5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#5005 Na én ezt utálom. Nyomja a rinyát Schilli, hogy húdeszar minden, soha többé nem játszom, meg milyen szar lett a játék, csinál egy kurva mártír videót magáról, ahol a nagyanyja szomszéd kutyájának a kajás táljának is sírva köszöni meg, hogy támogatta, aztán ugyanúgy folytatja tovább. Vicc. -
ChipKng #5004 Mar akkor elkezdett higulni amikor felvettek engem.
Egyebkent nem annyira aggaszto. Az illeto vagy felveszi a tempot es tanul a veteranoktol vagy lemorzsolodik... Senki sem kezdte ugy, hogy matziti modra leckezteti az ellent. ;)
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.12.09. 14:49:02 -
#5003 Kezd hígulni a DB. Új srác 4 csatán keresztül ilyen 0.50-es K/D ratioval nyomta... -
figg8 #5002 Köszönöm. -
#5001 Igen ő egy híres player. De mostanába már ritkán nyomja.
https://www.youtube.com/channel/UC4AAJlFH9Pl0vj0hlF5M9bQ -
figg8 #5000 Tegnap usa oldalon volt egy Ger -Schilli nevü harcos többen megjegyezték hogy itt van schilli meg hogy sikerült lelőni schillit.....kellene őt ismernünk??? -
ChipKng #4999 Itt egy kis preview az uj repcsikrol. Elegge jopofa ez a support gunner-es megoldas. Hozhat nemi valtozast a jelenlegi mehanizmusba.
-
ChipKng #4998 Tegnap ugy seggbe rugtam volna par emberket akik betoltak a mocskos recon egysegeiket a tamado csatainkba es ezert a csapat fele nem jutott be mivel a mighty matchmaker egy-egy recon osztagot mindenkepp belefosott.... A legnagyobb kicseszes a vilagon. :(
Mind1, azert csak sikerult ~20k katonat bekebelezni tegnap Berlinnel. Paran biztosan orjongtek ma reggel. :)
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.12.08. 11:28:25 -
#4997 Amikor az ellenfél tank, repülő, motor, autó, és APC nélkül legyőz, és a csapat legutolsó helyezettje beszól, hogy noob team...
-
ChipKng #4996 Semennyire. :) Ha labon losz valakit akkor ertelemszeruen kevesebbet sebeznek a fegyverek, de a 1903 HS gold-dal barhogyan is ket talalatos gyilkos lesz (fejloveset nem szamitva).
-
#4995 Mennyire igaz az, hogy ha célzás nélkül lősz akkor kevesebbet sebez a fegyver? Illetve , hogy valaki kibír 2 lövést a kimaxolt M1903-tól?
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.12.07. 09:44:31 -
#4994 Áhh, nem tudok javítani. Sajnos nem vagyok elég óvatos.
-
ChipKng #4993 Nemetek a legnagyobb populacio war-ban, ott a legnagyobb az esely a gyenge randomokkal valo osszefutasra. :)
-
#4992 Bázzweg, a németek ellen warozni olyan, mintha Easy Mode lenne a játék -
#4991 A randomság hatalma -
#4990 Nem ők , randomok. Mi egy másik csatában voltunk a RS-el és mire vége lett a randomok megnyerték Koppenhágát.
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.12.04. 11:56:18 -
#4989 Red Scare behúzta a war-t? -
#4988 De ennyire szar lenne a matchmaking rendszer? Legalább esélyt adna... -
ChipKng #4987 Hehe, klanos harcok utan nagy a kontraszt, mi ?
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.12.03. 21:32:15 -
#4986 :) Ezt már régóta tudod, teeeeee -
#4985 Rájöttem , hogy randomokkal nem lehet assault-ot nyerni vagy még a védést is el lehet bukni. -
#4984 Még mindig túl sok a halál. Bár randomokkal talán elmegy.
-
ikarus44 #4983 Azt nem tudom hogy megéri-e, de igen, én is azt mondom, hogy mindenképp. -
#4982 Igen, megéri. Reportold csak. -
figg8 #4981 Van értelme szerintetek vkit reportolni??? Ma egy hetzer annyira nyilvánvalóan csalt hogy nem birtam elviselni....Jó lenne ha ez következményekkel járna(lemodellezte a Fury c. Filmet )Ha netántán Brad Pitt volt a hetzerrel akkor bocsika..... -
#4980 Aha, rányomtam valami Depot Encouter-re, 8 percet voltam Qeue-ban, aztán mondom szarok rá, akkor nyomatok random csatát. De ahogy láttam az ORB sem volt valami aktív tegnap. Talán nem is baj, Steam-en 3 játékot vettem a hónapban, lehet inkább azokra fordítok több figyelmet. -
ChipKng #4979 Nekem tegnap kb fele meccsen 1.0 alatt volt a k/d ratiom, de az osszes meccset nyertuk. Egyik Deponal majdnem ellened is jatszottunk de kileptel. ;)
-
#4978 Harmadik meccs, ahol csak nekem van pozitív statom (ok, itt egy másik srácnak is, de szerintem véletlenül csinálta)
-
#4977 1 értelmes ember sincs online már 2 órája. El is neveztem a Squad-omat Lone Wolf-nak. -
figg8 #4976 Köszi. Majd este kipróbálom. -
#4975 PQF az összes fegyvernél működik. Nagyon durva garandal célzás nélkül lőni pontosan. Tight Gripnél csak a felfelé hordást korrigálja a pontosságot nem.
u.i Csak gold fokozaton ér valamit a PQF.
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.12.01. 14:42:16 -
figg8 #4974 Az Mg42 nél is hatásos lehet a PQF??? Ki fogom próbálni,csak azért kérdezem mert nem vagyok gép elött és jár az agyam...(úgy értem a PQF jobb a tight gripnél???) -
#4973 Tight Grip sajna semmit nem ér M1/M2-él. Végigpróbáltam mindent egyedül a Pointer Qiuck Fire-al nincs félrehordása a fegyónak. Kb 50 méterről is egy pontba megy ha sorozatot lősz. 900 RPM-nél eléggé adja. A fegyó alap sight-ja valami borzalmas a távcsőre meg a gatyád is ráfizeted. Így marad a PQF + Heavy set. -
#4972 Nem lenne gond, ha lenne 5-6 magasabb tudású játékos mellettem. A két Armoros nagyon értette a dolgát, a többi mind lőhető volt, csak hát foglalásnál folyamatosan 1 v 8 és hasonlók voltak. Armor-t amúgy is csak parancsra szoktam bántani, mert a legtöbb pontra nem tud belőni még HE-vel sem igazán, és lassú is, szóval 01 elfoglalása után már rég nyitom a sört 02-n, mire megfordul egy heavy tankos. Persze tud kellemetlen lenni, de a legtöbb pályán kijátszható. Nem véletlenül lehet egy egy vonalas támadásnál is 60 tankot veszítenie a védekező félnek.
Úgy járt le az idő, hogy 11 infantry-juk maradt, inkább ez a bosszantó. De amúgy én így is élvezem a játékot, ha nem nyerünk, majd legközelebb behúzom. -
ChipKng #4971 Csapatjatek na. Hiaba a szuper egyeni teljesitmeny. :( -
#4970 Igen. Vagyis nem. Tehát igen, jól gondolod, hogy nem, nem nyertünk. Ez egy vesztes csata:
-
#4969 Az ORB jelenleg TS-en aktív része elvonult US katonát húzni. Asszem az egész szovjet oldalon egyedül fogok maradni, majd a TS-en magammal dumálgatok, remek lesz. -
ChipKng #4968 Jol le is gyalaztal. :)
- amugy neztem is, hogy micsoda balfek bandahoz csatlakoztal.. sorra szedtem ki oket az idiota m1/m2-vel ugy hogy most veteran tagsag nelkul tight grip nelkul nyomom es igy hasznalhatatlanul rangat. :D
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.11.30. 23:06:42 -
#4967 5 meccsből 4 DB ellen volt ma, pedig Random meccsekre nyomtam (1 kivétellel). Mi a fasz... Utolsó meccsen (ahol Chip is jelen volt) rajtam kívül egyetlen embernek volt pozitív statja. Bráffffóóóó
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.30. 23:02:25 -
#4966 A hülye állatja