5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Anonymusx
    Azt meg lehet oldani hogy harc közben fegyverzetet cseréljek? A mostani játékban az ellenfélnek van egy pár tankja nekünk meg egy se, és tank ellen sincs fegyverem...
  • Alien69
    Szerintem meg kb ugyan az, mint a többinél, csak nem emlékeznek rá, milyen is totál alap fegyóval, amikor egy killhez kell 3 lövés. A másik, meg eleve a ruszki létszámot felszorozza kb 1,5-l, vagy még jobban. Legalábbis a gyakorló küldiknél az egyik oldal mondjuk 500 respawn, akkor a ruszki legalább 750... Próbálják kompenzálni, hogy ez az oldal sokkal gyengébb fegyverzetű alapban (hiszen többségében újonc besorolású). Volt, hogy az amcsi oldalon heawy tankok ellen kellett kűzdeni, amikor még bazooka sem volt. Ami volt, a pályán elszórva, az meg NEM sebezte ezeket a tankokat.
    Illetve, van szerintem egy bug. Beérkeztem egy házba foglalni másodiknak. Mutatta, hogy 2-n vagyunk, meg egy enemy. Több másodpercig nem láttuk egymást, pedig, mint kiderült, EGY szobában voltunk mind hárman.
  • Devid-on
    Viccelsz?A ruszki alap fegyverek igen csak gyengék (ezt mondák akikkel én játszom) én elvagyok velük.Szerintem sok-sok jó játékos ment át mind két oldalról hogy segítsenek a ruszkikat lábra állítani,majd ha lecsenget az újdonság varázsa (gondlom én) akkor mindenki vissza megy ahonnan jött.Viszont én csak ruszkikkal játszottam idáig és nem mindegyiket nyertük sőt.Viszont az amcsik ugyan olyan buták mint voltak semmi csapat játék csak egyedül rámboznak meg össze vissza mennek csak oda nem ahova kéne.Remélem valamit kezdenek ezzel vagy találjanak ki valamit hogy több legyen a csapat játék.Persze ez sajáték vélemény és lehet csak én látom így a dolgot :D
    Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.03.01. 20:40:38
  • gunjack
    Volt már valakinek olyan szerencséje,hogy tudott akár 1 kört is nyerni a ruszkik ellen?Ha ez tartósan így marad mindenki át fog állni a vörös oldalra.
  • gunjack
    Nem igaz,hogy nem lehet már leakadni erről a témáról....mint az óvodások:De az én apukám magasabb.Neeem az enyém a magasabb.Jó de az enyém az erősebb.
  • FoldiPaliBacsi
    Mi a helyzet kisfiam szutyok AMD procid még meg van?
  • Alien69
    Most akció van! Akciósan lehet venni orosz előre kiképzett egységeket -50%-os áron!
    Lista
  • Anonymusx
    kár hogy napok óta elérhetetlen a játék, az előbb sikerült vagy 5 percet játszanom, utána megszakadt a kapcsolat... Azóta megint nem jó
  • bosco05 #1070
    nem az a baja hogy szép vagy nem, hanem az, hogy sokan vannak a pályán, sok a jármű stb stb...
  • Skaternorbart
    most a warban mmegszűntek a kis mapok, és méginkább optimalizálatlan lett a játék. eddig a factory pályán legalább nem volt fps drop, de mostmár ott sem fut úgy mint előtte, és ez a játék azért nem néz ki úgy hogy ennyire kelljen neki a gép, nálam pl a far cry 4 highon megy...
  • Skaternorbart
    medal of honor soundtrack collection. ajánlom mindenkinek! a játék mellé kiváló aláfestést nyújt a 8 cd-ből álló válogatás!
  • rg60
    Köszi, megvan!

Választanám csak még el kéne odáig érnem:-)
  • gunjack
    Ha veszel egy új katonát sima gyalogosként kezd és teljesen 0-ról.Aztán ha a gyalogos elérte a köv. szintet pl.tankos, akkor már onnantól fejlődik tovább.
  • Anonymusx
    Mi ez a "war is over" szöveg a frissítés óta amikor belépek a játékba? A "waris over " nem azt jelentené ha teljesen elfoglalta valamely fél a térképet?

És kasztokat mennyire lehet váltogatni? Tehát pl ha később egy másik kaszba átmegyek, az xp-ém megmarad?
    Utoljára szerkesztette: Anonymusx, 2015.02.25. 19:49:25
  • Party Hard
    Üdv most kedtem a játékot. Német oldalon fogszok leginkább játszani Mocskos Gazember néven.
    Keresem leginkább 18 20 átlagéletkor feletti ts-t használó magyar klánomat. Ha nincs ijen csinálunk.
  • bosco05 #1063
    végre hogy ezt belerakták... egy éve kérdezgetjük a fejlesztőket, hogy mi a tököm értelme volt a mesterlövész kasztnak ha sima gyalogos is hozza ugyanazt...
  • Devid-on
    Nem tűnt el a lehetőség a fegyverek módosítására csak nem figyeltél elégé oda,majd megtalálod.A pénzt amit kapott mindenki az nem karácsonyi ajándék hanem a régi módosítások ára amit vissza fizettek mindenkinek.És igen hála az égnek a sima gyalogos nem vehet mesterlövész puskát ha szeretnél akkor válaszd a recon-kasztot.
  • FoldiPaliBacsi
    Nem érdemelted meg
  • rg60
    Hello!
    Miért tüntek el a mesterlövész puskák?
    Eltünt a fegyverek módosításának a lehetősége is.
  • Alien69
    Lehet, így segítik az Orosz felet. Legalább 1-2 körre gyengítik az enemy-t. Az orosz fegyónál kb 3 találat egy kill (természetesen headshot az más). Viszont, a PPD-40-t elég hamar beadja. Az első karakteremmel pl csak a traininget végeztem el, és máris elérhető lett. Mivel az orosz ágra cuppantam, foggalmam sincsen, hogy elég-e 2 gránát.
  • gunjack
    Tereljük már vissza a témát a játékra...(Alien légyszi hagyd rá)Naszóval belépek a játékba és láss csodát hozzám vágtak 1 valag creditet.Öröm és boldogság na most akkor mire is költsek...Na majd később előbb nézzük milyen a game futása.Belépek a gyalogossal K98 nyélre húzva had szóljon.Oroszok ellen toljuk.Lövöm a jóembert 1 lövés-nem hal meg..ejha ez eddig nem így működött.durr bele még 1 még mindíg fut.Neb@sszmá...3 lövés elterül.Aztán a többibe is 2-3 lövés kellett.B@sszák meg ezek lebutították a fegyókat??? Kör végén megnézem mi a helyzet.Gyááááá nincs rajta egy deka fejlesztés se.Viszont némi creditért cserébe meg tudom venni őket(ÚJRA!)Fasza...szépen felgyúrtam a fegyót olyanra mint előtte volt..aztán megnéztem sniper kollégát is.Hát az ő flintája is tök alapon áll.Meg a pisztoj is.Máris lett hová költeni az ajándék crediteket.Most kb úgy állhatok mint a frissítés előtt voltam.Tudja valaki hány gránát kell 1 tank hazavágásához abból a tapadós cuccból?Eddig azt a rászerelhető gránátot használltam abból 2 elég volt.
  • bosco05 #1057
    Leragadtál kétezerben... Tanulj némi informatikát és nézd meg hogy milyen számításokat végez manapság a processzor és a gpu... 45k egy normális prociért bakfitty, viszont nem érdemes 120 ezres videókártyát venni, mert az 50 ezres is elvisz mindent ugyanúgy (és pont ugyanúgy mivel minden játék a procit terheli, a GTA V is). Pont azért jön a mantle alapján kifejlesztett dx12 ami által jobban el lehet osztani a terhelést és aszinkron műveletek terén óriási előrelépés lesz. Innentől lehet majd újra terhelni azokat a fránya GPU-kat úgy ahogy a kétezres évek elején divat volt... De sajnos valakik itt abszolút nem követik a technika jelenlegi állását, 10 évvel ezelőtti igazságokból próbálnak gépeket építeni, majd egy kurva régi motorral rendelkező ócska grafikájú és alacsony gépigényű játéknál bizonyítják igazukat. GunJack örülök, hogy megoldották a dolgot, nem is vártam mást, ettől függetlenül ha normális játékra akar venni gépet valaki a procira költsön többet, mert MA hangsúlyozom MA tehát a jelenben (nem 2003 van ugyanis, hanem 2015 kedves Alien69) a procit terhelik szarba a játékok és az AMD minden téren alulmarad (sajnos, mert régen amikor egy súlycsoport volt az intellel én inkább AMD párti voltam, ami a videókártyában a mai napig meg is maradt :) ) az Intellel szemben. Téma lezárva, túl nagy a sötétség egyeseknél, majd a tesztekben biztos kijön, hogy egy combos GPU kell a CPU műveletekhez... Eszem megáll. Vita lezárva éljen mindenki boldogan és aki fordítva akarja csinálni a dolgokat, az vegyen erős GPU-t és szar CPU-t. Hajrá, jókat fogunk röhögni a jövőben is már látom... Az informatikában nem érdemes hívőnek lenni... Azt kell venni ami épp jó márkától függetlenül. Alien téged megnéznélek streamelés közbe egy Arma3 koth szerveren a komoly videókártyáddal meg az 5 fps-eddel, valamikor hozzuk már össze, mert én szoktam streamelni a szaros 20-ezres videókártyámmal és a közepes i5 procimmal zökkenőmentesen... Nem teszt, viszont valóság és igaz :)
  • Alien69
    Oh, ennek örülünk. A többiek meg vegyenek túlárazott procit, de VGA-t nehogy, me az nem kell egy játékhoz se. Bár, ha van valami 10-20 éves kártyád, azzal is el fog futni a GTA 5 fullossan, mert a proci majd megoldja...
  • gunjack
    Én bátorkodtam megkérdezni,hogy van-e másnak is olyan gondja mint nekem,hogy ami eddig stabilan ment az 1 frissítés után elb@szódott.Ebből lett a vita tárgya.Örömmel jelentem,hogy a mostani javítás meg is oldotta a problémát.Megint fut akadás mentesen az ócska szar elavult kutyát dobálni való említésre se méltó nem hogy összehasonlítható...ésatöbbi ésatöbbi AMD procival.Szerintem ezzel be is zárhatjuk a vitát.
  • FoldiPaliBacsi
    Én átérzem a helyzetüket ha nekem is szar AMD procim lenne én is bizonygatnám hogy már csak azért is jó.
  • bosco05 #1053
    Eleve nem egyről beszéltünk, akartam, hogy feldolgozza, hogy a harmincezres proci nem játékra van, de idáig se jutottunk el fejben- úgyhogy igazából én már feladtam... Végülis a trabant is ugyanolyan autó mint a volkswagen, elvisz a-ból b-be bármikor...
  • Devid-on
    Engem kifejezetten nem zavar csak nem értem hogy minek ez?A te véleményed se változik és az övé se akkor?10-évesek vagytok?

Szerencsére már a gyalogos nem tudja megvenni a mesterlövész puskát.De ha jól olvastam akkor aki már megvette annak megmaradt (de ez nem biztos)
    Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.02.24. 17:01:29
  • bosco05 #1051
    Nem, valóban jól olvastad, elnézést, hogy belezavartunk a heti három hozzászólásba...
  • Anonymusx
    Mesterlövész puskát hogyan lehetmegszerezni? A frissítés előtt még volt a német oldalon, de már nem találom, mint ahogy a fegyver fejlesztést se...
  • Alien69
    Döcögős ez a szerver... Végre elindítják, majd ismét lelövik 1-2 órára.
    Akik a ruszki oldalon kezdenek, azzal számoljanak, hogy az enemy ugyebár rendesen fel van fegyverezve.
  • Devid-on
    Be kéne fejezni már ezt a retardált vitát nem?Beszéljetek meg egy személyes találkozót és szemtől szeme beszéljétek meg a pitába már.Vagy én olvastam félre hogy ez itt a Heroes and Generals fórum?
  • bosco05 #1047
    Nem az irodába való AMD-khez hasonlítom (ilyen van neked), hanem az AMD által istenített FX széria (ami játékra való) került 45-50-be és meg se közelíti az i5-öt ami nagyságrendileg ugyanennyi... Az iroda pc-ket hagyjuk már...
  • Alien69
    Sikerült egy traininget végig nyomni, majd mentem war-ra, rendes war nem volt nyitva, csak a bal oldali lehetőség. Az orosz alap fegyó brutális lesz, valszeg... Valamiért ráadásul 2 alap katonám lett.
  • Skaternorbart
    nálam megint kitweeteltek valamit, várható volt egyébként hogy nem fog simán menni. Ez már szinte olyan mintha mindenki a fejlesztőkkel együtt dolgozna a probléma megoldásán, de persze csak olyan jó magyar melós módon; 1 dolgozik a többi nézi!
  • Alien69
    De, csak éppen a szokásos. A szerver le van terhelve, ezért lassabban enged be... Mint ahogy régebben volt már ilyen.
  • Skaternorbart
    vagy mégse...!? :D
  • Skaternorbart
    now
    !!! :)
  • Alien69
    Most frissítem, de kipróbálni csak 10 után fogom. Nagyon várom, van egy halom lóvém, csak a prémium tagságom járt le, és most meg se tudom újítani...
  • Skaternorbart
    lesz valami ebből az updateból?
  • Alien69
    Gondolom, bele égeti az AMD logót! Én a helyedben kivágnám az ablakon (persze, ha be van csukva, csakis úgy). Legalább az Intel emblémáját égetné bele....