5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Alien69
    Szvsz, túl reagálod (legalábbis, remélem). Ha legalább kinyír sok-sok embert, az nem akkora baj, mint amikor pl egy tankos AFK-zik. Vagy, csak egyszerűen béna f*sz. Elmegy foglalni, oda megy egy házhoz, kiszáll, bemegy, és megdöglik... Ahelyett, hogy az enemy tankjaira vadászna, vagy az ellenfél gyalogságát írtaná.
    Ráadásul, ilyesmi más játékokban is benne van...
  • Devid-on
    Sniper cimborák jó hírem van elvileg később lehet majd szerelni rifle puskáinkra majd Scopot :).Hát micsoda jó ötlet ez, a mindenit neki eddig se voltak gondok az egy helyben lévő emberkéktől,akik nem voltak hajlandóak segíteni foglalni,de nem baj :),megoldjuk úgy ahogy eddig is egyedül.
    Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.03.21. 08:43:02
  • Sherman0070
    Imádom hogy amikor elkezdenék játszani egyből elkúrják az egész játékot a fejlesztők....
  • gunjack
    Nekem az MP40-nél jobb fegyver nem is kell.Közelre és középtávra is tökéletes-alig szór.Földről szedtem már fel FG42-est na azzal már nagyon tudni kell lőni.
  • W4SS4W
    nálam is szokott néha,
  • ikarus44
    Egy hosszabb kihagyás után most tértem vissza a játékhoz, de csata közben nagyon szaggat, ugyanazokkal a beállításokkal, amikkel régebben nem szaggatott, másnál is van ilyen? ha meg tudta oldani akkor elmondaná?
  • W4SS4W
    most értem el az FG42-est de nézem hogy 270ezerbe kerül... az rohadt sok :D van értelme megvenni? most MP40est használok.
  • bosco05 #1151
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvastam a PH-st is, szép amit mondasz csak épp a videókártyákra igaz nem a processzorokra, de mind1, hagyjuk is, mert az ilyeneknek mint te a világ összes eredményét is be lehet linkelni, akkor is mondják a saját hülyeségüket. A PH-s tesztből is szépen látszik, hogy az Intel mindenben előrébb jár, kivéve a video rendert meg a tömörítést, ráadásul ugyanazokat a programokat használták ők is cinebench, 3dmax, de mind1, nem is értelek... A legnagyobb baj, hogy ugyan megemlítik az egy szálon futó teljesítményt, de nem tesztelik, amiben az AMD fényévekkel el van maradva, szóval ugyesen kihagyták a legnagyobb gyengeségét és a többiben sem remekel a cucc, sőt ha megnézed, néha még az i3 is a 9xxx előtt van ami ultragáz... Lehet én nem tudok magyarul vagy nem tudom, de téged valahogy nem vagyok képes megérteni, viszont tényleg zárjuk le, mert ez már nekem is sok :)

• Alien69
    Minden tiszteletem a Tied! Vééégre, egy link, ami megmutatja. Mit is? Ja, tudom. hogy benchmark-al játszunk...
    Tudod, inkább segítek Neked is:
    Igaz, ez csak a prohardver tesztje, és nem benchmarkokra hagyatkozik, mert azokat el KELL felejteni. Főleg, mióta jópár éve bebizonyosodott, hogy külön fejlesztenek ezekre drivereket, hogy erősebbnek mutassák magukat a procik/VGA-k. Tehát, inkább keresek a PH-n teszteket az adott dolgokról, mert nem csak számokkal dobálóznak. Anno, a BF2-höz is úgy választottam VGA-t, CPU-t, hogy megnéztem, melyik párossal (cpu-vga) milyen fps-t ér el. Ezért vettem anno Ati kártyát, mert hiába volt jobb az nvidia, ha az adott játék speciel rosszabbul futott rajta. De, mindegy, ez van.

Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.03.13. 07:51:14
  • bosco05 #1149
    https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=cpu%20benchmark

Amiről beszéltem: http://cpuboss.com/cpus/Desktop-CPUs-best-Single-Threaded-Performance-4310942

Alul a lényeg: http://cpuboss.com/

Összesített: http://cpuboss.com/cpus/Desktop-CPUs-best-Overall-Performance-4311159

Azt hittem idáig mindenki eljut magától, de ezek szerint nem. Tényleg zárjuk le, mindenki azt vesz amit akar :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.03.13. 00:09:58
  • Alien69
    Én meg írtam, hogy linket. Vélemény egy idő után uncsi, mert nem mérvadó, nem tényszerű. Bocs, félre értettem, mert a "képben lévő" megzavart...
  • Alien69
    Akkor, pl kar98-t érdemes lehet húzni, de már nem érdemes "rárakni" az optikát. (azaz, megvenni a scop verziót) Mert a kar98 még mindig fasza.
  • gunjack
    A recon használhatja a fejlesztéseket a puskán a gyalogos meg nem.Ha csak nem vagy akkora ász hogy minden lövésed fejes akkor nincs is miről beszélni melyikkel érdemes sniperkodni.Mindegyiket próbáltam nem kevés üzemórával.Persze jó ha a gyalogos megismerkedik a sniper fegyverrel...de amint eléri a szintet érdemes átválltani reconra.Már megvan a tapasztalat hozzá és lehet is fejleszteni a fegyvert.Onnantól meg mehet a büntető század.
  • bosco05 #1145
    A gyalogos ezerszer jobb, a recon-nak egyáltalán semmi de semmi értelme nincs így újra...
  • bosco05 #1144
    A dicső lovag te lennél, bár magyarul írtam, ezért nem értem, hogy tudtad ennyire benézni. A másik , hogy én pontosan leírtam miben jobb az Intel az Amd-nél (egy szálon erősebb stb stb...), de igazából ha nem tudsz magyarul magyarázhatom reggelig. Na mindegy nem is akarom újra feltépni sebeidet, csak tegnap pont megláttam az árulkodást, aztán gondoltam jelzem, hogy kurvára halott a topic (ahogy akkor is jósoltam) amúgy és kb akkor van hsz ha flame is van...
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.03.12. 15:24:44
  • gunjack
    Vesztettünk már el nem 1 csatát mert az enemynél sok volt az ejtőernyős és rendre visszahúzták a pontokat. csak úgy hullottak az égből minden fordulónál.
  • W4SS4W
    Mert nekem van még egy ejtőernyősöm, ami nem tudom mért olyan jó, mert olyan mint a gyalogos csak kevés cuccot tud magával vinni, na meg öt ledobják a levegőből azt ennyi, van valami előnye annak?
  • W4SS4W
    Most olvasgattam kicsit, nekem reconom van, de ezek szerint a sima gyalogos jobban megéri? mármint ha már azzal is lehet sniperezni.
  • Roger6
    Szerintem is csak elrontják vele a játékot.
  • Alien69
    Számomra sem annyira fontos. De, nem mindegy, hogy egy csatában (pl pont ma volt ilyen), ahogy írtam az imént, bedob egy tuti vesztesbe, és vége 1:10-s lett.... Vagy, normál ütközet, és lesz mondjuk 8:5. Akkor tudom, hogy ahol kirívóan szar, az mondjuk nem feltétlenül az én hibám. Ha meg kirívóan jó, akkor az meg szintén, nem "tudás", hanem mázli. Volt 18:1 is, gyalogosként (snipa), meg repcsisként relative magas. Igaziból ha a statot "buzeráljuk", akkor ebben a játékban is a foglalásnak kellene lennie előnyben.
    Annyit azért mutathat, hogy ha kirívóan alacsony, relative hosszú ideje játszó emberkénél. Az valszeg "béna" (mondjuk 1:2 arány). Nem neki való (ez) a játék, lehet, egy másikban (cs:go, CoD) sokkal eredményesebb lehet, vagy mittomén Dirt-ben, simsben).
  • Devid-on
    Ezt a K/D el magyarázhatnád miért olyan fontos? :) .Engem annyira érdekel hogy semennyire,sőt ha én lennék a fejlesztő eleve bele se nem is lenne benne ilyen.mert szerintem sokan csak arra mennek hogy jobb legyen nekik mint másoké és ugye ezért sok mindent meg is tesznek.Bár igaz ami igaz én olyan játékot raktam össze a fejembe ami nem is létezik és nem is fog egy jó ideig :D
  • Alien69
    Engem speciel az zavar, hogy ha "staged battle"-t választom, az esetek jelentős részében eleve bukta csatába rak be. Majdnem vége már, mondjuk van 50 respawn, az eneminek meg 170, és totális erőfölényben, azaz, nehéz páncélosok gyalogság ellen. A war oldal is tud hasonlókat produkálni, sajnos. mióta az orosz oldalon vagyok, a statom biztos rosszabb lett a win/losses részen... Csak ezért. Bár, a K/D-m nem csökkent ennek ellenére sem.
  • Alien69
    Lehet, sokan reklamáltak, hogy nagy nehezen végig tolják pl a kar98-t (vagy megvették goldért), megvan a snipa puska, és most semmit se érnek vele. Nem akarnak váltani se snipára, mert a snipa "teherbírása csak 6, míg a sima baka 10-s. Azaz, egy snipa fegyó 4 (pl kar98 scope), és egy MP40 6, pont elfér nála. Azaz, tud kempelni is, meg közelharcba berohanni, és voilá, nyeri a küzdelmet. Snipa puska, pisztoly (3), akna/gránát (2). Ergo, szélesebb körben használható.
  • Devid-on
    Vissza rakták a sniper puskát a sima gyalogoknak megint?Waaat? o_O .Bár érteném a fejlesztők gondolkodását
  • Roger6
    Ez a téma is off. Beszéljünk csak a játékról!!! Szóval legyen pár napig csend a topicban.
  • Alien69
    Gondolom, Te lennél a "dicső lovag"... Azért voltam kénytelen így cselekedni, mert a topic gazda lehet, ide se nézet. Másfelől, nem annyira az offal van/volt bajom, hanem a nem elfogadható stílussal, ami NEM illik olyan lovagokhoz, mint Ti ketten, intel fanokhoz (mert az nem baj, ha valaki ennyire szereti az intelt). Egy nyomoronc tesztet nem voltatok hajlandóak belinkelni, és csak szapulni tudtok, akár engem is, pedig én normálisan kérdezgettem, mert szeretek tanulni olyan okos emberektől, mint pl Ti. De, abból senki sem tanul, ha valaki leírja, hogy:
    -mért szar? (már az amd)
    -csak (válasz, mert ezt mondtam, és akkor ez törvényerejű)
  • bosco05 #1132
    :D Hős lovagunk elindult, hogy megmentse egy képben lévő embertől az amúgy eszeveszetten pörgő topikot, ami a nagy pörgésben egy pár hsz offot sem bírt ki. NÉGY napja nem jött hsz és ezt írtam is anno, hogy kb kutya nem ír ide. Féltve őrzöl egy olyan témát, ami szinte nem is megy :) Egyébként elég vicces, hogy egyesek nem értik mi az off. Elindul egy kicsit is más téma és már mindenki rikácsol, hogy OFF OFF, ovónéni kéne a BAN mert nem tudunk beszélgetni a játékról... Na most nincs off, de a játékról se beszél senki, dicső lovag pedig békésen nyugovóra tér. Grat!
  • gunjack
    Ez a probléma akkor a bazookával is,mint a páncéltörővel.2 tankra már kevés az alap muníció.Persze van járművem szeretetcsomaggal ellátva amiből lehet utántölteni...de 10 körből 7szer tuti nem engedi hogy azzal menjek.Brinyóval meg állandóan visszatekerni lőszerért elég tré.Na mindegy még pár kör aztán meglesz nekem is és majd kiderül mit lehet azzal összehozni.
  • Alien69
    A sima páncéltörő NEM jó minden jármű ellen! Múltkor írtam is már. Körbe röhögtek minket a pályán, és ez volt a szerencse. NEm foglalkoztak, hogy kopog a vason a cseresznyemag, ezért beálltam egy láda mellé, ahonnan folyamatosan lődöztem őket (persze, eredménytelenül). Meg is lett a bazooka kör végére, pedig egy tank se füstölt ettől. Igaz, később jött 2 csóka, váltottak fegyvert, és elkezdték kiszedni őket. Onnan kezdve menekülés volt, meg spottolás, de megérte. A bazookával meg lehet a nagy tankokat is sebezni.
  • ikarus44
    Nekem megvan a Bazooka. Én elégedett vagyok vele. Közepes-közeli lőtávon lehet vele biztosat lőni, de ha jó vagy a táv-felmérésben akkor távolabbról is próbálkozhatsz. Kb. 2-3 töltet minden tankba kell. 5 rakaszt vihetsz magaddal így egy tárral bármilyen tankot el tudsz intézni, csak arra kell mindig figyelni hogy mindig meglegyen az 5 rakasz, mert nagyon tud fogyni. DE ami miatt én nagyon szeretem az az hogy a gyalogság ellen is használható mert egy épületbe vagy bármilyen zárt térbe belősz és a közelébe van enemy akkor kifüstöli.
  • W4SS4W
    reconnal elértem a leutnant azaz a 12es szintet és az assault teamre megyek akkor valami más jön be mint eddig, most nem tudom leírni, de aki már elérte a szintet tudja miről beszélek. nos eltudná magyarázni valaki hogy ez mi is? :D
  • Roger6
    Így lesz
  • gunjack
    Este 8 után (ha nem lövik le a szervereket)ott leszek.De ablak közelébe ne engedd a blökit és 2-t fordíts a kulcson a zárban.
    Megvan már valakinek a bazooka?Érdeklődnék mennyivel jobb a sima páncéltörőnél...vagy kb ugyanaz?Mennyi kell belőle 1 tankba?Hány raksit vihet magával?
  • Roger6
    Főnök, már van szerver! Mehetünk lövöldözni
  • Roger6
    "No de erről ír pont Gunjack is!". - háromszor leírtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Soha egy szóval nem mondtam, hogy ő ilyen. Mit nem lehet ezen megérteni????
  • gunjack
    Hát ma este se jön össze az a bazooka.Megint nincs szerver.Amúgy rendesen megizzaszt a megszerzése.Robbantom a tankokat számolatlanul de csak nem akarja már megadni.Pedig már mindenre rámozdulok ami kicsit is hasonlít 1 tankra még ha öngyilkos küldetés akkor is.
  • Alien69
    No, ezért írtam, hogy bokorba kell bújni, lehetőleg erdőben, és a bokor mellett álljon fa. Ebben az esetben a kill kam szinte használhatatlan, és csak mázlival lehet kiszúrni a snipát. Volt, amikor beálltam a "senki földjére", egy fa volt mögöttem, és bokorban guggoltam. A csapatom felé voltam fordulva, tehát, az enemy közvetlenül NEM láthatott (hisz ott volt a fa). Sorba mentek el mellettem (szerencsémre bringával vagy autóval), és nem győztem lövöldözni őket. Kb vagy a 8. kill után vettek csak észre. Még ekkor is mázlival, de el tudtam menekülni, mert ott volt egy bringa, amit egy kedves enemy nekem adományozott.
  • ikarus44
    Nomeg a killcam is sokat segít az enemy sniper helyzetének felméréséhez. És amit kiemeltél az a csapat munka, mert spec. én is mindig be szoktam írni, ha sniper szed ki hogy melyik pont közelébe milyen irányból, és hogy sztem honnan lőhetett (pl: erdő, épület [itt még az emeletet is próbálom besaccolni]) és akár hiszitek akár nem, sokszor működni is szokott. De olyan is sok van amikor én magam megyek a sniperre mert konkrétan láttam, és így sokkal egyszerűbb nekem oda menni még ha a fél pályát is át kell szelnem érte.
  • Anonymusx
    de jó hogy hétvégenként játszhatatlan a túlterheltség miatt, most már a logginál elakad...
  • bosco05 #1119
    Csak kár hogy három évvel a megjelenése után készült el így dead game lett... Kicsit elkapkodták a srácok, így a kutya nem játszik vele. Tudom tudom vannak tömött szerverek bla bla... Nincs normális közössége és nem is lesz már soha, random az egész.