5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#758 Nekem a játék legnagyobb hibája a spawnrendszer.Soha egy játékban nem volt még olyan hogy halál után nem enged vissza mert várni kell...de hogy mire a tököm se tudja.Annyit láttam már a pályákat felülnézetből már térképet tudnék rajzolni róluk fejből.Mi a faszért nem enged vissza?Nem kell hogy egyből a frontvonalon éledjek de legalább az alap kezdőre visszarakhatna.Percekig csak felülről nézelődök miközben a többiek behúznak vagy 2 pontot.Aztán végre berak..rányomok a legközelebbi éledési pontra,aztán mikor már majdnem csatizok kidobja és mehetek visszább 1-el...holott az eredeti pont még mindíg a miénk volt.Utolsó 2 köröm már olyan volt hogy többet voltam nézelődőben mint a pályán harc közben.Éledtem - tankkemper bebaszott az erdő közepéről eggyet és kész.2 perc várás.Éledek újra lépek kettőt már seggbek..tak - újabb 2-3 perc várás.B@szott izgi volt -
kisokka #757 Az MP40-el ezt én is tapasztalom, de nem a skulók miatt. A fejlesztéseket is javítani kell és jóval hamarább romlanak, mint egy puskánál. Ez a több lövés hátránya.
A spéci skulót még az elején becumiztam és nem éri meg egyáltalán. -
#756 Sniper fegyvernél kifejezetten ajánlom a fejlesztést úgy ahogyan a videóban a srác csinálta (SZUsszan kolléga linkje)Kegyetlenül lehet így vele osztani..megéri az összes creditet amit rákölt az ember.Viszont a gépfegyvernél már vigyázni kell mire mit teszünk.Én jól belenyúltam mikor spéci skulót nyomtam az mp40-re az extra sebzés miadt...Igen ám de az nem örökös mivel állandóan venni kell hozzá.Kipipálltam hogy creditből pótoljam a hiányt.Aha...aztán volt hogy kör végén az eredményem creditben pirossal kiírva -14000 körüli volt.Anyádat na ez rohadtul nem éri így meg mivel gépfegyóval több 100 lövés van 1 kör alatt-míg sniperből jó ha 50 volt.Na gyorsan vettem is ki a fejlesztések közül.Inkább a tűzgyorsaságra kedtem el nyomatni.Kisebb sebzés de jóval több lövés az kb ugyanott van.Gyors körkérdés:ejtőernyősnek milyen fegyvere lehet?Nemsokára elérem a szintjét és arra akarok szakosodni. -
ikarus44 #755 Ha jóval lejjebb vennék a fejlesztések árait, akkor még talán gondolkoznék is rajta, mert szerintem röhej hogy gyakorlatilag olcsóbban tudsz venni fegyvert mintsem a másikat felhúzod. -
SZUsszan #754 Bocs a privátért, mellé kattintottam.
Szóval:
A Kar98K csak a háború elején volt alap fegyver a gyalogságnál.
A Gewehr43-ast milyen meglepő 43-ban rendszeresítették, ezért csak később lett a gyalogság rendszeresített fegyvere, a K43/44-essel együtt.
Az MP40-is leváltásra került volna, csak a Str44 megkésett.
Egyébként a játékban található G43-as sebzése inkább a K43/44-est szimulálja, mert az már nem puska, hanem köztes lőszer használ, mint az Str44, de egyébként külsőre egyformák. -
#753 Vagy, mindenki repcsizni akarna, mert azokat kiszedni elég nehéz lenne, főleg, ha ugye a "földön" meg fedeznék a páncélosok az AA-kat. Tehát, qrva felesleges rinyálni, meg siránkozni, mi lenne még jó. Taktikai bombázók, több ember egy repcsiben (pilóta, bombázó stb...) -
#752 Ha élethű lenne a sebzés senki nem futkozna kersztbe-kasul a pályán....banda fele meg bokor alján feküdne épp csak sátor nem lenne felettük a kempingezéshez. -
Madi92 #751 Dehogynem lenne, csak át kéne dolgozni pöppet, Red Orchestraban is van fejlődés/fejlesztés. -
kisokka #750 Ha valósághűre csinálnák a sebzésrendszert, nem lenne értelme a fejlesztésnek. Jó lenne persze, csak nem lesz. -
#749 Az AA-kat most elcseszték, mert nagyon nehéz külőni/bombázni belőle repcsivel az enemyt. Előző verzióban azért ki lehetett géppuskázni. Habár, pont ma volt, hogy lazán kiszedett egy repcsis az AA-ból. -
#748 Szvsz, felesleges ilyet várni, a legtöbb fps-ben az alap fegyó csak illúziónak van. Ennél max a Medal of Honor volt jobb, ahol a küldetést ugye csak lőszerrel kezdted, a puskát meg kellett találni. Másfelől, az ismétlő puskák még itt is elég ütősek, ha feltuningolod. -
Madi92 #747 Én is inkább puskás lennék. Meg amúgy nem értem, mivel ha jól tudom a németeknél alap cucc, az a Kar98 volt, a Gewehr pedig kicsit elitebb cucc, itt a dmg miatt még a fejlesztők is a gewhert teszik alapszintre.
Írtam már korábban is, de ha itt is megcsinálnák a Red Orchestra sebzésrendszerét, hát az nagyon tuti lenne! :)
Tudom, hogy még béta, de azért ilyeneken jót nevettem: Ültem az AA-ban rám repült egy gép, rám dobta a bombát, mellettem robban közvetlenül és semmi bajom nem lett...:D Majd le is lőttem, gondolom örült. -
ikarus44 #746 csak lesz majd. Egyébként ha a puskáknak csinálnának egy rendes dmg értéket használhatók lennének, mert a valóságban ha egy puskával belelőnél valakibe teljesen mindegy milyen távról annak annyi volt. (ha megcsinálnák a dmg-et akkor valószínű én is visszavenném a gewehrt, mert a puska nekem amúgy is jobban tetszik mint a géppisztoly.) -
#745 MP40-est vettem lecserélni az előző gépfegyvert.Hát ez még tuning nélkül is sokkal jobban adja.Kis ráfordítással meg úgy szórja az ólmot mint a PPSH.... +még, hogy 32 skuló van hozzá nem 20.Azért így már mindjárt más. -
Gerdzso #744 gewehr-t csak keveset használtam, de ha jól tudom ugyanaz mint a Garand és azzal teljesen elégedett vagyok. -
#743 a gewehr kb a legjobb fegyver az egész játékban :) -
Madi92 #742 Amúgy várható a játékhoz valami értelmes dmg rendszer? Vagy csak nálam rontja el teljesen a dolgot, hogy az alap fegyverek használhatatlanok és csak tunkolva boldogul az ember? -
#741 Csak addig volt nálam míg nem tudtam venni bármi mást.Csak 1 puska használható a sniper.De az is teljesen kigyúrva,hogy 1 lövéssel testen is leszedjen bárkit még a dombtetőről is.Pontfoglalásra az is alkalmatlan dehát a recon nem is arra való.Csakis külső körlet takarításra vagy pontot védeni jó messziről.4-5000 creditet így is simán összelőttem azzal is úgy hogy max 1-2 pontfoglalásnál mentem csak oda.Most hogy gépfegyverrel húzom a pontokat és leszedek közben pár ellenséget így se ossza jobban a creditet. -
ikarus44 #740 A puskáknak a játékban kb semmi értelme, úgyhogy azzal ne is próbálkozz. -
#739 Annyira azért mégsem olyan vészes ez...már meg is van a 3-as szint.Vehetnék tankos karaktert akár...de gondolom alapból semmilyen járműt nem kapok hozzá.Asszem egyenlőre kihagyom és meg sem állok 7-es rangig.Addig fejlesztem az első gépfegyót amit megkaptam a gyalogoshoz.Már 2 meg is van hozzá.Úgy néz ki elég kemény lesz ha mindent kigyúrok rajta.Az alap G43-as puska kb 1 hulladék volt...csak estem-keltem mint a frontkatona.Pontfoglalásra alkalmatlan mert a Thomson és haverjai rövid úton hidegre tettek míg az volt nálam.Ez a szar csak kempelésre jó közép távra de mivel sebzése gagyi irdatlan sok türelem kell hozzá hogy pontokat szerezzek.Egy jó gépfegyverrel már be lehet menni pontot foglalni. -
kisokka #738 Valahogy így, bár lehet venni magasabb szintű karaktereket is. Ennek így nem látom sok értelmét, mert a ribbonok nincsenek fejlesztve, szóval, ha veszel egy ejtőernyőst, akkor vehetsz hozzá egy alap limlom gépstukkert és fejleszteni se tudod. -
#737 Meg is van.Köszi a segítséget.Hát nem lesz ez egyszerű mutatvány mert így megint 0-ról kell kezdeni tök alap fegyverrel...wazze. Pedig már megvolt a sniper fegyver sz@rrá gyúrva 100% sebzéssel.Most megint 3-4-5 lövés a sima puttyogtatóval.Szóval ha szeretném kipróbállni az ejtőernyőst is akkor újra el kell érnem gyalogosként azt a szintet és csak akkor tudom megvenni azt a karaktert is? -
kisokka #736 Jobb alsóban van két fej sziluett(Your Soldiers), arra katt és "Click to enlist soldier". Ilyenkor megjelenik a "nyíl" is, és úgy tudsz váltogatni köztük. Mindig meg kell venni és infantryval kezded. -
ikarus44 #735 A beállítások közt van valahol a lehetőség. -
#734 Azt hogy lehet megoldani,hogy több karakterem is legyen?Most reconnal vagyok 12-es szinten de ki szeretném próbállni a többi karaktert is.Csakhogy ahhoz mindíg meg kell venni az adott kasztot.Viszont 1 videóban láttam hogy a srácnak megvolt mind a 4 kaszt és csak simán 1 nyillal át tudott válltani köztük. -
Madi92 #733 Én is díjaznék némi összefoglalót mi, hogy, merre. Tegnap kezdtem bele. Nem rossz nem rossz, de valami HC sebzésrendszernek jobban örülnék, pl mint a Red Orchestra-ban.
-
Niflheim87 #732 Ha van egy squadunk és mondjuk 3 ember 3 fajta szóval recon tank inf akkor nemtudunk együtt menni mert csak ugyanolyanok mehetnek együtt? ja és még egy kérdés hogy valaki elmagyarázná az assault team es generalos rész hogy müködik? -
CptHanks #731 Amerikai vagy német csapatban? -
#730 Ha valakinek van kedve csapatban játszani, akkor a ts3.puma101.hu TS3 szerveren keressetek meg valakit alul a H&G szobából! -
#729 Goldért lehet venni katonát, mondjuk, az alapot semmi értelme. Generals pedig 12-s szint felett lehet, de azt nem tudom, hogy a goldért nagyobb szintet véve mi a helyzet. Valszeg NEM érik el a 12-s szintet, ergo, értelmetlen. Specializációs szintet tank/repülőst nagyon hamar el lehet érni. -
Niflheim87 #728 Újabb kérdés ugye lehet goldért szintén venni katonát is simát meg leutenent meg major ezeknekugye már lehet ilyenassault teamjük vagy milyük valakinek van ilyen és elmondaná mik is ezek? -
#727 Megveheted gond nélkül, DE! Pl ha specializáldósz pl snipává, megveszed ekkor a távcsövest, nincs gond. Ha vissza alakítod assault sima katonává, akkor azzal újra kezdheted a fegyó tápolását. Tehát, engedi használni, de a tuning cuccokat nem engedi használni, amíg nem éred el azokat a szinteket. -
Niflheim87 #726 Nekem már megy a játék. Valaki aki már vett vagy tudja hogy ha goldért veszek és unlockolok egy fegyvert vagy jármüvet akkor azt egyből tudom is használni vagy meg kell szerezni hozzá azt a achivot mert nélküle nem lehet? -
Ludowik #725 Még mindig van valami,vagy csak én nem érem el a játékot? -
Ludowik #724 DDos attack on H&G servers
SZEPTEMBER 18. - RETO.LORD
our servers are currently suffering a DDos attack making them unavailable. We are sorry about the inconvenience.
Ezért nincsen Szerver. -
Ludowik #723 A webhely nem érhető el per pillanat vagyis vagy karbantartás van vagy valami gebasz a szerverekkel. -
Niflheim87 #722 Sziasztok!
Nemtudja valaki ma valami karbantartás van vagy lelötték szerókat vagy mi a helyzet nemtudok belépni? -
#721 A két oldal teljesen KÜLÖN kezelendő. Azaz, NEM tudsz csak simán át lépegetni. Csak háború lezártával lehet váltani. Ergo, érdemes inkább egy oldalra koncentrálni. Elvileg, a facebookon elkezdte valaki az előző verziót fordítani, de valszeg nem ért a végére, és jött a köv. verzió. Azaz, nem tudni, most mi van. -
Ludowik #720 Sziasztok! Most találkoztam a játékkal és lenne néhány kérdésem. Először axis oldalon kezdtem játszani ,aztán meg valahogy sikerült az allies oldalon is csinálni egy karaktert.Hogyan lehet váltani a két karakter között? Ha jól értem akkor most volt egy frissítés augusztusban ehhez a frissítéshez lesz magyarítás? Most hogy hármas szintre értem lett a random játék kezdő rész alatt két lehetőség mi az? Trainig meg Custom mik ezek? A szavakat értem de a játékon belül azért még el vagyok kicsit tévedve. Előre is köszönöm a válaszokat. -
kisokka #719 A másik. Generals módban be tud lépni valaki egy kiválasztott csatába? Ha csak saját szakasszal lehet, akkor miért engedi a Queue-t? Aztán persze egy idő után unavailable, hát kösz...