5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Devid-on
    Benne vagyok.Tudok 1 ts ha szükség van rá (teamspeak.hu) itt megtalálsz Devid-névvel.Ha rám írsz behúzlak a szobába és mehet a móka (vagy kiégés) :)
  • Roger6
    Amúgy nem tudom hányan vagyunk itt, de össze lehetne hozni valami közös kis puffogtatást - ma mondjuk melózom, max este. Én elég alacsony szinten vagyok a játékban, de azt hiszem ha csapatban játszanánk, kicsit több időt tudnék fordítani a dologra.
  • Devid-on
    Teljesen jogos amit írsz sajnos :(.De én azt vettem észre hogy eleve nekik csinálják ezt a játékot.Aki talán szeretne kicsit taktikázni csapat játékot játszani az érje be azzal hogy 3-4 felmennek TS és össze beszélnek.Csak hogy 18 vagyunk 1 csapatba és a többi emberrel hogyan kommunikáljak?(ha nem fogyatékosok)?Én azóta játszom mióta steam-re felkerült.De sokan azt mondják hogy az alfa sokkal jobb volt mint most.Teljesen elmentek az arcade-stílus felé ezért még több buta ember játszik vele.Hisz az a lényeg hogy a tabella elején legyek nekem legyen a legjobb fegyverem és hogy a csapat társaimmal mi van azt ki nem sz.....le?Hányszor volt olyan hogy egyedül mentem 1 vonalon és beírtam hogy segítsenek és semmi válasz és oda az egyik line :/.Na mindegy én már megtanultam 1 módszert és nem idegesít fel a játék elvagyok vele persze csak haverokkal :)
  • Roger6
    Én is pont így látom Bosco Kapitány sajnos. Már egy ideje én is leraktam.
  • bosco05 #1234
    Egy rövid sztori. Nagyon szeretem / szerettem ezt a játékot és már a béta legelején 100+ órát beleraktam, de annyi volt a hülye, hogy hagytam inkább. Most látom milliárd patch kijött, tényleg sokat dolgoztak rajta a készítők, gondoltam magamban kipróbálom újra. Hát gyerekek én ennyi fogyatékos idiótát mint ami ebbe a játékba van még életemben nem láttam egy helyen. A játékosok 90%-a agyilag zokni, csapatjátékról egyik se hallott, nincs jobb szó erre, értelmi fogyatékos silverek. Az a 10% meg gyakorlatilag nem tud érvényesülni, mert az ellenfélben is 90%-a retardált és csipával kempel egy pontot... Sajnos két nap alatt kiégtem belőle megint, amit nagyon sajnálok, mert egyébként egy marha jó játék lenne. A másik probléma, hogy ezek a fogyatékhegyek, azonnal kilépnek ha kapnak 3 hs-t így 70%-ban eleve vesztes csatába dobál be... Totális káosz ami itt megy.
  • ikarus44
    El sem hiszem, hogy már 5 milliónál tart a játékosszám, bár kétségtelen hogy meg is érdemlik.
  • ikarus44
    Köszi!
  • Devid-on
    Ha pedig ezt írjátok be (ugyan oda) 5MILLIONHEROESANDGENERALS <---- az 200 arany ajándék.
  • ikarus44
    Furcsa, mert azóta is folyamatosan tapasztalom, pedig azóta mindent minimumra vettem (Eddig se volt semmi maxon), bár a lagg legalább csak az elején van mikor csatába lépek, bár ez azóta megvolt mióta elkezdtem játszani a játékkal, ami már nem most volt (11 hónapja). Azóta tapasztaltam még egy dolgot, amit nem tudok hova tenni, (mert nem hinném hogy a tábornokaink ennyire bolondok lennének, hogy áthelyeznék az alakulatot ha már ott van.) Hogy a tankos karakterrel berak valahova majd a visszaszámlálás után rögtön az írja ki hogy vereséget szenvedett az alakulat. És ez elég gyakori, úgyhogy el is ment a kedven a tankozástól tekintve hogy legjobb esetben is kb. 8 perceket várok.

Ill. Még egy kérdés: A nemzetek életszámát a csatákban elmagyarázná valaki?, mert nem értem teljesen hogy az mitől függ. És hogy az hogy lehet hogy mikor nullához ér a számláló a Szovjeteknél miért nem ér véget a csata időnként hanem ugyanúgy spawnolhatnak? (Csak náluk tapasztaltam)
  • Devid-on
    Sajnos a felhasználási ideje már lejárt :/
  • ChipKng
    Az utolso kerdesedre tudok csak reagalni: Sok orat letoltam mar rajta es nem tapasztaltam 1 crash-t se, laggolast es betelt a memoria. Utobbival kapcsolatban csodalkoznek, mert 32Gb-ot toltam a gepbe...

@Devid-on: Koszi a voucher-t! Kiprobalom hetvegen. :)
  • ikarus44
    Az utóbbi 2 napban tértem vissza a játékhoz, legutóbb még a Rommel buildben játszottam, és bár mindig nyomon követtem a fórumot, de néhány dolgot (játékmenetben) nem értek, (az elmúlt 2 patchben gondolom változtattak rajta)
    Bemegyek harckocsizóként egy csatában majd kb. 6-7 perc után időnként kiírja hogy a támadó alakulatom vereséget szenvedett. oké ezt értem világos csak akkor azt nem értem, hogy a csapatársaim akikel egy alakulatban voltunk hogy-hogy benn maradtak a csatában pedig őket is többször is kiszedték, és mindig újra tudtak respawnolni, tehát akkor mégsem szenvedett vereséget? de akkor engem meg miért dobál ki? (Utána gyalogosként rakott be, mert van egy gyalogos emberem is onnan láttam hogy még benn vannak) Ill. utána kiléptem és megint megpróbáltam belépni a tankossal, hátha berak abba az alakulatba ami ott maradt (közepes tankkal voltam ahogy a többiek is) De nem engedett vissza. Akkor ez most hogy van?
    Ill. csak nekem crashel, laggol, és ír ki időnként betelt memória hibaüzenetet, és dob ki a csatából?
  • Devid-on
    VEDAY2015<---- ezt írjátok be a játék menüjében található REDEEM VOUCHER pontba és 1 nap ingyen veterán nap :)
  • ChipKng
    Tegnap lett volna egy csomo idom tolni az ipart, de pont le volt rohadva az adatbazis szerver. :( Mukodik mar?
  • ChipKng
    Atavanzsalodtunk tarskeresobe? :D Bar az Amcsikkal tolom, de ha osszefutunk vmelyik este az "elsomagyarhadtest" chat-en szivesen atugrok nemet gunyaba. ;)
  • Pordycus
    http://forum.heroesandgenerals.com/viewforum.php?f=81
    A hivatalos fórum magyar szekciója! :)
  • Hompi01
    Sziasztok Hompi névvel vagyok a játékban szeretnék társakat keresni ! Német oldalon nyomulok.
  • ChipKng
    En nem lattam ilyenre opciot. Ha rogton utana ujra keresel, akkor is olyanba rak ami mar folyamatban van?
  • maunika2
    Üdv.
    Lenne egy kérdésem. Be lehet valahol állítani, hogy mindig új csatába rakjon be? Baromi zavaró, hogy berak, és fél perc múlva vége is a csatának.
  • ChipKng
    Koszi szepen!

Igen neha csodalkozom, hogy mit muvelnek egyesek az amcsi frakcioban, de szerintem az a lokott pilota is csak poslogott aki alacsonyan repult es szimplan felugrottam ele es osszeutkoztunk, o meg felrobbant. :)))

Tobbnyire estenkent vagyok. Be szoktam lepni az "elsomagyarhadtest" chat szobaban, de tobbnyire ures szokott lenni. Talan ma este is benezek.
    Upgrade-eltem a loszert igy 3 helyett 2x belelovok vkibe akkor megfexik (ha a fejlovest nem szamitom). A minap sikerult ~900 xp-t osszeszednem egy 1 oras staged battle-ben, ugyhogy lassan kezdek raerezni az izere. ;) Talan meg hasznara is leszek valamelyik csapatnak.

Hianyzik a kommunikacio. Jo lenne parszor szolni ennek-annak, de mire begepeli az ember az uzenetet addigra mar meleg lesz a pite.
  • Devid-on
    Üdv
    Először is 2x gondold meg az amcsi frakciót :).Mi is ott játszunk és azt vettük észre hogy nagyon buta emberek vannak ott :/.Nem rosszak hogy nincs K/D hanem néha olyat csinálnak hogy az ember megkérdi magától hogy mit keresek én itt?
    Fegyver: Garand teljesen jó fegyver (szerintem),Thompson az nagyon jó fegyver közelre távolra már nem igen.A többi fegyvert nem is nagyon próbáltam talán a Revolvert(tankosnak)de az nem jó a sima 1911-tökéletes erre a célra.Az 1 hit-es fegyverekről nem tudok nyilatkozni azt majd itt a sas szemű emberek le írják :).Ha elérsz majd az APC-ig azt (én szerintem) nem lesz érdemes megvenni mert ahogy meghalsz ellopják a társaid :) (tapasztalat).Ha le írod hogy mikor szoktál játszani akkor megbeszélhetünk közös gamet ha van kedved hozzá.Magyarításról nem tudok semmi de ha felmész ide Heroes&GeneralsWiki itt van magyar nyelv,nem az egész magyar de pl a jelvények azok.
  • W4SS4W
    Én pl pont leszarom a text-et,sose nézem, eszembe se jutt... úgyse tudok angolul/németül, magyar nincs sok, így számomra értelmetlen is.
  • ChipKng
    Sziasztok! Kb. ket hete kattantam ra erre a jatekra es nagyon bejon. Leginkabb a szovetsegesek oldalan harcolok, ott van ket karakterem, igaz csak 3-as szintu. Leginkabb Staged battle-ben veszek reszt mert egyelore nem tartom elegge rutinosnak magam a rendes csatakhoz. ;)

Tegnap neztem, csak 1 emberke ucsorgott a kozos chat csatornan. Szokott mas is belepni?
    Nincs egy magyar AT ami egyszerre jatszik idonkent? Hianyzik nekem a kommunikacio, mert hiaba uzengetek a text-ben senki nem reagal, pedig sok esetben rengeteg idot/energiat lehetne megsporolni ha masok is figyelnenek arra, hogy ne olyan helyre masszanak be amit korbevesz minden iranybol az ellenseg es hamburger-hill -t csinalnak belole... Apropo kommunikacio! Felmentem a megadott TS3 szerverre de ott nem talaltam H&G szobat. Megszunt?
    Az utolso jatekverziohoz van magyaritas? Egy idosebb rokonomat ravettem a jatekra es jol jonne neki mivel nem igazan tud angolul.

Meg egy kerdes: Amcsi katonaknak milyen fegyveket erdemes megvenni/fejleszteni, hogy ne koltsek olyanra ami felesleges? Mi a jo irany?
  • W4SS4W
    Nekem ejtőernyős.tankos és gyalogosvan, a gyalogos most a legnagyobb ezredes rangú. Nekem a a tank kicsit szenvedősebb, most a gyalogosal megyek hogy kihuzam az mG34 és MG42-est. a távcsőves mauser már megvan de mos kicsit pihentetem. Néha nálam is felbasznak amikor egy lővésel kiszed, de hát most mit csináljak? ez van, az élet megy tovább :D:D ha meg nagyon felhúz akkor Alt+F4 és a gond elszáll :D:D
  • gunjack
    Akkor 2 megoldás van:vagy fizetsz a játékért és veszel aranyat amit arra költesz amire akarsz,vagy beletörődsz a sorsodba és lassan fejlődsz,de ezáltal sokkal több rutint és tapasztalatot szerzel.Én az utóbbit választottam.Van sniper katonám 1 lövéssel ölő puskával,gyalogosom szintén 1 lövéssel ölő puskával...de ha akarom rakhatok hozzá képkarabélyt szintén fejlesztettet,és van ejtőernyősöm is.Ez így eggyütt nem kevés munkaóra amiért megdolgoztam keményen.Sose idegesített az hogy a sniper leszedett a halál faszáról 1 lövéssel inkább motivált hogy ilyen lesz nekem is....meg azonnal indultam is megkeresni a parasztot és elszedtem a fegyverét.Ezen kívül meg bármikor felkaphatod az ellenség fegyverét a földről is ha a tiéddel nem vagy megelégedve.Szerezz rutint játsz sokat és ne mérgelődj...ez csak 1 játék nem ér annyit hogy felidegesítsd magad.
  • Szalonna1515
    Persze,simán le lehet szedni,csak az alap puskából kell 3 lövés ,ő meg egyből leszed(nem fejlövéssel).Meg múltkor pl balanced harcba bedobott TIGRIS 2!!! ellen,nálunk meg még csak tank se volt.Jó ez a játék,meg minden,de ha nem lehet megoldani,hogy az alap katonával ne kelljen állandóan tank meg mesterlővészek ellen menni(nem War módban),akkor ez igy nagy k******.
  • gunjack
    Mit értesz fejlettebb gyalogos alatt? Jobb fegyvere van? Az alap fegyverrel is simán le lehet szedni bárkit.Persze nem érdemes rögtön belemenni a sűrűjébe és Rambo-t játszani.Viszonylag rövid idő alatt be lehet szerezni valami robbanó cuccot a tankok ellen csak használlni kell tudni őket.Aztán később el kell dönteni mire is akarod használlni a gyalogost.Tankvadász vagy inkább gyalogság elleni legyen.Puskát vigyen vagy gépkarabélyt.Célszerű mind a 2 megoldás....csak 2 gyalogost kell fejleszteni.Bele kell tolni pár munkaórát de nem olyan vészes.
  • Szalonna1515
    Sziasztok!Nekem olyan kérdésem lenne,hogy miért van az,hogy ha pl van egy 3-as szintű német karakterem akkor az 1-es szintű amerikait katonámat is bedobja nagyok ellen?Ez rohadt idegesitő,hogy alap katonával menni kell tankok meg fejlettebbgyalogosok ellen.
  • gunjack
    Egész hangulatos lett az új map.
  • dolorex
    Igen azt tudom, köszi. :)
  • Devid-on
    Igen vettem rá 1 barrelt (csak egy féle van) és 1 ammot is (match M72).De ha szükséged van a pénzre vagy kinéztél valami jó dolgot akkor szerintem várj vele nyugodtan rá ér a fejlesztés.Még valami ha új katonát veszel vele is csináld meg a training pályát mert,kapsz cserébe pénzt,xp,és 1 jelvényt is :D
  • dolorex
    Értem, köszi. És még egy kérdés :) Te speciel fejlesztetted a Garandod?ha igen mit érdemes?
  • Devid-on
    Ha csinálsz új karaktert az igen 1 szintű lesz.Ha a 4 szintű karakteredből csinálsz 1 pilótát és kipróbálod de nem tetszik akkor valamennyi pénzért vissza lehet állítani gyalogra és kész.Persze ez költsége dolog de ha nem vagy biztos a dolgodban nincs sok választásod.Viszont most csinálsz 1 új gyalogost az mindenképp kelleni fog híd el,ha pl most csinálsz 1 ejtőernyőst és az jó neked akkor marad az ugye bár de,ha elfogy az adott csatában a squad akkor ki kell lépned és megint új csata ha viszont van 1 gyalogod akkor át dob gyalogba és mehet tovább a móka.És én azt vettem észre (de lehet tévedek) ha 1 csatába több karakterrel is játszol akkor több pénz üti a markodat én ígíyvettem észre.
  • dolorex
    Mármint egyes szintű. Szóval most van egy 4-es szintű amerikai gyalogosom és gondolkozom ,hogy kipróbálom a pilóta kasztot, de legjobban ejtőernyős szint érdekel. A kérdésem pedig, ha most veszek egy új amerikai karaktert az egyes szintű lesz, vagy ugyanúgy négyes mint ahogy most is állok. Ha az új karaktert is nulláról kell kezdeni, akkor nem próbálom ki a repülőzést, mert nincs kedvem mindent az elejéről kezdeni
  • Skaternorbart
    u.i. érdemes még a kübelwagenre tenni egy utánpótlás csomagot, és a közelében maradni, hogy ha kifogysz után tölthess!
  • Skaternorbart
    szia össze lehet hozni, de gyalogosnak 10 slot-ja van amiből az smg 6 slot a puska pedig 5 slot
    ezek szerint nem lehetne, de vihetsz az egyikhez csak egy tárat és akkor egy slottal kevesebb lesz
    a puska esetében ez 5 töltény kar98-nál vagy 10 a (gewehrnél)
    az smg 32 töltény az mp40 esetében
    a furfang ott kezdődik hogy van egy jelvény a hoarder amivel vihetsz +1,+2,+3 tárat a fő fegyveredhez, attól függően hogy bronz, ezüst vagy arany a jelvény.
    tehát kar98-nál 10, 15, 20 töltényt gewehrnél 20,30,40 töltényt
    mp40-nél 64,96,128 töltényt...
  • toocha
    Sziasztok!
    Most kezdtem a játékot és lenne pár kérdésem. Először is van valami klánféle, hogy lehessen közösen csapatni? A másik-a karakterem még csak 2. szintű, és csak gránátot és egy puskát tud vinni, később lehet másodlagos fegyvert is vinni, tehát smg+rifle kombót?
  • Devid-on
    Tier 1?Nem esik le hogy az mi :).Hát csinálsz 1 új karaktert azzal el kell jutnod addig hogy tudj venni aknát és kész,onnantól meg akkor játszol vele amikor akarsz.
  • dolorex
    Köszi az infót! És az új karakter tier 1-es lesz?
  • Devid-on
    A sima gyalognak van 10-slot helye a úgy hogy sakkozd ki hogy mit viszel magaddal :).
    Azt a fogalmazást és írás tudást szép volt fiam :).
    Elfelejtettem írni hogy (szerintem) egyszerűbb csinálnod még 1 karaktert akinél mondjuk akna meg sticky van és persze valamilyen fegyver,berakni mellé a dynamite lover badget (több robbanó anyag lesz nálad) és ha úgy van hogy sok a tank,akkor simán váltasz karaktert bal alul csata közben és kész .Vagyis én így csinálom szerintem így praktikusabb.