5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Alien69
    Hát csinálj egy csoportot, írd ide a "nevét", oszt ennyi. Vagy, kell keresni egy már meglévőt, olyasmit, hogy HUN, és oda belépni mindenkinek.
  • Skaternorbart
    Jó a videó!
    Srácok! Nyomja itt valaki mg34-el? Én nemrég szereztem meg, és azt tapasztalom hogy elég nagy a visszarúgása, ezért 50 méternél távolabbra nem igazán lehet célon tartani. A United Defense Premium lőszer iszonyat megnöveli a preciziót, de az nem igazán segít a stabilitáson, ha jól sejtem, akkor a satbilitás a visszarúgás tulajdonképpen csak másképp Ha van tapasztalatotok tippetek jöhet.

Illetve az az ötletem támadt, hogy csinálhatnánk egy chat csoportot HG-ben ami sg-sekből áll. Persze tudom hogy van itt amcsi és német egyaránt de ha akad akinek tetszik az ötlet jelezze, illetve Írjon egy pontos player nevet és akkor mehetne is a dolog. Én német oldalról vagyok mindig, de szerintem az yenkik is jöhetnek.
  • Devid-on
    Kis karácsony ....

https://www.youtube.com/watch?v=mwdoh1IceeI
  • Skaternorbart
    nálam is beszart, de most úgy tűnik helyreállt

• Skaternorbart
    A panzer 38 t-hez vegyetek erősebb armor piercing töltényt ami majdnem 2x olyan vastag páncélt üt át
  • Sherman0070
    Csak nálam csesződött el teljesen a Heroes?
  • Skaternorbart
    Nem tudom amúgy mikor szoktál játszani? Mert én este nyolctól szoktam és akkortájt betesz 6-8 perc alatt, de nekem még csak light tankom van. Nem szabad szerintem úgy hozzá állni hogy az ő tankja az erősebb, ami persze igaz, de gondolj csak bele drágább is úgyhogy ha te kiszedsz 2 tankot míg ő 4-et. kb ugyanott tartasz. Nekem pz38 van és ki tudok szedni vele hellcateket és shermanokat is mert nem rontok ajtóstul a háznak. Engem legtöbbször a jeeppel érkező bazookások szoktak meglepni, mert akkor hiába helyezkedem a gyalogosok közelében mire leszedik addig simán beleereszt kettőt a tankomba.
  • ikarus44
    A legnagyobb baj nálam ott van hogy én sosem tudok egy War-ba levő csatába bekerülni 20 percen belül aztán mindig megunom.
    Staged-ba aránylag hamar bedob, de ott meg szart sem érek a PZIII-al, mert mindig E8-as Shearmanok, meg Hellcat-ek ellen rak be amiknek én 2 lövés vagyok, és nem tudom hogy milyen camojuk van ezeknek, de mintha a WOT-ban lennék, mert még a killcammal sem bírom kivenni őket.
  • Devid-on
    Egy szóval nem mondtam hogy nem jó tank :D,De ha már Camping-mapra megyek másnak az assault team-hez akkor legalább annyit megtehetek hogy nem a leggyengébb tankkal megyek be.Főleg ha az ellenfélnek is van bent tank egysége (de ez saját vélemény)
  • Skaternorbart
    Szerintem a Panzer egyes is egy elég jó kis tank, ha nincs rá counter, azért eléggé lehet vele aratni, csak az a problem hogy a kezdők nem tudják irányítani a tankokat, és kidugott fejjel nyomulnak vele, mert azt hiszik egy autós játékban vannak, ahol csak vezetni kell de gondolkodni nem :) Amúgy mindegyik tankhoz lehet venni erősebb lövedéket. Na és a lényeg hogy ha menni akarsz tankkal akkor csak a szerencsén múlik hogy war-ban, be tudsz-e kerülni egy jó kis csatába. Nálam általában 8-12 perc szokott lenni, de volt már, hogy 20 percig kellett várnom és végül hagytam a csába.
  • ikarus44
    De engem akkor sem enged be, pedig nem kezdő tankkal vagyok.
  • Devid-on
    War-ban (én úgy vettem észre) hogy betolják a tankokat és abban a pillanatban akik bent gyalogként mentek be,máris váltanak is tank-ra.Persze nem mindig de sok ilyen van sajnos,plusz azért nem mindenki szereti ha idegen játszik a csapatával ,hisz nem olcsó mulatság fent tartani.Nekem is volt már olyan hogy betoltam persze én is bementem és az emberünk fogta magát az új skyrmis mapon, a híd mellet bele ment a vízbe tankkal utána kiszált oszt meghalt!! Hát mondom ilyet én még nem pipáltam vagy mikor az első LIGHT tankkal jön be?Kérdem én minek?Azzal van értelme?Nem nehéz megszerezni ám a másodikat deeeee mind1.Ezért lenne jó ha erőltetnék a csapat játékot de ez a játék nem nagyon törekszik erre mint ahogy sok más játék sem (saját vélemény).
    Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2014.12.17. 15:38:23
  • ikarus44
    Én a War-ra értettem.
    Staged-ra nekem is aránylag gyorsan (4-5 perc) talál, csak azokkal meg az a baj hogy mindig olyan csatákba tesz amik már mennek, de nem is egyszer volt olyan is hogy berakott egy csatába, de már a kiindulási pontot kellett tartani, és kb. 3 perc múlva vesztettünk. így sajna elég élvezhetetlen volt...
  • Devid-on
    Én ma mentem 1 menetet tankkal kb 1-percet ha várakoztam (Medium Tank).Light tankkal sokall gyorsabban talál (úgy vettem észre) de ez csak a training vonatkozik.
    (AMCSI)
    Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2014.12.16. 21:22:14
  • ikarus44
    Nem tudja valaki hogy miért nem tudok csatába lépni harckocsizóval? 20 percnél mindig megunom...
  • ikarus44
    Pedig hidd el pontos, engem állandóan kikapnak egy vagy 2 lövésből 100-150 méterről MG42-vel.
  • Mersant
    nagyobb a tuzgyorsasaga, es asszem tobb loszer is jar hozza. rovid tavra 1 daralo, de messzire hasznalhatatlan, pont a nagy tuzgyorsasag miatt. arra mg34 jobb. arat nem tudom.
  • Nikosi
    Lenne egy pár kérdésem. Az mg42 miben jobb mint az mg34 és mennyibe kerül? Megéri megvenni vagy nem? Még nincs éppen meg, de nem látok különbséget a két fegyver között a játékban az adatlapjukon. Persze ott nem látszanak a részletes tulajdonságok. Fölöslegesen nem akarok creditet kidobni érte, ha nem jobb semmiben mint az mg34. Akkor megvárom az orosz felső dobtárast mert ott a stability elviekben sokkal jobb, már ha hinni lehet a játékbeli csökkentett adatlapnak ami megvétel nélkül is láthatok.
  • ikarus44
    Nem kell, már megtaláltam.
  • ikarus44
    Azt nem tudja valaki hogy ma milyen build jön, és hogy mi lesz benne?
  • Skaternorbart
    Szerintem minimum 300m de ez csak egy becslés, én pl nehezen tudom felmérni hogy milyen messze van a célpont, csak az alapján próbálkoztam, hogy a panzerschreckel lőttem 150 méterre. Itt egy videóHeroes and Generals Killstreakscsak úgy mert miért ne
  • Sherman0070
    Azt valaki nem tudja hogy minimum hány méterről kell lőni az enemy-t Kar 98K scoped-al hogy 30-40 xp-ket adjon?
  • Sherman0070
    Na olvastam hogy ha külföldről tették a pénzt az accomra- akkor azt én innen nem költhetem el. Szóval majd a bátyám külföldről elkölti arra amire kérem :D
  • Terawatt
    Próbáltad az oldalról hogy van-e steam wallet opció?
  • Sherman0070
    Akkor megérte ellőni steamre 25 eurót ha semmire sem engedi elkölteni.
  • Terawatt
    Passzolom, nem vettem még goldot. :)
  • Sherman0070
    De hogyan ott csak úgy engedi ha megint elköltök 20 eurót. Vagy ott lehet a Steamet fizető eszköznek használni?
  • Terawatt
    Steam overlay valamit szarakodik, így azon keresztül nem lehet, de ha felmész a hivatalos h&g oldalra és bejelentkezel akkor ott meg tudod venni. :)
  • Sherman0070
    Netán tundál segíteni hogy hogy kéne megcsinálni hogy vehessek aranyat?
  • Terawatt
    Első sarkom agyon fogják lőni, drága golyófogót vettél :D Neked sem üdv! ;P

@sherman: talán nincs integrálva a steam wallettel
  • RODLEE
    Okk!
    Kicsit sokba került nekem ez az új baka 1 szer 22000 tank crew utána 15000 infantry ,azután 22000 megint a tank crew most meg véglegesen 7500 az új infantry! Istenem,de most már van új infantrym! De jó!
    Nem ÜDV!
    Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.12.03. 09:17:49
  • Sherman0070
    Azt valaki nem tudja hogy ha van a steamen pénz miért nem enged játékon belül aranyat venni?
  • Terawatt
    Meg ne lássalak többet udvariaskodni!! edit: már megint bugzik a fórum és dupla posztol? Most nézem a korábbi irományom. Meh. :)
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.02. 16:08:42
  • RODLEE
    Oké valahogy igy szoktam meg!
    Akkor NEM Üdv.
  • Terawatt
    Nem muszáj mindig köszönnöd elköszönnöd szerintem a fórumban. ^^ Folytonos beszélgetés kategória az sg fórum :)
  • Terawatt
    Nem muszáj mindig köszönnöd elköszönnöd szerintem a fórumban. ^^ Folytonos beszélgetés kategória az sg fórum :)
  • RODLEE
    Hali!
    Már rájöttem mi volt a gond nem jó helyen vettem az új karaktert, jobb alsó sarokban van 1 ikon ott kellet volna vennem 7500 az új infantryt,nem pedig fejlődési ágaknál,mert mikor elértem a 3000 pontot ott tudtam a tank crew ágat fejleszteni 22000 pézé,ezt meg is tettem ,de utána ugyanitt vissza kattintottam a infantryra 15000 pénzé itt .asztam el,szerintem!Na mindegy....!
    Üdv
    Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.12.02. 07:14:14
  • Terawatt
    Minden karakter egy külön személy. Ilyenkor újra fel kell tornászni a ranglétrán és fel kell fegyverezni. (Tán kivéve akkor nem ha valamelyik karaktered general lesz és az megörököltetheti a fegyvereit)
  • RODLEE
    Hali ALL!
    Végre eljutottam a tank crew elágazásig,sikerült is megvennem 22000 pézé,de régebben itt volt róla szó,hogy lehet több karaktert is fejleszteni ezért vettem 1 új infantryt ,de nem találom a tank karakterem! Mit rontottam el,ha újra a tank crew-ra kattintok megint el akarja venni a lóvét érte!
    Valaki HELP!
    Előre is kössz!
    Üdv ALL!
    Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.12.01. 19:17:15
  • Alien69
    Ha fegyverre gondolsz, akkor machinenpistol MP40-el lehet rohangálni, de szinte alapon van még mindig, mert a repcsi NEM taxi. Max akkor ugrok ki, ha már vége a gépnek. Esetleg, ha nagy a köd, de akkor is, inkább maradok az égen, mert ha lefogyasztom a darabszámot, akkor az sokba kerül majd a csapat "tulajdonosnak".