5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Devid-on #1318 A baj az hogy nem elég drága :).Láttam videót hogy az emberünk felrakta hogy ő aztán tud játszani tigrissel,és a biciklis embert nem hogy MG szépen le szedte volna neeeem hozzá baszott 1 HE xD. Velem is volt már olyan sokszor hogy meglátott a tank bebújtam a fa mögé és rám lőtt vagy 6-7 HE mire meguntam és inkább hadd lőjön le csak haladjunk már :).Plusz mikor látom hogy annyit csinál a tank hogy áll a hegyen PL és lövi a HE mint ha cukorból lenne akkor aztán megkérdem magamtól hogy te aztán PRO vagy barátom.És hogy az emberek buták e nem hiszem hanem a fejlesztők (szerintem) nem sokat gondolnak a játék bázisról :/,mármint hogy már úgy agyon egyszerűsítik a játékot hogy ide ültettem anyámat (aki örül ha be tudja kapcsolni a gépet) és le lő neked bárkit ebbe a játékban :D (erős túlzás az erőben) -
LookUsArts #1317 (yap yap egy pro tipp, sose hasznaljatok az alap loszert ami van a jarmuvekhez, mert az sza*t sem er. DE okosan veluk, mert valamelyik rohadt draga, peldaul Me 109 eshez a HE loszer annyira draga, hogy volt olyan mecs ahol minuszba jott ki pezem )
csak ovatosan> am repulohoz a HE loszert javaslom, mert 1 talalat a pilota fulkere, es az ellenseges pilota halott+a foldi gyalogosokat is parosaval kapkodja :D -
Devid-on #1316 Ennyi! OP vagy én mondtam :)Plusz ha van mellette egy HEM63-is akkor te leszel a fasza gyerek -
ChipKng #1315 Mester, toltam meg egy gyors meccset es meglett a szint, igy beruhaztam rogton egy stuart-ra. Igy mar mindjart mas a leanyzo fekvese. :) Megvettem az M51B1-et is hozza. Gondolom erosen javallott az alapertelmezetthez kepest. -
ChipKng #1314 Ma este vki? -
LookUsArts #1313 En este dolgozom, de kora delelott megprobalok felnezni
*a jatekban a sniper kaszt nagyon op... (max csak az balanszolja oket, es altalaban ezt is teszem, hogy pontot elfoglalni/vedeni nem tudnak, csak tavolrol campelgetni ) -
Devid-on #1312 Snipert utálod?Máris kedvellek :D
Holnap ha feljösz Ts-re akkor persze mehet a móka
Este fele szerintem lesznek a többiek is én olyan 6-7-től -
LookUsArts #1311 Sziasztok ha ts-en felveszlek titeket akkor nyomhatjuk eggyut, nagtyon reg ota jatszom mar, csak eddig sose tudtam kivel, mert haverom gepen nem megy :D
van
us - egy paratrooperem, es egy stuartos tankosom
nemet- van minden :D pz 35, pilota, gyalogos, tankelharito gyalogsag, (sniper nincs mert azt utalom, de lehetne)
orosz- pfff. -
Devid-on #1310 teamspeak.hu Ha rám írsz (Devid) akkor behuzlak -
#1309 No, én vagyok is. Hova is menjek TS-re? -
#1308 1 óra múlva leszek kb. -
Devid-on #1307 felőlem mehet a menet -
#1306 Na én most végeztem a dolgommal. Megint nem fogok tudni aludni túl sokat. De akármi lesz, holnap vagyok, nagyjából este 8-tól.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 01:38:48 -
#1305 Most estem csak haza edzésről, még kutyát kell levinni, meg van egy kis munkám, nekem ma kimarad a játék. -
ChipKng #1304 Merre tanyazol? :) Mi mar csapatjuk a vert... -
ChipKng #1303 Hajra! Nekem is mar csak egy paraszthajszal hianyzik a kisebbik katonamhoz, hogy harckocsizhasson. ;) -
#1302 Okés, próbálom 1-es szintről feljebb tornázni magam gyorsan :D -
ChipKng #1301 Amcsi. -
#1300 Milyen nemzet? Lehet előtte tolok pár meccset, hogy ne teljesen nulláról kezdjem. -
Devid-on #1299 Én csak magára vártam már hosszú évek óta :D.Amúgy Ts-es a mi barátunk -
ChipKng #1298 9-f10 korul mar ott leszek sztem. :) Kapitany ur mikor jon vissza kulhonbol? -
#1297 Én évek óta TS-t használok, teljesen meg vagyok elégedve vele. Ti mivel szoktatok kommunikálni? -
ikarus44 #1296 Mindig csak TS-en szoktatok kommunikálni? -
#1295 Okés, ide írok majd :) -
Devid-on #1294 Mond mikor jó néked jó uram. -
#1293 Talán 10 után. -
ChipKng #1292 Ma este lesz vki onlany? -
Devid-on #1291 Persze olyan szinten hogy amennyi assault team van a csatában annyi ember lehet bent is.De ez sok nagyon-nagyon sok a 18-képest.Ha talán nem 18v18 lenne akkor talán esetleg annyira nem lenne zavaró (esetleg 25v25) de így rossz ilyen kevés emberrel egyszerűen borzasztó a részemről legalábbis. -
#1290 Szerintem kell lennie korlátozásnak, mert nem láttam még full repcsis csatát. Lehet, hogy volt/van/lesz, de nem láttam. Hasonlóan full csak tankosat se láttam. Más játékoknál is van hasonló tuning. Max úgy oldják meg, hogy speciális adottságokat lehet adni a karakternek, és nem a fegyvernek, vagy megspékelik ezt speciálisan elérhető fegyverekkel, mondjuk csak NORMÁL pénzért vehető szupi fegyókat nyomatnak. Kevés olyan játék van, ami "jutalmazza" a csapat munkát. Igaziból egyre emlékszem, a BF2142 TITAN kiegészítőre. A többi smafu ahhoz képest. -
ChipKng #1289 Ha jol osszedolgoznak a tankok akkor elegge nehez moka lesz a seggbedurrogtatas. Szivtunk ezzel parszor, hogy annyira unbalanced lett a moka mert az ellenfelnel csomo tank jott,- meg a spawn point-ra is jutott par - es fingani sem birtal toluk mig a sajat csapatodnal volt max ketto... Hamburger hill volt a javabol.
@Dev: En is ramozdulok a masik karakteremmel a tank crewman-re aztan ugyeskedunk ugy. :) Bar meg kell par XP neki, hogy elerje azt a szintet...
-
#1288 Legyen csak minél több tank a pályán.Nekem a legjobb móka azokat seggbedurrogtatni gyalogossal.K98 1 hit-es+bazooka.Verdán a muníció és mehet a buli.Csapassuk..... -
ChipKng #1287 Tartom majd a gyertyat, jo? :) -
Devid-on #1286 De persze ezt csak vacsi után -
#1285 Zsír :) -
Devid-on #1284 Abban tudok segíteni is ha úgy van.Csináltam 1 karaktert akinél van csavar kulcs meg távcső így direkt azért hoztam létre hogy a tankoknak segítsek -
#1283 Amcsiknál bírom a tankokat, lehet arra indulok el akkor. -
Devid-on #1282 Amcsik vagyunk de szerintem oroszok is szóba jöhetnek néha néha :D -
#1281 Vacsi csak teljesítés után! Milyen nemzettel nyomultok, és milyen szinten vagytok? Lehet odacsapódnék néhanapján, ha nem zavarnék. Azt azért tudni kell, hogy német ágon nulla csatám van, amcsin meg alig pár. -
Devid-on #1280 Hmmm kis csillag előbb vigyél el vacsizni :D.
Én írtam hogy gyere fel Ts és írj rám semmi reagálás.
ChipKing-el toljuk esténként és simán elvagyunk van még mit csiszolni a csapat játékon de jó lesz ez :D
Szakasodás!Igen valóban arra van hogy ha neked most sniperkedni van kedved akkor csináld no problem de!
Ebben a játékban nincs korlátozás!Itt 18 emberből lehet 18 tank O.o egyszerűen azért csesz fel a játék mert minden 2 ember 1 hit/kill fegyverrel rohangál.És akkor ne említsük meg a tankokat repülőket.Amíg ezek nem lesznek le korlátozva addig ez a játék annyira unbalanced hogy ilyen a világon nincs :D.És most akkor mire akar kijukadni ez a hülye ember a fórumon.Csak annyi hogy ne haragudjon meg senki de ehhez a játékhoz annyi tudás kell mint 1 COD-hoz kb. Hogy most csak viccelek?Miért?Emberek fel lehet tuningolni 1 MP40,Thompsont,PPS41 amik alapból nagyon jó fegyverek és ezt még lehet fokozni?Te jó ég!Én biztos vagyok benne hogy ez a játék nem ennek szánták de ez lett belőle.Olvastam forumon hogy nagy addóságuk van a fejlesztőknek ezért próbálnak minél több pénzt kicsalni mindenkitől.Ezért van az hogy ez a játék arról szól,hogy legyél ott a tabella elején hogy azzal menny amivel akarsz,hogy nem jutalmazza a csapat játékot mert igen is egyedül okosan lehozhatod a kört.Hogy miért mert jó vagyok?Mert okos vagyok?Nem!Mert olyan fegyverem van hogy bedarállak mint a szart :) -
#1279 Igen, ezt hallottam én is. Német ágon nem tudom mit húzzak, de majd utánaolvasok, hogy mit érdemes. :) Kéne egy pénztermelő karakter is.