Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mennyi órát játszotok egy héten?

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.05. 20:36:05
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem az van, hogy ha nem alhadnagyként kezde a baka a karriert, akkor lehet képezni ide-oda.
Amúgy ez az ingame pénzért vehető 30 nap prémium nagyon jó beruházás. 5-6 nap alatt megkerestem így a következő 30 nap árának a felét. Remélem nem fogják ez megváltoztatni.
Szóval, aki tud, spórolja össze a 600k zsetont, és vegyen rajta prémiumot, érdemes.
Ha azt kérdezi, akkor azt ki kell húzni még gyaloggal, és megvenni. Bár nincs sok értelme harckocsizóval olyan használni. Sokkal hasznosabb, a marokfegyver+csavarkulcs párosítás.
Itt a tankoknál 3 nézet van: A külső, a periszkóp, és a célzóoptikai nézet. Ezek közt az egérgörgővel tudsz váltogatni.

Legtöbb killel zárom a meccset = Skilles pro vagyok
Ősi Azték igazság. 😄
és ez nem a 6. érzék telepátia hanem artificalaiming csak egy kis shadowwal kiszedte <#nevetes1>#nevetes1>
CommanDos23
Pl: X + Y Squad irány D3, többi védekezik, egy ember tankvadász. Hiába van két squad-unk is a támadásban, ha átlagos emberekkel vagyunk tele. A védő helyzeti előnnyel rendelkezik, szóval neked jóval jobb reakcióidővel és pontossággal kell rendelkezned, hogy le tudd reagálni az ellenfelet. Na és itt vannak a gondok. Ha nem egy időben érkezik a squad, sokan elvéreznek.
Szóval lehet tanítani taktikát, helyezkedés, fegyver modolást, akármit, de reakcióidőt és pontosságot nem tudod tanítani. Azt vagy fejleszti a játékos, vagy csak játszik simán, és marad ugyanott. Az emberek 90%-a nem fejleszti, csak játszik.
Szóval a klántagok sajnos képzetlenek ilyen szempontból.
Idot forditanak a kepzesre es vannak parancsnokok/tabornokok akiknek illik kovetni. Ha egy tabornok azt mondja, hogy most ide csak ezek jojjenek akor oda azok jelentkeznek, a tobbi meg egy masik parancsnokkal atvonul masik szobaba es bemegy egy masik varosba. De nagyon ritka ez amikor igy megvalogatjak a nepet. A leggyakoribb az, hogy "aki nem fert be ide az menjen oda" uzenet. De nem valogatnak. Jo volt latni amikor a legutobbi board meeting-en 50-en vettunk reszt.
Meg tudom erteni az okot es Grabo ha jol belegondolsz szerintem te is egyetertesz azzal, hogy ha vannak gyengebb kepesseguek is a csapatban akik ott lognak a TS-en, sokkal elorebb vagy mintha lenne 1-2 jobb kepessegu "random" akit befujt a szel, viszont az info nem er el, hogy merre van az ellenfel, mert nem halljak, gepelni a csetbe meg nincs ido.
Tegnap en meg sajnalom, hogy Berlint nem sikerult bevenni mert jo kis piszka lett volna nektek, de igy jartunk. Erdekes volt, hogy mikro beleptunk (mindenki ejtoernyoskent) akkor vagy 4-en a levegobe spawn-oltunk szabadesesbe es a vegen senki sem tudott ejtoernyot nyitni. Jo kis orbitalis bug...
Ilyen emberből van kevés az orosz oldalon, ez a gond. Amikor megemlítettem, hogy legyen felvételi, meg próbaidő, meg azért tudjon játszani az ember ahhoz, hogy a klánba kerüljön, hülyének néztek, mert hogy milyen kevesen vagyunk. Ezért van tele a klánunk közepes tudású emberekkel. Ilyenkor mindig eszembe jut a Spárta c. film, amikor megkérdezik Leónidasz királyt, hogy mit akar itt 300 katonával, és visszakérdez, hogy nektek hány katonátok van?
Én is azt mondom, hogy inkább legyünk csak 6-an, de azok kurva jó játékosok legyenek. A klánban kb. 3-4 ember van, aki skilles, tehát látszik az eredményükön, hogy jobbak a többieknél, a többi sima átlag. Csak a gond ott van, hogy ezek az emberek nagyon ritkán vannak egy időben online.
Tegnap is ment a Queue egy Major City-ért, 25-en nyomtunk rá. A legalja került be. Nyilván nem nyertünk, 15 perc alatt kikaptak.
És ezt régen is mondtam, hogy amikor meglátom az ellenfélnél a "Recon Squad"-ot 3-4 fővel, már tudom, hogy győzünk, ha pedig nálunk, akkor tudom, hogy ez bitang kemény csata lesz. 3-4 ember hiánya cap ponton belül a csata sorsát jelenti sokszor.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.04. 11:37:44
Azután kiszedték, de a változatlanság kedvéért megint nem tanult belőle senki a fejlesztőknél...
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Másik kérdés van valami tuti beállítás a grafikán hogy lássak is valamit? Mert hogy engem a pálya másik végéről lőnek ki tankkal de hogy senki nem látto annyira össze van mosódva minden hogy az csuda.
Hogy érthető legyen:
A német alap katonámnak 0 xp-je van, 0-ás szintű, mégis 1-es szintjelző van felette. De az egyes szintet akkor éri el, amikor az 1-es szint alatti csík teljesen ki van töltve:
További jó játékot!
Gondolom neked is van prémium fiókod. Nem is értettem miért nem adta hozzá az 1 napot.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.04. 08:07:29
Azért kérdezem mert a valóságban a Hetzer-t választanám de ugye ez egy játék.
És a PZ. III még ennél is rosszabb <#smile>#smile> Anno mikor azzal játszottam, (jóóóó rég volt az is) a "sima" M4-es Shermanok szívattak agyon (még akkor nem voltak ruszkik) Mert nem tudtam őket átütni, ők meg 2 lövéseztek...
Főleg az volt mókás vele amikor a köténypáncélzat beakadt egy fába és emiatt ferobbantam! 😊"
Az jó sokszor megtörtént velem is...