5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
kisokka #678 Ha német Recon "karriert" választom, akkor alapból megkapom mellé a Kar. 98 snipert? -
kisokka #677 Lehet, mert az előbb kétszer sikerült. -
#676 Kipróbáltam. A géppuskámhoz kevesebb tárat vittem, befér így az okuláré, ezért, szakasz parancsnok leszek. Jelölhetem a pontokat, utasításokat adhatok. -
#675 Szerintem ez létszám függő. Korlátozza a jeepek számát. Vársz kicsit, és lehet jeeped újra, szerintem. -
kisokka #674 Rájöttem közben, van lehetőség arra, hogy azzal, vagy anélkül akarok a térképen spawnolni. Viszont csak egyszer/csata, ami egy kicsit meglepő, mert nekem úgy rémlik, hogy más mindig be tudja hozni. -
#673 Nem mindig elérhető. Csak motorizált egységeknél hozza fel, és akkor se mindig, mert ha másnak kiadja, lehet, már Neked nem. Talán darabszámhoz köti, mennyi van a pályán éppen. Nem tudom tutira. -
kisokka #672 Vettem egy Kübelwagent, de nem teszi be a csatába, holott ki van pipálva, hogy tegye be a buliba. Miért lehetséges ez?
Más. Nincs véletlen egy olyan oldal, ahol össze vannak foglalva a játékban lévő fegyverek, járművek, pályák? Még a saját oldalukon sincsenek különösebb infók, ezt azért érdekesnek tartom. Wiki meg még nincs kész. -
#671 Ettől függetlenül, ez jelenleg is így van. Tegnap voltam egy csatában, ahol volt szakszi, és jelölgette a célpontot, hova mennyünk. Persze, én nem oda mentem, mert a legközelebbi pontot senki se ment foglalni. -
Volfram42 #670 Régen, ha szakaszvezető voltál akkor azzal tudtál parancsot adni az egység tagjainak. Akár külön külön is. Csak a játékosok retardáltsága miatt nem igazán van rá szükség. Hiába jelölsz ki egy pontot úgy se foglalkozik vele a kutya se. Sőt velem volt olyan, hogy jeleztem, mit kéne elfoglalni. Ilyenkor a többi pont eltűnt, mert azok nem fontosak, csak a kijelölt cél. Aztán rám írt egy gyerek, hogy vegyem le a jelölést, mert nem tudja merre támadjon. No ekkor jöttem rá, hogy ezeknek nincs értelme semmit se csinálni. -
#669 Ha csak nézelődni jó akkor nekem felejtős.Sniper fegyón ott a távcső nem kell még 1....ennyiért meg nem is éri meg! -
#668 Elvileg, az lenne az értelme, hogy messzire láthatsz vele, és spottolhatnád az enemyt, amiért pontot kapsz. De, szerintem, kevésbé éri meg, mert sok helyet foglal. -
#667 Szerintem, kell létre hozni egy generalisssimust hozzá Csakhogy, azt 18-s szinttől engedi olcsóért. Ráadásul, ha jl láttam, csak olyanból engedi, amilyen a csoport, azaz ha gyalogos csapat, akkor sima baka kell hozzá, pl a snipámnál nem ajánlja fel ezt az opciót. -
#666 Van a játékban a megszerezhető felszerelések közt 1 távcső.35500 credit pontért.Van valami haszna a játékban azon kívül hogy nézelődni lehet vele?Vagy csak spotolásra jó? -
kisokka #665 Jelenteni lehet valahogy a trollokat? Egyik szerencsétlennek az volt az egy öröme, hogy a saját tankjainkat borogatta felfelé, semmi mást nem csinált egész idő alatt. Nem értem ez miért jó, miért kezdi el egyáltalán, de különösebben nem is érdekel. Azt akarom, hogy ki lehessen iktatni a játékból. -
ikarus44 #664 Én a helyedbe nem erőltetném a G43-at, jónak jó, de ha egy géppisztolyossal szembekerülsz (És mivel mindenki azzal van) esélytelen vagy. -
kisokka #663 Nem találtam rá választ, de van arra mód, hogy az egyik karaktertől odaadjak ezt-azt a másiknak?
Azt tudom, hogy az eladási rendszer tervbe van véve, de ez legalább lehetséges?
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.08.30. 09:51:23 -
VikingPingvin #662 Hello, volt egy assault teamem de ez az update eltüntette őket....elvesztek, vagy majd visszakapom ha elég magas szintű lesz a karakterem hozzá?
-
kisokka #661 Azért a 3-400 méter erős túlzás, pont ez az egyik hibája a fegyvernek. Álló célpontot eltalálsz vele, de mozgót...Márpedig ha kikerülsz a nagyobb mapokra, ott már nincs olyan sok ácsorgó ellen.
A másik, amiért elkezdtem fejleszteni, az a sebzése. Nem egyszer volt olyan, hogy tarkón lőttem közelről az amcsit és bele kellett eresztenem még egyet, mert nem akarta feldobni a bocskort No mindegy, a lényeg, hogy ami növeli a sebzést, az rontja a pontosságot, akkor már megint kell rá másik fejlesztés és így tovább. Ki van ez találva...
No, a lényeg, hogy rátettem egy sight és egy barrel módosítást és ennyi, többet nem akarok, mert rámegy a bugyim is. Jó lenne már inkább egy Kar. 98, de ahhoz még sok pénz kell -
SZUsszan #660 Nem játszottam túl sokat a játékkal. Talán valami 10 órát.
De a véleményem az, hogy a németek alap G43-asa az alap felszereléssel általában elég minden helyzetre 3-400m-n belül. Fejre kell célozni, házon belül meg vadul kattintgatva fejre "tunkolni".
Persze sokszor kilőttek, de egyszer sem éreztem azt, hogy jó a puska de kellene egy százalék pontosság még, ezért ráköltök a puskára még pénzt. -
kisokka #659 Azért dob rajta, de nem ennyit. Gondolom az se mindegy mennyit lövöldözök mellé, meg mi mennyit ér.
Tegnap kezdtem a játékot és akkor még elég jól jött az xp és a credit is. Ma már az xp csak akkor jön viszonylag jól, ha foglalom és védem a pontokat(lehet így volt tegnap is, csak még nem dobált ennyi pro közé). -
ikarus44 #658 Mikkor én néztem a költségeket, a fegyvernél a lőszeráron én is néztem. (a fegyver összes többi kiegészítőével együtt) Pedig, szerintem nem változtatnának annyit a fegyvereken. -
kisokka #657 Közben rájöttem, hogy a lőszer erős a bukszámnak.
Inkább úgy kérdezem, hogy mi mennyi creditet ér? -
kisokka #656 Nincs egy kicsit elbaszarintva itt a repair és a modified rendszer? Raktam 1-2 módosítást a csúzlimra, de olyan röhejes javítási költségei vannak, hogy fél órás csaták után 1-2ezer credit jön be. Nem beszélve arról, hogy mégis mit kéne szerelni a puskán?
Ez tényleg ennyire pay to win lenne, vagy én cseszek el valamit? -
joe38 #655 Játék közben nyomsz egy esc-et,akkor tudod állítani. -
pirdi #654 Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a graf és controll beállításokat hol lehet elvégezni?
-
#653 vehetsz egységeket generális fülön -
#652 A warfound pontokat mire lehet használni? -
#651 Nem tudom mi történt a játékkal de nem tudom elindítani sem...nem fogadja el a jelszót! -
#650 Nem. A hellcat hellcat marad, a másik oldalon. Nincs átvitel a két oldal között, azaz, mind kettő független egymástól. Csinálsz pl 4 német karaktert, át lépsz angol oldalra, és kezdesz MINDENT elölről. Kivéve asszem a pénz, arany. -
#649 És ha mondjuk amcsi oldalnál meg van a hellcat, és utána átmegyek német oldalra, akkor az a tank nekem melyik kategória lesz? Tigris? -
#648 Nekem eddig megmaradtak. -
#647 Ha a háborúnak vége (újraválasztásnál), a megvásárolt tankok/fegyverek/kiképzett katonák megmaradnak, ha újra választok nemzetet? Legyen az német vagy szövetséges oldal...? -
#646 Így-így! Akár biciklivel át tekerni, mert annyira bénák, hogy mintha csőjáték lenne. Amikor előveszem a snipát, elmegyek oldalra, és semmi más dolgom nincsen, csak a front attackot segítem. Néha még megyek is foglalni. Pisztoly néha sokat segít. -
#645 Mögéjük kell menni járművel vagy akárhogy és smg-vel egy centiről letúrni őket :) -
#644 Hiszed vagy nem nekem pont arra kellene a sniper hogy ezeket a félbarmokat szedegessem a bokor mögül.Pár napi játék után rájöttem hogy rengeteg kiskertész(bokorápoló-fűgyomláló)csak azért jár szerverre hogy végigfeküdje a kört.Csak ezek levadászása remek időtöltése lenne. -
#643 Szerintem ne a sniperrel kezdj... Ahhoz, hogy fejlődj sok pontra van szükséged és egy sima infantryval aki smg-s sokkal többet tudsz összehozni, pláne, ha pontokat is foglalsz , illedve véded őket. -
Volfram42 #642 Nem esélytelen. Csak kicsivel többet kell játszani ami egy játékban általában nem hátrány. Kénytelenek nehezen elérhetőre tenni, mert minden fél idióta azzal fetrengene a hegyoldalban. Így is végig kell néha aratni a pálya széli bokrokat, hogy ne ott hemperegjenek. Mondjuk az a jó ha az ellennél sok ilyen van, mert lehet, hogy leszed néhányszor, de a mecset elvesztik, mert pontot nem foglalnak az tuti. -
#641 Akkor ha nem vagyok premium előfizető szinte esélytelen a sniper fegyó?Meg kell előtte venni a k98-at is és csak utánna jönne a sniper?Csak mert nem akarom feleslegesen szórni a credit pontokat...arany meg olyan kevés van hogy évek alatt jönne össze 1 fegyverre való. -
#640 A legfontosabb, hogy TÜRELEM! Van olyan, amit vissza tudsz csinálni, van, amit nem! Fegyvereket lehet "tuningolni", de az alapot nem nagyon éri meg (szerintem). Lehet majd speciális egységgé fejleszteni (pl tankos, repcsis, snipa), ezeket vissza lehet "szívni", igaz creditbe kerül, de vissza csinálható. Kezdőknek érdemes vagy tankosnak lenni, vagy maradni gyalogosnak. Első kérdés, hogy hajlandó-e vagy fizetni jó Magyar Forintot érte, mert akkor egyszerűbb. Prémium tagság, és több pénz jön, gyorsabb fejlődés. Ráadásul, néha-néha van 3 napos próba tagság is, asszem pont holnaptól lesz is. Magyarítás valszeg már nem működik, mert régebbi verzióhoz való, a mostaniakkal már nem megy. -
#639 Sziasztok nemrég kezdtem a játékot és eddig nagyon tetszik.Kis segítséget kérnék azoktól akik már régóta gyűrik a játékot.Nem igazán találok magyar nyelvű leírást a játékról.mit és hogyan kellene csinálni (találtam magyarítást hozzá de nem igazán működik...másnak igen?)Fejlődési rendszert sem látom át rendesen-mikor miért járnak a pontok.6-os szinten vagyok jelenleg,kb 70000 credit pont és 24 arany. Sima gyalogos katona alap fegyóval g43.Nem vágom ezt a fegyver unlockolást sem hogyan lehet másikakra szert tenni.Sniper fegyvert mikor tudnám megszerezni?Bármilyen segítséget elfogadok.