5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
marcellalex #517 Már megoldottam a problémámat azzal ,hogy újra indítottam a gépem és nem nyitottam meg semmien böngészőt hanem elkezdtem egyből telepíteni a játékot. -
marcellalex #516 Sziasztok!
Nekem is van olyan problémám, mint Virág Dávid-nak és tudom ,hogy be kell zárni a böngészőket és be is zártam de még mindig nem tudom telepíteni mert még mindig ki írja az Internet Explorer-t ,hogy zárjam be pedig be van zárva. -
#515 túl vagyunk az 500 hsz-on, kellene egy guszta banner kép, normálisan a link, esetleg faq, vagy link valami ismertetőre, hogy aki idetéved, tudja miről van szó, meg épp hogy áll a projekt, mik az újdonságok
aki bevállalja a szervezését az lehetne házigazda! -
Fox44 #514 Oda van írva. Please close all browsers. -
Volfram42 #513 A tippem az, hogy jelöld ki a Google Chrome szöveget. -
#512 Szerinted? -
Virág Dávid #511 Sziasztok!
Valaki tudna olyanban segíteni, hogy a gépem újra lett telepítve
és egyszerűen nem tudom telepíteni a játékot.
Elindítom a hg. setupot és az install gomb szürke marad így nem tudok rányomni sem.
-
Volfram42 #510 A következő build-ben már lesz csoportos matchmaking és antigrief rendszer is. A klántámogatás is bekerül egyszer. A játékoslétszámot folyamatosan emelni fogják ahogy optimalizálnak. Még a fejlesztők se tudják mennyi lesz a maximum létszám, de sokat akarnak. Viszont számomra egyre árkádosabb kezd lenni. Bár ígérték, hogy a majdani megjelenés után szeretnének realisztikusabb kampányt is. Remélem megvalósul. -
#509 jó játék, de csapatjátékot nem-igen lehet kialakítani
egyedül kószálva meg könnyű célpontja az ember a campereknek
túl szellősek a pályák, COD és COD:UO pályái elég nagyok voltak izgalmas összecsapásokra, itt viszont szét van húzva a mezőny, valamikor percekig nem találkozok senkivel a pályán -
Volfram42 #508 Ha nyersz csatakat akkor tudsz fejlodni. Nemreg lassitottak rajta kb. 25 csatat nyersz akkor kap egy csillagot. A kovetkezo build-ben lesz mar csik ami mutatja hol tartasz. A mai bulletin alapjan kedden tuti jon. Remelem. -
Redmaster #507 Az assault team nek hogyan lehet nagyobb rankja hogy fejleszteni lehessen? Recon-á akarom tenni őket vagy venni kell egy másik team-et és úgy? -
Volfram42 #506 Szia. Nem kell promo kod hagyd uresen. Ha minden igaz akkor van ra esely, hogy ma jon a Jefferson. Nagyon remelem. -
andrue #505 csáó hogyan tudok regisztrálni valami promotional code kell neki -
pirdi #504 Köszi, de ennek ellenére se! Nem tudom, miért csinálja, de majd kitalálom.
-
peti1106 #503 Készítettem egy leírást amely alapján biztos vagyok benne, hogy sikerül majd feltelepítened a magyarítást, melyet ide kattintva megtalálsz. -
peti1106 #502 Ez csak maga a játék magyarítása. A weblapos flash-es alkalmazást nem fordítja le, csakis a játék FPS részét. A game.heroesandgenerals.com-hoz nem tudok hozzányúlni. -
pirdi #501 Felraktam, de nem lett magyar, sőt már az egységeimet se tudom mozgatni. Nem baj, majd újra rakom. Azért egy próbát megért, köszi. -
Volfram42 #500 Csak elkeszult vegre. Gratula. Hogy dontottel, mi lett a warfunds magyarul? -
peti1106 #499 Sziasztok!
Elkészültem a játék legfrissebb verziójának (Irwin) magyarításával. Jó játékot mindenkinek!
Letöltési linkek:
Dropbox: HnG_HUN_Irwin_1.0_Setup.exe
Box: HnG_HUN_Irwin_1.0_Setup.exe
Wiki: Magyarítás - Heroes & Generals Wiki
U.I.: elvileg a telepítő megkeresi a játék telepítésének a helyét, de ha mégsem, akkor manuálisan kell kikeresned.
Példa telepítési útvonal: C:\Program Files\Heroes & Generals\
-
Volfram42 #498 Csak 12 AT harcol oldalankent. Azert kaptal annyit, mert nem ketto csata volt. Ha reszt vett az at-d, de csak egy ember halt meg belole es vege lett a csatanak akkor is megkapod a vesztes vagy gyoztes dijat. Utana volt meg egy valag csata ahol egyikben sem fogyott ki teljesen. Igy osszejohet sok penz. -
#497 A régebbi build-ekben úgy volt, hogy a csatákban oldalanként csak az első 15 AT harcol, szerintem ez most is így van. És ahogy észrevettem csak akkor kapsz Wf-et ha a Te AT-d is harcol (azaz benn van az első 15-ben), illetve a végén győz (azaz visszaveritek a városból a támadó csapatokat, vagy kiveritek onnan védőket). Tehát nem elég ha beküldöd a gyalogságodat az ott védő 4500 gyalogos közé, hiába győztök és veritek vissza az ellenséget, egy fityinget se lehet ezzel keresni. -
pirdi #496 Valamelyik nap a kisebbik szerveren 2 AT-t benhagytam csatázni, mikor visszanéztem, 45000Wf-el voltam gazdagabb miután újraépítettem őket. Ez azt jelenti, hogy kb. 50000-t kaptam a két csatáért. Most a nagyobbik szerveren jó, ha 5000 netto haszon van 3 egységgel. Hogy van ez? -
Volfram42 #495 Az a baj, hogy amíg nem mondod mi a hibaüzenet nehéz rájönni. Nekem nem volt ilyen még.
pirdi: Most úgy van, hogy nagyjából az azonos ellenfeleket kell elpusztítania, vagyis ha van másik para akkor gyorsabb. Már létezik egy új auto-resolver, de még nincs belerakva. Azt próbálgattuk azzal majd jó lesz. -
BaleniX #494 Köszi szépen a választ! Megpróbálom ezeket! -
pirdi #493 Van valahol valami adat arrol, hogyha a gép játszik le egy csatát, mi alapján számol és mennyi ideig tart? Mert 2 darab ejtőernyős tart egy várost 150 katonával, repülőkkel, desszantosokkal, sniperekkel szemben már vagy 2 órája. -
pirdi #492 Nekem is csinálta két verzióval ezelőtt de újratelepítettem, videodrivert, Tűzrókát frissítettem, + az Advanced System Care programmal rendbehoztam a xp-t. Valamit csinálhatnának a graffal mert még az ArmA2 is jobban fut. (egymagos 3,2Mhz Intel+8600GT) -
BaleniX #491 Sziasztok! Tegnap töltöttem le a játékot, rányomok hogy automatikusan rakjon be egy csatába, várok vagy fél órát, és kiírja hogy LAUNCH. Rákattintok és MINDIG bejön egy hibaüzenet ablak, lehalkul a játékhang. Mi lehet a baj? -
#490 Ugye, főleg hogy alig látni blokkolós ejtőernyős csapatokat... ez bármit megér :) -
Volfram42 #489 Igen én is úgy látom ahogy te. Imádom a kar98-at. Amcsi ként is sokszor inkább azt használtam. Rettenetes volt látni amikor a folyón próbáltunk átkelni és a németek jól kihasználták ezt. Nem rohantak előre, hiszen ők védekeztek és mindenkit leszedtek aki úszni vagy a hídon átkelni próbált. Persze ha a németekkel voltam akkor nem volt rettenetes. :)
Az automatákat tényleg le kell csökkenteni szerintem is.
Mint írtam hasonlóan vélekedem, mint te. Szerintem jó tett ez a játéknak. -
#488 Ami zavaró, hogy jobb oldalt jelenik meg, hogy ki kit ölt meg... kiesik nekem a látószögemből, akárcsak a bal oldalon megjelenő chat.
Ezt nem lehet áthelyezni? -
#487 Próbálgattam tegnap a játékot... hááát, most érezni csak igazán, mennyire nem volt gyengébb a Kar98, mint a Garand.
Nagyon kevesett játszottam usa oldalon, de már akkor is nyomasztó volt, hogy nem tudtam annyira szabadon mozogni, mint németként, amikor "csak" garandokkal lövöldöztek rám.
Most viszont megkapták a yenkik az új puskát és sniperkednek mindenhonnan.
Ilyenkor érzem igazán, hogy igazam volt azzal kapcsolatosan, hogy a Kar98 jobb, mint a Garand.
A WarFunds miatt is rengetegen sírtak, pedig egy tök logikus dolog. És igen, legyen több olcsó gyalogos és kevesebb drága tank, ejtöernyös, stb. Így reálisabb.
Jaaa.. és persze a karakter felszerelése... zseniális.
Mint ahogy az is, hogy végre meg is látszik a spawn time -on, hogy mit viszel.
Már csak a automata fegyverek arányán kellene javítani, mert legjobb tudomásom szerint azért a K98 volt a legelterjedtebb a németeknél.
Az MG42 pedig akkora érték volt, hogy képesek voltak emberek áldozni azért, hogy visszaszerezzenek egy-egy csatatéren hagyott darabot. -
peti1106 #486 Lekapom a TS-t és felnézek, fent vagy-e, de majd csak 3 után leszek fent teljes egészében, mert addig órám van. Újra telepítettem a gépemet és elvesztek a könyvjelzőim és csak a ROR-os szerver adatait tudom. Most ott vagyok fent és oda is fogok felmenni délután. -
Volfram42 #485 Persze, hogy éjszakás voltam, ránéztem és végignyálaztam a hivatalos fórumot is. Hoztak néhány radikális lépést ami miatt felháborodtak a játékosok, de jobban belegondoltam és azt hiszem nekem nincs vele bajom.
Nagyon drága a fejlett egységek fent tartása, viszont az alap gyalogságé nem. Nem tetszik sokaknak, hogy nem lehet csak úgy finanszírozni 10 tigris at-t, vagy ejtőernyőst. Nekem tetszik, hogy sok gyalogos legyen és jóval kevesebb jármű. Az egyik bajom, pont az volt, hogy 18vs18 egy csata amiben oldalanként van 3-4 tank. Most kevesebb lesz az biztos. Ugyanakkor sok probléma nem megoldott és lett új is amit átérzek. Mivel költségei vannak az ellátmánynak ezért a generális joggal lehet dühös, ha a csatában egy valag nemtörődöm emberke elfogyasztja az egységeit. A hősnek nem kerül semmibe ezért nem fogja zavarni, ha elfogy átugrik egy másikba aztán játszik tovább.
A katonák felszerelésének variálása elég ötletes, kíváncsi vagyok mennyire állja meg a helyét. MG-t használó embertől kérdezném mennyire lassul be a karakter a súlyától? Főleg ha van mellette egy puska?
Ha felkelek délután és lesz valamennyi időm akkor tesztelgetek.
Apropó felszerelés, az US-t nézegettem, nagyon szépek lettek a nagy felbontású fegyverek skinek.
Peti ha kellek akkor végig fent leszek ts-en. -
peti1106 #484 Új fegyverek, új webes kinézet, új csaták - itt az Irwin build! -
Volfram42 #483 Tavaly az új at-k előtt limitálva volt, egy mg. és öt inf. volt egy gyalogos at. Gondolom azért vették ki, mert a statisztikák amihez tömeges használat kell, a távcsöves puskával is megtörtént.
Én is nagyon remélem, hogy hamarosan változtatnak rajta. -
#482 ha csak a géppuskás karakterrel lehetne géppuskát használni, alap infantry-val nem lehetne megvenni, már sokat javulna a helyzet. remélem hamarosan eljutnak majd odáig. -
Volfram42 #481 Én is visszatérek, ha jön az Irwin build (remélem holnap). Ha az mg Rambo-kat elzavarják akkor maradok is. -
Árpika11 #480 nem rossz játék szerintem, én elbohóckodom vele, mint ahogy a videón látszik :D Egyedül tényleg nem jó játszani, meg egy kicsit nehéz még nekem a játék:D -
Volfram42 #479 Nem tudom, most éppen mi a helyzet a nagy térképen. Ahogy írtam az fps-en belüli rung&gun stílust untam meg. Meg a lézermg-et.
Igen én is játszottam többed magammal és jó érzés úgy nyerni vagy akár kikapni is egy másik szervezett csapattól. Sajnos, ha egyedül van az ember nem olyan jó. Én szinte soha nem kaptam olyankor normális környéki intelligenciájú embereket. Ez volt a másik problémám, amerikai oldalon nem nagyon van magyar azok inkább némettel szeretnek játszani, de szinte mind.
Játszottam egy darabig külföldiekkel, de ott meg az időeltolódás miatt nem mindig tudtam érdemlegesen csapatban játszani, meg mégis csak jobb magyarul, még.
Ugyanakkor német oldalon meguntam a sok zsebnácit. Tele van az az oldal olyan nevű emberekkel meg kommentekkel amiket nagyon remélem idővel eltakarítanak a devek. Bár amikor utoljára azon az oldalon voltam akkor már talán jobb volt a helyzet. -
#478 Én nem nagyon érzek ballance problémákat most sem. Az új buildben jön majd a gewehr 43 (a garand német megfelelője) szóval a sok siránkozó Kar98 user is megnyugodhat.
Én most a Julius szerveren vagyok fenn esténként néhány meccs erejéig, és az a durva, hogy a szövetségesek mennyivel szervezettebbek itt. Vicces mert az axis oldalnak 2x annyi a játékosa, 2x annyi assault team-je is van a térképen, de semmire nem megyünk vele, mert az axis oldal nem tudja megtartani a városokat. Nem egyszer kiléptem én is ALT -F4-el csatából mert minek stresszeljem magam azon, hogy a klánozó kocka teamspeekbetyárok, egyszerre 6-an 3 felől támadnak a szerncsétlen random playerre. A magamfajta just for fun, random játékosnak ez már nem akkora móka.:)