5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Alien69
    Én a kar98-t húzom éppen hasonlóan. Már csak az utolsó szakasz kell, abból is meg van már a fele, azaz kb 7000 pont kell hozzá, és megvan a scop. Bár, így se teljesen egylövéses, valszeg nerfelték (gyengítették).
  • Roger6
    Utolsó körre csak azért is foglalásra mentem, hogy ne érje szó a ház elejét. Az eredményen látszik, hogy megint nem mentem sokra vele, kikaptunk. Tényleg össze kéne rakni egy SG-s csapatot, akikkel taktikusan lehetne játszani. Asszem max. 5 főig engedélyezett? Vagy hogy is van ez pontosan?

Amúgy elnézést, hogy ennyit posztoltam ma ide, az egér varázsa, na meg persze 16 kínkeserves órányi Mosin-Nagantozás után végre ér valamit a fegyverem, így csapattam egész este vele. Bocs, ha valakit zavartam vele.
  • Alien69
    Jó kör! A többivel ne foglalkozz. Nem lehet minden körben MINDENT csinálni, ezért van a "szakosodás". De pl ott van az alattad lévő. 6 foglalás, de milyen áron? 15/50??? Ráadásul alig van csapattárs pozitív mérleggel, ergo, KELLETT a Te kiemelkedő "teljesítményed" hozzá. Ha azt a kört megnyertétek, az azért is szép teljesítmény, mert DUPLA enemy van!
  • Roger6
    De TESSÉK kiscsillag, ez az az előtti meccs volt.
  • Roger6
    Ja, hát mivel Sniper karakter lesz, nem Infantry. Amúgy a fizetésemet tettem volna rá, hogy fikázást kapok rá, ez itt Magyarország :D :D

Majd ha találok értelmes csapattársakat, akkor foglalok. Egyedül nem sok értelme van.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.02. 00:07:18
  • Devid-on
    Capture 0 szép :D.Hisz a stat számít minden felett GG.
  • Roger6
    Tegnap sikerült felfejlesztenem a Mosin-Nagant-ot, szóval egy lövés 1 halál sokszor. Már tegnap is írtam, hogy egész jó köröket futottam vele, ma meg megjött az új egér. Nyomtam is gyorsan egy 72/22-es statot. Akurvaélet, mi lesz itt, ha meglesz rá a Scope... Mindenki hullani fog.
  • Roger6
    Egy meccs eredményét vissza lehet nézni? Tehát a Scoreboard-ot? A legutolsó meccsemé kéne.
  • ChipKng
    Egyre jobb. :D
  • Roger6
    Én tegnap egy "Gyönyörüfözelék" nevű játékossal futottam össze :) Az sem semmi :D
  • ChipKng
    Fejbe lottem. Nem tul lenyeges, csak kivancsi voltam ki akaszt maganak ilyen nick-et. :)
  • Roger6
    Mit jelent az, hogy elkaptál?
  • ChipKng
    Tegnap elkaptam egy C***_KOLBASZ nevu egyent. Ismeri valaki? :)
  • Roger6
    Na végre sikerült feltuningolni a Mosin-Nagant-ot egylövésesre. Baromi durva így. :)
  • Terawatt
    Utóbbi 3-4 hónapban milyen érdemi fejlesztés volt a játékban valami össze tudná foglalni légyszíves? :) Lehet vissza térek megint, alpha óta vissza-vissza térő játékos vagyok.
  • ikarus44
    Köszönöm!
  • Alien69
    Pedig pont van. Rá kattintasz (lakat, azaz még nem elérhető), előjön:
    "Unlocked whit" alatta írja milyen dologgal lehet feloldani, hányas szinten. Pl oldalkocsis motor: driver 7-s szint. Rá kattintasz, feljön a köv ablak, jobb felső sarok: "BOOST RIBBON", és 4 órára kapsz "gyorsítót (+50%). Az ára persze gold, és 25-250 között van, attól függ, mire használod. Pl a driver boost nálam 25 gold.
  • ikarus44
    Hogyan lehet a Sdkfw 222-őt, vagy az M8 greyhound-ot megszerezni? Azt tudom hogy csak a recon-nak lehet, de nekik hogy? Mert nem láttam hozzá vezető ribbont.
  • Devid-on
    12 színtől lehet assault team-ed.Amilyen karakterrel elérted(tankos,repcsis...) olyan assault team-ed lehet a térképen.Ha tankos vagy akkor lehet 1 light tankos squadod amit oda tolsz ahova akarsz,és azok fejlődnek mikor harcolnak.Plusz én azt is észre vettem hogy a katonád akié a team az is kap XP nem is keveset.Szóval fejlesztheted az assault team-et PL light tankból medium vagy TD vagy Heavy.Ezek már több assault pontba kerül amit csak 15-szinten kapsz majd meg.12-->1 pontod van 15-->2 a többit már nem tudom :D.Ha ott harcolsz a térképen (én úgy tudom) se több xp nem jár se több kredit,magyarul semmi különbség ugye csak maga a csata hisz attól függ hogy milyen assault csapatok vannak bent.Én 1 kezemen megtudom számolni hányszor mentem war-csatákban mind rossz volt.butábbak ott az emberek (vagy csak mikor én is ott vagyok) mint a sima staged battle-be.Mert ugye a kedves fejlesztőket nem érdekli hogy te bevezeted valahova az assault csapatottad és 1 kis gyerek most kezdi el a játékot és bele megy vele a folyóba (volt már rá példa) :D
  • ikarus44
    Ha eléred a tábornoki rangot, akkor tudsz te is alakulatokat venni, és azokat tudod mozgatni a térképen.
  • Roger6
    Hm... égő vagy sem, én csak most láttam, hogy fent középen lehet választani Heroes meg Generals között. MIlyen mód az a Generals? LÁtom, hogy városokért lehet küzdeni. Több zseton? Több XP? Vagy miért jobb?
  • ikarus44
    Akkor még biztosan megpróbálom.
  • Alien69
    Hát, ehhez nem KELL érzék... Na jó, ha nagyon jó akarsz lenni, igen, de ez most mellékes. Elég "pár" dolgot megtanulni. pl az angol gép szélesebb, mint a többi, de tovább tud "lebegni", azaz, ha felhúzod a gépet, majd leállítod a motort, ezzel később kell rányomni a gázt (ráadásul, rammolni is jobb vele). Ha addig szét nem lőnek persze. De csak két bombát vihet. Német géppel lazán be lehet menni az erdőbe, 4 bombát vihet. Az orosz lomhább a többinél, mintha egy tehén repülne. Az is fontos, hogy alacsony magasságba kioldani a bombát=halál. Ezt is be lehet lőni, milyen magasságban old ki.
    A legfontosabb, hogy "lássad" (érezzed) az enemyt, merre fordulózik. Itt jön a köv fontos rész, az egér dpi állítás. Fordulózásnál sokat segít, és ez lét kérdés lehet.
    A többi már gyakorlás kérdése.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.05.22. 23:34:08
  • bosco05 #1255
    igen
  • Roger6
    Újra lehet képezni az karaktert? Tehát ha egyszer kiképeztem Tank Crewman-nek, és utána Recon-t akarok csinálni belőle, az lehetséges?
  • ikarus44
    MEMORIALDAY2015------------------néhány ribbonhoz boostert ad.
  • ikarus44
    Azt is fogom
  • Roger6
    Az lesz nálam is, elkezdem az amcsi ágat, és azt tankra fejlesztem ki.
  • ChipKng
    Akkor tankoljal. :D
  • ikarus44
    Nincs érzékem a repüléshez.
  • Alien69
    Eddig se voltak szívbajosak. De, ha ripsz-ropsz mindent meg lehetne csinálni/venni, akkor mi értelme lenne?
    Amúgy, keress olyan egységet, amivel sok-sok pénzt termelsz, mert jól megy. nekem pl ilyen a repcsi.
  • ikarus44
    Nincs esetleg tervben a fejlesztőknél hogy lejjebb veszik a fejlesztési árakat? Mert elég erős hogy pl. 57.000-et kell fizetni a mauser fejlesztett célzójáért.
  • Devid-on
    Lehet róla szó de nem 100%.Le írtam hogy ha kell esetleg Ts de ha van másnak is akkor jöhet :)
  • ChipKng
    Tegnap toltam egy kicsit az ipart. Akadnak sniperezgeto emberkek akik a tavolsag biztonsagabol probalnak okoskodni, de sosem mozognak el. Na azokat eloszeretettel vadaszgatom le. :P Durva, hogy ha kinyir van idom arra, hogy ugyanoda visszamenjek es meg mindig ott lebzsel. :)

Egy csapatos mokanak en is orulnek. Soxor bosszant, hogy nem tudok kommunikalni rendesen masokkal. Ma este 10 korul lesz valaki?
  • bosco05 #1244
    Teljesen egyetértek, mentem vagy 5 meccset, mindegyiken ez volt :D Nyomorékok, nincs erre jobb szó... A csapattársak meg hátul ülnek az első ponton és lóf@szt se csinálnak :D Akkor uninstallt nyomtam mint még soha :D
  • Alien69
    Én, amikor a snipa karakteremet rakja csatába, azzal speciel szééépen lerakom a gyalogsági aknáimat. Néha eszméletlen, hogy mennyiszer sikerül vissza verni két aknával az enemy támadásait. Már-már lelkifurdalásom van, amikor ugyan oda letett aknára rá futnak rendszeresen.
  • ikarus44
    Egy kis csapatjáték tényleg jó lehetne.
  • Roger6
    Én már szóltam egyszer itt a sniperek miatt, ki is lettem osztva. Nagyon nehéz szakma ám az, nem úgy van az, mint ahogy te asztatot gondolod. Csakhogy azt felejtették el, hogy én nem azok miatt szóltam, akik értenek hozzá, hanem az a többi 90%, aki egy helyben kempel egész meccs alatt, aztán lábkisujjon lő egy Kar98-al, te meg megdöglesz, mert ugye foglalni rohangálsz, hogy a csapat nyerjen. Mert ugye ez csapatjáték, nem egyéni meccs. Na be is fogtam, mert megint kapom az ívet.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.05.17. 18:06:07
  • bosco05 #1240
    Más játékban el tudod kerülni ezeket a fogyatékosokat, itt viszont esélyed sincs erre. Példa, cs-ben megrohadnak silveren, ut-ból kikopnak 1 perc alatt, stb stb... De itt neeeeeeeeeemmmm.... Itt 40-en snipereznek 1 házat és ennyi... Játszhatatlan tőlük a játék.
  • Alien69
    Szerintem meg eddig is tele volt retardáltakkal, de ez amúgy MÁS játékra is jellemző. Szerintem ez alól kivételt talán a repülőzés a kivétel. Van mind a 3 frakcióban lévő repmodel, lazán jól el lehet velük lenni, még akkor is, ha az enemy létszám fölényben van. Max akkor nagyobb a halandóság...