Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grabowszki egyszer összefutottam veled warba én voltam az mg42es német aki leszedett párszor😊 De te is engem
Roger6
Én úgy szoktam, hogy megnyomom a Print Screen gombot, aztán irány a kephost.com, és CTRL + V-vel behelyezem. Utána értelemszerűen megy minden.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Grabo analfabéta vagyok......hogy töltötted fel a battle report képedet nekem az istennek sem megy....csináltam egy 103/17 csatát de a nagyképűség átka nem bírom a képet feltölteni.......
Ez valóban elismerésre méltó! Gratulálok én is neki! Már most jobban nyomja mint én.

Mennyi órát játszotok egy héten?
Roger6
Itt mondták páran, hogy ismerősök nem játszanak, mert nem lehet gyilkolni, meg kevés xp, meg ilyenek. Fitti83-al az utóbbi 2-3 hétben kezdtük el a kiképzést. Az első hét szopóág volt, azóta 1000 xp körül nyomja mindig, pozitív statot produkál, és ez idő alatt 14-es szintet ért el. Számomra elismerésre méltó.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.05. 20:36:05

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem. Tudom hogy van csaló, találkoztam is már eggyel. De jóval ritkább mint bárhol máshol.
Roger6
Jóval kevesebb, mint egy CS-ben.<#nezze>

Ugye nem azt akarod mondani, hogy a H&G az a játék ahol senki se csal.
Roger6
A kérdés a régi rendszerben vettem katonákra irányult az új rendszer vonatkozásában. Tudom, hogy két hónapja lehetett, de az még régi rendszer volt. <#email>

Én az amcsi gyalogosomat már átképeztem tankossá, aztán vissza gyaloggá, és most megint tankos. Igaz, az utolsó átképzés kb. 2 hónapja volt.
Szerintem az van, hogy ha nem alhadnagyként kezde a baka a karriert, akkor lehet képezni ide-oda.
Amúgy ez az ingame pénzért vehető 30 nap prémium nagyon jó beruházás. 5-6 nap alatt megkerestem így a következő 30 nap árának a felét. Remélem nem fogják ez megváltoztatni.
Szóval, aki tud, spórolja össze a 600k zsetont, és vegyen rajta prémiumot, érdemes.
Roger6
Hogyne! <#wave>

Kedvedért megnéztem és az egyik régi infantrym átképeztem reconra és engedi a visszaképzést is. 😊 Jó lesz? 😄
Roger6
Az oda képzésben biztos vagyok, de a visszában nem, és nem akarok bukni egy 17-es szintű infy-t ezért. <#miaz>

Amit vettem paratroopert már külön az új rendszerben annál nincs Career Options, de a régieknél még van. Szól a régieknél elviekben működnie kéne az oda-vissza képzésnek.
Tankost már képeztem vissza, bár nem vagyok benne biztos hogy az új rendszer alatt volt-e
Akkor nem szóltam. Ez mikor változott meg? Egy ideje már nem játszok vele, úgyhogy nem vagyok annyira naprakész.
Roger6
A régi karaktert át lehet képezni, na de vissza is? 😊 Ez itt a kérdés. Mert van egy 17-es kimaxolt, de most azért nem képzem át másra, mert nem tudom, hogy utána vissza lehet-e alaphelyzetbe állítani.

Ez attól függ mikor kezdte a játékot. Én pl csak generálist nem tudok képezni de a többit igen.
Roger6
Azt hiszem már nem lehet kasztot váltani, szóval nem lehet kihúzni gyalogossal, aztán átképezni.

Ez más. <#smile>

Ha azt kérdezi, akkor azt ki kell húzni még gyaloggal, és megvenni. Bár nincs sok értelme harckocsizóval olyan használni. Sokkal hasznosabb, a marokfegyver+csavarkulcs párosítás.
Szerintem a felszerelésre gondolt amit külön lehet venni a csavarkulcs mellett.
Távcső nincs a harckocsin ebben a játékban. Nem tévesztetted össze esetleg a WT:GF topikkal? <#smile>
Itt a tankoknál 3 nézet van: A külső, a periszkóp, és a célzóoptikai nézet. Ezek közt az egérgörgővel tudsz váltogatni.
Sziasztok,Valaki kérdezte a távcső használatát tankos karakterrel.Engem is érdekelne,mert én megvettem a tankos karakteremnek,de nem tudom használni vele.

Roger6
A moszkvai gyors elindult útjára. <#hawaii>

Roger6
Persze, ez így van, nem kérdés <#taps>

Lelő/Jobb nála = Biztos csal

Legtöbb killel zárom a meccset = Skilles pro vagyok

Ősi Azték igazság. 😄
Roger6
A bakancsa látszott a palinak, plusz amúgy lehet hallani fülesen, hogy merre mozog az ellenfél.

CommanDos
0:44 bokrokon fákon keresztül érzi a 7.érzék szervével ki mikor hol jár
és ez nem a 6. érzék telepátia hanem artificalaiming csak egy kis shadowwal kiszedte <#nevetes1>

CommanDos23

Roger6
Minden megvan, csak a sill hiányzik sok embernél. Parancsok vannak, menj ide-oda, maradsz védeni, te és te tankvadász leszel, stb. Nálunk is gyakran van, hogy menjetek abba a városba, mi az alatta lévőt támadjuk. Szóval ezek megvannak. De ha nincs olyan tudás, skill, képesség mögötted, hogy végrehajtsd a parancsot, akkor nincs értelme.

Pl: X + Y Squad irány D3, többi védekezik, egy ember tankvadász. Hiába van két squad-unk is a támadásban, ha átlagos emberekkel vagyunk tele. A védő helyzeti előnnyel rendelkezik, szóval neked jóval jobb reakcióidővel és pontossággal kell rendelkezned, hogy le tudd reagálni az ellenfelet. Na és itt vannak a gondok. Ha nem egy időben érkezik a squad, sokan elvéreznek.

Szóval lehet tanítani taktikát, helyezkedés, fegyver modolást, akármit, de reakcióidőt és pontosságot nem tudod tanítani. Azt vagy fejleszti a játékos, vagy csak játszik simán, és marad ugyanott. Az emberek 90%-a nem fejleszti, csak játszik.

Szóval a klántagok sajnos képzetlenek ilyen szempontból.

DB-nel szinte mindenkit felvesznek aki jelentkezik es van legalabb egy 12-es szintu katonaja ami nem Recon. Egy embert lattam, hogy elutasitottak mert bevallotta, hogy korabban kibannoltak egy "SS"-es nickje miatt.
Idot forditanak a kepzesre es vannak parancsnokok/tabornokok akiknek illik kovetni. Ha egy tabornok azt mondja, hogy most ide csak ezek jojjenek akor oda azok jelentkeznek, a tobbi meg egy masik parancsnokkal atvonul masik szobaba es bemegy egy masik varosba. De nagyon ritka ez amikor igy megvalogatjak a nepet. A leggyakoribb az, hogy "aki nem fert be ide az menjen oda" uzenet. De nem valogatnak. Jo volt latni amikor a legutobbi board meeting-en 50-en vettunk reszt.

Meg tudom erteni az okot es Grabo ha jol belegondolsz szerintem te is egyetertesz azzal, hogy ha vannak gyengebb kepesseguek is a csapatban akik ott lognak a TS-en, sokkal elorebb vagy mintha lenne 1-2 jobb kepessegu "random" akit befujt a szel, viszont az info nem er el, hogy merre van az ellenfel, mert nem halljak, gepelni a csetbe meg nincs ido.

Tegnap en meg sajnalom, hogy Berlint nem sikerult bevenni mert jo kis piszka lett volna nektek, de igy jartunk. Erdekes volt, hogy mikro beleptunk (mindenki ejtoernyoskent) akkor vagy 4-en a levegobe spawn-oltunk szabadesesbe es a vegen senki sem tudott ejtoernyot nyitni. Jo kis orbitalis bug...
Roger6
Kiváló lövész! Megmondom őszintén, hogy nekem nem rémlik a neve, nem nagyon találkoztam még vele. Példaértékű a tudása, ha egy meccsbe kerülök vele, igyekszem túljárni az eszén. <#email>

Ilyen emberből van kevés az orosz oldalon, ez a gond. Amikor megemlítettem, hogy legyen felvételi, meg próbaidő, meg azért tudjon játszani az ember ahhoz, hogy a klánba kerüljön, hülyének néztek, mert hogy milyen kevesen vagyunk. Ezért van tele a klánunk közepes tudású emberekkel. Ilyenkor mindig eszembe jut a Spárta c. film, amikor megkérdezik Leónidasz királyt, hogy mit akar itt 300 katonával, és visszakérdez, hogy nektek hány katonátok van?

Én is azt mondom, hogy inkább legyünk csak 6-an, de azok kurva jó játékosok legyenek. A klánban kb. 3-4 ember van, aki skilles, tehát látszik az eredményükön, hogy jobbak a többieknél, a többi sima átlag. Csak a gond ott van, hogy ezek az emberek nagyon ritkán vannak egy időben online.

Tegnap is ment a Queue egy Major City-ért, 25-en nyomtunk rá. A legalja került be. Nyilván nem nyertünk, 15 perc alatt kikaptak.

Az elég komoly, killjeinek felét tuti nem vettem volna észre. 😄
Matziti kartars csinalt egy fragvideot. Szeretnem ilyen hatekonyan hasznalni a Bolt Action fegyvert mint o, de hat ehhez meg sok gyakorlas kell. Golyofogo elvtars is feltunik a kill listaban jobb oldalt 8:25 korul. 😊
Roger6
Minden járműnek és egységnek megvan a saját szerepe. Nincs all rounder, ami mindenhol jó. A valóságban sem voltak túlságosan hatékonyak erdőben a tankok, ezt tudjuk, itt sincs másképp. Nyilván ilyen esetben nem tankozunk egyáltalán.

Jeffjohnson
Nekem annyi a gondom a pályákkal, hogy nem igazán tanknak valóak, kevés a nyilt terep. Persze minden térképen meg lehet találni azokat a részeket, ahol tankozni lehet de másutt meg dzsungelharc van, ahol a tank egy ingyen frag, mert a saját gyalogság mindent csinál csak nem védelmez.

Roger6
Azért annál a peccsnél úgy nézett ki, mintha Vietnámban harcolnál egy esőerdőben. A mostani növényzet szerintem sokkal reálisabb. Mindig mindenki a kempereket hozza fel, de szerintem ezek az emberek nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy túljárjanak az eszükön. Én megint csak azt tudom mondani, hogy tegyétek fel a kérdést, hogy mit lehet ezek ellen tenni? Úgyvan! Kikerülni őket. A növényzet lehet a kemperek védelmezője, de akár a saját javadra is fordíthatod, ugyanis sok helyen nincs nagy, egybefüggően belátható terület! Szóval tudsz kerülni. És tudod mit? A kemperek nem lesznek ott a foglalálsnál, szóval könnyebb dolgod van.

És ezt régen is mondtam, hogy amikor meglátom az ellenfélnél a "Recon Squad"-ot 3-4 fővel, már tudom, hogy győzünk, ha pedig nálunk, akkor tudom, hogy ez bitang kemény csata lesz. 3-4 ember hiánya cap ponton belül a csata sorsát jelenti sokszor.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.04. 11:37:44

Emlékszem mikor néhány patchel ezelőtt befásították az összes pályát, azután is mindenki azon morgott hogy a iszonyat campelés lett, mert gyakorlatilag bekempeltél egy bokorba és senki sem szedett ki... (nekem az fps is bánta eléggé)
Azután kiszedték, de a változatlanság kedvéért megint nem tanult belőle senki a fejlesztőknél...
Roger6
Minden játéknak más a grafikája, szerintem War Thunderben nincs ennyi objektum, szóval tisztább, átláthatóbb a grafika. De ez saját vélemény. Ezt is meg lehet szokni, bár az erdőben kempelőket így is kis eséllyel szúrja csak ki az ember.

Nem a növényzettel van problémám hanem olyan semmilyen a grafika, mosott valami. A war thunderbe több mint 1500 csatám volt szimulátor csatában ott azért lehetett látni, persze ég és föld a két grafikai motor, de akkor is. Ha esetleg vennék távcsövet segítene a dolgon? egyáltalán lehet használni tankba ülve?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Meg kell szokni, sajnos ez ilyen és a sok növénytől nekem még rosszabb lett mert korábban is volt gondom hogy kiszúrjam az enemyt de nyugtasson a tudat hogy néha ők is vakok a te javadra. 😊
Sajna képet nem tudok küldeni épp dolgozom. De nem erről a szintről beszélek. Hanem a ami kint van mikor ki oldod a war-ban való részvételt és a többit. A lényeg tegnap előtt még a 11 szint jele volt jelölve hogy állok xp-vel, tegnap meg a már a 12 szintben jelölte hogy állok xp-vel. És annak a 11-es szint jutalmát nyelte le a program. Ráadásul tegnap előtt még 1 nap veteran volt a jutalom tegnap már 50000 credit. Nem probléma csak fura.
Másik kérdés van valami tuti beállítás a grafikán hogy lássak is valamit? Mert hogy engem a pálya másik végéről lőnek ki tankkal de hogy senki nem látto annyira össze van mosódva minden hogy az csuda.

Roger6
Elég furcsa a szintjelző, erre figyeljetek. Ebben az esetben a katonám még csak 14-es szintű, hiába van a 15-ös felette. A 15-ös akkor fog teljesülni, ha végig ér a csík. Megtévesztő. Szóval nem vett el semmit a játék, csak hülyén van megoldva a szint kijelzése.

Hogy érthető legyen:

A német alap katonámnak 0 xp-je van, 0-ás szintű, mégis 1-es szintjelző van felette. De az egyes szintet akkor éri el, amikor az 1-es szint alatti csík teljesen ki van töltve:

További jó játékot!

Se prémiumot se 50K-et nem kaptam. Nincs prémium fiókom. 55K-rel zártam a tegnap előtti napot és annyival is kezdtem a tegnapit. Szóval nem igazán kaptam semmit. Pedig jó lett volna meglett volna, a hetzer-t és még egy gyalogost is beújítottam volna egyszerre.

Jeffjohnson
Nekem is hasonló történt de én nem vagyok benne biztos, hogy nem kaptam meg az 50k-t <#idiota>

Gondolom neked is van prémium fiókod. Nem is értettem miért nem adta hozzá az 1 napot.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.04. 08:07:29

Tegnap fura dolog történt. Tegnapelőtt még 10 és fél szinten álltam, tegnap belogolok erre 11 és félnél járok. Ami önmagában nem lenne gond, de a játék lenyúlta a 11 szintért járó jutalmat. <#buck> Tegnapelőtt még 1 nap veteran volt a jutalom, tegnap már 50000 credit. Egyiket se kaptam meg. <#falbav> <#fejvakaras>

Jeffjohnson
Kicsit utánaolvastam, a valóságban a Hetzer tényleg nem jobb mint a Stug III. Ergonómiailag egy katasztrófa, kilátás belőle borzasztó, önvédelmi képessége majdhogynem a nullával egyenlő és a személyzet számára egy halálos csapda, rossz a belső kommunikáció megoldása is. Meglepődtem. Egyetlen igazi előnye az olcsó gyárthatóság, az erősebb frontpáncél és a kis méret, minden másban a Stug sokkal jobb.

Jeffjohnson
Igazából sebzés és tűzgyorsaság, ami döntő. Meglepődtem, hogy ebben a játékban is a Stug van magasabban rangsorolva mint a Hetzer. Legalábbis az ára ezt sugallja.

so-so. Valamiben a hetzer, valamiben a StuG a jobb. Én a Hetzer választanám ,mert az olcsóbb a játékban. (a valóságban meg pont hogy StuG párti vagyok <#smile>)
Jeffjohnson
A Stug nem jobb a Hetzer-nél?

Azért kérdezem mert a valóságban a Hetzer-t választanám de ugye ez egy játék.

Én is sokat szívtam vele, azzal a tankkal egy lehetőséged van: Hogy az ellen harckocsizói eléggé bénák legyenek, és vagy ne vegyenek észre amikor lősz/vagy ne találjanak el, mert aki eltalál az sebez is, és ált. 2 lövésből mindenki megöl, míg te csak minimum 3-mal tudod őt.
És a PZ. III még ennél is rosszabb <#smile> Anno mikor azzal játszottam, (jóóóó rég volt az is) a "sima" M4-es Shermanok szívattak agyon (még akkor nem voltak ruszkik) Mert nem tudtam őket átütni, ők meg 2 lövéseztek...

Főleg az volt mókás vele amikor a köténypáncélzat beakadt egy fába és emiatt ferobbantam! 😊"

Az jó sokszor megtörtént velem is...