5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Devid-on #1198 Akna akna és talán akna :).A legolcsóbb megoldás nem kell alá raknod csak mellé vagy elé (jól közel) bele lősz és hopp így lett a chocapic :D.Ha jól tudom akkor a következő frissítésben csökkentik majd a bazooka árát és társait,mert mindenki aknával rohangál :D.Oda rakod be ahova akarod csak férjen el a karakterednél és kész.A sima gyalognak van 10-slot helye a úgy hogy sakkozd ki hogy mit viszel magaddal :). -
dolorex #1197 Ti mit használtok tank ellen gyalogosként?Érdemes bazookát venni? Kicsit sokallom az árát, de elegem van már a sok tankból, pláne ,hogy nem tudok ellenük hatékonyan fellépni. Egyébként a gránát helyére rakható be, vagy 3. slotba illeszthető? -
Devid-on #1196 Minél eredményesebb annál több pénz?Ugyan azzal a játékkal játszunk? :D Számtalanszor voltam első és nem egyedül játszom, akikkel játszom pl,van hogy csak kb középen végez az illető és ugyan annyi pénzt kapunk.A pénz a szinttől függ nem az öléstől.Én tiszteletben tarom a véleményedet de én még mindig azt vallom hogy sima alap garandal indulsz a csatába akkor is lehetsz első simán.Ha mást nem akkor felveszel fegyvert az ellenféltől és csókolom.Igen ha a fegyverre lehet venni olyan fejlesztést ami a sebzést növeli azt persze hogy fel kell rakni ,de olyat ami segít célozni meg nem rángat a fegyver hát nem tudom én azt kihagyom köszönöm :). -
#1195 Pedig PONT az az értelme, hogy ha csak két lövésre van lehetőséged (mert ezt nem látod előre), abból degeljen meg. Lehet, hogy 3. lövésre már NEM lesz lehetőséged! Tehát, ha minél eredményesebb vagy, annál több pénzt kapsz, mert erről (is) szól a játék. Az eredményességhez meg szükséges a stílusodnak megfelelően beállított fegyver. Ha te pl áldozatot játszol, arra pont jó, ha semmit se fejlesztesz... Illetve, akkor a legjobb, ha lapáttal rohangálsz a pályán. Mondjuk, abból is van már több féle.
Ezért IS fontos, hogy próbálj előre gondolkodni. Amikor a ruszkikkal kezdtem, eleve több bakával indultam, és már a fegyvereket is úgy vettem, hogy az egyiknek bazooka+géppisztoly (ez gyalogos lesz), a másik meg csak géppisztoly, mert tankos lesz, annak felesleges a bazooka, mert nem viheti magával. Mondjuk, én speciel az akciónál vettem egy snipát, pénzért spóroltam időt. Repülősnek is, szinte mindegy, mert nagyon ritkán kell kézi fegyvert használnia. Ergo, nem nagyon lehet fejleszteni, csak az elején, amíg el nem éred a kaszt választását. Paratrooperre is megvan, mire érdemes hajtani, másra kiadni pénzt tök felesleges, mert drága pénzért megveszed, és relative, de rövid ideig használhatod (pl géppuska). -
Devid-on #1194 Persze hogy van értelme :) csak számomra nincs mert nem fogok 2-3x annyit fizetni a meccs végén mint egyébként csak azért hogy 3-golyó helyett pl 2 öljem meg :D.Vagy gyorsabban lője ki a golyókat meg ne rángasson meg ilyenek (nekem) ez nem éri meg.De ez saját vélemény :) aki fejleszti az fejlessze persze de nélküle is simán lehet boldogulni. -
#1193 Ami a fegyók "tuningolását" illeti, a snipa fegyón kívül is a többségének igenis, VAN értelme. Természetesen, vannak alkatrészek, mely egy adott fegyverben pont rossz irányba növel. Pl egy eleve sorozat lövő fegyvernek olyan fejlesztést berakni, hogy még gyorsabb legyen, cserébe instabilabb lesz, értelmetlen. De, ha mondjuk nagyobb sebzése, de kisebb az amúgy sem nagy ható távolság, azzal már nincsen akkora baj (szerintem). Ami meg a lét illeti, igaz, drága a fejlesztés, ezért nem mindegy, melyik kasztot választja az ember. Tipikus hiba (szerintem) a tankos oldalra menni...
A repülős rész SOKKAL olcsóbb, nincsen csak egy repcsi, és csak a lőszert lehet változtatni, azt se mindegyik nemzetnél. Ergo, minimális költség, nagy bevétel (ha jól csinálja az ember). Az első repülősömmel termeltem ki (előre) a tankosom ÖSSZES eddigi költségeit (pár millát bele kellett rakni a sok tankba). igaz, még heawynél nem tartok, mert abba hagytam a tankos oldalt a 12-s szintnél ahogy elérte a karakterem. -
dolorex #1192 Köszi a választ!
Közben sikerült elérnem a 3. szintet és egyből ki is választottam a tank crew ágat. Így utólag szomorúan olvasom, hogy nem jók a német tankok...egyelőre nagyon tetszik, de tényleg kellemetlen Panzer I A-ban ülve egy Stuartal találkozni. Egyébként Stage battle-ra kattintottam és nagyon frusztráló volt sniperek és tankok ellen harcolni. Sniperkedés érdekel egyébként, amcsiként vagy ezt vagy a Paratroopers katoszt fogom választani. Van tipped milyen taktikát és milyen felszerelést használjak amcsi gyalogos katonaként? -
Devid-on #1191 Üdv!
Ugye van a játékban a staged battle és a war battle nah most neked a staged battle-re kéne menned (szerintem).Ott ugye mindegyik oldal ugyan azokat az erőforrásokat kapják,így nem fogsz szembe kerülni heavy tankokkal pl.Most az hogy neked az első tankod van meg azt sajnos nem tudod megcsinálni hogy csak olyan tankok ellen tudj menni,sajnos szembe fogsz kerülni stuart,chaffe ,BT7.stb..Ebben a játékban (ha jól tudom) pont hogy a németeknek van a legrosszabb tankjaik a játékban.Fórumon sokat is panaszkodnak a játékosok ezért amúgy :D.A fegyver fejlesztés szerény véleményem szerint felesleges mert,nagyon drága egyrészt a fejlesztés maga+a javítása is egy vagyon (szerintem).PL 1 Thompsont már hova kéne fejleszteni?Persze ha fejleszted faszántosan úgy kiszórja a golyókat hogy csak ámulsz és bámulsz.A lőszert még megéri meg venni hozzá de mást hát nem tudom,én boldogulok az alap fegyverekkel.Viszont ha sniper szeretnél lenni akkor kell fejleszteni hogy 1 golyós halál osztó legyél,de ez már nem az én szakterületem (sose volt és ,sose lesz sniper puskám).
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.04.10. 09:00:02 -
dolorex #1190 Sziasztok!
2 napja kezdtem el játszani a játékkal, szóval még nagyon amatőr vagyok. Néhány kérdésemre keresek választ. Amcsiként kezdtem 3. szint után úgy gondoltam kezdek egy németet is. Na most ezzel az a problémám, hogy tier1-es németként bekerülök tankok és egyéb magasabb szintű játékosok ellen. Megoldható lenne, hogy max tier 2 ellen játszak, úgy ahogy ez a kezdő amcsi vonalon is volt? Másik kérdésem, tankok között van különbség?pl német közepes tank nagyobbat sebez és jobb a páncélzata, mint az amcsié stb..? És még egy kérdés, érdemes fejleszteni a fegyvereket?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Devid-on #1189 a kettő együtt össze gyúrva tényleg jó lenne,nekem a Red Orchestra 2-ben a fedezék rendszer tetszett nagyon de nagyon.a voice chatet nem arra kell használni hogy én majd elmondom a taktikát meg ezt meg azt de,ha lelőnek az ember mögött akkor tudjak már neki szólni hé mögötted lőttek le fordulj meg mert,mire beírom lemegy a nap meg vissza :) .Füst azért nincs mert nem tudják (még) megoldani FPS drop nélkül a bipodot se tudják megcsinálni azt mondták túl nehéz vagy valami ilyesmi.Egyszer olvastam a fórumon az egyik fejlesztő írta hogy ők a FUN-ra mennek nem pedig a realizmus-felé mert,miért is lenne nehezebb a játék mint most.Hisz kell a tudás hogy én üljek a PL stuart-ba 150 lőszerrel és lőjek PL 1 házat folyamatosan a Red Orchestra 2-ben a tank is nagyon nagyon jól megvolt csinálva de ide már túl komplikált lenne ilyen szintű elvárás 1 játékos felé hogy tudd vezetni. -
Skaternorbart #1188 A voice chat csak akkor működik ha van olyan ismerősöd akivel össze tudsz szokni, mert elsőre egy idegenben biztos nem fogsz úgy megbízni. Nem bánnám amúgy ha lenne, de nekem nem hiányzik. A legjobb az lenne, ha mindenki a játékkal törődne nem pedig a pontokkal. Ez persze nem megy mert a fegyverekhez kell a pont... Elég sok teret enged ez a játék alternatív megoldásokhoz. Hiányosságai és szépséghibái is vannak persze bőven! Az egyik legbotrányosabb hiányosság miért nincs Stg44!? De megemlíthetném a füstöt, bipodot, és a gyatra parancsnoki rendszert. Ott van egy nagyon jó példa, egy hasonló játék: a Red Orchestra 2 ezek megvannak benne, de az a játék nem tartalmaz ennyiféle járművet és nem ennyire nyíltak a pályák. A kettő összegyúrva jó lenne...(ja és voice chat is van benne.) -
Devid-on #1187 Ez mind szép és jó amúgy hogy,sokaknak a csapat munka az első viszont ha a fejlesztők tesznek erre jó magasról,akkor tök mindegy hogy a játékosok mit akarnak.Egyáltalán lehet e csapat játék egy olyan game amiben nincs kommunikációra lehetőség? Van benne chat ami annyira hasznos hogy ihaj csuhaj mire leírom hogy hol volt az ellenfél már rég újra születek és lelőhetem.Ha jól tudom volt a játékba voice chat csak kivették mert nem használták az emberek -,-.De ezt mint mielőtt steamen megjelent.Amit én nem értek hogy pl olyan játékokban is van voice chat amikben az ember nem is képzelné,de egy online fps nincs rá szükség ugye hisz csak kisgyerekek használják meg trollok meg mit tudom én kik.A vote kick rendszer se kell mert ugye,az nem igazságos ha fent vagyunk 4-5 haverok és ki dobatunk valakit csak úgy,de azt viseljük el hogy valaki AFK vagy tényleg troll,. -
Skaternorbart #1186 Az én vélemény az hogy legfontosabb a csapat, vannak módszerek amik szerintem győzelemre vihetik a csapatot. A térképen megszoktam nézni a csapattársak helyezkedését, mielőtt "deploy"-olok. Vagy a másik: szerintem az ellenség megtalálása is nagyon fontos ezért legtöbbször nem a pontra megyek csak annak a közelébe, oda ahonnan a legjobban rálátok a terepre és fedezék is van. Ezt azért mert úgyis a pontnál fognak keresni, illetve amíg kiszedek egyet kettőt felér a többi játékos is. és akkor ők kiszedik azokat akiket esetleg még magamra húztam, illetve elfoglalják a pontot. Persze minden fegyver más, egyedül kár is próbálkozni egy sa vagy ba puskával. de nagyon jól jöhet a támogatás ha előreengeded az smg-t. Az mg pedig defensive, jobb ha mg-vel a pontnál maradsz védekezni. Ha türelmes vagy biztos besétál az ellen a géppuskatűzbe! -
#1185 Ez csata függő.... Ergo, rossz a kérdés. Van, amikor tuti vesztésre rakja be az embert a "játék", ott mi lehet a "fontos"??? Egyedül csak nagyon speciális esetben tudja megoldani az ember, hogy a "csapatot" győzelem felé vigye. Ergo, marad az xp-stat javítás, bár pont ilyen esetekben szinte esélytelen. De, "normál" esetben a "helyes" sorrend:
1. csapat
2. csapat
3. csapat
Ha ez a három megvan, akkor sem biztos, hogy lesz győzelem. De, legalább élvezetes a játék, ha jó a csapat. Ha szar a csapat, és győzünk, az nem biztos, hogy élvezetes.
Én speciel nézem a statisztikámat is, rá szoktam. Ez (szerintem) nem elítélendő. Csak, tudni kell, hogy mit is nézzen az ember benne. Anno, a WoT-ban pl azért figyeltem, mert a fórumon többen is bizonygatták, hogy a készítők nem szólnak bele, hogy mikor milyen csatába rak be. De, azért a statisztika IGENIS elárulja. Ezért IS írtam a #1175-s hozzászólásomba, amit írtam. Ez TUTI valami program hiba (remélem legalábbis).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A WoT-ban meg egyenesen LÁTTAM többször is, hogy a készítők direkte úgy csinálják, hogy fizessek, ha nyerni IS akarok, nem csak szopni a játékukban. Pedig, relative de igenis SOKAT költöttem rá. Már indulásnál megvettem ( a WoT-ot), ami később "ingyenes" lett, azaz mikrotranzakciós. Prémium fizetős lettem, de, még goldot is vettem, meg ha akció volt, tankokat is. Jó sok(K) tankom lett, de nagyon köcsögül terelgetett, amikor pl lejáróban volt a prémium előfizetésem. Volt, hogy bele lőttem egy 4-s szintű felderítő tankba 4x is, de még le se lassult, normál esetben legalább a második lövésnél megpurcan, de legalábbis leáll. ilyeneket rendszeresen eljátszott velem. Meguntam, ott hagytam a fenébe őket. Van nem 1 olyan játék, ahova szívesebben viszem a pénzemet. Ergo, ezért IS figyelem a statomat. De néha ellenőrzöm, hogy melyik fegyverrel megy jobban, akár külön beállításokat is lehet így ellenőrizni. Más az érzés, amikor a kar98-l lövöldözöl, majd frakciót váltasz, és később el kellene dönteni, melyik fegyvert használja inkább az ember. De anno a BF2142-ben kifejezetten jó érzés volt nézni a gunship statomat. -
Devid-on #1184 A csapat munka lenne HA LENNE benne :).De a stat emberek hát hogy is mondjam nem szimpatikusak :/ -
Skaternorbart #1183 Srácok! Kinek mi a legfontosabb a játékban? Az xp gyűjtés, vagy a stat, vagy esetleg a győzelem? -
#1182 Ja, nem azé lettem repcsis, hogy utána átváltsak békára. Akkor inkább vesszen a meccs... A lényeg, hogy pontszámilag lehetőleg ilyenkor is első legyek. Egyedül NEM lehet (már gyalogosan) felvenni a "kesztyűt". Nem azt mondom, hogy nem szoktam kiugrani a gépből bizonyos esetekben, de ugye NEM ez a "feladatom" alap helyzetben. Elsődleges feladat a légi fölény kivívása, majd a földi páncélozott egységek megsemmisítése. Ha van a légtérben paratroopers, akkor annak felderítése, megsemmisítése. Ha ezek le vannak tudva, akkor jöhet a gyalogosok támogatása. Ha végképp elakad a dolog, és mondjuk amúgy is tropára ment a gép, akkor lehet, hogy megyek, és besegítek. De, csak akkor, ha nem egyedül kell rambót játszanom. -
Devid-on #1181 Nem azt mondtam hogy ugorj ki a gépből hanem hogy válts át gyalogosra és kész ennyi lenne az egész :D.De ez nem csak ellened szól hanem a többi repülős aki nem megy át gyalogba hanem repked miközben a földön nem tudják tartani a vonalat. -
#1180 Ennek több oka van. Az egyik, hogy ha levegőből indulnak, akkor ugye majd a célpont felett tud csak kiugrani. Az más, hogy van, ahol felszállós a dolog, de a fegyverzet gyenge. Nálam alapban pisztoly gránáttal van berakva. Többségében ez is elégséges. Van géppisztoly is persze (de szinte nem is fejleszthető, mert ugye repül az ember, nem gyalogos). Amúgy ez sajna a rosszul megírt játék hibája (szvsz), mert nehogymá repcsisként kellene foglalnom. Persze, néha megteszi az ember, mert kap érte pontot. Ha jók a pilóták, amúgy az esetek jelentős részében nem érsz földet (pontosabban, a holttested max.). -
Devid-on #1179 Elértem az ejtőernyős szintet az emberkémmel,és nagyon bejövős ez a kaszt.Első csatát simán lehoztam (egyedül szinte) mert az ellenfél 50% tank volt :D.És szépen kiugrottam mindig mögéjük elvittem a pontokat és nem is zavartatták magukat o_O.Plusz azt nem értem mikor bedob olyan csatákba ahol repcsik vannak,és a németek mindig repülnek de kb az össze gépük fent is van és mikor a kör elején ezt látom már tudom hogy nyerünk,hisz elvisszük lent a földön azt a pontot ahonnan jönnek a repcsik és kész.Nem értem miért szállnak fel vagy miért nem váltanak gyalogra mikor látják hogy a földön szarba vannak? -
rg60 #1178 Hello!
Velem is ezt csinálta!
Tankosként mindig olyan helyre rakott be ahol 4-5 tank volt ellenem!
-
#1177 Nekem nem... -
obe #1176 srácok...egy csomo térképröl kidob a játék, vmi grafikai hibára hivatkozva...másnak is csinál ilyet ? -
#1175 Ez a szar nyomoronc "játék" egyre jobban felidegesít. Délelőtt játszottam vele, még csak-csak. De ma este egyetlen csatát se engedett megnyerni. 6 csata egymás után, és egyet se.... Kezd olyan lenni (érzésre), mint a WoT. Pedig, prémium tag vagyok, de ha így folytatják, egy centet se fizetek nekik... -
Devid-on #1174 Új pálya
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.03.27. 19:36:54 -
#1173 Holnaptól veterán hétvége kezdődik!
Link -
#1172 Azért, meg lehetne oldani, de ahhoz pl barát listából lehetne bekérni valakit mondjuk. Ehhez meg át kell írni a fél rendszert. Vagy (random esetben), valamelyik tagnak nem tetszik a másik "bénázása", akkor "kirúghatná". Azaz, a tank "tulajdonosa" (mondjuk a vezetője) dönthetne, hogy kiteszi a tüzért, vagy sem. Persze feltételekkel, azaz a csata közepén nem, csak bizonyos "védett" helyeken. -
Devid-on #1171 Én is klánoztam :D Bf3-ba.az első klán tök jó volt utána nem volt net itthon és mire vissza jöttem már felbomlott.Páran csináltak újat persze sok fiatal volt még benne,és mondanom sem kell de elment az életkedvem is tőlük :D.De nem számít az igaz hogy nincs sok csapat játék DE a fejlesztők nem is erőlködnek,egyszer feltettem 1 kérdést az egyik LIVe-hoz azt kérdeztem hogy gondoltak E már arra hogy a tankhoz 2 ember keljen?Erre jöt válasz hogy gondoltak és elvileg a játék kezdetekor még ugy volt a tank ha vezettél nem tudtál lőni csak ha átültél mint a sniper kocsiban.Csak ugye az nem FUN ha PL én vezetem a tankot te meg lösz abba nekem mi a FUN?Most öszintén felnőtt emberek ehez simán tudnak alkalmazkodni mert ÉN szerintem meg van a maga bája ha vezetem a tankot a másik meg lő.De az is biztos hogy én nem vagyok 100% :D .De ha megnézem egyszerűen ez a játék nem is tudom kezd nagyon ARCADE game lenni nem is kicsit.De csak ismétlem önmagam én olyan játékot képzelek amihez lehet hogy még a technika se elég hozzá :D -
#1170 Az esetek többségében nagy általánosságban az ehhez hasonló FPS játékokban kevés a csapatjáték (sajnos). De, nem is lehet elvárni, mert pl sok a túl fiatal játékos. Anno, amikor klánoztam (mindegy, most melyik játékokban), minimum 18 betöltött életkor, de volt, ahol 21-re emeltük. Ugyanis, hiába qrva jó valaki MF-ben (magányos farkasként), ha csapatban türelmetlen, fegyelmezetlen. Volt nem 1 meccs, aminek a végeredménye ilyen fiatalokon csúszott el. Pl BF2-ben beszorultunk a "TV toronyba". Minden jármű az ellenfélé lett, még a mi helink is. De, egy lépcsőházban voltunk, amit csak le kellett volna fedezni (felülről, lentről), lepörög a számláló, és relative, de kis veszteséggel vesztettünk volna el. Ehelyett, pár fiatal mindenáron ki akart törni, pörgetve a dead számlálót. Hiszen pl a kijáratot több tank/PSZH fedezte, felülről is 2 heli, és az enemy gyalogsága, akik ráadásul befele is próbálkoztak, azaz, nem lett volna nagy vesztesége a csapatnak. A köv meccset pl meg is nyertük, és csak a K/D döntött a meccsről...
De a BF2142 titan módban folyamatosan jól szerepeltünk, mert rendkívül jól össze dolgozott a klán, és még ha eszméletlenül vesztésre álltunk, akkor sem bomlott meg az egység. Nem 1x nyertünk meg meccseket az utcsó másodpercekben. Ehhez nagy fegyelem kell, és még ha veszítettünk is, nem egymást martuk, hanem megbeszéltük... Meg is volt az eredménye (nemzetközileg is). -
Devid-on #1169 Tegnap bementem 1 csatára (lehet nem kellet volna:).ÉS megint a tipikus hiba.mi voltunk a védekezők a Mountain Towns-pályán.És mind mindig az elején semmi probléma simán feltartottuk őket miénk volt a C4 és a B vonalon már a B2 is elvitték a többiek.De akkor hol a hiba?Hát hogy voltunk C-vonalon 3-4?Lehet sokat mondok hihetetlen hogy a védekezni nem hajlandóak az emberek.Megértem hogy hát ez unalmas meg mennyünk daráljuk be őket és hamar vége lesz,de ehelyett szépen C-re bejöttek vagy 10 és mire észbe kaptunk már rég elvitték O2 és ugye bár a többi 13-14 ember már nem tudta bedarálni B1 ááá dehogy szépen szürke lett az egész és mindent előröl :D.A másik jó eset mikor mi támadunk és ÉN megvárom amíg leszületnek az emberkék mert képesek az egyik pontra egyáltalán nem születni,tök üresen hagyni és akkor bizony én egyedül ott védekezek (próbálok) míg nem jön a segítség.:D Egy szó mint 100 én mindig hangsúlyozni próbálom a csapat játékot mert arra lenne szükség 1 több játékos játékban szerény véleményem szerint. -
#1168 Nem azt írtam, lehetetlen. Nekem is néha-néha összejön, és volt már nullás is, amikor meg se halltam. De NEM folyamatosan, és gyanús körülmények között. Nem hiszek a mesékben, van már jópár év tapasztalatom. Persze, néha tévedhetek, és volt véletlenül 2-3 extra köre. Ha van valahol statisztikai oldal (van-e egyáltalán), meg lehetne nézni. Barát listámon is van egy gyanús személy. 7 fölött van a K/D-je egyik karakterével, és ha minden igaz, a leggyengébbje is 4-s feletti... -
#1167 Elkerülhetetlen az biztos . :-) -
#1166 Ettől függetlenül továbbra is azt mondom csíter volt van és lesz is. -
#1165 Én is azt gondolom, hogy a 25/1 lehetséges simán csít nélkül is. -
#1164 Egyáltalán nem nehéz sniperrel nagy K/D-t csinálni. -
#1163 Csíterek mindíg voltak és lesznek is.Bár a stat nem mindíg hiteles.Ettől sokkal dúrvább statokat tudok csinállni egy hosszabb körön kempelés nélkül.Csak jó helyen kell lenni a legjobb időben.És ezt nem hátvéd szerepben találja meg az ember hanem elöl a frontvonalon. -
#1162 Tegnap is volt egy (szerintem csíter) snipa. 25:1-t csinált...
Másik esetben meg egymás utáni két meccsen találkoztam ugyan azzal a snipával, tuti csíter volt. Mindig tudta, merre kell fordulnia. Volt, hogy lesben álltam a fészerben, lopózott be a nagykapun. Én pont mögötte lévő helyen voltam, meg se mozdultam. Vártam a pillanatot, amikor lelőhetem. Érdekes volt, mert a másik ajtó felé "nézett", majd hirtelen megfordult, és egy lövéssel kinyírt. De, nem ez az egyetlen eset volt gyanús, főleg, mert 2x tapasztaltam, az első alkalommal azért 3x kinyírták, de a második alkalommal már ez se sikerült, nullás köre volt. Olyankor is 1 lövéssel tett hidegre, amikor szinte nem is láthatta, mi történik. Azaz, kiléptem a ház mögül, és puff, megnyekkentem. Azaz, még akkor elindította a lövést, amikor nem is láthatott volna.
De, ez van. Ráadásul, továbbra is ganaj módon van beállítva a szerver, folyamatosan vesztes csatába rak be. Csak akkor van esélyem nyerni, ha már indulásnál ott vagyok. De, olyan még nem volt, hogy amikor 3 csapat van a pályán, a másik kettő ne lett volna együtt.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.03.22. 21:42:18 -
#1161 Nekem az a kedvenc tankosom amelyik csak simán kikukucskál...és úgy marad pár mp.ig.Többit már megoldja a jó öreg K98 sniper.Az hogy elérhetővé teszik a gyalogosnak is a snipert az csak még több pontot fog az igazi snipereknek szerezni.Olyan lesz mint a bucsuban a 2 pálcás nyalóka.Lesz 1 snipere ami ugye nem fejleszthető így nem lesz 1 shot 1 kill.A reconnak viszont igen és ez igen nagy előny. -
#1160 Teljesen jogos a félelmed, mert ugye, még nem látjuk, mit okoz ez majd. Valszeg, plusz bevétele lesz a "cégnek".
A többi dolog meg olyan, hogy vannak dolgok, melyek átjárást biztosítanak, de vannak dolgok, melyek szinte teljesen totális veszélyt jelent(HET). Ha mondjuk gyalogos vagyok, géppisztollyal, az ugye elsődlegesen közelharci fegyver, házba való. Kültéren közép távra már azért csak szerencsével eredményes, távolra meg nem lövünk vele, mert értelmetlen. Ha ilyennel vagyok, és kinyírok egy snipát, azért fel szoktam venni a fegyóját De, a tankos, az totál más kérdés. Csak akkor foglalhat, ha fedezve van a segge, vagy még talán indulásnál az első pontnál. Egy kis szerencsével túlélheti. Láttam már olyat, hogy egy enemy annyira élelmes volt, hogy egyből jött az első pontunkra, és kis házikóba bevágta a gránátot, asszem legalább 5-7 ember nyiffant egyből ki.... De nekem is volt már olyan mázlim, hogy repülővel sikerült bebombázni ilyen helyre. A legtöbb killem is repülős volt, egy fullra tömött jeepet sikerült telibe kapnom. 8 kill... -
Devid-on #1159 Én is remélem hogy csak túl reagálom :D.Igaz amit mondasz a tankos retardált ha kiszáll és foglal és nem vadászik a másik tankra,DE ez nem csak az ő hibája (szerintem) hisz nem szállna ki HA valaki foglalná a pontot,mármint velem volt olyan hogy tankos voltam és a gyalogosok körbe állták az adott pontot de az istenért se akarták foglalni.Akkor mit csináljak?Várjam hogy kikapjunk?NE érts félre engem már 1 ideje nem érdekel hogy veszítek ez van :) megszoktam amcsiként.Plusz megszoktam hogy írhatom én az istenek is hogy segítsenek az adott ponton mert egyedül vagyok és utána én vagyok a hülye mert egyedül miért vagyok ott?De mindegy vissza térve a dologra nem értem miért is lenne szükség még több sniper gyerekre.De ez az én véleményem tény hogy elfogult vagyok a mesterlövészekkel szembe.Majd meglátjuk mi lesz a vége ennek én csak abba reménykedem hogy a csapat játék fele is kitalálnak valami okosságot :D