5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Volfram42 #477 fene erő=erdő -
Volfram42 #476 Direkt nem írtam oldalt, mert nem tudom most melyik áll jobb helyzetben. Az egyik fél mindig elhúz. Én meg megyek a gyengébbik oldalra.
Én szeretek a pzI-el játszani csak tudni kell hol a helye. Lehet vele tankot is csipegetni és nem mindig kell megölni elég ha a gyalogság befejezi én meg lelépek gyorsan. Firefly nincs a játékban. Majd ha lesznek angolok akkor lesz benne remélhetőleg.
Engem az olyan aránytalanságok zavarnak nagyon, hogy a mai modern hadviselésben nincs annyi automata fegyver, mint ebben. Mindenki mg-el smg-el szaladgál. Oldaltól függetlenül. Darálda sokszor az egész. Tankoknak nem kedvez a rengeteg erő csak ha van repülő azt viszont nem éri meg behozni, mert az AA leszed pillanatok alatt. Ami nem baj, mert az a dolga. Furcsa is lenne, hogy egy gép órákig köröz és nem szedi le. A repülőket valahogy teljesen át kéne variálni. Valami olyasmi lehetne mint az életben, odamennek ledobnak mindent aztán lehet haza menni. Addig meg vár a pilóta. Unalmas, de valahogy jobbnak tűnik nekem.Persze ez esetben a bombák hatóerejét is valósabbra kéne tenni. Ha pottyan az a 250kg akkor az szóljon rendesen. Persze ez meg unalmas lenne mindenkinek, a gyalogságnak meg idegesítő. -
#475 erdekes amit irsz, mert en is erzem az aranytalansagot, de pont a nemetek hatranyara :) mar nem olyan surun mint regen, es ha normalis csapat jon ossze egesz jokat lehet jatszani, de amikor kapunk 3db. Panzer I-est az amcsik meg jonnek a Firefly-al, na akkor kesz vagyok. ott konkretan vege a jateknak, mert halomra lonek minket es semit nem lehet tenni elenuk. nagy nyilt terep , a gyalogosok sem tudnak kozel ferkozni hozzajuk...nehez a katonaelet :)
-
Volfram42 #474 Én már hanyagolom a játékot a legutóbbi Build óta. Nem jött semmi balansz a játékmenetbe és amíg ezt nem orvosolják addig nem is erőlködök, van elég gondom nem akarom tetézni. Pedig nagyon rá voltam kattanva, de lassan elegem lett az aránytalanságokból. Most várok türelmesen és ha lesz fejlemény akkor megint rávetem magam. -
#473 kezd telelenni a tokom a jatekal. rengeteg a spawncamper. leszuletek a tankba mar kapom a seggembe a bazookat, vagy az ellenseges tankot. ki sem lehet jonni a bazisrol. masik palyan gyalogoskent ugyan ez csak geppuskasokkal. lespawnolsz, letelik a ghost mod es mar 2 geppuskas lo hatulrol a fak kozul, eselyed nincs...es nem a jatek vege fele, mikor be vagy szoritva a bazisra, hanem mar elejetol fogva van par ember aki odasunnyog es ezt elvezi... -
Volfram42 #472 Szia. A Hansen óta bugosak az ernyők. Vagy meghalsz vagy nem. Egyébként csak space. Szabadesés badge-t meg pláne nem szabad akkor tuti nem nyílik. -
Robber #471 hali írjátok már le nekem pls h az ejtőernyőt hogyan is kell pontosan használni. az addig oké h space -
#470 igen HE-re kell valtani ha nem tetted volna meg, de ettol fuggetlenul igen kicsi a robbanas hatosugara. a letezo legkisebb sufnit foglaltak, belottem srehen az ablakon HE-vel, es mint ha misem tortent volna. keptelen voltam kiszedni az illetot. remelem majd optimalizaljak.
mas:
a legjobb valtozas amit felfedeztem hogy ha bringaval ugratsz mar nem az elso kerekre erkezel, hanem mind a kettore...faszakat lehet vele csapatni :D -
Volfram42 #469 Válts át HE lőszerre a 2-es gombbal és akkor a lábuk elé célozva repülnek is. -
#468 én is most vettem egy harckocsizót, de az ágyúval gyakorlatilag jó ha 5-ből egyszer találok el gyalogost mert vagy elé megy, vagy mögé megy a lövés... csak az az érdekes ha én megyek gyalogossal engem minden ellenséges tank elsőre leszed, ez alapján most vagy én vagyok a béna, vagy van valami trükkje a dolognak... utánanéztem az irányításnak is, hogy a szóköz a távmérő, de hiába nyomogatom nagy bőszen nem látok semmi változást, a lövések ugyanúgy elé-mögé mennek... fene se érti -
Volfram42 #467 Szia. Annyi haszna van, hogy azzal tudsz csatát kezdeni. Jelenleg még nem hoz hasznot. Majd. -
Virág Dávid #466 Sziasztok!
Assault team létrehozásával van valami hasznom????
Elvileg a pontjaimat kellene gyarapítania. Vagy nem? -
Volfram42 #465 Szia. Nem tudom mivel növelhetnéd, ha a grafika le van véve. Most már bármikor elérhető a gyakorló küldetés. Ez egy jó hely belőni a grafikát. Javaslom indítsd el és az alatt állítgass, hátha megtalálod a neked jó beállítást. Nem sokat segítettem, de több nem jut az eszembe. -
pirdi #464 Volfram42, van ötleted, hogy lehetne a FPS-t növelni? 20-24 volt, mostanában 13-11, de célzáskor gyalog és tankban is 9-7re esik le. Ugyanazok a beállítások vannak. A Farcry3 ugyanígy simán 26-22 között van. A netem 10ről 25 Mbit lett, az nem lehet gond. -
Volfram42 #463 Igen volt az axisnak 100+győzelme egymás után. Aztán kettévágták a szervert és valami csoda folytán mind a kettőn nyertek az amerikaiak néhányat, de mostanra visszaállt a megszokott rend. Remélem tesznek ezzel valami nagyon hamar, mert már most sok régi játékos abbahagyta a játékot és így még gyengébbek az amcsik. -
#462 igen, mostanaban fordult a kocka. par hete mikor visszatertem a jatekba ugyan ez volt a helyzet csak az amcsik javara...
en is megvettem a tankos karit, de sajnos mar sokan vagyunk, es igy nem mindig jut tank :( a tank geppuskaja kb. hasznalhatatlan, csak nagyon kozelrol er valamit, mert akkora a szorasa. nagyon a sok a bazookas, kisebb palyan eselytelen valalkozas tankozni. a tankok sebezhetosege katasztrofa, ugy vettem eszre tokmindegy hol talalod el, mindegy melyik tipust kb. 2-3 lovesbol ki lehet szedni. -
pirdi #461 Mostanába mintha nem volna az igazi a pisztoly. Hátúlról tarkón lőni jó, de szemből mintha lebutították volna, 2 a testbe egy a fejbe és mégis lelő az amcsi. -
HORNA #460 Köszi szépen pirdi! -
pirdi #459 Alapból van egy szimpla talpasod. Gyalogos. Alatta van egy slot, azt hiszem, 29e-be kerül. Ezt megveszed majd a sniper karaktert bele szintén egy kalap pénzért. Neki lehet távcsövese. De NEM támadó karakter. Hátsó védő, támogató. Én hallgattam Volfram42-re, vettem tankos karit, hozza szépen a pénzt, nemsokára megveszem a light tank squadot. Sokan elfelejtik, hogyha egy ütközetben nincsenek tankok, nem tudsz játszani tankos karival. Ugyanez mesterlövészre, ha nincs recon, nem kell mesterlövész se. -
HORNA #458 Hello!Valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet sniper-rel menni a játékban?Mit kell hozzá be fejleszteni vagy milyen szintet kell hozzá elérni?Már nagyon régóta probálok rájönni de nem sok sikerrel sajnos :S Előre is köszönöm! -
Volfram42 #457 Hannibal szerveren mentem kettő auto csatát, mert a többi sajnos tele volt vagy olyan túlerőben voltak az axis egységek, hogy be se mertem lépni (40vs500+). Azt tapasztaltam, hogy szerencsére az autogenerátor vagy mi is őket támogatja. Allied Inf+atinf vs Axis mechinf+pzIII. Axis véd. Esélytelen. Következő csata: van tankunk el se hittem, majd amikor betöltött látom, hogy van,de minek. Városi pálya. Észak D vonalról támad az allied Axis véd és a mi tankunk természetesen Délről jön a B vonalról. Csodálatos egy kósza gyalogos gyors behúzta a B vonalat majd miután nincs tankunk az ő stugjaik szépen felsorakoztak az északi folyóparton és megerőszakoltak mindenkit a túloldalon.
Sajnos egyre nagyobb az aránytalanság ebben a játékban. Azt hiszem egy-két napot pihentetem is pedig most lenne időm. -
Volfram42 #456 Elvileg ha figyeled a játékbeli órát akkor belőheted az időt, de nem tudom, hogy mindig működik-e. -
Wheyprotein #455 Ki lehet valahogy kerülni az esti pályákat? Talán a legidegesítőbb része a játéknak :( -
Volfram42 #454 A kredit rendszer teljesen át lesz szabva a következő build-ben. Jön egy harmadik pénznem is ami csak az at-ra lesz jó és akkor nem kell majd variálni, hogy melyikre költsd. Az mg42 a legjobb fegyver volt az ez előtti build-ig. Most nem tudom mi a helyzet. A kar98 viszont egy nagyszerű fegyver csak kell mellé egy pisztoly, de az nem valami sok. -
mclane #453 Hú baszki ez epic fail...én meg azt hittem, hogy a squadokat küldözgetem, erre az embereimet küldözgettem különböző helyekre:)Gondolom nem néztek hülyének:))) Na legalább ezt is megtanultam:)Viszont akkor magasabb parancsnokságot még nem kaptam csatában, csak squad leader voltam, viszont innen nézve, a rendszer nagyjából okés.
Társak eddig még mindig pozitív, gyorsan célirányosan mennek a célpontok felé, nincs kemp, meg fragvadászat, harckocsik nagyon jól támogatják a csapatokat.
Viszont a kreditrendszer nem nagyon jön be, irtó sokba kerül minden, sokat kell harcolni, ha az ember akar mégegy AT-t.
MG42 tényleg jobb mint a KAR98K? Felvettem párszor, de csak közelre kellett használni. 98000 kreditet nem szívesen dobnék ki , abból kijön még egy AT:). -
#452 szerintem nerfelték az MG 42-őt, sokkal nagyobb lett a visszarúgása, így messzebbre nehézebb vele pontosan lőni mint korábban... természetesen ez is kapott torkolattüzet, illetve az új buildben már kék nyomjelzős lövedékeket lő. -
Volfram42 #451 A csapat az az assault team ami inf. esetén maximum 6 ember. A távcsővel (B) tudod őket irányítani és kijelölni, mit csináljanak. Minden assault team saját vezetővel rendelkezik. Akik egyesével is ki tudják jelölni az embereiket és kijelölhetik, hova menjenek. Inkább az ezeket összefogó felettes hiányzik. A legzavaróbb pedig az, hogy látod kik tartoznak, hozzád és azt is látod, hogy mind az öt alád rendelt a térkép teljesen más pontján van, hiába jelöltél ki támadási/védekezési pontot. Meg szabhatod azt is, hogy hova szülessenek és ha nem változtatja meg az alád rendelt, hogy ő nem oda akar akkor automatikusan oda spawnol. A baj, hogy amint jelölsz vagy bármit csinálsz gyorsan átlépnek egy másik at-be, mert nekik ne mondja meg senki, hogy hol kóvályogjanak.
Jó lesz a sok ember, de én jelenleg nem emelném a limitet, csak ha lesz nagyobb balansz. Így is katasztrófa a tank/gyalogos arány.
Engem is jobban leköt, mint a BF3 sőt én ehhez hasonló dolgokat vártam volna el anno tőle.
A társak: ha német vagyok sokszor vannak, de amerikai oldalon sajnos egyedül kell a legtöbbször harcolnom. -
mclane #450 Nem tudom, hogy változott-e valami. Az előző builddel kb 3-4 órát játszottam, a zömét ezzel. Nem is nagyon van squadleader pozíció, az egész csapatot egy ember irányítja, nincsenek csapatvezetők. Kicsit zavar, hogy pl. vagy egy map, ahol 3 bevezető út van a városba, 6 szakasszal kell védeni, 2-2-2 szakaszt küldök a hídfőket védeni, de fingom sincs, hogy 5 perccel ezelőtt melyik 2 szakaszt küldtem oda, mert azt már nem jelöli sehol. Amúgy csapatjátékkal nem tapasztaltam rosszat, eddig német oldalon a csaták 90% nyertük, és mindenki csinálta amit utasítottam(lassan már Londonnál járunk), vagy az aktuális leader utasított.
Remélem nem fogják majd túlbonyolítani, kicsit finomítani kell, de jó lesz ez, talán a 36fős szerver még kicsit kicsi. Viszont így is hangulatos a naplementében csatárláncban lődözni a búzatáblában megbújó jenkiket:) Perpill jobban leköt mint anno a BF3, csak a haverokkal való játék hiányzik még.:)
Jah, és a stratégiai rész sem vészes így béta állapotban, onnan viszont hiányoznak a felsőbb utasítások, hogy milyen irányokba kéne támadni, hol kellene elvágni az utánpótlási vonalakat stb... -
Volfram42 #449 Jelenleg a squad leader funkció azért életképtelen, mert a játékosok zöme túl egyszerű személyiség ahhoz, hogy felfogjon egyszerű utasításokat vagy csak nem hajlandó a csapatjátékra. Tekintve, hogy ez egy csapatjáték eléggé érdekes a felállás. Idővel remélhetőleg kikopnak a Vér Istvánok is. Most még nem kapsz pontot a teljesített utasításokért. Remélem ez változni fog.
Sajnos az új build óta nem volt időm tíz percnél többet játszanom a játékkal, de hamarosan nekiesek, ha minden igaz. -
mclane #448 Hali!
Elég zsír még így béta állapotban is. Nagyon COD1 feelingem van KAR98Kval rohangászva. A harctéri taktika, parancsnoklás terén még van még mit fejleszteni. Nem tudom a teljesített parancsokra a parancsnok és a végrehajtók kapnak-e pontot, de ahogy nem nem nagyon. Meg esetleg lehetne creditet kapni azok után akik az ATmben harcolnak. Szóval eddig pozitív a game, remélem még sokkal jobb lesz. -
#447 valamit nagyon elcsesztek. ma az osszes meccsen mikor mar csak kb. 10 perc volt hatra osszeomlott a szerver. -
Volfram42 #446 Eddig az mg egy igazi gyilkos volt, nerfelrék volna? Remélem a torkolattüzet is eltüntetik. Jól néz ki a moziban, de itt szerintem nincs helye. -
#445 felvettem 1 MG42-t, vakon lottem, mert semmit nem latni. kozelharcban halalos...a hasznalojara nezve :) -
#444 nappal még nem olyan veszélyes de éjjel vagy nagy ködben nagyon zavaró tud lenni... -
#443 "super" hir...:( -
#442 nálam továbbra sem működik. (win8, firefox)
az új build-be sikerült elcseszniük az MP40-et, ha nem csípőből lövöldözöl hanem jobb egérgombbal célzol is, lövéskor a csőből kicsapó lángcsóva eltakarja a teljes célzómezőt, és az se látod mire lősz! . teljesen használhatatlan.... -
peti1106 #441 Elérhető a Hansen verzió magyarítása. Telepítés közben nagyon fontos, hogy a "Heroes & Generals\live" mappába telepítsétek, és figyeljetek, hogy az alapértelmezetten megadott útvonal lehet hogy nem megfelelő!
Hansen 1.0 magyarítás: Letöltés
Ha hiba akadna a telepítés közben vagy félrefordítást találtatok, akkor kérlek itt jelezzétek ezt nekem. Köszönöm! -
Volfram42 #440 Ebben igazad van, mióta open béta lett nagyon sok a játékos és kevés a csata. Most felemelték 18vs18-ra. Nem sok, de remélhetőleg ér valamit. Én persze vasárnapig alig leszek gépközelben, így a várva várt új skirmish-t esélyem sincs látni. -
#439 kintvan az új Hansen build.
itt van infó a változásokról:
http://wiki.heroesandgenerals.com/wiki/Changelog -
#438 persze, tudom, csak mivel kb. 0,2 sec idom van raklikkelni a csatlakozasra kulonben mas szall be arra az altalaban 1-2 helyre, ezert nincs ido fegyvert vagy barmi egyebet cserelgetni, mert akkor sosem tudnek jatszani.
szerintem ez a leggyengebb pontja a jateknak. volt hogy 15 percen keresztul nem lehetett jatekhoz csatlakozni, csak olyan palyara ahol egyvalaki volt bennt. beleptunk ketten, ellenfel senki. kilepek, keresek masik jatekot 6-an vannak a mi oldalunkon 8-an a masikon, de belepni nem enged. vegre felszabadul 1 hely ahol 13/14-en vannak bennt, maris 50-en varjak hogy belepjenek, es 1 embert enged be...aztan varhatok megint, abban bizva hogy legkozelebb en leszek a gyorsabb.