Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
hát kicsit elkéstem.most akrtam felmenni de ezek szerint már nem megy.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lesznek WWII Onlineban megszokotthoz hasonló grandiózus csaták vagy marad a 12 vs. 12 játékos?
tutituti
pont ma lestem meg.Asszem újra meglesem mik változtak.Meg bringáznék is egy jót😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

s1lkforrent

"are not final and will improve over time"
Szerintem a jóember kiejtése is javulgat.<#smile>

Ma este 8-kor szerver teszt a játék egy új build-jével. Lehet most már a Master Sergean Shooter Sergeant Sergeant Sergeant to the Extreme rangra is gyúrni.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

szabii98
Játszott valaki mostanában? Van valami újítás?

I met God. She's black

A béta kulcs küldés szünetel? Jó két hete regeltem, és még semmi.

Torzonborz
új videoblog

a fegyver fejlesztés érdekes lesz , remélem nem esnek a ló túloldalára.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Desiderata
van interjú PC Guruban
és még lehet béta kulcsot igényelni
nekem még most se küldtek semmi kódot:/ valaki valamit h mi lehet ennek az oka?
ahha értem.. kössz szépen😊
Mersant
maguktol kuldik. nekem olyan 4-5 nap volt asszem

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Halihó
a kódot igényelni kell avagy maguktól kiküldik mailban?? utóbbi esetben az mennyi idõ kb?
Jaja, a jó alap megvan hozzá! Chaten is kérdezgettem, hogy esetleg van-e valami ismert megoldás, azon kívül, hogy javasolták hogy vegyek ssd-t 😊 volt egy olyan hogy task managerben állítsam a hmg_sync (vagy ilyesmit) magas prioritásúra. Mgetettem, de nem lett jobb semmivel, de hátha neked mûködik.

XenHai
Nálam is ilyen laptopon és nagy gépen is ...
Ha a hibákat kijavítják és tisztességgel jönnek ki hozzá új mapok ne agy isten + fegyverek jármûvek nagyon oda fog verni a game..
Nketek is 5-6 perc mire betölt egy pályát? Nagyon jó játék lenne ez, csak így elég idegesítõ, hogy megvacsorázok mire betölt aztán kiírja hogy vesztettünk vagy disconnectelt és ha szerencsém van tudok játszani 10 percet. Tudom, alpha meg minden, nem is várom hogy tökéletes legyen, csak hátha tudtok valamit.

Azt majd a CloD-ban! 😊

www.smart-bus.hu

Csirke4
Ésakkor képzeld el ott még az 50v50 körüli repülõs légiharcokat. 😄
Bugos az még most is, de így szeretjük! 😄

@Csirke4: Az ilyen réteg lövöldékben az 50vs50 nagyon ritka... de az már igencsak jó érzés tud lenni! 😊

www.smart-bus.hu

Csirke4
Soknak tûnik nagyon ha sok játékossal találkozol, pl wwii onlineban Antwerpen környékén voltak olyan harcok, ahol kb 300-an voltak az egyik oldalon és ahogy áthajtottál full gázzal mindenhol csak emberek nevét láttad a képernyõn ahogy rohangálnak/tankoznak/repülnek. Egyébként már az 50v50 is egész mókás tud lenni.
s1lkforrent
Mondod ezt úgy, hogy az ARMA II pl masszívan bugos volt megjelenéskor.<#bee1>
Az 500vs az butaság, viszont az is fura hogy 10-re limitálták a csapatok létszámát. Valszeg kevés még a kapacitás, és így akarnak spórolni a szerver erõforráson, késõbbiekben ez emelkedni fog várhatóan.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

XenHai
Én is csak 10v10 el találkoztam csak.
ArmA sorozat meglehetõsen népszerû... ott volt olyan, hogy szervezett(!) keretek közt voltunk 100-120-n. Este a népszerûbb szervereken vannak 70-80-n. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezeket a számokat überelné egy alfa állapotban lévõ játék.

www.smart-bus.hu

tescodr
nem pontosa a szám de durva sokan voltak..

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

500vs500?

www.smart-bus.hu

tescodr
én nem tudom mivel játszottál de ez még nem béta én ilyen hibákkal nem találkoztam + eddig 500vs 500 meccsen voltam és jó volt 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Mersant
en is kiprobaltam, nekem nem tetszik. a bugok nem zavarnak, tudom hogy beta, de ilyen szarvashibak hogy ha az ellen fobazisat foglalod radspawnolnak tankostul, mindenestul. 10vs10 a max letszam, 1 esznelkuli rohangalas az egesz jatek. semmi taktika, semmi frontvonal...szal nekem csalodas. a bringa jopofa 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

tescodr
én kipróbáltam a játékot tegnap kaptam meghívást és azt kell mondanom ahhoz képest hogy pre alpha nagyon jó!igaz bugtenger még van benne de majd kijavítják 😊

s1lkforrent
Elvileg most valami ujságírói bemutató okosság megy éppen: http://stable.heroesandgenerals.com/?brave*

És épp most bugzott be a foglalási rendszer. XD

Csirke4
megpróbálkoztam vele :d
grebber
Béta kulcs: 9rhPxEhGXVkjnhif

Next PC upgrade: 2022

szabii98
igen igen ezt akartam mondani

I met God. She's black

illetve egy ügyes gyalogos röhögve a tank mellé megy és mágnes gránáttal ki vágja az amerikaiak másik tankja a sherman E8 akármi hosszú csövû de nem a firefly több pálya van csak 1 van ami túl gyakori A németeknél amúgy kubelwagen van
XenHai
Lehet Amerikai tankkal is menni ha kiszeded belõle az embereket és elviszed.
szabii98
Na írnék még pár sort:
Német páncélozott jármûvek:
eddig 2vel találkoztam, a StuG/StuH 42vel és a jól megszokott Tigrissel. Amerikai oldalon eddig csak M18 Hellcatot láttam(WoTból ismerhetitek)
Könnyû velük a játék, átlag 3 lövés minden jármû .
2 páncélököl van: a Panzerfaust és a Bazooka.
A tankoknál a zoom a lényeg. Ha kintvagy a tank tetején, simán leszednek, de ha bent vagy, kb te vagy a király, csak vigyázni kell a páncélöklökkel és ellenséges tankokkal.
Nincs külön jármû respawn az autókon ( Amiknál Jeep, németeknél a CoD:UOban látható jármû)és a bicikliken kívül. Tehát, Amerikai nem lehet német tankkal, és német sem amerikaival. Nem látni hogy melyik tankban ülnek és melyikben nem( ellenséges! ), így nincs az az ember, aki megközelítene egy ellenséges tankot szerintem.
Én eddig 1 pályán voltam csak , lehet csak egy van, nem tudom. De van napszakváltás is , azt tudom, láttam. 😄 Jó a játék!

I met God. She's black

Lenne kedvetek tolni egyet?
szabii98
egész nap van, már folyamatosan megállás nélkül

I met God. She's black

Fpocok
Mostmár jó. Elõbb login failed volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

http://game.heroesandgenerals.com/ ide most léptembe amúgy ki meik nemzetnél tolja én a németeknél
Fpocok
Engem nem enged be, bár lehet rossz a cím, régen voltam fenn... hova kell belogolni?

Engem igazából mindig beenged tehát szerintem már 0-24-ben megy
Mersant
thx.

Fpocok
Mikor lesznek fenn a szerverek? Hétvégén?

szabii98
Szerintem változó, de most könnyebb bejutni

I met God. She's black

Mersant
mennyi ido alatt szoktak kulcsot kuldeni?

XenHai
küld el priviben a címet laptopon vagyok ezen nincs meg laptop meg nem hiszem ,hogy bírná.
szabii98
Én is jönnék ha tudnék, csak
-gyenge a netem
-nembírom annyira a full grafot és lowon okádék..kéne egy medium
-annyira nem jön át a játék..nemtudom..

I met God. She's black

xenhai esetleg majd feljöhetnél ts-re (HTO-s) tolni néhányat
XenHai
Én amikor csak tudok tankozom nekm az tetszett de nagyon.
Az kár bár bevalom elégé rákockultam pl a legutóbbi finisben a csapataim ott harcoltak Londonban és elég sok minden megy már a mágneses gránát meg a mesterlövészkedés rohadt vicces