5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
RODLEE #838 Hali!
Ez game internetről letőltős,vagy boltba kell megvenni?
Üdv
-
Skaternorbart #837 Helló, előbb utóbb meglesz az mp 40 is, de egyenlőre még csak most indítottam egy új karaktert. Úgy tervezem hogy az tank crewman lesz és neki szerzem majd meg az mp 40-est. Sajnos nekem nincs veterán account-om, és netem sem volt egy pár napig, ezért egy kicsit lelassultam a fejlődéssel. Kár hogy nincs telefonos lehetőség gold-ot venni... -
#836 Ilyen videót MP40-ről is tudnál készíteni? Számomra elég hasznos lenne hogy mivel lenne a leghatékonyabb. -
#835 Teljesen felhúzott fegyver,legalább is snipernél nálam 10-ből 8-szor 1 lövés 1 halál testen is.Sőt mozgó emberre még jobban is adja.Legjobban nálam akkor pörögnek a pontok mikor bevédem az adott bázist.MP40-el bent maradok a szobában lehetőleg sarokba és ahogy berongyolnak aggy nekik.Pont a killért+a védésért még 60. Volt hogy zsinórban 4-5 embert leszedtem fél perc alatt.Ezt megjátszom még 2-3 bázisfoglalásnál és már jöttek is a pontok. -
Skaternorbart #834 Nm. Nem egészen egy lövésezek, de sok esetben igen. Azért még így sem öl meg egy fullos életű ellent, csak ha fejest adsz. Én nem vagyok egy nagy lövő, inkább a flankelést szoktam nyomni és ha szerencsém van akkor leszedek néhányat. Amúgy én azért választottam a kar98-at mert annál nincs nagyobb élmény a játékban, mint mikor reflexből le tudsz lőni valakit egy puskával. -
#833 A legtöbb xp-t nem azzal kapod, hogy elmész korzózni/plázázni, és várod, hogy ezért sok-sok xp-t kapj. Esetleg befexel a saját bázisodnál valahova, és onnan próbálsz lelőni bárkit is. Legtöbb xp-t foglalás közbeni öléssel lehet elérni, mindegy, hogy Te húzod be, vagy ellenfél húzza, és bevéded. A lényeg, az enemy már a célterületen belül legyen. A legnehezebb agyban "felnőni" ezekhez a játékokhoz, mert a többség csak rohan agy nélkül, front attack, és csodálkozik, hogy hamar kipurcan. Én pl megyek egyből bringára (ha gyalogbéka vagyok), és irány az első pont indulásnál. De közben már nézem a térképet, merről fog jönni az enemy, és eszerint (pályafüggő) kerülök oldalba, mert azok nagy része is front attackot nyomja, és a csapatom többi tagja álló háborúba bocsátkozik velük, ergo, nem rám fognak figyelni, de learathatom a "gyümölcsöt". Tehát, a taktika fontosabb minden másnál. Ehhez ismerni KELL az adott fegyveredhez tartozó optimális taktikát IS. -
#832 Nekem max 1 órásak a meccsek de az már a nagyon elhúzodott kategória, mert előbb jár le az idő/fogynak el. Menj training meccseket ott balanceban vannak a csapatok és ott szépen lehet xpt szedni. Leginkább 30-40 perc egy meccs.
Az az 5 xp tényleg nem sok, ha mindent te sebzed bele akkor 7 xpt kapsz, savior kill +10xp. Főleg a pontok védése/támadása közben elhullott ellenfél ér sokat (60xp). Kell ez mert csak frag vadászatról szólna a játék és mindenki brutál campelésbe kezdene.
Azt javaslom, hogy menj mp40re, mert azzal nagyon szépen lehet szintezni. Szokd a pályákat, próbálj tanulni abból, hogy mikor hol haltál meg, mert sokszor ugyan arra vannak és így már felkészültebben lehet megközelíteni a terepet.
Olyan nagy pályán, mint például a reptér főlega barakk résznél szoktam mászkálni mp40el, vagy a hangárról hangárra tisztogatást.
Első smg is jó szerintem, én imádtam, de ott a tár kisebb és meggondoltabban kell lőni, de még így is 3 embert simán ki lehet szedni egy 20as tárból. :) Fejleszteni majd csak az mp40et érdemes szerintem, addigis tartogasd a kreditet. -
#831 Szerintetek mire érdemes gyűjteni? Kar 98 vagy MP40?
Ja meg lenne egy kis problémám: Amíg 0,1,2-es szintű voltam a kis pályák tiszta élvezetek voltak de amire belejöttem volna azokba elértem a 3-as szintet és olyan nagy pályákra tett hogy első körben azt sem tudtam merre menjek és jó ha volt 1 óra alatt 200xp. Másik problémám az idő lenne. Ahogy említettem 2-es szintig jó volt és max 20percig tartott de volt izgalom. Ezeken a nagy pályákon meg 1-2 órás egy normál meccs ami az elején még jó de már 40perc múlva kezdem unni hogy kb. semmi sem történik. Aztán velem egy szinten vannak de ők már úgy tolják mint ha vér profik lennének. Én mászkálok a 300 pontommal elsőnek meg már 2000pontja van. Ezeknek ez már szerintem nem az első accja vagy csak én vagyok nagyon noob?
Meg belekötnék abba is hogy amikor ölök mi az az 5xp? Kb. a nullával egyenlő. Az egész játék mint ha a foglalj,rohanj,foglalj-ra lenne építve mert csak úgy tudok pontot szerezni rendesen ha nem áll másból a meccs csak foglalok. -
#830 Jó lett köszi a videót. :) Második fele kicsit pislogós volt, hogy követni lehessen. Sebzést ki maxolod egylövésezed a népet? -
Skaternorbart #829 Kar 98 Setup Készítettem egy videót a Kar 98 ról, a módosítások -szerintem -legideálisabb beállításáról. Ha gondoljátok osszátok meg, mit használtok ti, a fegyvereitekhez! -
#828 Nekem a gewer jobban bejött. Kell venni egy smgt és gond egy szálse. Mid rangere is pofátlankodok vele eredményesen. Eleinte én is azt hittem, hogy op de annyira mégsem jó szerintem.
Edit: gewernél kisebb területet látsz a tüske miatt, viszont jobban lehet kontrollálni a lövéseket, míg a garand nagyobbakat rúg vissza.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.31. 21:37:03 -
#827 Ja látom. Kösz. Németekkel játszok csak szerintem OP az ellenségnél az M1 Garand? -
ikarus44 #826 Azzal a katonával is visszamehetsz gyaloghoz, akivel harckocsizó lettél csak ki kell fizetni a képzést, ill. készíthetsz másik katonát is. -
#825 Sziasztok. Új vagyok ebben a játékban. Most vettem tank crew-et. Mostantól csak azzal tudok menni sima katonával nem? Ja meg azt valahogy meglehet csinálni hogy azokra a mapokra tegyen amin a legkisebb szintűek vannak? Mert ezek a nagy mapok nem jönnek be.
Ja meg haverom hívott sqadba (ő sima emberrel megy én tank crew-el) és valamiért nem engedte hogy accepteljem a meghívást. -
#824 Attól függ, hogy előfizettél-e és van-e 2 helyed. Szerintem a leghasznosabb a több sprintelés. Egyelőre csak a silver szintre van meg, de ennél már eléggé érezhető a különbség. Elsőre ezt raknám be és másodiknak esetleg azt, de még akkor is inkább a 15% staminás "first blood" badge-et szintén a még több rohangálásért.
Mindezt én SMG/gránát kombóhoz használom, de ha meglesz a ppsh akkor elkezdem a bolt actiont és ugyan így fog maradni. Kellemetlen amikor azért halsz meg, mert nincs staminád és hirtelen lelassulsz, vagy amikor túl hamar kifáradsz és emiatt nehezebben lősz amikor kéne. -
Skaternorbart #823 Köszönöm a választ! Nekem úgy tűnik hogy te érted ezeket a dolgokat, szerinted Bolt Acton Rifle, Kar 98-hoz mit érdemes használni? -
#822 Ha minden igaz, akkor a célzás nélküli/csípőből lövés pontosságán növel. Ez főleg automata fegyvereknél hasznos szerintem. -
Skaternorbart #821 Helló! Már régebben is próbálgattam ezt a játékot, de csak most értem el oda hogy egyre inkább tetszik, viszont rengeteg kérdés merült fel bennem vele kapcsolatban, de most csak egyet szeretnék kérdezni; A "Pointer Quick Fire" Badge az hogy működik tulajdonképpen? Aki tud válaszolni annak előre is köszönöm! -
#820 Gondolom a "Friends" fülön, hol másutt. -
#819 Barátot hogyan lehet felvenni a játékban?Sok Magyarral összefutottam már, játék közben írogattunk is közösbe de hogyan lehet név alapján barátként jelölni? -
#818 Ma volt egy qrva érdekes köröm.
A vége is ennyi maradt, csak lett egy foglalás is mellé. Rég volt ilyen nullás köröm, és nagy mázli kellett hozzá. -
#817 Viszont, a repcsi megint vadállat! Eszméletlenül lehet aprítani. AA-ból shimán ki lehet gépágyúzni az enemyt. Igaz, mintha a pilótát is könnyebb lenne kiszedni... -
#816 Volt "szerencsém" hozzá. Olyasmi, mint a kis pálya, 3 foglaló hely. Nekem nem jön be annyira. -
#815 Nem tudom srácok, hogy ti mit gondoltok, de nekem az mp40 fejlesztése csak használhatatlanná tette nekem. :D Olyan gyors lett a tűzgyorsaság, hogy nem vagyok képes vele midrangere ölni. Vissza is fogom szedni szerintem :) -
#814 "Raised Veteran Membership XP-rank bonus from +25% to +100%"
"All windows can now be destroyed on all maps" //Wohoo
Nincs új térkép :) ITT legalábbis nem beszéltek róla. -
ikarus44 #813 Van új?! -
#812 Kipróbállta már valaki az új pályát? -
Evoluti0N #811 Ötlet valakinek, hogy miért van magas pingem? Elméletileg nem kéne annak lennie, mivel két haverommal játszok és nekik nincs nagy. Az egyikkel egy városban vok, szal nem vagyok messzebb a szervertől, mint ő. Tegnap kezdtük el és ma is, meg tegnap is magas volt a pingem. Nem töltök semmit, Steam se tölt semmit Nettel nincs gond, mivel tegnap is játszás után rögtön töltöttem valamit és full sebességgel ment.
Szal ötletem sincs. -
#810 Az FG42 pedig szupi fegyó, semmi gond nincsen vele. Csak az, hogy mérete miatt beltérben nem mindig engedi használni, így az enemyakár egy lapáttal is le tud kaszabolni. -
#809 FG42nek van a legnagyobb sebzése és jó a tűzgyorsasága amiatt pötyögtetve érdemes vele lőni. -
ikarus44 #808 "Az hogy lehet az ellenfélnél is van a mi fegyvereinkből?Nem akarom elhinni hogy mind a földről szedi fel."
Pedig simán lehet, mert én is szinte mindig amcsi fegyvert használok Német kasztnál, hacsak nem egy MP-40-t találok. -
#807 Köszönöm a segítséget.Meg is lett a gond oldva...még jó hogy nem vettem meg újra az MP40-et.Be lehet rakni ejtőernyősnek is csak 1 csomag lőszerrel.Megmaradtak a fejlesztések is hozzá.Így már mindjárt más.Kisokka elvileg nem bukod a fegyót én már próbáltam fordítva.Reconról vissza gyalogosra és megvolt ott is a sniper.Külömbség annyi hogy gyalogosként bukod a fejlesztéseket hozzá vagyis megmaradnak csak nem használhatod.Azt csak a recon tudja kihasználni,de mondom nagyon megéri a snipert kigyúrni.Volt szerencsém felkapni földről 1 FG42-t.Az mekkora hulladék az MP40-hez képest.....rettenetes visszarúgása van és csak 20 skulóHosszú sorozatban lehetetlen kezelni.Én simán kihagyom.Az hogy lehet az ellenfélnél is van a mi fegyvereinkből?Nem akarom elhinni hogy mind a földről szedi fel. -
kisokka #806 Szóval, ha egyszer megint nekiállok, átváltok recon-ra, akkor bukom a 260ezres távcsöves Kar-t? Hát az igen vicces lesz -
ikarus44 #805 A mostani build-el jött be az FG42. elvileg az az ejtőernyős fegyvere. -
#804 http://heroesandgenerals.gamepedia.com/Paratrooper
Itt nincs írva hogy ne tudná használni. Arra figyelj, hogy csak 6 pontnyi felszerelés lehet nálad parával, ami effektívan csak maga a fegyver egy tatyónyi lőszerrel. -
#803 Nem buktam mert a listában ott van csak épp nem választható..ki van x-elve.Miért ne lehetne fegyverzete hiszen az is SMG? Ugyanúgy megvettem mint előtte az MP34-et.Azt engedélyezi használlni meg a G43-at,MP40-et meg nem.Eszemben sincs visszaválltani gyalogosra...ezért küzdöttem fene tudja hány órát,hogy ejtőernyős legyek.Sima gyalogost pedig már meg is vettem újra..az a 3. karakterem.Abból tankillert fogok csinállni.Veszek hozzá 1 Karcsit meg 1 kályhacsövet oszt helló.Olyan tanács kellene aki biztosan tudja ha megveszem újra az MP40-et vagy akár a PPSH-t hozzáadhatom-e az ejtőernyőshöz.Nem szeretnék 250000 creditet csak úgy kidobni hogy aztán ne tudjam használlni.Jó lenne valami hivatalos leírás ahol le lenne írva mihez mi tartozok..melyik fegyver üti a másikat stb...pl becumiztam a páncéltörőt is gyalogosként.Megvettem erre MP40 mellé nem rakható be.Fasza...35000 mindjárt ugrott is. -
#802 Szerintem NEM buktad, csak éppen nem a paratrooper fegyverzete... Ergo, ha vissza váltasz assault kasztra, akkor ismét használhatnád. Szerintem. -
#801 Nagyon agyalok ezen az mp40-en, hogy megvegyem-e. Nekem a 34es smg is bejött ezzel is szépen aprítok. Kevés a lőszer egy tárban, de ha nem agyatlanul szórja az ember csodákra képes. -
#800 mostanában nem játszottam, de igen régen buktad az alap fegyókat ha váltottál -
#799 Végre meglett a 7-es szint.Ejtőernyős lettem a gyalogosból.1 valamit nem értek:gyalogosként megvolt az MP40-em,szépen felfejlesztve ahogy kell.Namost áttértem ejtőernyősre és itt nem engedi betenni azt a fegyvert.Csak az MP34-et(szarra se jó)meg a G43-at(kukára való).Meg kell vennem újra az MP40-et újra,hogy ejtőernyősnek is legyen?Bár van már zseton 1 PPSH-ra is..de MP40 eddig nagyon bejött.Közelre és középtávra is jól adta.