5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Volfram42
    Igen a csapattársak nagyon felhígultak főleg az open miatt. Sokszor megyek be auto csatába, hogy segítsek az újaknak írogatok chat-en. Persze a java nem figyel. Mellette meg használom a leader funkciót ami nagyon jó. Amit nem szeretek benne, ha kijelölöd a spawn pontot akkor csak akkor születik oda a társ ha nem nyom újat, de van lehetősége máshova születni. Tudom rossz, ha kényszerítenek, de általában nem véletlenül jelöl a leader. Illetve amikor a támadni/védeni való pontot mutatom akkor meg sírnak, hogy kapcsolja ki, mert nem látnak más pontot és így nem tudják hova kell menni. Ezen besírok, hisz pont azért csak azt látja, hogy máshova ne is akarjon menni.

Fent van greenlight-on. Jelenleg is tárgyalnak a valve-al. Remélem ez valamelyest megoldja a dupla/tripla accountokat is.

Mersant: Igen a kar mellé elengedhetetlen a pisztoly.
  • Mersant
    jo a kar98 ha nagy tavolsagrol lehet lovoldozni, de mikor meg nem volt pisztolyom es foglalni kellett, hat az ongyilkossag volt.
  • tutituti
    nos kipróbáltam.Jelentős a javulás.
    Nehezen, de bekerültem egyviszonylag értelmes csapatba.bár a hátbalődözés úgy látom mindenhol divat.
    Viszont 3-4 ember azért tudott csapatban mozogni.le is aprítottunk szépen minden szövetséges katonát.
    Sajna az egerem rossz és a jobb egérgombom kontakt hibás,de így is sikerült sokszor visszaverni a támadást,alap fegyverrel minden unlock nélkül. nagyjából annyit öltem amennyit haltam (egy ideig voltam 8/0-ban,ott megdícsértek ami mondjuk kellemes családós a játékostársaktól,és chaten is ha valaki írt hogy merre menjünk akkor nem volt okoskodás és elfogadtuk)

Viszont Chrome alatt lassú a Kampány térkép,aztán sokszor megakad random helyeket.De igen ez még nem a teljse verzió.Ezeket kéne a steam greenlightra pakolni, nem a sok szemetet!
    így ők is kapnának érte pénzt és ebből mi is csak jót látnánk.
  • Volfram42
    A helyzet most valtozott valamit. Az axis nyert 100+ haborut zsinorban. Amikor nemetekkel jatszottam szidtam en is a garandot most a masim oldalon meg a kar98-at szido, hogy kiszed olyan tavolrol, hogy az hihetetlen. Mindenesetre sokszor lopom el a nemetektol es hasznalom ellenuk. Imadom azt a fegyvert. Volt mar, hogy szobaban 3vs1-ben en nyertem a garandok ellen. Persze hasznaltam a pisztolyt is es oriasi szerencsem volt szerintem. Ha nemet vagyok es megyek foglalni osztonoseb valtok pisztolyra gyorsabb mint a garand es leszedem vele az amcsit. Igen kell venned slotot is. A tankot azt az assault team adja, ha van tankos karaktered akkor barmelyiket hasznalhatod.
  • Mersant
    en is alfa koraban jatszottam vele utoljara, de kb. 1 hete megint kiprobaltam. sokat valtozott, elvezhetobb lett. igaz sokszor eleg kiegyenlitettlen a kuzdelem koszonhetoen az amcsik fel/automata fegyvereinek, mig nemet oldalon max 1-2 MG-vel talalkoztam es ugye a pisztollyal. tankos mapokon is altalaban folenyben vannak az amcsik, eddig 1 tigrist lattam tegnap, addig csak 1-2 STUG-ot.
    tegnap talalkoztam 1 szep buggal is, bepattanok a kocsiba (mint nemet) es abban a pillanatban beul folem az MG-hez 1 amcsi, aki addig ott bujkalt. :) probalt kiloni a kormany mogul mint a Rambo 4-ben, de ez nem sikerult neki, igy beult anyosulesbe es egyutt kocsikaztunk :D

1 kerdesem is lenne: most sima baka vagyok kar98-al. ha masik fegyvernemet akarok valasztani, akkor kell vennem 1 ures slotot, + 1 karaktert? + mondjuk ha tankos karaktert valasztom kapok 1 alap stugot es mondjuk a tigrist szinten meg kell vennem?
  • Volfram42
    Meg nagyon beta mindig, ne feledd. A kovetkezo build remelhetoleg mar tobb contentet jelent majd.
  • tutituti
    closed alpha bocsánat!
  • tutituti
    na nekifutok megint.Bár rég játszottam vele,amikor még closed beta volt,de ahogy látom pörög a topik,valszeg nem véletlenül!
  • Cromac Mac Art
    telepítettem a magyarosítást fel is ment, a saját parancsikonjával indítottam is viszont nem lett semmi magyar, kellett volna még csinálnom valamit, vagy azzal lesz a bibi hogy windows8-at használok?
    valakinek tapasztalatok?
  • Volfram42
    Az szep, ejjel pedig direkt megalltunk a nemet hataron, mert keves nemet jatekos volt es kapjanak eselyt. Jo gyorsan megy a haboru. Bar harom van most mar. Meg ki kell alakulnia a jatekoskozonsegnek.
  • pirdi
    Tévedtem, az a 12. volt.
  • pirdi
    Már vége a 11.-nek. Nyert az axis.
  • Volfram42
    Vége allied win. Ahogy este többen megbeszéltük maradunk a War for Europe 2 szerveren most ott a 11-ik háború megy. Aki akar velünk játszani oda csatlakozzon. Ja és páratlan háború úgyhogy szövetségesek leszünk.
  • ecio1999
    aszt szeretem vona kérdezni hogy mi ats3 szero mert végignésztem mindent és nem találom + amit atál hg az nem jó mert nem talál olyan szerot!!!!
  • Volfram42
    Tripla lesz. Van szerver!
  • Volfram42
    Na erre nem válaszoltam. Megteszem most. A kézigránát sebzi az APC-t, de kicsit. A könnyű tankot is sebzi minimálisan. Szerintem túl kicsi a robbanóköre, lehet ne nagyobb, mert sokszor hiába dobod be a szobába nem hal meg aki bent van és ez valamennyire röhej szerintem.
  • Volfram42
    Nem értem félre, de a legtöbb kérdés az, hogy miért nincs benne "rendes" sniper.
    Menj át amerikai oldalra és azt fogod észrevenni, hogy a garand egy vacak és a kar98 kiszed 200m+ távolságról is amikor tekersz a biciklin. Az ellenség fegyvere amivel megöltek mindig jobb mint a tied, mivel megölt. Tudod, mint a szomszéd fűje. Én mind a két oldalon játszom és én a kar98-at imádom ha lehet azt használom olyanokat lehet vele lőni, hogy magam is meglepődöm. A mostani játékosok még a késre is távcsövet tennének sajnos.
    Igen Cromac Mac Art nagyon jól mondja kell pisztoly. Nem győzöm hangsúlyozni másoknak is, hogy ebben a játékban a pisztoly is fegyver. Nem csak arra van, ha nincs más. A mauser gyorsabban lő mint a garand 3 lövés bárhova vagy egy fejlövés és kész (A fejlővés mindig halál mindennel, kivéve ha nagyon messze van akkor a gépfegyverek és a pisztoly már nem biztos, hogy elegek). Egyszerű a formula 100 az életed és a fejlövés háromszoros szorzót ad. Ez a fegyverlista és írja a sebzéseket: http://wiki.heroesandgenerals.com/wiki/Weapons

ecio1999: Sajnos ezt nem tudtam értelmezni, de megpróbálom. Amit adtam cím jónak kell lennie le is teszteltem gyorsan.
    pirdi: Türelem csinálják ahogy tudják.
  • pirdi
    Már fél órája mennie kéne.
  • ecio1999
    volfram42 hol van az a ts3 szerver mert ööö beirom amit atál hg-én atál ts3 szervert az nem jó mert nem talál olyan szerot :3
  • Cromac Mac Art
    Azt észrevettem hogy kézigránáttal tankot nem tudok sebezni, APC-t fel lehet robbantani vele?
  • a.carkey
    Az a baj, hogy utána az MP marha jó, de nem puska. Ez a szar. Az amerikaiak gyorstüzelhetnek és pontosan egy puskával, a németek pedig tölthetnek, mint egy idióta, mert néha egy fejlövésből se hal meg az ellen.
  • Cromac Mac Art
    ja nem egyszerű Kar98-al, pláne épületharcokban foglaláskor. Amint összegyűlik 8000-9000 credit-nyi pénzed, azonnal venni kell oldalfegyvert, Mauser C96-ot(félautomata pisztoly 10 lőszerrel a tárban) na az már elég jól használható a közelharcokban.
  • pirdi
    Köszi.

Ne értsd félre, én nem a veszély elöl akarok elbújni, de jelenleg azt vettem észre, ha a gyaloggal úgy megyek, mint egy sniperrel, több a killem, ráadásul megtisztítottam a terepet a foglalóknak, köztük magamnak is. Bár az is csoda, hogy valamit eltalálok ezzel a fegyóval. Ez a német puska borzalmas, kellene rá távcső. Az amcsik fejlövéssel szednek le futás közben, bicigliről, motorról, APC-ről, én meg akkor lövöm fejbe, ha felém fekszik vagy mellettem gugol. Anno BF-ben szanitéc voltam rengeteget. A tank crew használható?
  • j0nNyKa
    kitartás
  • Volfram42
    Hiába törölsz bármit is, nem kapsz vissza pénzt. Az alap katonádat azt hiszem nem is lehet törölni.
    Assaut team jelenleg nem hoz semmi hasznot se, a következő utáni build-en (Irwin) már fogsz kapni at-k utánis. Meg fog jelenni egy harmadig pénznem ami csak arra lesz.
    Recon jelenleg az egyik leghaszontalanabb kaszt a játékban. Biztos jó érzés a fetrengeni valahol jó messze a veszélytől, de ezzel nem halad a csapat.
    Lesz fontos funkciója a tervek szerint. Ez a felderítés lesz, de sokak bánatára ez sem takarja a fetrengést.
  • pirdi
    Kérdés:
    -Ha a kettes szintű gyalogomat törlöm, visszakapom az értékét, vagy ingyen lehet csinálnom, monjuk, egy snipert?
    -Assault team hoz pénzt? Mire érdemes spórólni? Jobb fegyverre vagy több helyre vagy jobb assault team-re?
  • Volfram42
    Tudom, de megadok minden esélyt. Naív ember vagyok. :)
  • j0nNyKa
    ac, lene, vok, campaing, háboruba, 2 ten, jáca, tod, szeron, stb.
    good luck Volfram mester
  • ecio1999
    ha ac ts3 szerver nevet akkor én szivesen megyek!!!!
  • Volfram42
    Az a helyzet, hogy mor munkaban vagyok azert sincs ekezet, telefonrol irok. Holnap leszek es a megadott ts3-on fent leszek ha kell szivesen segitek mindenkinek, de vagyunk tobben azon a csatornan. Lepjetek fel batran lesz aki segit.
  • ecio1999
    meg ö olyan kérdésem lene hogy bent vok a játékba és van olyan hogy campaing hogy csatlakozok be a háboruba???

• ecio1999
    volfram42 lehetséges lene hogy 2 ten menjünk jácan tod hogy te be invelsz és 2 vagyunk 1 szeron????
  • ecio1999
    volfram kösz de nagyon ez nagyon jó játék kösz :D :D :D
  • Volfram42
    Most lett open beta es nagyon sokan vannak. Ugyanakkor meg el a +2 differenciaszabaly. Igy nehez csatakba bejutni. Remelhetoleg kedden jon uj build es javitanak a dolgokon
  • tibi0000
    Sziasztok volna nekem egy problémám nem igazán olvasgattam a játék után de megtetszet így hát letöltöttem egyetlen egy problémám lenne regisztráltam meg minden asztalon rá megyek a play heroes and generals ikonra és böngészőbe nyitja meg bejelntkezek viszont egy csatába se enged be
  • Volfram42
    Volt ido amikor be lehetett jutni koddal is. A Pcguruhoz is jart. Gondolom arra van, de most mar open ugyhogy mindenki regelhet azt hagyd uresen azt kesz.
  • ecio1999
    hello én mikor be szertnék regizni a játékra akor van olyan hogy promocios kod oda mit kell beirni??? pls vki mondja meg elöre is köszönöm
  • Hexex86 #360
    Próbálgattam.Mindegy!Akkor tolom így!:)Azért köszönöm!
  • Volfram42
    Meg nem optimalizalt a jatek. Probalgasd a grafikai beallitasokat, hatha ott lesz a ludas. Jobb otletem nincs, sajnos.
  • Hexex86 #358
    Üdv!Az a problémám, hogy sok pályán eléggé lemegy az fps-em.Nincs esetleg valami Ati driver vagy valami?Vagy egyéb ötlet?