5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Engem már nem érdekel az egy éves veterán, szóval már nem törődöm a keresettel. Elbaszták az egészet, gerinctelen, féreg húzás volt tőlük ez, pont az akció közepén. Aztán mi meg csodálkozunk, hogy a randomokkal miért nem nyerünk csatát. Na miért? Mert a foglalás zseton, így tamádásnál egy 01 elfoglalása után az összes többi fis-fos pontot el akarják még hozni, szóval nincs aki megtartsa a pontot. Ma a templomot egyedül tartottam - nem hazudok - 12 percig. Egyetlen egy kibaszott random sem jött segíteni, volt, hogy 1 v 8-as szituáció alakult ki. Persze nem tudtam megtartani a végén már.

Chip: tudod hogy összevesztem ma a KGB-sekkel? Egyik faszarcú az APC-vel lenyomott az útról, és ugye a motorom felrobbant. Mivel én túléltem, természetesen RPG gránáttal szétdobtam az APC-t, hát velem ne szórakozzon (amúgy látszott, hogy direkt csinálja, mert fékezés nélkül rohant belém, és tolt fel a falra, pedig kanyarodnia kellett volna). Erre nekiálltak pampogni, hogy rúgjanak ki az ORB-ből, meg bla-bla-bla. Én meg lezártam a témát azzal, hogy láttam a Matziti videóban, hogy mennyire profi klán a KGB, szóval viszlát. :) Igaz, a főnökök nem értékelték, de én jól szórakoztam. Mondjuk pont leszarnám, ha kirúgnának. Akkor mennék DB-be, és szopatnám a fos KGB-t, meg akik kirúgtak, azokat is.
  • HYDR4
    1 órás meccs. 9000 zsold 12350 a javítás. GG
    Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.11.26. 17:48:20
  • Roger6
    Itt ülök a gép előtt 1 órája, és nem bírom rávenni magam arra, hogy belogoljak. Annyira gerinctelen húzásnak tartom ezt a kereset-megvonást, hogy tényleg elment a kedvem a játéktól.
  • HYDR4

Kicsit PRO a srác.
  • Roger6
    Nincs parásom jelenleg, mert a fő karakterem volt átképezve. Ha megint átképezném, az 40 rongy, mire visszahozná az árát az meg 1-2 hét. De nincs 1-2 hetem sajnos. A tankosom meg sima 6-os szintű, szóval azzal sem tudok keresni úgy igazán.
  • ChipKng
    Jaja, Matziti egy vadallat. :)
    Penzkereses: Paraval pontfoglalas vagy tankvadaszat?
  • Roger6
    Jól van, nem csak kevesebbet keres a katona, hanem a javítási költségek is nagyobbak lettek. 10 rongyot fizettem javításra egy tök átlagos meccsnél. Ennyi utoljára akkor volt, amikor 19 tankot robbantottam fel egy meccs alatt.
  • Roger6
    Matziti papa villantott bakker. A csatát ugyan megnyertük, de nagyjából szétordibáltam az egész meccset.

• Roger6
    Ja bocs, félreírtam. Nem bevétel, hanem profit volt körönként 7-9 rongy, tehát ez megmaradt tisztán.
  • Amper92
    Nekem 1 millióm van. Most kezdtem egy orosz karaktert, felhúztam neki az svt 40 fél autómata puskát.... szépen szedi lefele a németeket:D. Érdekes hogy minden frakció más élményt nyújt. Ezt a játékot nem lehet megunni 600 órám van benne ennyi más játékban sosem volt:D
  • Amper92
    Jaja Voltak régebben 16 ezres sőt 19 ezres bevételeim is tagság nélkül három frakciós csatáknál, plusz ha több tankot felrobbantottam akkor gyűlt össze ennyi. Foglalás stb. Most van hogy egy helybe toporgok. Minden kredit a javításra megy el.
  • Roger6
    Eddig 7-9 rongy / kör volt a bevétel, most 3-4, méghozzá veteránnal. Ez most azért elég szar húzás volt a részükről. Túl sokan vettek egy éves tagságot? Akkor mi a fasznak csinálnak akciót?

Az eddigi fizetést figyelembe véve az 1 éves veterán tagsághoz nagyjából 150 meccset kéne játszani még nekem, most peccs után: 325. Ma hazajöttem 4-kor melóhelyről, mondom fasza, csaj lepasszolva, kutyát kifuttattam, edzés sincs, egyszóval minden egybevágott azzal, hogy nyomjak egy 6 órás kis játék-maratont. Energiaital bekészítve, kaja bekészítve, telefon kikapcsolva. 2 óra játék és egy kis számolgatás után rájöttem, hogy ez így lehetetlen.

Régi számolással napi 7 meccs (ez tartható szerintem, ha tényleg akarja az ember), az új fizetési rendszerben azonban ez módosult napi 17,5 meccsre. Akkor szerintem tartsunk pihenőt. Én szeretem, ha nehéz valamit elérni. Na de ez lehetetlen. Mindezt úgy írom, hogy 2.5 millió csücsül a számlám, szóval a 2/3-a megvan már, és még 20 napom lenne a maradékra. Vicc az egész Így.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.23. 18:41:15
  • HYDR4
    Max zsold update előtt: 18.500 után:15.600 És ez a legmagasabb szint.
    Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.11.23. 18:10:52
  • Roger6
    Így viszont elég húzós lesz összegyűjteni a 3.8 Milliót.
  • ChipKng
    Grat! :) Igencsak megalazo lehetett neki. :P Tegnapelott lattam, hogy valaki rafutott egy haveromra, de idoben nem tudtam kinyirni csak kesobb, igy szegeny srac a TS-en meltatlankodott, hogy megkeseltek. :)

Igen, sajnos csokkentettek a katonak zsoldjat. :( Veteran tagsag nelkul kesz rafizetes...
  • Roger6
    Tegnapról ismerős a neved, német oldalról, Town pálya, és a Balkan Division ellen nyomtuk randomokkal, mi támadtunk. Szegény BosnianKiller-t kétszer is késeltem a meccsen.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.23. 07:46:35
  • CommanDos
    szerintem elcseszték a creditet most sokkal kevesebb jön mert nagyon drága a fegyver fenntartás
    már inkább kivettem a fejlesztéseket
  • Roger6
    Amikor azt hiszed, hogy a pokol vár rád, főleg mert randomokkal vagy:

De a végén csak egy szivart gyújtasz, hogy ilyen könnyű csatád nem mostanában volt:
  • figg8
    Köszönöm Roger6 és HYDR4 gametársaknak az infókat:))
  • ChipKng
    Jo, pontatlanul fogalmaztam. Veteranokat ertem az alatt, hogy 'csak' velunk foglalkoznak. Tudjuk, hogy azok kepesek inkabb valamilyen teruletet foglalni 'random' emberkek ellen.
  • Roger6
    Hádee érted :) Azt írtad, a németek CSAK veletek foglalkoztak, erre írtam, hogy a németek VELÜNK is ugyanúgy foglalkoztak, mert EGÉSZ nap németek ellen játszottunk. De mindegy, lényegtelen, tényleg nem kötözködésnek szántam.

Ezt is tudom, hogy nem random csatákba megy a DB, azt szeretettem volna kifejezni, hogy mi Szövetségi szinten dolgozunk össze, nem klán szinten. Ezért emeltem ki azt az egy mondatot tegnap TS-ről ide.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.22. 11:33:34
  • ChipKng
    " "Azt nem ertem, hogy a Nemetek miert csak velunk foglalkoznak?" - egész tegnap és ma délután is nácik ellen nyomtuk Fittivel, max 1-2 meccs volt Amcsik ellen, szóval eleve nincs valóságtartalma ennek az állításnak. Költői túlzásnak is sok ez."

Most vegy egy nagy levegot es olvasd el ujra amit irtam es amit reagaltal ra. :) Te miota vagy NEMET? :)
    Amirol irtam az, hogy a nemetek mar Londonig toltak magukat tegnap este is mert csak nekunk volt annyi eszunk, hogy azt tamadjuk akinek tobb fovarosa van. Ezek a bugyuta nemetek meg Budapestet es Belgradot is elbuktak, de London fele jonnek. Ugy erzem meg tisztaznom kell, hogy a "szervezett" nemet veteranokra gondolok itt elsosorban. Nem azokra a random eberkekre akiket a matchmaker beszor egy csataba.

Hidd el, nalunk is van strategia. A parancsnokok nalunk sem a random helyekre mennek, Tovabba emlekeim szerint a legutobbi war-t is az oroszok nyertek csak azelott nyertunk 1-et mert - mint emlitettem mar - Praganal sikerult korbekeriteni a KGB szinte osszes AT-jet es behuzni magunkhoz majd utana sima softcap-pel a fel terkep megvolt.

Na vegre ez egy jo hir!
  • ikarus44
    Reméljük
  • HYDR4
    Igen ha reportolod a gyereket a TAB megnyomásával.
  • Roger6
    Be lehet állítani, hogy csak Squad társ használhassa az adott jármű fegyverét. Mostani peccstől alapból úgy van beállítva, hogy bárki használhassa, szóval ha spawn-olsz egy verdát, akkor utána a 4-es gomb lenyomásával lehet állítani ezt a lehetőséget. Érdemes egyből spawnolás után rátenyerelni.
  • Devid-on
    Elvileg a következő frisitést neked csinálják ha minden igaz.Jön (megint) a Dx12 támogatás meg optimalizálnak rendesen a srácok mivel úgy tudom hogy ezt a böngészős szart elhagyják végre.Amivel sok időt takarítanak majd meg és lehetőleg hasznosabban eltöltik majd mint előtte (esélyes)
  • ikarus44
    Nekem is sikerült megintcsak túlreagálni. Úgyhogy én is bocsánatot kérek.

Mostanában valóban nagyon ritkán játszok, a gép miatt. Remélem nemsoká tényleg tudok valamit csinálni vele, mert hiányoznak azok a hétvégék mikor együtt volt a nagy csapat.
    Ám a Reto-val kapcsolatban, sajnos soknak kéne történnie hogy pozitív értelemben változzon a véleményem.
    Pl. visszaállítanák a spwn rendszert a régibe, hogy a pontokra lehessen spawnolni, ne már rég folyó csatákba dobáljon be stb.
  • figg8
    Van megoldás azok ellen akik beugranak Hellcatomba és elkezdenek lőni a géppuskával, tudatva ország- világgal hogy HAHÓ ITT VAGYOK ide lőjetek......
  • Roger6
    Elnézést amúgy attól, akit megbántottam volna, nem volt szándékos.
  • Roger6
    " We need to defend the Alliance, instead of Towns" - na ezt most mondták TS-en, van, aki érti? Hogy mi a valós jelentése?
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.21. 22:19:15
  • Roger6
    Igazából sajnálom, hogy az emberek nem élvezik a játékot, de főleg saját hibából. Illetve inkább azt, hogy kifogásokat keresnek a megoldások helyett.

Tipikus kifogások:
    - Sniperek
    - Bokrok
    - M1 Carbine OP
    - Sniperek
    - MG42 OP
    - AVS OP
    - Sniperek
    - Tank OP
    - Repcsi OP
    - nem jön le az AT
    - kémek
    - kemper Sniperek

Ezek egy része hülyeség, másik része ellen pedig igenis lehet tenni. Fitti is először nyomta a mikrofonba, hogy nézd meg, ott kempel a sarokban, aztán lelő. Én csak annyit kérdeztem tőle, hogy benéztél a sarokba? Mert ha nem, az a te hibád.
  • Lokker
    Szerintem a fejlesztők hibája az egész. :P
  • Roger6
    Azt mint felvezető szöveget írtam. A lényeg lejjebb van.

Pár megjegyzés, kiemelve, abszolút nem támadásként

"Azt nem ertem, hogy a Nemetek miert csak velunk foglalkoznak?" - egész tegnap és ma délután is nácik ellen nyomtuk Fittivel, max 1-2 meccs volt Amcsik ellen, szóval eleve nincs valóságtartalma ennek az állításnak. Költői túlzásnak is sok ez.

"Sosem toljak vissza a ruszkikat, igy a budos eletben nem fog mas nyerni ezen csak az oroszok" - legutóbbi war-t sem mi nyertük, és pont ugyanannyi meccset játszanak ellenünk, mint amcsik ellen. Ahány fronton támadják őket, annyi fronton harcolnak. A nácik nagy része random csatára nyom, tehát nem válogatnak amcsi/szovjet meccs között.

Na de itt jön a legnagyobb dolog:

"Teny, hogy kibaszottul el van cseszve, hogy az oroszokra mindig csak varni kell" - akkor elmondom mi a tény. Ma este 19 órakor FŐ IDŐPONTBAN 47% + volt a Szovjet oldalon, +51% az Amcsi oldalon. Az mit jelent? Hogy szovjet oldalon TÖBBEN vannak online. Akkor kire kell várni csatában? Akik kevesebben vannak. :) Kik vannak kevesebben? Az Amcsik.

De miért kell mindig minden szarba belemagyarázni azt, hogy minden az orosz oldalnak a hibája? Ez itt a gond. Most cáfoltam meg minden egyes sorát. Sajnálom, én azért, mert orosz oldalon játszom, még nem képzelődöm, ha mások nyernek. És emlékezzünk vissza, volt, hogy hónapokig nem nyertek az oroszok. És? Elkezdtem mítoszokat gyártani? Meg sarazni? Hát nem.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.21. 21:49:07
  • Roger6
    :D Hehh, mutasd a hsz-t, amikor leszaroztam :) Itt minden mentve van. Azt TE gondoltad bele, soha nem állítottam, hogy szar vagy vazeg :) Ne vedd már ennyire magadra. Azt állítottam, hogy ami neked alázás (azt hiszem pont az AVS-szel kapcsolatban volt valami diskuráció akkor, és azt állítottad, hogy mennyire OP az AVS - amit azóta sem használ a klánban senki természetesen) egy fegyverrel, az másnál nem biztos, hogy így van. Tehát mások a szintek, tudástól függően. Ami valakinek alázás, az lehet másnál csak sima játék. Ha ezt szarozásnak értékelted, elnézést.

Én mondtam, hogy neked az a bajod, hogy nincs jó géped, meg egy értelmes klánod, ha ez meglenne, nem lennél ennyire negatív a játékkal kapcsolatban sem. Nézd meg a hsz-eid az újításokkal kapcsolatban, vagy bármivel, ami a játékkal kapcsolatos. Mind negatív, de durván.
  • Lokker
    Nem ezt írta Chip is hogy németek felesleges csatákba mennek bele?
  • ikarus44
    "mint amikor jött Ikarus, és kijelentette, hogy márpedig kémek vannak mindenhol, mert megynertük a war-t."

Köszönöm, de ezt nem állítottam. Én ekkor Chip abbéli állítását helyeseltem, hogy több történt a ruszki oldalon mint puszta szerencse... De látom azért sikerült velem kapcsolatban (Szerinted) megint a lényeget kiszűrni...

Tényleg nem akarok vitát generálni, sőt melletted is álok sokszor, az itteni témákban (legutóbb Bruce-val szemben, csak fölösleges volt egy XXX-edik hsz, amiben én is "okítottam" volna, hogy mi mennyi ideje játszunk, meg ő mennyi ideje, és ez alapján ne kezdje el oltogatni sem Chip-et, se téged)

De azért engem sem kellene komplett idiótának nézni mint pl. Legutób mikor szimplán leszaroztad a játékomat.
  • Roger6
    Na most a számokat tudni kell értelmezni. Az, hogy a nácik 1.300 nyert csatából, nem képesek war-t nyerni, az azt jelenti, hogy mindenfele felesleges csatákat játszanak, és nem a fővárosokra mennek. Mi igen. Lehet csalózni, lehet kémeket ordítani, meg softcap-et üvölteni, ettől még a szovjet oldal egy szervezett oldal. Nem erős, játéktudásban szerintem átlagos (sőt, pár ember kivételével még átlagon aluli is), de mivel egységet alkot, ezért lesz acélos. Jelenleg a TS-en 102 aktív felhasználó van. Ezek nagy része war-ozik, kb. a 90%-a. Szóval köszönöm, hogy a stratégiánkat ennyivel elintézi az amcsi oldal, hogy "heh, sofcapelnek", valójában a háttérben pont annyira bonyolult, és kifinomult stratégia húzódik, mint amikor jött Ikarus, és kijelentette, hogy márpedig kémek vannak mindenhol, mert megynertük a war-t.

Hát nem. Azért azt a munkát, amit egy-egy war-ba belefektetünk, mind stratégiai, mind pedig időmennyiséget nézve elintézve egy softcap felkiáltással akarod elintézni: elég megalázó - lenne. De mivel ez bizony az ellenfél alá becslését jelenti, ezért én csak mosolygok. Emlékszel Endres szavaira? "Soha nem becsüld alá az ellenfeled". :) Én nem teszem.

Nálunk a napi war úgy működik, hogy kijelölünk két főbb város, ami felé megindítjuk a csapatokat. ÉN az AT-ket csak akkor tolom be, ha szüksége van az ORB-nek rá, mert sem warfound-ra, sem xp-re nincs szükségem. Semmi soft cap-elés, semmi kémkedés, semmi tökömtudja nincs benne. Persze egy bűvészt is varázslónak hisznek, amíg meg nem mutatja a trükkjeit. Így is elmondtam már az alap stratégiát, láss csodát: egyből amcsi ág nyert.

Legkevesebb nyert csatából war-t nyerni számomra azt mutatja, hogy tudatosan haladnak az emberek. Nem a nyert csaták száma a lényeg, soha nem is volt. A magyar focisták is kurva sokat futnak a pályán, csak rossz időben, és rossz irányban. Ez a baj, ahogy a nyert csaták számával is. De gondolom az már nem zavart senkit, hogy a legkevesebb nyert csatával is a legtöbbe került a war a szovjet oldalnak? :) Na és ez mit jelent? Bizony, TÁMADTUNK. Míg a náci oldal VÉDEKEZÉSBŐL szerzi a nyert csatákat, addig a szovjet oldal TÁMADÁSBÓL. Mindig drágább a támadás.

További jó játékot!
  • Roger6
    Nem tudom, mi tegnap végig nácik ellen nyomtuk. :) Amúgy német oldalon kétszer annyi játékos van, mint orosz, vagy amcsi, szóval mindkét fronton harcolnak a németek.
  • ChipKng
    Majd megnyerik a haborut softcap-pel es a legkevesebb gyoztes csataval... Lehet a softcap-et ki kellene iktatni a fun-os csataknal? :P
  • HYDR4
    Engem tegnap felhúztak az oroszok. 22 Defeat meccs rengeteg noob és semmi összjáték. És megy a pofázás full cirill nyelven... Kicsit kiábrándultam a warból.