5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • gunjack
    Én is ezeket állítottam be: https://www.youtube.com/watch?v=4lz0sSrGJn0#t=31
    Ezzel már tényleg 1 lövés 1 ember még nagy távolságra is.
  • W4SS4W
    illetve van olyan jelvény a kedvez a mesterlövészeknek? a valós pénzért vásárolható álcaruha az használ is valamit vagy csak szimplán jól néz ki?
  • W4SS4W
    Én most váltottam Recon-ra így megkaptam a távcsöves mausert, megvettem és mellé a Luger P08-ast így ezt a kettőt használom. Az a kérdésem hogy mauserre milyen "fejlesztést" érdemes venni, amivel még viszonylag pluszba maradok csatánként és elérhető hogy 1lövés egy ember, illetve stabilabb esetleg nagyobb lötáv?
  • Skaternorbart
    Egyébként ahogy szintet lépsz növekszik a zsoldod is. És többet fogsz kapni egy meccsért. Van egy jelvény, amivel vihetsz +1 aknát; Dynamite lover, sőt ha ezüst akkor +2 -t. Az aknánál valamivel jobb a mágneses akna amihez jó néhány tankot le kell szedni, és igazán jó lenne már nekem is a sticky bomb. esetleg lehet még használni az iron fist jelvényt ami nagyobb sebzést ad tankok ellen, ehhez rengeteget kell szállítani a csapattársakat. Az a legjobb ha néha gyalog vadászod a tankokat panzerschreckkel, néha aknázol, néha pedig tankkal zúzod őket, így lehet a legjobban gazdálkodni. Szerintem.
    Egyébként tankos kollégáknak nem győzöm hangsúlyozni a Panzer 38 modifications-nél, lehet venni erősebb pácéltörő lövedéket amivel jobb lesz a páncélátütése mint a panzer III-nak.
  • Alien69
    Nem tudom, minek erőltetitek a bazookát, ha drágának találjátok. Tankra ott van a mágneses akna, vagy egyébb cucc, ami kinyírja. igaz, közel kell menni hozzá, de sokszor ez nem gond, mert a gyalogosok többsége láma, és nem fedezi a tankot (SE).
  • gunjack
    250000 vagy fölötte...kb
  • W4SS4W
    Én most a panerschreck röl váltottam a tányéraknára. bár csak 2 tud magával vinni, de olcsobb... 60db újra töltése csak 3500 körül van. bár ehhez közel kell férkőzni a tankhoz így kockázatosabb, de jobban megéri mint a panzerschreck... a távcsöve a mauser98k menyibe kerül? még messze vagyok tőle, csak hogy tudjam menyit kell spóroljak :D
  • Matusy
    a Panzershrekkel szerintem inkább az a gond h egy lőszer hozzá az majdnem 800 pénz. Én átlagosan 2-4k között kapok egy meccs alatt és 1 könnyű tankhoz általában 2 találat kell. Szóval nem vmi gazdaságos megoldás. Vagy legalábbis nem tudom hogy miért kap az ember pénzt, Nekem 4000 fölött még nem nagyon sikerült alakítanom.
    Viszont ha a kocsi hátuljára veszel anti tank dobozt az sokat segít. Sokkal olcsóbb
  • Skaternorbart
    miért úgy tervezed hogy kilövöd az összes tankot? :D most komolyra fordítva a szót, nincs is mindig tank a pályán, és azért érdemes 50 méteren belülről lőni akkor szinte biztos a találat, és úgy nem fogy annyira a lőszer.

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.01.11. 08:35:29
  • W4SS4W
    Hallod.... megvettem a panzerschrek-et... szép éd jó, de egy csatába 8000 minusz a feltöltése. Ez vicc :D ezek szerint egy csatába csak párat löhetek ha pluszba akarok maradni....
  • szibe
    Sziasztok!
    Hol tudom megnézni hogy mit kell húznom hogy ejtőernyős lehessek?
    Köszi előre is a segítséget.
  • Skaternorbart
    Na, :D mi a fene van itt, kinek van már medium tankja? vagy aknája mg42-es? Hoarder badge silver, mg42 sticky bomb gránát?
  • Devid-on
    Szerintem gyere be chat-be egyszerűbb ott segítek neked amit csak akarsz.Bal alul rá mész a Chat-re majd Channels beírod a keresőbe hogy Sgponthu és Join :D
  • Matusy
    Eddig panzerfaustot használtam, de az csak 1 lövetű és sokszor kevés volt. Még csak 4es szinten vagyok és sokszor a csapattársaim kb mintha botok lennének. Nem vesz magához senki sem panzerfaustot hiába ingyenes... Kis dobozba hogy lehet panzerfaustot rakni?
  • Devid-on
    Üdv
    A csatát már leírták pár sorral lejjebb.Pénzt a skyrmis pályákon lehet leggyorsabban gyűjteni (szerintem).Ha kell sok pénz akkor ne használd jó darabig a panzershreck-et mert drága,ha mégis akkor próbáld seggbe lőni a tankot úgy többet sebez.Vagy szét vannak szórva a pályán Panzerfaust-ok.Azzal lövöldözd őket vagy a járművek hátuljára (kis dobozba) szoktak feltenni külön is onnan is vehetsz (persze jóra használd) :D
    Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.01.06. 15:42:04
  • Matusy
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani és felmerült pár kérdésem. Páncélosok ellen vettem a gyalogosomnak panzershreck-et. De 2-3 lövés kell egy tanknak, közvetlen közelről. Hiába lövök ki 3 tankot, sokkal kevesebb pénzt kapok mint amennyibe a lőszer került... Vmit rosszul csinálok?
    A másik kérdésem hogy mi a különbség hogy milyen csatát nyomok?
    Illetve az utolsó: Hogy lehet pénzt szerezni? Gyalogosom van, de amióta megvettem a tankelhárítót egy vasam sincs. Pedig sok xp-t szedek és azért ölni is szoktam.
  • Skaternorbart
    Én szereztem már light armorral több mint 5000 xp egyszer- kétszer, persze vettem ribbon boostert mert az occsó! :D de úgy is kb 30 kills, 2 deaths stat kelett hozzá és hyperactive itás.
  • W4SS4W
    A "light armor"vonalon mitől függ hogy kapom a pontot? illetve menyit?
  • Alien69
    van értelme a javító kulcsnak. Megkeresed az enemy snipereit, mögé lopakodsz, és közvetlen közelről jól fejbe csapod, amitől kipurcan. Vagy Te, mire oda érsz...
    A távcsővel Te leszel a szakasz parancsnok, elvileg tudsz utasításokat kiadni a többieknek. Ha betartják, persze...
  • W4SS4W
    na jó... az már tényleg vicc hogy én seggbe lövöm az M5A1 et, megleptem így vagy 2 lövés előnybe voltam és mégis ö szed ki úgy hogy a front páncélomat lövi.... ez mi?
  • W4SS4W
    és ha war modba játszok és nyerünk az ad valami pluszt?
  • W4SS4W
    oké kösz, most meg van ez a javító kulcs, azt érdemes megvenni? vagy a távcsövet? mert pl ha a javítókulcsot raknám, nem lenne hely fegyvernek.
  • ikarus44
    A sima csatamód lényegében egyfajta gyakorló csatának is fel lehet fogni, mert az nincs kihatással a háborúra.
    Ezzel szemben a war csatamódban valós a térképen is megtalálható helyekért harcolsz amivel befolyásolod a háborút.

"ez nekem nem akar összejönni... hiába nyerünk, ez a Pz38 alig hoz hasznot. Csatánkét 1-2 max3 ezret..."
    Nekem se szokott ennél jobban hozni max. is csak olyan 5000 körül tudok keresni. de ez szerintem mindenkinél így van aki nem veteran-nal játszik (ez a prémium fiók)
    de fog ez majd jobban is menni csak bele kell jönni nálam is így volt.
  • W4SS4W
    ez nekem nem akar összejönni... hiába nyerünk, ez a Pz38 alig hoz hasznot. Csatánkét 1-2 max3 ezret...
  • W4SS4W
    Még egy kérdés :D mi a különbség a sima/alap és a war csatamód között?? mármint valami előnye/hátránya valamelyiknek?
  • W4SS4W
    rendben, egyelőre a PzII tud jó is lenni meg szenvedős... a Pz38 remélem jobb lesz, mármint ha azt nézzük hogy van használhato ágyúja, nem úgy mint ennek a köpő csöve.... mármint szerettem ezt is, de azért ez még se egy ágyú :D
  • ikarus44
    Nagyon szívesen!
    Ha adhatok egy tanácsot inkább a PZ-38-ra tartogasd a pénzed, és utána az MP-40-re.
  • W4SS4W
    kösz a segítséget! :D most átképeztem tankosá, jelenleg a PzII nél tartok, meg kifejlesztettem az MP40-est. Csak meg kell rá keresnem a pénzt :D
  • ikarus44
    "hogy lehet tankot venni meg más skint váltani?"
    Tankos karaktert úgy tudsz venni, hogy a képernyő alján a ranglétrán a neki előírt szintet el kell érned és azután egy bizonyos pénzért át kell képezned. DE! a harckocsizóhoz nem jó minden fajta fegyver így azt érdemes addig fejleszteni ami ahhoz jó (a harckocsizóhoz pl. a géppisztoly kell (MP-34,-42))
    Skint pedig úgy tudsz váltani hogy a harckocsizó karaktered kinézete mellett középen van egy nyíl és azok közt tudsz változtatni, De mivel valódi pénzért vehető Gold-ba kerül így azt nem igen ajánlom

"kezdőként most vettem meg a mauser kar98 at, de azzal necces a közelharc, meg messzire is legalább 2-3 lövés mire meghal, melyik éri meg jobban? a géppisztoly vagy a puska"
    Ha tankos akarsz leni akkor géppisztolyt vegyél, a fentebb leírtak miatt.
    De egyébként a fegyver vásárlást mindig az alapján döntsd el, hogy milyen harcmodort akarsz felvenni. pl. a mauser-rel a mesterlövész puskát tudod majd kifejleszteni. Mindig azt nézd milyen szerepet akarsz betölteni és az ahhoz kellő fegyvert keresd ki valamelyik fegyvertípus ribbonján, és akkor azon indulj el. (Pl. ha középtávú támogató szerepet akarsz betölteni akkor a géppuskát ajánlom (MG34-42), az MG-34-et például a fél automata fegyver ribbonján tudod elérni, így azon indulj el, ha elérted a 34-est akkor azt vedd meg akkor ki unlockolódik annak a ribbonja és azon tudod majd a 42-est megszerezni.)
    De kezdőknek én speciál mindig a géppisztolyt ajánlom. Ha német oldalon vagy az szerencsésebb mert az MG-34-es elég stabil fegyver.

"bazzokát érdemes venni?"
    Ha gyalogos vagy mindenképp. Én az vállról indítható páncéltörőt tartom a gyalogos legfőbb másodlagos fegyverének. mindennél fontosabb.

"ja és az hogy müködik hogy amikor nekem 2-3 lövés, ő meg 1 lövéssel megöl úgy hogy nem fejen lő.... "
    Mert te még alap fegyvert használsz, míg ő lehet hogy kihúzta az övét. De a fejlesztés neked kell kitapasztalni.

A játékban a chaten van egy Sgponthu nevű fórum, ahol néhány itt is jelenlévő (például én is, bár ritkán) játékos van csatklakozz nyugodtam ott is szívesen segítenek szerintem.

Remélem tudtam segíteni!
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.01.02. 19:02:27
  • W4SS4W
    ja és az hogy müködik hogy amikor nekem 2-3 lövés, ő meg 1 lövéssel megöl úgy hogy nem fejen lő....
  • W4SS4W
    most ismerkedem a játékal, de pár dolgot nem értek. hogy lehet tankot venni meg más skint váltani? pl a tankos. illetve így kezdőként most vettem meg a mauser kar98 at, de azzal neces a közelharc, meg messzire is legalább 2-3 lövés mire meghal, melyik éri meg jobban? a géppisztoly vagy a puska? bazzokát érdemes venni?
  • ikarus44
    Köszönöm!
  • Alien69
    Az NEM Tőled függ, hanem, az adott csapat alkalmas-e, és ilyenek...
  • ikarus44
    Ill. csak nekem nem engedi "beaktiválni" Jeep-et? mert kijelöltem, úgy ahogy minden mást, és nem engedi a csatába hogy azzal menjek.
  • ikarus44
    A géppuskákat (MG34/42, vagy az M1919A4-es Browning) le lehet rögzíteni, vagy csak kézbe lehet vinni? mert nem teljesen értem hogy lehetnek olyan pontosak, ha kézben használják őket.
  • ikarus44
    Az mondjuk lehet, még sajna nem sok mindent tudok a játék ezen részeiről.
  • Skaternorbart
    Elképzelhető hogy elfogyott a tank crew man vagy a tank.
  • ikarus44
    Csak engem szokott kidobálni a csatából, amikor harckocsizóval vagyok, mert állítólag az egységem vesztett, de a többiek még ott vadulnak a földeken, akkor is hogy ha abszolút nyerésre állunk?
  • Skaternorbart
    Amúgy az én nevem Shooter333 a játékban vegyetek fel a barátlistára!
  • Skaternorbart
    A javaslatodra az új csoport melett voksoltam ha nektek is megfelel, akkor "Sgponthu" csatlkozzatok. Azért is ez lett a neve mert talán ez egy tényleg működő chat lehet a Sokféle HUN és hasonlókkal szemben, mert mi itt már valamennyire megszokhattuk ezt a társaságot.
    Úgyhogy csatlakozzatok :D