5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#798 Pedig (szerintem) hüleség nem csinálni tankos karaktert. Nem kell nagyon kimaxolni, elég elvinni a 12-s szintig. max nem lesz heawys. -
#797 ts3.puma101.hu
TeamSpeak szeró:)
Itt van millió ember aki mesél többek között én is:)
Utoljára szerkesztette: Pordycus, 2014.10.10. 20:22:22 -
#796 Elérhetőséget/plusz infót tudnál írni ?:) -
#795 Nem hívjuk magunkat klánnak mert ugye a játékban nincs, de igen 20+ tag -
#794 Cool. Van is klán akik aktívan játszanak? :) -
#793 Nagy örömmel hívunk minden kedves magyar játékost a 12-től induló heti rendszerességgel megrendezett "fejtágítónkra".
Részletek itt:
http://forum.heroesandgenerals.com/viewtopic.php?f=81&t=25499 -
#792 Az úgy elég durva. Meglestem a német karim az 3 szinttel nagyobb de egy cucca sincs megvéve. Egy smgre lehet befizetek és utána gyűjtök reconra -
#791 Dúrván 250000 credit pont...plusz még ha ki is akarod gyúrni talán még 300000-be is kerül.Viszont akkor már 1 lövés 1 ember testen is.Legalább is nálam kb. 10-ből 7-szer akár a szemközti dombtetőre is.
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2014.10.10. 15:39:14 -
#790 Ui.:amióta vissza tértem nem is találtam. -
#789 Mennyibe kerül a fegyver? Lmg-vel igyekszem játszani, de nagyon nehéz a feltűnősége miatt. Imádtam a kar98at de nem vagyok kibékülve a garanddal. Inkább a kevesebbet lő, de pontosabb erősebb fegyverek híve vagyok.
Ha találok snipert ujjongva felveszem, de elég ritka. -
#788 12-es szint....kb 80 óra.Rengeteget kellett játszani hozzá mire meglett a sniper fegyver.És csak a recon tudja fejleszteni hozzá a fegyvert.De ha teljesen ki van gyúrva elég dúrván lehet vele osztani.
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2014.10.09. 18:38:15 -
#787 Recon mennyi idő alatt lett meg?
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.09. 16:40:08 -
#786 A sok jó hír után akkor már ki is verem a fejemből a tankos katonát.Recon megvan,ejtőernyős már csak kb 10 órányi játékra van..arra még rágyúrok,aztán nekikezdek egy gyalogosnak is ami csak tankkiller lesz.Ez a 3 nekem elég is lesz. -
#785 Alpha kezdete óta visszatérő játékos vagyok és szerintem eléggé lassú a játék fejlődése. Nem láttam még új térképet azóta, csak a tankok és a fejlődés újra gondolása ami újdonság hosszú idő óta. Meccsek feleslegesen tartanak 25-30 percig amikor az ellenségnek esélye sincs. Végig vergődés minimális xpért. Hónapokig tart kinyitni a recont vagy mi a fene?
Volt régen egységem amiket tudtam harcba küldeni, azokkal mi lett? Úgy láttam, hogy nagy szintű játékos tudja csak csinálni már ezeket... -
ikarus44 #784 Tegnap ki akartam próbálni a frissen megvett PZ III J-em, de 7 perc várakozási idő után meguntam, és kiléptem, ma már nem is próbálkoztam, de ezeket a bejegyzéseket olvasva nem sok reményt fűzök hozzá... -
kisokka #783 Azért bosszant ennyire a dolog, mert komolyan ritkán tesz csatába med-el. És így egyszerűen képtelen vagyok kifejleszteni a Pz IV-et. Ha nagy ritkán be is tesz, az szinte biztos, hogy elég kutya kör lesz. Spotolt enemy, meg ilyenek...Ezen múlik, hogy jó köröm lesz, vagy sem. Ez így eléggé dobókocka. -
#782 leginkább smg-t -
#781 Ejtőernyős milyen fegyvereket vihet magával? -
#780 Én nem értem a nyavalygást. Szerintem a többségében user error. Tiszta sor, hogy a front attack nem mindig kifizetődő. Nem 1x mentem német TD-vel Macskával szembe, és azért volt esélyem. Csak, tudni kell használni... Az esetek jelentős többségében az nyer(HET), aki tudja, merre van az enemy, mert akkor oldalba tudja kapni. Médium tanknál meg ugye jobb a helyzet, mert több a lőszer is (TD-hez képest). Nem egyszer szívtam, hogy a td-hez elfogyott a HE lőszer, a gyalogosokat meg azzal lehet jól ritkítani. Ilyen gondom sose volt más tankkal. Tehát, egy tank se arra való, hogy beronts az enemy közé, mert csak akkor nem szednek szét, ha madár ijesztők ellen harcolsz. Araszolj a gyalogság után, azok előbb-utóbb szpottolják az enemy tankját, és onnan már nyerő lehetsz.
Az viszont igaz, hogy nehezen rak be med tankkal csatába.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.10.08. 00:06:36 -
Gerdzso #779 Vicces, hogy mindenki arra panaszkodik, hogy az ellenfél fegyvere sokkal jobb, pedig ez nem igaz talán egyedül az igaz, hogy a Garandnak jobb az irányzéka mint a németé, de ami zavaró, hogy állandóan több tankja van a németeknek meg úgy összességében mindig jobbak a cuccaik, nem hiába mindig ők nyernek :/ Amúgy német oldalon csak a tankosrészt nyomtam egészen PZ IV-ig, ami nagyon bejött, csak sok idő mire csatába dob... -
#778 Engem jobban zavar az, hogy 2 és fél percet kell várni arra, hogy csatába lépés után elinduljunk... Csata--->fél perc sor--->2-2.5 perc várás a kezdésre. 10 csata után már fél órát pöcsölt a game csak ezzel... -
Hucsek #777 Én is osztom a véleményedet. Na meg persze én kettőt lövök a fejébe célzottan, ő meg fordulásból egy lövéssel kivégezz. Na de ne panaszkodjunk.
Nekem három karakterem van. Gyalogos, ejtőernyős és tank sofőr.
Az ejtőernyőst át akarom képezni mesterlövésznek. -
kisokka #776 Panaszkodtok itt a szintlépés miatt, de egy valami azért nagyon szemet szúr. Ezért sem játszom ezzel a játékkal hetek óta.
Elkezdtem nyomni a német vonalon a tankokat is(van/lesz egy recon, van/lesz egy fallschirm...). De egyszerűen nem jutottam egyről a kettőre. Akkor éppen megengedte az időm, hogy kipróbáljam minden időben, hogy játsszak végre KÖZEPES tankokkal.
De nem. Soha nem sorol be. Ha be is sorol, akkor is csak olyanba, ahol esélyem sincs. Szerintem az undorító, amikor épphogy bekerülök vele egy csatába és szétszed két Chaffee. Ami eredetileg light lenne, de ugyebár egy hoki 38-al esélyed nincs ellene.
Lényegében az a bajom, hogy az amcsi fegyverek(minden fegyver) sokkal jobb, mint a német. Értem én, hogy a német nemzettel többen játsszanak, de ezt talán nem így kellene kompenzálni, mert ez undorító. -
#775 hát nem tudom, nekem asszem három karim van 14 körül és az egy hónap game volt -
#774 Megéri az árát az MP40-es.Még tuning nélkül is bőven jó.Páncéltörővel viszont jól becumiztam.Kiadtám rá egy valag creditet,hogy nekimehessek a tankoknak erre MP40 mellé nem engedi betenni.Hát én meg puskát nem fogok betenni csak ezért.Eleget szoptam már míg az volt nálam...úgyhogy ha kérdik akkor van. -
ikarus44 #773 Nekem nagyon jól jött a veteran hétvége, a pénzemet 50k-ról 180k-ra növeltem, mindeközben fel léptem a 9-es szintre, unlockoltam az MP-40-et, és a PZIII J-t (az utóbbit meg is vettem) de az MP-40 ára megtántorított, de most ara gyúrok, mert az MP-34-el már esélytelen vagyok a Thompsonokkal szemben. -
#772 Azért annyira nem. Főleg, ha sorozatba vesztes csatába rak be, mert tud ilyet is a "rendszer". Nekem is volt, hogy mindegy, mit csináltam, eleve esélytelen csatába rakott be. Pl 3-n 5 ellen, de mi ugye tankkal voltunk, az enemy meg 5 gyalogos, és lassan felmorzsolódtunk, elfogyott a "ticket", mert csak egy tankos csapat volt, se gyalogos, se semmi. A másik oldalon igaz, csak gyalogos volt, de ugye a létszám miatt lassan, de elfogyott alólunk az összes tank. -
#771 nagyjából egy hónap alatt unlockoltam mindent amit akartam, lvl6-ról lvl7-re menni meg egy csata kb -
#770 Mond az valamit Neked, hogy "mikro tranzakció"? Pénzről szól. Másfelől, ha 3 nap alatt meg lenne minden, halálra unnád magadat. -
#769 Aki szeretne csapatban játszani, annak ajánlom a most már hivatalos fórumon megnyílt magyar nyelvű topicot.
http://forum.heroesandgenerals.com/viewforum.php?f=81
Itt aki rendszeresen játszik bemutatkozhatna, hogy egy minél jobb és ütőképesebb csapatot/közösséget alkothassunk.
Ezen kívül a ts3.puma101.hu Teamspeak szerveren rengeteg aktív játékost találtok, akiktől lehet kérdezni, tanulni, csapatmunkára számítani. -
#768 Hiába nyomtam kb 8 órát a veteran hétvégén így se sikerült 5-ről 6-ra jutni.Cefetül nehéz a szintlépés.Most meg hogy sima díjazás van még nehezebb.4.5000 creditnél többet nem bírok kihozni belőle.XP-ről má ne is beszéljünk.Nektek mennyi szokott összejönni egy átlagos körön?Most a legutóbbi nálam 4800 körül volt.Gyalogossal nyomtam,volt 5 pontfoglalásom 25-14 es kd. toronymagasan első a kör végére. -
#767 Storno, már beenged. Lehet, kicsit lekapcsoltak, mert volt egy gyanúsan jó köröm. -
#766 Ráadásul, küldetések is vannak.
Mondjuk, most nem tudok loggolni. Másnak megy? -
#765 Megint van veteran hétvége. -
#764 Eleinte én is szívtam a fogamat, de, van egy repülősöm. Az úgy hozza a pízt (az előző verzióban legalábbis), mint ahogy a Parlamentbe osszák a mannát (egymásnak). Igaz, azóta sokat költöttem, mert a tankos irányt kell nyomatnom, de, abból a pénzből vettem már két tankot (pontosabban, egyik TD). Ráadásul, a statisztikámat is qrvára feldobta, mert nem volt ritka az 5x-s K/D-s statisztika sem. Persze, azzal volt a legtöbb team killem is természetesen, de így is sz×rrá kerestem magamat. Alig értem el a 10-s szintet, de már minden arany volt, ami csak lehetett pilótával.
Mi lenne, ha még tudnék is játszani... -
#763 ha ügyes vagy nem, ha nem vagy ügyes sok idő -
#762 srácok a Thompsonhoz mi kell, sok idő megszerezni? -
SZUsszan #761 Te sem játszottál még akkor normális szervereken a többi fpsel?
A spawntime 0-ra redukálása a pörgős TDM és FFA cod és Quake szervereken okésak, de egy 32 fős háborús játékban nem.
A BFekben is van spawn time. Sok játékban hullámokban élednek újra az elesettek. Teszem azt minden egész percben van éledés, aki 1:01-kor halt meg, az 59mp-et vár, aki meg 1:59-kor az 1 mp-et és az összes halott egyszerre éled be egy hullámban.
Ezzel is kb. a reinforcementet utánozva, nem egyesével szállingóztak az újak a frontra, hanem csapatban. -
#760 srácok érdemes kipróbálni? mennyien játszanak vele?:) -
#759 Ez azért van, mert a sok nyomorék kilép a csatából és a játék úgy balanszol, hogy mindig egyenlő számú játékosok legyenek életben mindkét oldalon. Tehát ha van 15 axis és 6 allies arc a szerveren akkor a 15 axisből csak 6 élhet... Sajnos amcsi oldalon keci sok a nyomorult...