5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Drubowski
    M2A2-vel bárhonnan át lehet lőni a Panzer I-et, a Panzer II-t és a Pz. 38-at is meg lehet sebezni (ha egyáltalán a közelébe tudsz férkőzni), de ha véletlenül visszalőnek akkor annyi.
  • Skaternorbart
    A játékban a frakciók fegyverei különbözőek, csak kategórikusan egyeznek meg, nagyjából és fejlesztések is vannak. Vannak sebezhetőbb részei a tanknak. m2a2 rear armor: 7 mm, panzer I rear armor: 13mm. Ha felugrasz a tetejére akkor csak 6 mm a teteje a panzer i-nek és a feneke is vagy az alja!? Bottom: 6mm míg az m2a2-nél a teteje és alja: 7mm. Viszont az m2a2 eleje feljebb és lejebb is egyaránt 16 mm míg a panzer 1 nél ez csak 13 mm. oldalról mindkét járgány egyaránt 13-13mm. és külön a toronyról még nem is beszéltem, valamint a töltények közötti különbség adatait én sem ismerem, csak azt tudom hogy az amcsi tank kilőhető panzer egyessel, de csak apc 7.92 es tölténnyel és csak oldalról vagy hátulról fordítva nem tudom mi a helyzet, aki tudja írja le please!
  • W4SS4W
    nem tudom, nem találkoztam a jelenséggel, a német alap fegyver az MP38 az jó,jó, de egy kalap szar, az MP40 már jó. Az aknát én úgy szoktam használni hogy egyet a tank elé meg mögé, és olyan 95% hogy bele megy :D:D ha meg észreveszi(k) akkor lehet úgy menekülni hogy oldalra forogsz és elszöksz.
    Utoljára szerkesztette: W4SS4W, 2015.02.18. 22:06:02
  • tutyimutyi2
    nah az aknák hát engem kb olyan 30%-ban úgy kapnak ki hogy rám rohan 1-2 ember én a szaros m2a2ben vok elszaladnak jobbra vagyis arra amerre az egész tanka kell fordulnom és valahogy úgy rakják le az aknát hogy miközben fordulok jobra már robbanok is fel, bár az én életem meg a pz38ak keserítik meg :)
    am az mért van hogy a német gyalogosok a kis alap géppityuval átlövik a tankomat én forditott helyzetben a pz1-et nem tom átlőni?
  • W4SS4W
    nem tudom, nekem igazából olyan 50-50% nak tűnik, nem nagyon figyelem :D:D nekem a PzII volt szenvedés, a Pz38t már mondhatni álom volt hozzá képest, de sajnos az aknákkal szaladgáló emberkék meg keserítik az életem :D:D
  • Drubowski
    Értem, nem valami erős jószág ez az M2A2 :D Egyébként kis szinten valahogy többször nyernek a németek, ez magasabb szinten is így van?
  • W4SS4W
    majd az M5A1 jobb lesz :D most én vagyok ilyen cipőbe a PzIII mal, megint én vagyok a legkisebb a nagyok közt :D:D
  • tutyimutyi2
    az miért van hogy nemrég kezdtem a játékot de amint elértem a 3as szintet és kiválasztottam a tankos embert azóta folyton olyan csatákba tesz be ahol ien rank 5-12-ők vannak és a legkisseb amit látok az is pz38t amit még az armor piercing-el is csak néha nagynehezen ütök át(m2a2), ez még csak a jéghegy csúcsa vagy reménykedhetek hogy késöbb jobb lesz?
  • Skaternorbart
    Hali!
    Kapsz egy M2A2-t. amin 2 gépfegyver van, illetve kiképezheted a karaktered a vezetésére. Ez úgy működik, hogy akik már elérték a hadnagyi szintet, vagy magasabb szintűek még annál is, irányíthatnak csapatokat a stratégiai térképen, amik 3 illetve 6 férőhelyet biztosítanak, az fps játékban. Tehát ha küld egy tank csapatot egy támadásba ami 3 férőhelyes, és más csapat nincs vele akkor az fps meccsben 3 játékos tud csatlakozni.

Ha eddig világos akkor most figyelj! A csapatok meghatározott erőforrással rendelkeznek (tehát egy csapat megszabja hogy hányszor respawnolhatsz) jelen esetben a könnyű tank csapat 20 respawn a 3 embernek és hozzá 16 elérhető tank.

Több információ, magyarul!
    Remélem tudtam segíteni.
  • Drubowski
    Üdv
    Most kezdtem a játékot, lassan elérem a 3as szintet, és ahogy látom ott vehetek harckocsi személyzetet, az érdekelne hogy itt hogy működik a harckocsizás? Csak egy tankot kapok, és ha meghalok akkor léphetek is ki, vagy itt is végtelen mennyiségű tankom van?

Egyébként amerikaiként kezdtem, van valami érdemi különbség a két oldal között a kinézeten kívül?
  • Skaternorbart
    Oldalról sebez!
  • W4SS4W
    érzem, csak úgy tudtam könnyen kilőne ha mögé settenkedem és seggbe vagy oldalba lövöm, amúgy halál...
  • ikarus44
    A PZIII-al az a baj, hogy folyton a hozzá képest OP M4A2-es, meg az E8-as Shermanokkal dobja össze, amit nem tudsz az istenért se normálisat sebezni (a kis kaliber miatt), de az E8-at még átütni is nehezen. Ehhez még hozzá jön az is hogy ők 2 lövéseznek.
  • W4SS4W
    tisztába vagyok a páncélvadászokkal :D a hetzert is megtudom már venni de inkább a pzIII felé megyek először + az MP40 is elérhető, de jelenleg az az utolsó a listámon. kösz az infot :D
  • Skaternorbart
    meg kell venni! nehezebb vele mint a light tankokkal, de élvezetesebb kilőni az ellen tankokat. És evvel tudod megszerezni a panzer IV-et, és ha tankokat szedsz ki akkor hetzert (ami egy tankvadász,nem forog a löveg, mert nincs torony :)) de hetzert megszerezheted light tankokkal is, ha azokkal szeded ki az ellen tankokat!
  • W4SS4W
    Mi a helyzet a PzIII al? mert én még1et se láttam. Most tartok ott, érdemes meg venni? mert mivel nem láttam még egy darabot se lehet át lehet ugorni valahogy vagy mi? :D
  • Skaternorbart
    van lent egy pajzs ott kell közösen indulni, vagy ha játszik, a barátlistában tudsz csatlakozni hozzá, de inkább az elsőt javaslom.
  • gunjack
    Felvettem cimborámat barátlistába.Hogyan tudunk egyszerre felmenni szerverre?Vagy ha látom hogy játszik hogyan tudok hozzá csatlakozni?
  • bosco05 #980
    Ez érdekelne engem is, akkor visszatérnék :)
  • Alien69
    Mikor indul az orosz "front"?
  • Skaternorbart
    kiváncsi vagyok erre az updatre az oroszok nulláról kezdik míg a németek és az usa fullra ki van gyúrva, remélem nem veszik el a karaktereket...!?
  • Devid-on
    Nem kell kilépni hanem bal alul csak váltasz karit és kész,ha nem megy akkor valószínűleg nincs már hely az adott squad-ba vagy megszűnt az a vonal ahol éppen volt.
  • gunjack
    Olyan kérdésem lenne...régen működött a dolog de most nem bírom megcsinállni:játék közben pl.sniperrel megyek,de az ellenség teli van tankokkal.Van gyalogos katonám tankelhárító gránáttal és azt akarom behozni a csatába.Régen csak kiléptem a játékból és rámentem a másik katonára aztán azzal csatiztam újra a játékhoz.Na most ezt hiába próbálom nem enged! Kivették ezt az opciót vagy én vagyok pancser hozzá?
  • mörrr
    Sziasztok. Én is elkezdtem a játékot, nagyon tetszik. Jó lenne csapatban játszani, van német gyalogos, tank crew, meg szövetséges gyalogosom. Ha csapatjátékosok várnak még lelkes kezdőket, csatlakoznék. TS, skype természetesen nem akadály.
  • gunjack
    Jó videó lett grat.Jöhet még több ilyen.
  • Skaternorbart
    kösz a választ én full hd-n próbálkozom de sajnos időnként leesek 20 fps környékére ami már eléggé élvezhetetlen, a proci cseréjén gondolkodom, nem tudom érdemes?
    Am jó vidi én is összeraktam egy valami videót :)
  • gunjack
  • gunjack
    AMD x4 975- GTX460/1gb-8gb ram 1280-1024-ben(19-es monitorom van) felhúzott grafikán tökéletesen fut.
  • Skaternorbart
    Hali kinek milyen géppel hogy fut a játék? Mert nálam laggol, az spatz 2 update óta...
    amd x4 740 és gtx 750ti

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.02.03. 03:16:35
  • ikarus44
    Csata közben megnyomod az "Esc"-et, és a feljövő menü alatt egy sávban van 2 vízszintes menüpont. Abból lesz az egyik. (a menüpont neve, most sajna nem jut eszembe)
  • FoldiPaliBacsi
    Hol tudom állítgatni a billentyű beállításokat?
  • Alien69
    Jaja, ráadásul, az ÖSSZES fps hasonló ilyen szempontból, azaz, az tud igazán eredményes lenni, aki csapatban dolgozik. Persze, fps, és fps között is óriási a különbség, pl lásd cod v. battlefield (flame on). Én speciel a BF-t szeretem (volt szerencsém a cod-hoz is, totál más stílus). De, a BF-ben sokkal több variációt fedeztem fel, mint a cod bármely részében. (flame off).
    Mégis, itt vagyok, és nem a BF4-t nyomom...
  • gunjack
    Azért ne add fel ilyen könnyen..Alien kolléga elég jól összefoglalta a lényegét.Alapszabály,hogy a Rambo stílus itt nem fog bejönni(alap fegyverrel meg pláne nem)arra ott a call of duty.1 jó smg-vel pl.mp40 már bátrabban neki lehet menni 1 ház befoglalásnak,de mégjobb ha legalább 2-3 ember egyszerre ront be.Sima puskával egyedül bemenni a sűrűjébe..annak az esélye kb.0 Meg kell várni míg más is odaér és mikor már húzzátok a pontot akkor odaszaladni.Vagánykodni sokáig 1 helyben állni,vagy nyílt terepen sétálni gyönyörködni a táj szépségében szintén öngyilkosság.Jópár munkaórát bele kell ölni hogy eredményes legyél...de pénz nélkül is elég jól el lehet vele játszogatni.
  • FoldiPaliBacsi
    Megyek inkább szánkózni az ingyen van
  • Alien69
    Szerintem, menj szánkózni.
    Alap fegyóval NE próbálj heroest játszani, mert hamar megunod, és vissza mész codozni (mondjuk). Amíg nem ismered a pályákat, addig szintén ne rohangálj. Próbálj meg keresni más embereket, és kövesd őket. Ha hamar kipurcantok, akkor NE őt kövesd legközelebb.
    Vannak trükkök, de kinek mi válik be. A legegyszerűbb stílus, a kempelés, ami itt szerintem még egyszerűbb, mint a legtöbb fps-ben (pl battlefield sorozat). Itt, ha beállsz (inkább guggolj, vagy feküdj bele) egy bokorba, bizony szinte észrevétlen lehet maradni, főleg, ha nem lövöldözöl ész nélkül. Ha már kezded kiismerni a pályákat, onnan kezdve a kempelés már uncsi, és felesleges lesz, mert igaziból nem eredményes. A legtöbb pénzt/eredményt itt is a foglalással, és terület védelemmel/támadásával lehet szerezni. De, szerintem itt kifejezetten ez a legjobb móka. Betámadni egy házat, mondjuk, és bevédeni utána, vagy, menni a következő ponthoz. A többségében NEM kifizetődő egyenes vonalba menni, főleg, mert mindenütt van kerülő út is, és oldalról/hátulról eredményesebb a támadás.
    Ezen kívül, kérdés, hogy hajlandó vagy-e fizetni veterán tagságért, mert azzal egyszerűbb minden (természetesen), de, nem kötelező persze, és simán lehet eredményeket elérni fizetés nélkül is.
  • FoldiPaliBacsi
    Tippek, trükkök, tanácsok egy kezdőnek?
  • Devid-on
    Üdv mindenki aki szeretne csapatba játszani illetve csapat játékos de még nem talált társat annak itt egy Team Speak (ip) ide jöhettek ha szeretnétek : 84.21.7.97 Heroes&Generals a szoba neve
  • Alien69
    Majd át nézem, de, mint írtam, ettől függetlenül, nálam is full damage-ra van rakva, amihez természetesen a lőszer is ott van, anélkül ugye nem megy. Ennek ellenére, NEM 1 lövés 1 kill. Mondjuk, nem panaszkodom rá.
  • gunjack
    Minden alkatrész módosítva lett+spéci lőszer is kell hozzá így lesz teljes 100% a damage. Testen is 1 lövésből adja a killt még a hegyoldalban kempelő snipernek is.Videó elején ott a kép mi lett módosítva rajt.
  • Alien69
    Mintha ez egy fun film lenne csak. Nem látom, hogy mit tuningolt fel benne. Bár, nekem is full damage-ra van nyomva, és eléggé jól megy vele, de totál nem 100%-os egy shot/killes. Kb 70-80% (a fejlövést ugye nem számolom, mert az nem beállítás függő, szerintem).