5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Volfram42
    Mindig tudod milyen pályára kerülsz, ha nem az enter battle gombot használod, hanem te választod meg, hogy melyik csata legyen.
  • Mersant
    hat igen, tavolra nem jo, de arra ott van a kar98. kar hogy elore sosem tudni milyen palyara sikerul bejutnom, ezert lutri hogy melyik fegyverrel induljak (majd) :)
    ez badge-et nekem is megvan, ugy latom akkor jol fog jonni. koszi az infot!

• kesebaro
    Nem szokott villogni teljesen üres az az ablak ami kijön.
  • Volfram42
    Ha az a baj és villog akkor, arra katt és egyértelmű.
  • kesebaro
    És hogy kell engedélyezni?
  • Cromac Mac Art
    Én vettem néhány napja egy MP40-et, közelharcban nagyon jó, viszont ha messzebbre kell lőni szívás van, mert nagy távolságra csökken a sebzése (1/3-ára a wikipedia szerint. A másik dolog hogy nagyon kevés a lőszer amit kapsz mellé (4 tár, 4x32 lőszer) az pillanatok alatt el tud fogyni főleg ha messzire lövöldözöl. Ezt én úgy oldottam meg hogy HOARDER Combat badge-et használok ami megduplázza a kezdőlőszeredet, és így már nem nagyon szokott elfogyni, vagyis csak 1-2 alkalommal fordult elő, hogy olyan sokáig éltem, hogy ellőttem mindet. :)
  • Mersant
    tegnap lenyultam 1 tavcsoves springfieldet, hat azt kell mondjam nagyon jo kis fegyver. csak ugy osztotta a halalt :)
  • Volfram42
    Ha a supply-ra gondolsz akkor az jelenleg úgy, hogy reseteled és újjat kérsz. Van vele egy-két bug.
  • pirdi
    Ha megáll az erősítés, hogy indul el újra?
  • Volfram42
    Épp frissítenek, lassan lesz valami. Végre!
  • Volfram42
    Szia. Kicsit megkéstem, Nem volt a tálcán egy villogó ikon? Ott kell engedélyezni, hogy igen futtathatja a windows.
  • kesebaro
    Sziasztok!
    Bejelentkezés után ezt írja nekem:Waiting for browser plugin to get ready
    Utána kis idő múlva:There was an error while downloading/running the game There was a problem connecting to HnG Sync. Maybe it failed to open, try again, look into other programs blocking HnG Sync (Norton, Win..) or report it. ezt. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
  • Mersant
    igen, mar felvettem parszor, es nagyon utosnek tunt, ezert kerdeztem hogy erdemes e egyaltalan az MP40-re gyurni. gondolom azert az epuletekben jobban hasznalhato mint az MG40... akkor kivarok, vegulis nem surgos, de most mar a pisztoly is keves, mert amcsiknal is egyre tobben jonnek browningal es thompsonnal.
  • Volfram42
    Nekem nem volt gondom a célzással , bár ez lehet egyéni ízlés is. Többen panaszkodtak, hogy a kar nagyon pici célzóval rendelkezik, én pont ezért imádom, nem takar semmit se. A panaszosokat amikor megkérdeztem, hogy mekkora a felbontás és milyen a grafikai beállítás akkor általában minimumot mondtak, 1024x768-al. Na én nem akarok bántani senkit se, de a számítógépes játék szerintem egy hobbi, ha sajnos nincs meg a megfelelő keret egy jobb vasra akkor az még nem feltétlenül a játék hibája. A hobbik nagy része nem olcsó, sajnos ez van. Ez persze személyes vélemény és nem akarok senkit se megbántani, főleg, hogy tőled nem is érkezett semmilyen panasz se, de már több embertől hallottam háborgást, hogy miért kell hozzá pl. Shader Model 3.0-a. Szerintem ez manapság már nem csak a csúcs vga-k erénye.

Mersent: Jó az mp 40, de jelenleg az mg42 a legbrutálisabb kézifegyver. Hivatalos fórumon "Laser gun" a beceneve.Jelenleg futva, sprintelve nem lehet vele lőni,de sétálva igen(alt gomb). Ez változni fog, mert jelenleg Rambo fegyver és nem support. A legegyszerűbb módja, hogy felveszed az egyik hulla mellől. Az axis katonák nagy része ezzel szaladgál, könnyű találni.

Én mindenesetre holnapig várnék a vétellel, van rá agy pici esély, hogy holnap jön az új build és akkor lehet változik egy-két dolog.
  • Mersant
    tapasztalt katonaktol kerdeznem hogy erdemes hajtani az MP40-ert es sporolni ra, vagy vegyem meg inkabb az MG42-t? most ugyanis gyurok a rank 6-ra es sporolom a pontokat is, de ha nem egy nagy durranas, akkor foloslegesen szivatom magam :)
  • DasIsFuck
    Most, hogy kicsitt több csatát mentem itt is rá kellett döbbennem, hogy egy magamfajta gyengébb géppel rendelkező játékosnak nem sok babér terem:D
    bár megszoktam már ezt fps-ekbe..
    addig nincs is baj amíg messze kell lövöldözni, de amikor közel kerülünk, na akkor már beüt a krach:D
    oda már kifejezetten hátrány a 24 alatti fps szám.
    mondjuk géppuskával talán nem lenne annyira halott a dolog, de kar-al annyira finoman kell célozni, hogy szinte közelről mindig mellé megy.
    messzebről jobban célzok vele.

viszont a célzás elég hülyén van megoldva,mind a pisztolynál,mind a kar-nál a célzóka eltakarja a kilátást alig lehet becélozni az ellenséget, ha meg fejre céloz az ember kifejezetten akkor szinte lutri, hogy épp mikor találod el és mikor megy felé 1mm-el köszönhetően a célzókának.
    a gránát viszont iszonyatos, azzal célozni, hogy hova is akarod dobni nem lehet...:S
  • Cromac Mac Art
    gondolom újraindítják a szervert.
  • pirdi
    Most mivan? Meg akartam venni a tankos karit erre kifagy, majd "Bad Gateway" hibaüzenet.
  • Volfram42
    A tank karakterrel jól lehet farmolni. Jó az nagyon. Előtte gyeloggal legalább már ismered a pályát.

twinr: ha más böngészővel akarod akkor elvileg onnan indítsd el és újra leszedi. Azt hiszem régen így volt. Írj ticket-et a supportnak ők jobban értenek hozzá.
  • twinr
    Továbbra sem indul el.. az miért van hogy automatikusan a Chrome-al indul a Firefox helyett, nem tudom ezt megváltoztatni valahogyan? Talán menne a F-al.
  • pirdi
    Köszi. 2. karinak mit ajánlasz? A tankossal szemezek, mert azt mondták, abból hiány van.
  • Volfram42
    Szia. Jelenleg nincs ra a jatekban semmi. Egyszeru egyebkent haverokkal megbeszelitek melyik csata legyen és oda mentek.
  • Wykos
    Üdv mindenkinek! Egy kicsit még kínai a játék nekem,hogyan leeht össze teamelődni a friendekkel hogy ugyanazon a mapon jáccunk együtt?Köszi előre is
  • Volfram42
    Mint irtam harmadik penznem. A neve ismeretlen es lenyegtelen. A funkcio a fontos. Meg A Hansen build se jott ki az Irwin meg utana lesz.
  • pirdi
    Ja, és az mi?
  • pirdi
    Előreláthatólag mikor?
  • Volfram42
    Szia. Az Irwin build-ben fog megjelenni egy harmadik penznem ami csak arra lesz. A strategia rengeteget fog valtozni. Akarnak provinciakat, tobb varost es fog of war-t is.
  • Volfram42
    Sajnos sok a vadallat, irtak is, hogy rengeteg tk-s statisztikat gyujtotek ossze. Jo volt felvenni azt a csajt(Reto.Crazycat). Illetve a heten felvettek meg egy supportost.
  • pirdi
    Szia. Van arról hír, hogy lesz-e valami díjazása az ATknak? Nem vagyok egy FPS ász meg néha fáradt vagyok, de a stratégiát szeretem.
  • Cromac Mac Art
    rájuk is fért a bannolás, mindkét oldalon van egy csomó hülye, aki belogol a csatába és folyamatosan F12-vel leöngyilkolja magát, ezzel fogyasztva el az utánpótlást.
    De a legdurvább az volt, mikor bejött a hülyegyerek harckocsizóként, lerakta a teller aknáit és egymás után hajtott rájuk a tigriseinkkel.
    Nagy az Isten állatkertje.
  • Volfram42
    Most olvastam el a tegnapi bulletin-t. Bannoltak egy csomot. Es kesz egy auto ban rendszer is. Erdekes.:-)
  • Cromac Mac Art
    nekem ez sem működik valamiért. látom a menüt, ki is tudom választani magyar nyelvet,de semmi sem változik.
  • peti1106
    Magyar Heroes & Generals facebook oldal, csatlakozzatok!

Guderian 1.1 magyarítás: Letöltés

Fontos, a Heroes & Generals/live mappába telepítsétek, különben nem működik
  • Volfram42
    Igen ha, veszel at-t akkor leszel generális. Ha van akkor persze.
  • DasIsFuck
    aha így már kicsit jobban értem.

szóval ahhoz, hogy tudjak támadást is játszani mindenképp kell egy assault teamet csinálnom?
    illetve ha már van akkor magamtól is támadhatok pontokat?
  • Volfram42
    Testre kettő is elég az is lehet, hogy picit mellé lőttél. A lag-ot ellenőrizheted az f7 lenyomásával. Ha részletes adatok kellenek akkor f6 az mindent mutat amit csak lehet. :)
    Nem baj az, hogy hatos szint kell az smg-hez, így is sok a run&gun rambó. Hamarosan remélhetőleg az mg is ranghoz lesz kötve.
    A nagy térkép nem random, mindennek megvan az oka. Ez talán segít:http://wiki.heroesandgenerals.com/wiki/Getting_Started
  • DasIsFuck
    most az open bétát, hogy megláttm kipróbáltam és sokkal játszahtóbb lett, már nem akad annyira.
    viszont elég szépen eltudtam játszogatni...
    az lenne először is a kérdésem, hogy volt mikor 3 telibe talált lövés a kar-tól nem ölte meg az ellenfélt.
    Ez a lagg miatt van?

még sokmindne elég ismeretlen nekem.
    Elöször is elég érdekes h a mp40-et csak lvl6-on lehet majd megvenni, de olyan lassan megy a szintlépés, hogy így kicsit hiányérzetem van.
    Fegyverekből is picit keveslem a felhozatalt.

viszont a nagy kampánytérképet semennyire nem értem.
    Annak a müködését eltudnátok magyarázni?
    Mert elég randomnak tűnt, hogy épp hol van asault,defend küldetés meg láttam mozgó csapatokat a pontok között a nagytérképen.
  • Volfram42
    Úgy, hogy veszel pilótát illetve slotot a pilótához, majd olyan csatába mész ahol van repülő, vagy veszel egy vadászgép at-t is és akkor ahova akarsz menni oda beküldöd a repülőidet.

twinr: Ha a auto matchmaker nem megy neked akkor próbáld meg a kampány térképen ott csemegézhetsz a csaták között magad is. Illetve kérlek írj egy ticket-et a fejlesztőknek, hogy van egy ilyen bug. Köszönöm előre is.
  • twinr
    Üdv!

A problémám az, mikor megnyomom az Enter Battle gombot wlindul a MM addig ok. De ha bent vagyok, és a Launch-ra kattintok akkor egy ablakot ad amin közli hogy sok a pingem akarok a mégis belépni (130) és hiába nyomok yes-t, nem történik semmi. Visszaadja a Launch gombot, és kész. Valakinek van valami ötlete?
  • bence099
    Sziasztok!
    Hogy lehet repülőt vezetni ?