
A képeken látható hogy foglalni nem foglaltam és nem is én öltem a legtöbbet, mégis több pontom van mint a többieknek.
Volt ettől eltérőbb eredmény is ami jobban érzékeltetné de most csak ezt találtam.
Tankot nem robbantottam hisz gránátom sincs, csupán annyit csináltam hogy jókor öltem meg az ellenfelet és jól helyezkedtem. Akkor lőttem le az ellenfelet mikor éppen foglalt és az sem mindegy hogy honnan lövök, de ezt már ecseteltem.
Ha O2-őn dekkolok és onnan szedem ki O1-ről az enemyt kevesebb pontot kapok mintha az A3 közeli erdőből lőném le.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.11.14. 20:27:50 -
Golyofogo_ #4826 fórumon írták, akinek hulladék lett az fps-e, annak javasolt újra telepíteni a játékot. (mindent törölni, és utána friss telepítés)
nekem visszatért 20 elveszett képkocka -
#4825 Chip Mester jól mondja!
Devid újra akcióban! Na végre! -
ChipKng #4824 Meg valami: AT cuccok (granat/sticky/darts/bazooka), sima granat is bazira draga ha csak ugy szorod a semmibe. Sticky-vel konnyu tankkokat es APC-ket leramolni kesz rafizetes.
Tipikus problema ha valaki recon orult es fullos fegyoval lovoldozik 200 meternel kozelebbrol. Na az is viszi a penzt, mert se nem foglal se nem csinal tavoli loveseket, se nem robbant tankot, viszont 1 lovese bazira draga a moddolt fegyver miatt. Paff. -
ikarus44 #4823 szintúgy -
Lokker #4822 Én most +fps-t vennék hogy tudjak játszani de az sajnos még nincs. -
#4821 Mielőtt félreértenéd, meg lehet lenni veterán tagság nélkül, na de ez a mondatot vazzeg:
"Tök felesleges a veterán tagság"
Fitti 3 hét alatt 14-es szintre húzta a karakterét - ez sokaknak hosszú hónapok alatt nem jön össze -, na de ha ez nem elég, meséljenek a képek:
Warfound és zseton többlet csatánként
Két Badge használata (természetesen bug-os, de a lényeg látszik)
Sajnos ezen a munkahelyi gépen nincs print screen, de amikor egy sima ember leöléséért 200 xp-t kapsz, azt sem szar (csipa + 250 m gyilok).
Szóval tök felesleg a veterán? Hát nem. Meg lehet lenni nélküle? Természetesen igen.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.14. 11:37:47 -
gstup #4820 Nekem nagyjából mindegy.Persze a legjobban a tankossal és a parával lehet.De sokszor +5-8 ezerben zárom az infantryval és a sniperrel is. -
ikarus44 #4819 Ez attól is függ milyen kasztot használsz, és milyen szintű a katonád. Pl. a parával, meg a harckocsizóval lehet a legjobban pénzt hozni. (aki ügyes az tud a pilótával is) De ez eltérő. -
gstup #4818 Nem játszom rendszeresen,de amit kinézek magamnak azt 1-2 hét alatt mindig megszerzem.Tök felesleges a veterán tagság.Jól el lehet lenni free-ben is.Most hogy megvan az FG42 a parámnak ,nem 1 olyan köröm van hogy 30-90 kreditet fizetek a javításra és 6-10 ezret szedek össze 1 meccs alatt.Szerinem okosan el lehet lenni vele prém nélkül is.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.11.14. 10:15:12 -
ChipKng #4817 Ezert kell racuppanni a veteran tagsagra. Azzal pozitivva lehet tenni a merleget. 600000 credit egy honapra. Nem csak a love dol ilyenkor, hanem az XP is elegge durvan folyik befele es ket badge-et is hasznalhat a katonad. Nekem most jott vissza 700000 credit es meg 7 nap hatra van belole.
Igencsak megerne az eves, de sajnos en meg csak 1.5-nel tartok. Dec 13-ig nem fog osszejonni az a love. :( Na majd sporolok jovore es legalabb 3 misit tartok majd talonba ha megint jonne egy ilyen akcio...
Udv ujra a porondon Devid mester! :D
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.11.14. 09:53:58 -
#4816 A credit másnak is ilyen lassan jön ? :D Rohadt sokat elvisz a fegyverjavítás stb..
Pedig mindig elsők között vagyok a teamben, captureben meg killben is.. -
Devid-on #4815 Vissza a játékhoz?
-
figg8 #4814 Jó neked én itt csak hónapról hónapra élek.....épp csak annyit játszom hogy összejön a 600k ...:)))) -
#4813 Megint van 3.8 millióért egy éves veterán tagság. 1.7 millem van most. Jó lenne tudni meddig tart, mert szeretném megszerezni.
Szerk.: Dec. 13-ig tart az akció, most találtam meg.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.12. 11:48:36 -
#4812 -
Bruce_Willis #4811 Jaja
Nyomtam egy pár wart, sok különbség nem volt a sebzésben, lehet hozni a formát csak itt látszik azért hogy a klánok összedolgoznak.
TS-en meg összeszokottan nyomják. A csapatmunkát úgy sem lehet önálló emberkékkel felülmúlni. Volt ami pár perc alatt vége is lett.
Ennyi.
Mindegy, lövöldözgetek, teszem a dolgom ahogy eddig, kikapcsolódásnak fogom fel a játékot. :) -
#4810 Igen, én is megcsináltam amúgy pár hónapja a skálázott verziót :) Akkor te is hasonlóan beteg vagy mint én -
Bruce_Willis #4809 Matekból jó vagyok csak fogalomzavarban voltam. Úgyhogy igazad van 98...
...lenne, de nem hagyott nyugodni a dolog és a garfikont beraktam egy tervezőprogiba hogy még pontosabban mérjek
Így már 113, tehát "csak" 96 a sebzés -
#4808 :) Bruce, kérlek! Matek. GHS: a beérkező sebzés 85%-át szenveded el, ami még 116-al számolva is 98 sebzés csak. Nem a 116-ból vesz le 15 egységet, hanem a sebzés 15%-át nyeli el. -
Bruce_Willis #4807 Köszönöm!
Őszintén szólva én azt nem is figyeltem. A Generalsnál szerencsétlenkedtem. Rákattintottam az ott lévő pontokra de sosem történt semmi. Ma például Hódmezővásárhelyre próbáltam csatlakozni sikertelenül.
A 110-et csak tippeltem. Ma viszont lemértem és kiszámoltam az új beállításomat ami 115-116-ot mutat, tehát a GHS nem védi meg az ellent. Persze nem lábujjhegyen kell lőni de az már csak rajtam múlik. -
#4806 Szia! Hát őszintén szólva a supportnak kéne írni, de én első körben egy reinstall-al próbálkoznék.