5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#557 Nekem 4+1 karakterem van (4 német egy angol). Lehet, régen játszottál a tankossal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát:
karakterek között a nyilakkal (IS) tudsz váltani, vagy a karakter mellett van 3 fejforma, ott is lehet. Megnyitod a jobb oldalon a járművek menüt.
Itt láthatod az elérhető tankjaidat, és állapotukat. Amely mellett ott a pipa, azt használod. Egyszerre egyet lehet választani. De, be kell lépni a "modify vehicle" (bal oldalon) részbe, és ott lőszert is be kell tárazni. Szintén pipálással:
-
joe38 #556 Köszönöm én is megcsináltam
Kéne egy kis segítség is,nem tudom,hogy hogyan tudok váltani a karaktereim között, mert én azt hittem,hogy ha már van tankos katonám is,játszottam is már a leggyengébb tankkal,de nekem úgy tűnik mintha újból meg kellene vennem,vagy mi,pedig én már használtam,lehet,hogy csak egy slotot tudnék használni egyszerre? -
#555 KÖSZÖNÖM! -
#554 3nap veteran ha valakinek kellene. -
#553 Na, bekerült a Steam-be a játék.
Link -
#552 Pont, hogy "JÁR"-t érte asszem 3 nap pluszban. Mellesleg, annyira nem nagyon van igazad. Teszem azt, a BF2-3-4-ben sem mindig olyan karakterrel játszanak, ami az adott viszonyokhoz a legjobb lenne. Fizetéssel mindenütt jobban megy, erre a legerősebb példa a world of tank. Ahol ha nem fizettem, orbaszájba sz*patott. itt meg a fejlesztések is "normál" pénzbe kerülnek, nem "aranyba", és a fegyók is kilokkolhatóak, relative rövid időn belül. Ráadásul, van egy érzésem, hogy Te csak a heroes oldalt nézted, a generals részt nem. -
#551 Ha fizeted a goldot.
A játék erősen Free2Pay szagú, ami nem Pay2Win-t jelent(nincs is mit megnyerni, bár a K/D arány mutatásával biztos jobban fogynak majd a onehitkill fegyverek-fegyvermodok), de azért érezni hogy fizetéssel könnyebben megy, főleg kezdőként. Kár érte, megy kukába, soha nem lesz ebből Battlefield/Red Orchestra keverék "csak jobb", de ezt nem is lehet úgy elvárni, hogy a pénzzel segített MMO grindban fejlesztgetett hősöcskéd fő profilja határozza meg az action game-ben betöltött szereped, nem az éppen aktuális harctéri szükség. Cue baserape. -
#550 Ma stressz teszt! Tessenek fellépni, és nyomni pár köröcskét! -
Shad01 #549 Van aki komolyabban foglalkozik a játékkal?
Van valamilyen mód rá, hogy nem lélesben ki lehessen próbálni a tankozást és a repülést? -
joe38 #548 De amúgy miért van ilyen hosszú sor,ennyire gyenge a szerverük?Mert azért az nem nyerő hogy mondjuk fél-1 órát is várni kelljen. -
joe38 #547 Jah,már értem,köszike akkor azért indult nekem 2-3 napja is 4000 fölöttiről:D,akkor majd meglesem. -
MrSnail #546 Tegnap kipróbáltam, egész kellemes kis játék. -
#545 Kiír egy számot. 2-3 nappal ezelöttig kb 8000-ről ibdult. Tegnap már "csak" 300-ról. Hagyd úgy a böngészőt, majd belép autómatán. A 300-ról kb 20 perc volt, míg belépett, vagy még rövidebb idő alatt. A 8000 az már neccesebb volt, kb másfél óra. -
joe38 #544 Az mit vagy mennyi időt jelent? -
#543 Türelem... -
joe38 #542 Ebbe a játékba,egyszerűen sose lehet belépni????????
Mindig karbantartás van vagy mi fene?
Igen hulladékul van megcsinálva,pedig megnéztem volna,de soha nem tudok belépni. -
#541 Ezzel a szarral megent nem lehet játszani. Este esélytelen belépni! -
#540 Megvan az első kör! VÉÉÉGRE! Már azt hittem, vissza kell menjek BF4-re... -
#539 Na talán MA! -
#538 Tévedtem, játékba nem enged, "failed to lookup player plofile" hiba üzenet... -
#537 El se hiszem, mintha elindult volna... -
#536 Ez komoly hogy nem lehet tankoló karakterrel csak könnyűpáncélossal menni amíg saját pénzből nem veszel kiegészítést hozzá? Az előrébb jutás is mintha lassabb lenne. Miafasz van a Retóval, már most Pay 2 Win-é akarják alakítani a _kaszt alapú_ Battlefield koppintásukat? -
#535 Nekem most azzal szarakodik, hogy "futtassam rendszergazdaként", de az ikonjára kattintva (jobb klikk), tulajdonságok, speciális fülnél NEM lehet bejelölni, hogy rendszergazdaként fusson. -
joe38 #534 Tudom,ezt mondják az oldalon is -
#533 Várj vele, játssz mással, gyere vissza holnap, hátha... -
joe38 #532 Sziasztok!
Olvasom,hogy szarakszik a szeró,így nagy nehezen,de tudtam regelni,de nem tudom letölteni a játékot,hiába adta hozzá a böngészőhöz a plug-in-t,de nem tudok továbbmenni,mi van ilyenkor,szerverhiba lenne ez is? -
#531 Csesszék meg, szerver frissítés, és kb 2 napja nem megy nekik. -
rudanka #530 első akció a kicsikével: fekvő helyzetből, ház sarka mögül, - jenki jepp befordul a kapuba, első rövid sorozattal gépjármű megáll, soför a kormány mögött kivérezve, második sorozat - a bepánikolt utas miután kiugrott a kocsiból holtan érkezik arcra... én lepődtem meg a legjobban :)
-
rudanka #529 végre megvan a söprögetőm (MG42)
:) -
#528 pár napja voltam fent szerveren, de 5-en nincs kedvem játszani, nagy csatát akarok! -
#527 Szóval úgy néz ki továbbra is szenvednek. A mádik érdekesség, hogy már rég sikeres volt a Steam Greenlight kampány, de továbbra sem érhető el onnan a játék. Tán csak nem rejtegetik? -
Volfram42 #526 Na leteszteltük. Nincs fps drop és jobb a gépigény ez jó hír végre. Ugyanakkor továbbra is egy fos lett, sajnos sok szempontból. Kár tevaly ilyenkor jóval több reményt fűztem hozzá. -
Volfram42 #525 Sajnos az optimalizálás annyira nem sikerült. Egy bug hirtelen fps esést produkált. Elvileg már megoldották közben. Megnézni nem tudtam, mert nálam nem jelentkezett csak havernál és még nyaralok is. Majd hétfőn ránézek. -
peti1106 #524 Elérhető a Keating build + magyarítás
Az új build, amit Keating (Frank A. Keating) után neveztek el elérhető a szervereken, továbbá a hozzá készült magyarítás is letölthető (link a poszt alján).
Újdonságok
Szint-alapú meccskereső
A játékosok szintjétől függően a rendszer automatikusan megpróbálja egy csoportba rendezni az azonos szintűeket. Ez megkönnyíti az új játékosok számára a játékot.
Csatarendszer
Ha a védekezők megnyernek egy küldetést, akkor az ellenséges rohamosztagok (Assault Team) visszavonulnak a csata helyszínére.
Pálya polírozás és teljesítmény frissítés
Reto.Ratamahat szebbé és játszatóbbá varázsolta a pályákat, hogy a gyengébb konfigurációkkal rendelkezők is élvezhessék az FPS adta lehetőségeket.
Magyarítás
Elkészültem a Keating build magyarításával. Jó játékot mindenkinek!
Kattints ide a letöltéshez! -
peti1106 #523 Sziasztok!
Összeszedtem pár hasznos dolgot, ami jól jöhet a kezdő játékosoknak, továbbá érdemes csatlakozni a Facebookos közösségünkhöz és az újonnan alakult steames csoporthoz. (1-2 builden belül a játék átköltözik steamre)
Egy jó közösséghez akarsz tartozni? Csatlakozz hozzánk!
Steamen is jelen vagy? Csatlakozz a csoportunkhoz!
Elérhető a Jefferson build (legfrissebb verzió) magyarítása. Töltsd le innen.
Elakadtál a magyarítás telepítésben? Itt találsz segítséget.
Felhívás!
Szerkesztők jelentkezését várjuk a facebook oldalunkra és a steames csoportunkba.
Továbbá fordítókat keresünk a WIKI magyarosításához.
Jelentkezés privát üzenetben a Facebook oldalunkon. -
peti1106 #522 amikor töltöm le ezt irja ki:Download error: 'Download failed. For details, please see \\?\C:\Users\Bence\AppData\Local\Temp\HNG\live\hngsync.log' Please quit HngSync and refresh your web browser to try again !
Törölj ki mindent az C:\Users\Bence\AppData\Local\Temp mappából, majd indítsd újra a letöltést. Érdemes a böngésződ előzményeit is kitörölni. -
stalkeres #521 mit tegyek most?
-
stalkeres #520 amikor töltöm le ezt irja ki:Download error: 'Download failed. For details, please see \\?\C:\Users\Bence\AppData\Local\Temp\HNG\live\hngsync.log' Please quit HngSync and refresh your web browser to try again ! -
Volfram42 #519 Szia. Nem kell kód, hagyd üresen a mezőt.
Virág Dávidnak szóló üzenetemet visszaolvasva vettem észre mekkora marha vagyok. Köszi Fox44, én is erre gondoltam. -
stalkeres #518 Helló ide kell prómóció kód?