5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Robber
    engem egyébként az Iron Fronts: Liberation 1944 háborús szimulátorra emlékeztet a legjobban.
  • Volfram42
    Na mentem egy skirmish-t hát sajnos még mindig rambók hada szaladgál mindenhol. Amikor meg elveszem az mg-t a kezéből és leirtom a fél szakaszukat akkor meg nem tetszik nekik. :)
  • Volfram42
    A játék closed béta állapotában már régóta próbálható, de nagyon limitáltan. Én Augusztusban kezdtem úgy, hogy júniusban kértem kulcsot, akkoriban még alig osztottak. A Bradley build alatt kértem és a Dietl-re kaptam azaz majd két hónapot vártam rá. Hivatalosan még most is zárt, de hamar kapsz kulcsot az open azt jelenti, hogy azonnal kap bárki. Nincs megjelenési dátum még és írták sose lesz kész a játék. Ez inkább egy mmo vagyis nem hagyják abba a fejlesztést. Ez a fejlesztés üteme elvileg: http://www.heroesandgenerals.com/community/development/road-map
  • Animefox
    Annyira a CoD és a Bf az etalon hogy minden játék az akar lenni na ezt untam meg az évek alatt... hallod ez a játék mikor lesz teljesen elérhető? azaz amikor lesz vége a bétának? Mikor jelenik meg? Nem ígértek semmit? Azt se tudom mióta lehet játszani így openben... a youtubeon reklám felületen vettem észre hogy már letölthető, korábban meg hallottam hogy jönni fog ez a játék és a reklámból felismertem hogy ez az...
  • Volfram42
    Igen engem is eltantoritott az fps-ek vilagatol a bf3 es ez hozott vissza. Egy hete azert hanyagolom, mert sajnos tul nagy az unbalance jelenleg es kicsit untam. Allied oldalon meg nagyjabol egy magyar se akar harcolni. Azert meg visszaterek. Szerintem megvarom az uj buildet. Jo latni, hogy egy picit elenkebb a forum is.
  • Animefox
    Nem azért mondom de még így bétában is tökre élvezetes a játék... metódusa és irányíthatósága, megjelenítése teljesen eltér a CoD és Battlefiedektől... Leginkább a Medal of Honor Airborne-ra hasonlít, csak hogy ez sokkal élethűbb. Azt hittem hogy megutáltam egy életre az FPS műfajt de ez a játék bebizonyította 2013-ban hogy van még remény és jövő!
  • Volfram42
    Volt valami bug. Ma jott is ra tapasz. Ugyanakkor kint vam az eheti bulletine erdemes olvasgatni. A Hansen mar teszteles alatt nagyjabol es az Irwin buildet csinaljak. Ujra remenykedem, hogy kedden jon valami.
  • peti1106
    Mit ír a crashlog?
  • ToDoo
    Engem a töltésnél mindig kidob egy Crashlog-gal. De miért? aki tudja, az írjon már.
  • Animefox
    Nem csak az hanem hogy sokan nem fogják fel hogy ez olyan lesz mint a World of Tanks és ez azt jelenti hogy nagy mínusz és kockázati tényezővel indítanak kapásból.... nem értik meg hogy teljesen más pénzből dolgoznak és nem tudnak úgy haladni a játékkal mint más normál lemezes "meg kell venni" játéknál... WoT-nál is minden tök lassan alakult ki...
  • tttttom
    Sziasztok!

Ez a játék nem rossz. :) Én egy kis ilyen totál ellazulós lövöldének érzem. Az olyan emberkék meg, akik csak rohangálnak és aztán meghalnak ne csodálkozzanak, hogy meghalnak. Miért kell egy játékban ekkora hecce cárét csinálni, hogy lelövik? Egy háború ilyen és nem pedig olyan, mint az airsoft vagy a paintball.

A grafika nekem tökéletesen megfelel. Mondjuk az tényleg vicces, hogy amikor bicóval mentem, akkor egyszer csak véletlen elkormányoztam a bicajt, akkor belementem a kőbe és meghaltam a semmitől. xD Vicces.

Kissé bugos dolgok vannak benne, de hát ezért is van a Bug report. Remélem beleteszik az STG 44-et, mert azzal lehetne rendesen, akkor darálni. :)
  • Volfram42
    Hivatalosan még zárt béta, de már mindenki kaphat kulcsot. Amikor jön a nyílt béta akkorra akarják telepakolni tartalommal. Ezért is várunk tűkön ülve, hogy mi lesz. :)
  • peti1106
    Tudtommal ez még csak closed beta, az open beta csak tavasszal jön.
  • Animefox
    Open Betaval játszok és nagyon kellemes, csupa jót mondhatok el, látok jövőt a játékban! Főleg hogy nincs konkurenciája....
  • peti1106
    Sajnos ez a legnagyobb baj, hogy tele van kezdőkkel és össze-vissza rohangálnak. Pénteken chatben leosztottam pár gyereket, már nagyon ideges voltam elküldtem őket az auto-generated csatába. A srác, vmi Refrigeratorminator folyton írta chatben, hogy mennyira imádja ezt a játékot, meg hogy élethű meg minden, de nem tud harcolni, mert láma. Az ilyen miért jön be? 1/18-as statja volt. Csak pazarolja az értékes életeket. Áhh tele van gyökerekkel. Nem tudom mi lesz Open Beta-nál, de remélem csinálnak vmit a kezdőkkel...
  • Volfram42
    Azért elszomorít az idióták száma itt is. Minden hülye gyerek recon akar lenni, de amikor megkérem, hogy lője már le a légvédelmet akkor képtelen rá, pedig csak egy ülő embert kéne becélozni. A hab a tortán, hogy a tank se lő oda, mert minek nem őt lövi hanem a repülőket. Amikor meg az ellen tankja kilövi akkor meg sír a szája, hogy miért nem bombázom ki. Hihetetlen. Sokat kell még a játéknak fejlődnie, de félek a játékosok nem alkalmasak ugyan erre. Jobb lenne az előfizetős módszer nem szabadulna be a sok gyerek.
  • Volfram42
    Eddig ez nem jött elő, remélem ez az új bug azért van, mert belerakták a több játékosszámot illetve az is lehet, hogy titokban tesztelnek elvégre béta teszt. :)
  • peti1106
    A mai nap a Saint-Dizier-i csata egy kicsit bebuggolt és egyszerre 60-an játékos küzdött a csatamezőn (30vs30). Még az a szerencse, hogy nem a skirmish pálya volt, viszont a ping alacsonyan maradt. Sajnos a háborút elbuktuk, mivel kifogytunk az életekből.
    Képek a csatáról
  • Volfram42
    Hát nincs optimalizálva a dolog az biztos, de gyere fel a lentebb írt szobába és akkor segítünk szívesen, ha tudunk.
  • Robber
    az miért van, hogy belépek Tutorialba és laggol rendesen pedig a gépigény alapján nem hogy a minimum, de az ajánlott gépigényt is meghaladja a gépem...
  • Robber
    na jövök én is
  • peti1106
    Elkészültem a Guderian verzió magyarításával. Szedjétek:
    HnG_HUN_Guderian_1.0_Setup.exe
  • Volfram42
    Ha a leírt csatornába belépsz akkor látni fogunk és meg tudjuk adni a ts címet. Segítünk mindenben szívesen.
  • zalkad
    Köszönet, éppen szervezek egy szakaszt/rajt, ebben kellene majd segítség. Esetlegesen szívesen csatlakoznánk egy nagyobb csoporthoz félig meddig önálló egységként.
    Kb. 5-10 emberrel számolok egyelőre, régi motorosok BF1942, CoD, WoT, stb.

Tudtok adni egy linket, ahol le van írva, mit hogyan?
    Pl. hogyan tudunk mondjuk egyszerre öten becsatlakozni egy csatába, hogy tudunk saját egységet szervezni, mozogni a nagy térképen, ilyesmi.
  • Volfram42
    Van akinek nem ott kezdődött. Én is szembesültem már ezzel. Öregek vagyunk. :) Más ha akarsz társaságot akkor csatlakozz az elsomagyarhadtest cstornához (chat bal oldalán channel gomb). A kód hun. Van ts is fent szoktunk lenni néhányan. Ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek.

Megint más: A jövőben új battleresolve lesz linkelek egy prototípust, ez még finomodni fog. Jó, mert le lehet nézni melyik egység milyen értéket fog képviselni. EZ még nem végleges érték és nincs is jelenleg a játéékban. Valamikor majd bekerül. http://www.heroesandgenerals.com/media/BattleSolverDemo/BattleSolverDemo.html
  • zalkad
    A Battlefield eredetileg 2. vh -s ;)
  • zalkad
    Aztán lehet a notebookomon nem kerek valami.
    Asztali gépen nem vettem észre, bár lehet ott is eset az FPS, csak mondjuk 60 -ról 40-re, amit azért nem szoktam megérezni :D

Este kipróbálom újra asztalin bekapcsolt FPS számlálóval, ha ott nem produkálja ezt, akkor a notebook a ludas.
  • Volfram42
    Hát nem tudom mi lehet a baj. Nekem nem szokott fps esés lenni áltálban fix végig. A játék nagyon optimizálatlan az biztos. A böngészós részén javítottak egy adaggal, de a fps részt még nem optimalizálták.
  • zalkad
    Játék elején kb. 35 FPS van, megyek kicsit, lövöldözök, leesik 15 fps -re, visszamegyek a kiindulási pontra, ahol elején 35 FPS volt, ott is már csak 20 körül van.

Játszom még egy keveset, tovább csökken.
    Egészen 9-10 FPS -ig.

Ennyire optimalizálatlan a játék, vagy van rá valami trükk?
  • Volfram42
    Türelemmel. Jelenleg így oldották meg azt a problémát, hogy sokszor voltak aránytalan csaták. Gyere fel az elsomagyarhadtest nevű csatornára áltálban ott tanyázunk. Segítünk szívesen.
  • Virág Dávid
    Értem, de akkor hogyan találok olyan csatát amibe beléphetek???
  • Volfram42
    Szia. Ha mar futo csataba akarsz bemenni akkor azert nem enged, mert ketto lehet a ket fel kozotti kulonbseg maximum.
  • Virág Dávid
    Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem tudok csatlakozni a játékhoz????
    Egyszerűen nem adja ki a "start battle" gombot......
  • Volfram42
    A kinézet választása tervben van. Most viszont nem ez a fő prioritás érthető okokból.
    Nincs eldöntött korszak, hogy mennyiben játszunk. Minden build elég erősen variálta eddig a játékmechanikát. Én például nem szeretek smg,mg-el játszani. Szeretem a puskát mind a kettőt. Sajnos jelenleg muszáj automatát használni. Ugyanakkor remélem nem kerülnek bele olyan fegyverek amiket alig használtak (sticky-t kivenném úgy ahogy van. E8-at nagyon ritkára csinálnám).
    A fejlődés is nagyon kezdetleges úgy ahogy mondod engem annyira nem zavar régen egy fps-ben se volt xp meg egyebek mégis élveztük. Engem a stat se érdekel. Van, hogy egy percig az ajtót, ablakokat lövöm csak azért, mert látom a társakat ahogy arra mennek és tudom, hogy van bent ellenfél és fedezem őket. Nem találok el senkit, pontot se kapok mégis hasznos tud lenni.
    Nem szabad elfelejteni nagyon béta ez még. Kis csapattal, viszont majd minden héten vettek fel embereket mostanában.
  • a.carkey
    Meg kellene valami rpg feeling is. Te rakod össze az embered, nem csak fegyverzet alapján, hanem mondjuk nincs rajta sapka, sisak van rajta, sapka van rajta, szakadt kabát, info a playerekről akikkel játszol (I billentyűre mondjuk), tankokon egyedi festés vagy legalább más és más számok, stb.

Nem kellene sok, csak így ez kevés.
  • a.carkey
    Az a baj ezzel a játékkal, hogy MINEK fejődni. Elég L6, tiéd az Mp és a Tommy, és kész. Utána egyszerűen az árak miatt nem tudom elképzelni, hogy az első felinduláson kívül valaki is fejlesszen és beépítsen jó cuccokat, mert:
    A. baromi gyorsan használódnak
    B. a javításuk mint az eredeti ára
    C. annyit nem hozol össze jelenlegi árakon, hogy profitot termelj elit cuccossal úgy, hogy random csaták vannak, random pingekkel.

Megoldás?
    Balance, ha már 1944re tették a játékot. MP44 alap, STG44 fejleszthető. (Ugyanúgy Tommy alap, és mondjuk az M50 fejleszthető.)

A pingekkel is csinálni kellene valamit, vagy ha már nem tudnak vele mit kezdeni, akkor a sérülésekkel. Eltalálod a kezét? Lelassul. A lábát? Lelassul. Haslövés? Pl. elvérzik ha nincs medic, stb.

Ez így még a WOT randomját se üti meg, mert ott a szívás mellett móka is volt és fejlődtél. Itt ha szívsz, ölsz, akkor se fejlődsz.

A legjobb fejlődést én mostanában a War of the Rosesban tapasztaltam. Totál korrekt az egész Conquer módban. Pontokat kapsz a ha megtartottál, elfoglaltál valamit egy időre, és ha visszafoglaltad. Pontok járnak ha öltél, gyógyítottál, győztes csatáért, még vesztesért is, ha lejár az idő, és nem nyert totálisan az ellen. stb. Vesztesként sem kellett félned, mert úgy is jött az XP, fejlődtél, stb., sőt, már azt is díjazzák, ha ott vagy és CSINÁLOD A FELADATOT, nem pedig csak vadászod idióta módjára az ellent.
  • KM
    Pá-pá...
  • Volfram42
    Fene csak dupla lett bocsi.
    Bicajozó katona biztos, hogy nem lőtt le. Valószínűleg más szedett le. Itt sűrűn kell használni a fedezékeket és néha úgy össze tudnak keveredni a vonalak, hogy mindegy hova bújsz valaki lát.
  • Volfram42
    Amcsiknak félautomata van alapból.
    Hozzáteszem, hogy ez egy nagyon béta verzió jelenleg. Nem BF3 féle már készenn van valójában csak még nem annyira kék féle teszt.
    Itt tényleg azért kellünk elsősorban, hogy teszteljünk, mint ahogy a neve is mondja. Itt jön az én tippem miszerint egy-egy fegyvert unlockolnak a build-ben. Az ez előttiben volt egy olyan "bug", hogy bárki hozhatott távcsöves fegyvert egy csatába, most meg az történt, hogy bárki hozhat mg-t már az elején. Mindkét félnél ugyan az van az mg-k darálnak. Ugyanakkor szerintem, most nem valami jó a tank/gyalogos arány se. 16 fő a maximum egy oldalon, amiből gyakran 4-5 harckocsizó ez szerintem eléggé rossz arány.

A következő build rendelkezni fog egy időjárást mutató opcióval is, hogy tudd melyik csatában milyen idő van. Jelenleg roppant bosszantó a köd vagy az éjszaka számomra is főleg, hogy sokat repülök.

Véleményem szerint ez egy remek játék lesz, de egy év minimum kell még neki.
  • Glo
    Aha. Hát ez, hogy a németeknek csak tolózáras K98 van, amcsiék meg automata vagy félautomata fegyverekkel rohangálnak.. Hát ez annyira unfair hogy dühömben le is töröltem az egészet a vérbe.

Rám ne számítsanak, ha 6 szintet kéne várnom ahhoz, hogy automata Thomson-ra tegyek szert induláskor, ne valami elhullott amcsitól kelljen lenyúlni, ha épp eljutok odáig.

A grafika szintén egy halom sz@r, by the way, a láthatóság totál káosz, egy fűszál ha belóg elém képes kitakarni a pixel-jeivel a kép 90%-át.. hát nem, 2013-ban mások az elvárásaim egy MMO katonai Fps-nél.

Ennél az Operation Flashpoint is többet tudott, pedig az még 2000 előtti.