Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"are not final and will improve over time"
Szerintem a jóember kiejtése is javulgat.<#smile>#smile>
Ma este 8-kor szerver teszt a játék egy új build-jével. Lehet most már a Master Sergean Shooter Sergeant Sergeant Sergeant to the Extreme rangra is gyúrni.<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
a fegyver fejlesztés érdekes lesz , remélem nem esnek a ló túloldalára.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
a kódot igényelni kell avagy maguktól kiküldik mailban?? utóbbi esetben az mennyi idõ kb?
Ha a hibákat kijavítják és tisztességgel jönnek ki hozzá új mapok ne agy isten + fegyverek jármûvek nagyon oda fog verni a game..
www.smart-bus.hu
@Csirke4: Az ilyen réteg lövöldékben az 50vs50 nagyon ritka... de az már igencsak jó érzés tud lenni! 😊
www.smart-bus.hu
Az 500vs az butaság, viszont az is fura hogy 10-re limitálták a csapatok létszámát. Valszeg kevés még a kapacitás, és így akarnak spórolni a szerver erõforráson, késõbbiekben ez emelkedni fog várhatóan.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
www.smart-bus.hu
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
www.smart-bus.hu
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
És épp most bugzott be a foglalási rendszer. XD
Német páncélozott jármûvek:
eddig 2vel találkoztam, a StuG/StuH 42vel és a jól megszokott Tigrissel. Amerikai oldalon eddig csak M18 Hellcatot láttam(WoTból ismerhetitek)
Könnyû velük a játék, átlag 3 lövés minden jármû .
2 páncélököl van: a Panzerfaust és a Bazooka.
A tankoknál a zoom a lényeg. Ha kintvagy a tank tetején, simán leszednek, de ha bent vagy, kb te vagy a király, csak vigyázni kell a páncélöklökkel és ellenséges tankokkal.
Nincs külön jármû respawn az autókon ( Amiknál Jeep, németeknél a CoD:UOban látható jármû)és a bicikliken kívül. Tehát, Amerikai nem lehet német tankkal, és német sem amerikaival. Nem látni hogy melyik tankban ülnek és melyikben nem( ellenséges! ), így nincs az az ember, aki megközelítene egy ellenséges tankot szerintem.
Én eddig 1 pályán voltam csak , lehet csak egy van, nem tudom. De van napszakváltás is , azt tudom, láttam. 😄 Jó a játék!
I met God. She's black
Parasite Eve 2, best game EVER!
-gyenge a netem
-nembírom annyira a full grafot és lowon okádék..kéne egy medium
-annyira nem jön át a játék..nemtudom..
I met God. She's black