5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
FoldiPaliBacsi #1038 AMD proci van a kenyérpirítómban is és tök jól pirítja a kenyeret szóval engem meg győztél -
#1037 Ok, peersze, igazad van. A Te lógikáddal minek is videó vártya, van beépítve már a procikban is:
Pl i5
Abban igazad van, hogy az amd erősen hátrál, megy mobil front felé (meg tablet). De ettől még akkor se 5000 forint a különbözet. ha szerinted igen, akkor elismerem, megtérítettél, váltok i5-re. hozom az A10-s procimat, adok még 5000-t, Te meg adsz egy zsír új i5.-t. De akár abban is lazán benne lennék, hogy hozom az árát (pl iponban az AMD A10-7700K 3.50GHz FM2+ BOX Black Edition 36.882 Ft, INTEL Core i5-3340 3.10GHz 1155 BOX 54.456 Ft. Remélem, Te is úgy gondolod, hogy az üzlet megköthető! -
#1036 Az arma 3 mint minden komolyabb mai játék proci igényes, a videókártya majdnem hogy felesleges :) Nekem egy 20k-s vidkarim van és olyan szépen elvisz mindent, hogy öröm nézni, nem mellesleg AMD :) Jó tudni, hogy procira nem kell költeni manapság, mikor a műveletek nagy része a procit terheli és nem a gpu-t. Totál fordítva csinálod a dolgokat, de ha neked így jó ám legyen, én csak segíteni akartam :) Arma 3 single (amit a kutya nem játszik) biztos elmegy, de menj fel wastelandezni, vagy kothozni 90-120 emberrel és rájössz, hogy a 10 FPS amit írtam totál reális :) Vagy csapass egy kis EVOLVE-ot :) Esetleg PlanetSide2, ahol 3 centinél nagyobb a map, máris megáll a tudomány :) Na de egyszer és mindörökké én lezártnak tekintem a dolgot, olvassatok teszteket vegyétek az olcsót, majd a különbözetet költsétek videókártyára halál feleslegesen :) Amiket írtok azok egy az egyben igazak voltak a kétezres évek elején, az intel iX-el azonban 180 fokot fordult a világ, érdemes vele lépést tartani, mert anyagilag is jobban kijössz :) -
FoldiPaliBacsi #1035 TROLOLO -
#1034 Szerintem Ti ketten trollok vagytok, vagy, egyikőtöknek van egy (talán még selejtes is) i5-s procija, és el akarjátok sózni. Arma 3 volt a gépemen, kb fél éve töröltem le, és NEM 10 fps-l ment. Ilyet írni önmagában is butaság. Miért? Azért, mert ilyet úgy illik leírni, hogy leírod milyen vga mellett produkált ilyet, milyen felbontás mellett, stb, ja, és LINKELED a tesztet! -
#1033 Indíts el egy Arma 3-at :) Majd ott kijön a 10 fps-nél, nem kell ide teszt :P De mondom ha a 6-7 éves "fejlesztésekkel" készülő játékok a fő irány akkor mehet az AMD, nem lesz vele baj. A baj az, hogy itt állunk a DX12 küszöbén és ha az bejön, akkor vége az AMD-nek egy életre.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.02.22. 20:10:10 -
#1032 Ettől még agymenés, amit írogattok. Főleg, mert mintha a levegőbe beszélnétek, vagy, meg akarjátok indokolni, miért KELL 2x annyit procira költeni (egy linket se írtatok, TESZTET). A fórumokon lévő többség játszani szeretne, nem streamet mutogatni. Főleg azért nem, mert elég könnyen nevetség tárgyává válhatna. Láttam pár ilyen megosztást, elég vicces. Némelyik mintha az első fps-t nyomná, de megpróbálja úgy beállítani, mintha vérpofi lenne... -
#1031 Nem mindenre rossz, csak pl streamelés, komolyabb játékok stb... Ezt így kategorikusan nem jelenteném ki, hogy mindenre fos... Irodába például nincs is jobb választás egy alsó, vagy épp középkategóriás AMD-nél :) Ebbe a napi 2 posztba azért nem szennyezünk bele annyira valljuk be... Van hogy egy hétig a kutya nem ír ide. -
FoldiPaliBacsi #1030 Zárjuk le a témát, az AMD egy fos mindenki váltson Intelre! -
#1029 Szerintem is hagyjuk, vegyetek AMD-t legyen mit olvasni a fórumon :) Nekem semmi baja ha tele az ég repülőkkel akkor se, 45 ezres proci ó jee... Streamelés pedig az amikor streameled amit játszol, akár a haveroknak steamen akár a twitchen vagy hitboxon etc... Az összes AMD alkalmatlan erre mivel egy szálon gyengék :) Újabban pedig elég nagy divat streamerkedni, sőt a steamnek is erre épül az új cucca, de persze ha magadnak nyomatod csak, meg 5-6 éves motorral működő játékokat tolsz (Crew, BF, H&G, pont amiket írtál), akkor jó. Viszont az is biztos hogy 5k-t rádobsz és van egy MINDENRE jó procid. Én nem akarok megtéríteni senkit, csak mondom hogy butaság! Mindenki azt csinál amit akar, de olcsó húsnak... OFF vége, jó játékot mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.02.22. 19:41:54 -
#1028 Jelenleg csak a K98-l megyek... De, közelre pisztolyt használok, K98-l nem próbálkozok.
De, lehet, csak Veled kivételeznek, mert látják, hogy AMD procid van. Bezzeg ha inteles lennél, tuti egy lövéssel 3 tankot is kiszednél! -
ikarus44 #1027 Szerintem a patch-nél basztak el valamit a fejlesztők mert érdekes mód nekem is akkor "halt" be végleg a játék mikor repülő is került a csatába.
Te más fegyón vettél észre hasonlót mint én a B.A.R.-on? -
#1026 Váltál intelre! Csak az a szopás, ha azzal is laggol... Telepítsed újra a játékot, vga driver csere, vagy mittomén. -
ikarus44 #1025 Van aki BAR-t használ? Csak én érzem úgy hogy mintha mindent butítottak volna rajta? Semmi pontossága nincs 4-5-sével szoktam lőni de még közelről is szanaszét hord mindent a K98-sokkal szerelt playerek megvernek szinte mindig közelharcban mert nem találom el őket. illetve a tűgyorsaságából is levettek szerintem, ill. a sebzéséből is. Más is érez ilyet?
Másrészt: Nekem is AMD procim van és nekem is csúnyán laggol, + sokszor kifagy úgyhogy inkább én is hanyagolom egy időre a játékot mert így nekem élvezhetetlen. -
ikarus44 #1024 Hogy mindenki mindenki ellen? Hát abból hatalmas káosz lenne, szerintem is az lenne a legjobb ha az Amerikaiak-bolseviszták, a németek ellen, nyilván kiegyensúlyozva persze, vagy ha még inkább történelem hűre csinálni akkor a keleti területeken bolsevik-Német a nyugati, és déli területeken pedig Amerikai-Német összecsapás folyna.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.02.22. 11:39:24 -
#1023 Akkor nagy káosz ígérkezik... De, nagyon várom, mint sokan. -
Devid-on #1022 Nem már mondták hogy mindenki mindenki ellen :D Nem csak úgy mondtam :D És 12-12-12 lesz ez is tuti Dátum még nincs sajnos :( .Bár ha jól emlékszem ez nem 100% hogy lehet szövetséget kötni netán? Talán csatában vagy külön vagy valami ilyesmi :).De ez nem biztos sőt... -
#1021 De MIKOR jönnek (dátum)? Amúgy, nem hinném, hogy az angol v. ruszki egymás ellen menne. inkább az lehet szerintem, hogy ezek egy oldalon harcolnak. -
Devid-on #1020 Szóval most jönnek a ruszkik meg sok más finomság is :).Ami nekem feltűnt hogy ugye lesz 12V12V12 (egy pályán) nah most a védők mégis hogy a pitába fognak tudni ennyi emberrel védekezni?6-ember jut 1 vonalra vagy bázisra amit meg kéne védeni 12-szembe?Hát ahhoz lehet csapat játék is kéne de az ebből a játékból igen csak hiányzik (számomra) -
#1019 Légyszi, inkább ne is folytassad LINKEK nélkül. Szerintem hülyeséget beszélsz, sorry! Eleve, nem dinnyéről beszélünk, 4-6 magos procik futnak AMD-nél is. Most csak egy boltot néztem meg, ahol néha vásárlok. I5-s procik 55E-töl mennek. Nekem SOCKET FM2+ cuccom van, AMD A10-7700K proci. Ez se olcsó, igaz, 37E feletti, de amikor vettem, ez volt alegolcsóbb A10-s. most már van IGP nélküli Athlon2 X4 860K, most kapásból megvenném, mert úgyis VGA-t használok játék miatt. Itt van teszt.
Érdekes, hogy ha "valami nem megy", nálam az max a VGA miatt lehetne, de még nem futottam olyanba, hogy NE menjen. Pedig elhiheted, próbálkozok nem 1 játékkal, és nem 10-20 évesekkel. Akár a Battlefield sorozatot nézem, vagy a The Crew-t, rendesen megy. Mint írtam, ennél a játéknál volt egy anomáliám (azaz a H&G-vel). Pálya belépésnél fél percig lefagyott (mindig ugyan addig), és utána mint ha mi sem történt volna, ment tovább. De ez NEM (ismétlem, NEM) proci miatt volt. hiszen, megint jól fut. Csak éppenséggel, volt pár "ingyen" hétvégés játék, meg pl a Battlefield bétája, és valószínűleg, ezek miatt történt valami (szoftveresen). mióta uninstalláltam ezeket, megoldódott. Egy rezzenés sincsen, fut ez is. De, eddig nagyon sokat offot nyomtunk, szerintem részemről (önként) be is fejezem, mert értelmetlen vitának tartom.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.02.21. 19:46:23 -
#1018 Nem kell i7, az felesleges még játékra is, de egy jobb i5-öt már kapni 45 körül... Egy amd proci mennyi? 20k? Ezek officehoz jók máshoz nem... Könyörgöm itt játékról van szó és jövünk ilyen semmilyen procikkal :) És nem azt mondtam hogy a több mag felesleges, hanem túlzással arra utaltam, hogy a tizenhatmagos amd-t meg az ilyen cseresznyefákat (lassan több mag van egy AMD prociban...) szénné b*ssza a 4 magos középkategóriás i5... Egyébként én AMD-ből is a normálisabbakat vettem alapul lásd FX szériák, nem ezeket az 5-8 éves procikat nézegeti ma az ember... Nem állítottam, hogy az intel jobb volt és mindig is az lesz, azt állítottam, hogy most egymás mellé se lehet tenni a kettőt, egyszerűen egy tesztet nem lehet csinálni, mert mire elkezdenéd felfalja az intel proci az amd-t az asztalon ott helyben :D Régen nekem is AMD-m volt, de akkor kb egy súlycsoport is volt az intel procikkal, de ez már történelem :) Azért játékra illik egy nem 20 forintos procit venni, persze ha nem játszik annyit az ember akkor jók ezek a vackok, de akkor meg nem kell sírni ha valami nem megy (ne vedd magadra általánosságban mondom, mert mindenhol sírnak rínak a most amd-sek, hogy milyen hülye mindenki aki szoftvert ír, közben a hardverjuk a szar ugyebár). Szóval ja, a probléma ott van hogy egy combosabb i5 is jobb mint a legerősebb AMD... Kicsit lemaradtak az arcok sajnos, mondom ezt úgy hogy abszolút nem vagyok hater a videókártyám 15 éve ATI (most már ugye az AMD)... Ja és ugye az FX egyárban van az i5-el szóval az az 5000 ft teljesen reális amit írtam, ha már a komolyabb procikat nézzük. Ezekből a 20k-sokból meg jobb az AMD ez tény, de egy Arma3-at ne akarj vele elindítani mert lehet hogy még fel is robban :S Amit írt a kolléga AMD 965 meg 35 k körül ment a boltban, 40-ért már adtak akkoriban is egy normális i5-öt szal mégegyszer mondom NEM SZABAD lespórólni azt az 5k-t, mert visszaüt, hosszú hosszú éveken át...
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.02.21. 19:13:14 -
#1017 De kérdés, mire használja? Egy átlag ember levelezés, fészbuk, stb, amire szinte egy tablet/okosTV is elegendő. Mért nem AZOKAT javaslod? Játékra is megfelelő az amd proci, streamelni nem próbáltam, mert foggalmam sincs, miről beszélsz (ez az Én hibám, sorry). Filmet nézni szoktam, kirakni akár TV-re is, meg ilyesmi. A PH tesztjeit néha-néha átnézem, és annyira nem szokták letolni. Nem az első, ez igaz, de az i7 megfizethetetlen (100.000 huf minimum, THX, azaz NEM 5000 forint még az i3-hoz sem)). Több mag zsákutca? Számomra ez lol, bocsi. Az intel IS többmagos.
Persze, jelenleg az intel erősebb. De butaság lenne, ha azt állítanánk, hogy ez így volt, így lesz. Régen is sokszor beelőzte az amd az intelt. Ma lehet, hogy intelt vennék én is, bár, i3 ami számomra max megfizethető, de az is drágább sokkal (és nem buta celeron, mert annál az amd 100x jobb választás). Ráadásul, Athlon x4 860 jelenleg verhetetlen áron kapható. Ergo, átlag embernek elegendő az amd, speciális esetben, meg ha tele van pízzel, jöhet akár az i7 is. A problémák jelentős része inkább szoftveres (driverek, meg mittomén). Nem mondom, hogy nálam nem volt baj, csak érdekes módon megoldódott. Lehet, csak egy másik játék/progi kavart be, mert telepítgettem párat, meg le is szedtem párat. Utána érdekes módon megoldódott. Azóta SEMMI bajom. Még repcsiztem is tegnap. Reccenés nélkül ment....
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.02.21. 17:35:42 -
#1016 +5000 forint, óriási költség :) Amúgy nem azért mondtam mert intel fan vagyok hanem mert mindig az AMD-vel van a gond, aztán mindig jön egy ember, hogy nekem az van és semmi baja... Streamelni próbáltál? Komolyabb dolgokra használtad már? Amint megteszed lesz baja... Egy szálon gyenge mint a fos, az 1000 mag meg zsákutca, megmondta mindenki 5 éve... Csak egy jó tanács volt, hogy felejtse el egy jó darabig amíg ez a helyzet a proci piacon, de tőlem azzal szívtok amivel akartok :) Ha utánaolvasol ennek a problémának, mindenhol azt írják hogy AMD procinál jön ki... Én csak segíteni akartam, de nem találtam megoldást a neten csak a hibát... -
#1015 Ez az opció elfogadhatónak tűnik...megadom a bankszámla számomat...hehehehe -
#1014 Ettől még JÓL működick mán! Ott inkább a VGA driverrel lesz gond, vagy újra kell telepíteni a gammát. De legroszabb esetbe majd TE kifizeted Neki a zIntellre való váltás hatalmas költségeit! -
FoldiPaliBacsi #1013 Nem szólom lesz az AMD-t csak egyszerűen fos -
ikarus44 #1012 Van aki BAR-t használ? Csak én érzem úgy hogy mintha mindent butítottak volna rajta? Semmi pontossága nincs 4-5-sével szoktam lőni de még közelről is szanaszét hord mindent a K98-sokkal szerelt playerek megvernek szinte mindig közelharcban mert nem találom el őket. illetve a tűgyorsaságából is levettek szerintem, ill. a sebzéséből is. Más is érez ilyet?
Másrészt: Nekem is AMD procim van és nekem is csúnyán laggol, + sokszor kifagy úgyhogy inkább én is hanyagolom egy időre a játékot mert így nekem élvezhetetlen.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.02.21. 11:15:36 -
#1011 Mint írtam előbb..eddig semmi probléma nem volt vele.Az utolsó frissítés óta van ilyen gondom.50-60 fps simán megvolt a legdúrvább harcok közt is.De nem nagyon mérgelődök rajt(BF4-en edződtem..ott minden patch után jött 1 újabb gond)Procit nem cserélek míg ki nem fingik...max a vga-t. -
#1010 Egy szavad se igaz! Kivéve az elsőt (AMD)... Nem olcsó, nem egy (nem egymagos), és nem fos...
De, ne itt offolj, és flame se előnyös, nem ide való. -
#1009 igen en voltam. szerettem volna valaszolni, de az istenert sem akar mukodni a chat.. :) -
FoldiPaliBacsi #1008 AMD egy olcsó fos -
Drubowski #1007 LOL, nekem Phenom 955 3.7ghz+msi 270 és fix 60fps-em van. -
#1006 Azért ezt NEM gondolod komolyan??? Ha igen, LINK??? AMD tulaj vagyok már rég óta. SEMMI bajom a proci(ja)mmal, az előzővel sem volt... -
#1005 ott a baj, biztos le lehet programozni jól is, de az amd procikkal mindig csak a baj van... amint teheted válts intelre, viszont olvasgattam a neten és nem tudni rá a megoldást... -
#1004 AMD 965. Eddigi verziókban nem volt problémám vele.Játszogattam picit a beállításokkal.Szinte mindegy hogy low vagy full grafra teszem az fps alig válltozik.Ilyet én még nem láttam.... -
#1003 Én speciel egyszer sem tudtam eddig repülni. Valahogy sose sikerül, mert nem hoz fel lehetőséget valami miatt, vagy, csak én vagyok béna, nem jöttem rá, hogy a lótúróba lehet repülőssel csatába szállni az új verzióban... De, amikor vannak repcsik, nálam nem lassul be, nem vettem észre ilyet. -
Hucsek #1002 Mennyi az esélye, hogy pont ma nézek fel ide. Te ültél előttem a motoron?
Csak azért írtam mert megörültem a nevedben a HUN jelzőnek.
Utoljára szerkesztette: Hucsek, 2015.02.20. 19:35:45 -
#1001 jatszik itt valaki Hucsek neven? sajnos nem tudtam neki valaszolni, mert nalam nem mukodik az in game chat. :( sorry -
#1000 amd proci? -
#999 Másnak is van olyan észrevétele,hogy ha repülők is vannak a pályán akkor akad a játék?Nálam ha túl sok repcsi van fenn mintha alig lenne fps.Ugyanazon a mapon repcsik nélkül meg hasít a játék rendesen.Ha lebutítom teljesen uyanúgy akadozik .