5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Minden tanknak van weak spotja, ahol vékonyabb a páncél, valamint rengeteget számít a becsapódási szög. A becsapódási szög határozza meg, hogy átütöd-e a páncélját, tehát keress olyan helyeket a tankon csata közben, amely felülete merőleges a lövedékedhez viszonyítva (vagy közelít hozzá). Tankok első lemezének alja, a tank oldala (láncoknál), valamint a tank hátulja gyengének számít, a tornyukat általában erősebb páncél fedi.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.17. 13:19:10
  • KakiSzaki
    igen ez szep es jo csak a jatekban ez nem igy mukodik
  • Roger6
    Ilyet találtam, igaz angol.
  • KakiSzaki
    egyet aruljatok el AP vagy APCR ? (tudom hogy eloben hogy mukodnek stb de a jatekban melyik a jobb)
  • ChipKng
    Es itt a skirmisch a lenyeg es leheto 'dragabb' zsolddal rendelkezo karaktert kell bevinni.
  • KakiSzaki
    orosz,amcsi,nemet konnyu tank vagy gyalogsag geppisztollyal a legjobb farmolasra skirmischbe 2 nap alatt osszeszedtem 170000 ppshra , ha amugy orosszal mesz vegyel fel nevem : HUN_BANDI
    Utoljára szerkesztette: KakiSzaki, 2015.06.17. 11:20:23
  • Roger6
    Neeeeeee! :) Köszi az infót, meg is nézem a videót mindjárt. Ti mit használtok pénzgyűjtésre? Mely frakció mely kasztját?
  • ChipKng
    Mire gyujtesz? Kotton Gamer egy nap alatt tolta be a 300k-t, szal max 2-3 napot adok neked. :D (youtube-on "300,000 Credits Grinding Highlights - Heroes and Generals" cimmel dokumentalta) De ahogy nezem van aki 400k-t szedett ossze 1 nap alatt.
  • ChipKng
    Termeszetesen mindegyik karakteremmel :)
  • Roger6
    Következik: 150 k kredit farmolás. Vajon hány nap alatt lesz meg?
  • ikarus44
    A "kiképzést" megcsináltad?
  • ChipKng
    Amig csak egy karakterem volt addig nem engedett belepni War tipusu csatakba mert nem volt eleg nagy rank-je a karakteremnek. Feltetelezem ez volt a gond a tankosommal mostanaig... aztan lehet tevedek... :)
  • ChipKng
    Balface voltam. Rossz helyen neztem... (atleptem generals modba)
  • LookUsArts3
    WAT?
    En eddig ilyesmirol nem tudok, igaz ami igaz minden katonam 6+-os. Es egy ideig most nem kovettem mit ujitottak. De en ugy tudom hogy nincs benne ilyesmi, a War mode-ban csak azert kell annyit varni, mert ott a jatekosok "generalsok" iranyitjak a strategiai terkepen a hadseregeket, igy ha ok nem kuldenek 1 tankot se a csatakba akkor ertelemszeruen nem kell senki aki vezesse oket.
    Ugyan igy repulokkel/tankelharitokkal/mesterloveszekkel...stb
  • ChipKng
    Egyebkent valszeg az volt a gond, hogy a harckocsizom nem volt elegge "tapasztalt", mert War modba csak egy bizonyos szint feletti jatekosokat enged csak jatszani. Most, hogy felpimpeltem igy talan tobb szerencsevel jarok.
  • ikarus44
    Én csak simán a "find battle"-ra kattintok, és azzal amibe bedob. Bár ha harckocsizóval jössz akkor még a legjobb esetben is legalább 5-6 perc várakozás míg berak egy olyan csatába ahol van harckocsizó alakulat is. Én ezért úgy szoktam csinálni, hogy a gyalogosomat is kiválasztom, azzal ugye ált. gyorsan talál csatát, és ha időközbe beraknak harckocsizókat is, akkor átváltok.
    Ha csak a harckocsizómmal akarok játszani akkor, nincs más alternatíva, mint az 5-6 perc várakozás jó esetben (tapasztalat). Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy míg várakozok addig berakok valami filmet, így kibírható
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.16. 10:22:50
  • KakiSzaki
    az kar hogy tankos sima infantryval nem játszhat együtt egy squadba
  • ChipKng
    Warban hogyan keresel szamodra megfelelo csatat? Elegge maceras vegig kattintgatni a terkepet... Raadasul sehol sem talaltam a light tank-os emberkemhez passzolot. Regen mintha lett volna vmi gyors kereso de most nem lelem...

Grease gun jelenleg az egyetlen fegyvere a tankos emberkemnek. Most vehetnek neki kukkert, de azzal nemsok embert uthetek le ha epp kimenekulok a tankbol...
  • ikarus44
    Én War-t szoktam, Staged-al nem is játszottam még egy meccset sem, nem is tudom hogy annak mi az értelme, de én is úgy tapasztalom hogy az esetek többségében tényleg hajlandó a csapat a csapatmunkára.
    Szerintem a grease gunt ne uprageld, inkább a tommygun-hoz gyűjtsd a pénzt. Max. lőszert, de szerintem a géppisztolynál nem jelent sokat, inkább ismétlő, és félautomata puskánál van értelme.
  • ChipKng
    Kerdes: Ti War vagy Staged-et toltok? Tapasztalataim szerint a War-ban sokkal jobban osszeszokott csapatok mozognak es kevesebb hulyeseget csinalnak. Staged-ben meg ugye mindenki az XP gyujtesre megy es elorebb van az egyeni erdek mint a csapat.

Meg 1 kerdes: Grease gun-hoz mi a legjobb loszer? Erdemes barmennyit kolteni a pimpelesere?
  • Roger6
    Gondoltam gyorsan tolok még egy meccset lefekvés előtt. Aha, jó rövid volt.
  • KakiSzaki
    benne vagyok de egyenlore csak orosszal nyomom ingame nevem HUN_BANDI
  • ChipKng
    Valaki most? ;)
  • ChipKng
    Igen, igy lenne teljes a csapatmunka. A tank vigyaz a gyalogsagra a gyalogsag meg a tankra.
  • Alien69
    Jaja, a tankokra "vigyáznia" kellene a gyalogságnak. Legalábbis, ha úgy alakul, én próbálok úgy helyezkedni, hogy egyfelől spottoljam a jihadista jeepeket, másfelől esetleg le is szedjem a benne ülő kamikaze tagokat. Nem mindig sikerül, de ez van.
  • Roger6
    Most jött egy ismerősöm, én biztos csak később leszek.
  • Roger6
    De szemét
  • Devid-on
    Wat? :D Hogy mi? :D Egy szóval se mondtam ilyet :) .TILTAKOZOM!!!HUNBUK!!! Abba hagytam.Amúgy részemről is mehet a menet (míg Chip fel nem fog baszni a bénázásával )
  • ChipKng
    Reszemrol mehet majd fel 9 magassagaban. ;) Remelem Devnek nem ment el a kedve a legutobbi benazasomtol. :(
  • Roger6
    Este lesztek, Chip? Mehetne pár kör megint, már ha nem voltam túl béna a múltkor.
  • ChipKng
    Mindenre megvan a modszer, csak neha a balance nem jon ossze. A legproblemasabb ha egy picit buta tarsasaggal jossz ossze akik egyeni erdekeket neznek es nem foglalkoznak a tobbivel. Ilyenkor ha az ellenfel 1 picit is szervezett (kommunikalnak) maris bedaralnak mindenkit.

Most, hogy tankozgatok, latom milyen kreativ mokakkal probalkoznak legyalulni. Autoval a kozelembe furikazza magat a srac es vagy panzerschreck-kel vagy aknaval kicsinal ha nem vigyazok. Nem egy eletbiztositas. :)
  • LookUsArts
    Tankok ellen
    > Anti tank granade
    > Anti tank mine (ha kell lerakod moge, es ralosz egyet a kezifegyvereddel, akkor is elpusztit egy tankot)
    > Bazooka/Panzershreck/Panzerfaust rosszabb esetben keresel a palyan (kis loszerjel a terkepen), jobb esetben van egy masodik gyalogos karaktered akinek van egy kezben es azokkal levadaszod a tankokat.

Nyavajogni semmi keppen sem erdemes. Akkor inkabb tenyleg torold le.
  • Roger6
    Ne add fel, fater!
  • ENVE
    Tök jónak tünt a játék az elején, a sok faszlámát leírtottam cs-s aimmal mint a szart, de kiégetnek ezek a tankok kajakra mondom. Le is törlöm a faszba
  • LookUsArts
    Oke, de a RO 2 a valosag hu 2 vilaghaborus jatekok alphaja es omegaja :D tenyleg jo lenne, es ok tenyleg csak a killre mennek, de attol meg hasznalhatod fedezo tuznek, mert senki nem dugja ki a fejet amikor egy tank szorja a hazat :D
  • ChipKng
    Valaki most? :)
  • Devid-on
    Hát hogy fedeznének azt kétlem gondlom csak a kill-re mennek de legyen neked igazad :).Nekem ez real bárcsak ilyen lenne itt is a tank :(
  • LookUsArts
    Ezt kiprobaljuk...
  • LookUsArts
    Nekem mondjuk ez pont tetszik, pont ez tetszik. Nem korbe-korbe vadul rohangaszo COD huszarok a katonak, hanem real soilder-ek :D a valosagban is szoktak ezt hasznalni, ezt hivjak fedezo tuznek, amig te esz nelkul lovod az ellenfel allasait, addig a csapar tarsaidnak van idejuk biztonsagosan elore nyomulni. Szoval nekem ez igy tokeletes, okosan kell csinalni, de azert hadd szoljon! :D
  • Alien69
    Ha mínuszba jöttél ki, akkor még nem vagy elég tapasztalt. Az első, hogy a lövészetet NEM a drága lőszerrel kezdjük, hanem az olcsóbbal. Amikor látod, hova megy a cucc, tolod rá a HE-t. Akár pöcögtetve.