Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A városi pálya egyébként egy közepes térkép a neve is sugallja "mediumfrenchtown" ez egy 2x2 km-s pálya és terveznek egy 8x8-as területet na az lesz a nagy. Muszáj lesz optimalizálniuk különben felrobban mindenki gépe. Illetve tervben van, hogy a roncsok megmaradnak fedezékként, de írta egyik fejlesztõ, hogy jelenleg túl nagy lenne az fps esése ezért még nincs benne ez a dolog.
A böngészõs dolog nekem is vacakol néha van hogy kifagy a kép amikor egységeket tologatnék, remélem kezdenek vele valamit.
@MitsuMishi: - Szerintem töltsd le a videókártyád legújabb driverjét és frissítsd a DirectX-ed. Amúgy én is felraktam anyám laptopjára a gémet és csak 6-7 FPS-em volt, laggolt és élvezhetetlen volt (VGA: ATI HD4330; RAM: 4 GB DDR3; CPU: Dual-Core 3,2 Ghz). Lehúztam minimumra de semmit sem javult, na jó, hát nem egy gamer laptop az tény, de egy 30 FPS-t azért elvártam tõle.
Az tény, hogy mióta kijött a Felber frissítés, mintha egy kicsit visszaesett volna az FPS-em, de talán ez az új idõjárási/napszak rendszernek köszönhetõ. Ja és az új "Skrimish" pályán, valahogy sokkal kevesebb FPS-en van a "The Town" nagyvárosos pályán. Pedig az új pálya sokkal kisebb mint a régi. Az viszont érdekes, hogy egyik barátomnak akivel mostanában játszogatunk több FPS-e van mint nekem, pedig egy csöppet jobb gépem van és mindkettõnknek maxra fel van húzva a grafika.
@Volfram42: - Ez jó hír, remélem mihamarabb javítják az optimalizáltságot, én már várom. 😊
I met God. She's black
Ha van valaki aki Allied oldalon van és kedve is van néha kicsit játszani írjon bátran.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként itt vannak a követelmények jelenleg. http://wiki.heroesandgenerals.com/wiki/Hardware_Requirements
Azt írta az egyik fejlesztõ, hogy a terv a mostani minimumra levinni az optimálisat. Persze ez a jövõ és ki tudja mi lesz belõle. Nekem elég ha stabil a jelenlegi gépigény szerencsére nem zavar.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Voltam ma egy skirmish-be ahol csak inf volt mindkét oldalon plusz az axisnak egy pz I-e. Jól játszott vele a srác végig kúsztuk az erdõt mindannyian. Nem volt könnyû, de valami perverz módon nagyon élveztem rendes háborús érzés volt. :-) Jó az a kis gép megprólálok lopni egyet ha sikerül. Persze ne legyen rendes tank a közelben. :-)
Remélem jó hasznát veszitek.
Jó játékot mindenkinek és várlak titeket a frontvonalon! 😉
Letöltéshez kattints ide
Magyar facebook közösségi oldal
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Kipróbáltam Tigris ellen is. Hát nem nyertem. 😊
Bugos a STUG vagy szépen bebugzódott nekem?
Nem értem. A saját géppuskájával tudtam ölni.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ugyanakkor egy hét és megint mindenki mp40-el megy, nem sok az a rank 6.
Most jövök egy csatából ahol a kõhidat meg se tudtuk közelíteni, ésszel játszott az ellen. Mindegyik beállt k98-al egy ablakba és sima kacsavadászat volt számukra.
Ami engem a legjobban dühít mindkét oldal részérõl, hogy még nincs benne nagyon csapattámogatás, annyi hülyeséget csinál néhány gyerek, hogy fogom a fejem és még jelezni se tudsz neki, hogy ájjá má meg. Ebben jobbak az axis játékosai azt vettem észre, hogy értelmesebbek.
Stuart vs PZI (Ágyú vs Géppuska)
Garand vs K98
Sherman vs PZIII 😊 Mókás
Minden amerikai még így is bazookaval megy, de sok német is atra váltott.
Igazából értem én, hogy 1944 körül játszódik a dolog, de hol a STG44? Ezzel picit balanceolnának egyet a jelenlegi viszonyokon.
BTW, még mindig sokat dobál le, ami baromi idegesítõ, és sok olyan csata van, ahol berakja a páncélos classt, de nincs tank. Na már most, hogy az MP44et elvették tõlük, így ez kicsit nem fair. Ennek ellenére két óra játék alatt gyalogos crewként voltam a legjobb, ami nevetséges, ha komolyan gondolták ezt a játékot. 😊
A medve nem játék.
Qurvára nem ide való ... 😞
A medve nem játék.
Ezek viszont jó dolgok:
-Entrenching tool (shovel) for US/German
-Assault team experience.
Ezek pedig érdekesek:
-Pilots / Tank crew has primary weapon removed.
-MP40/M1A1 Thompson unlocks at Rank 6 for infantry. (Ezzel nem kicsit az amerikaiak javára billen majd a mérleg serpenyõje az elején ... a qurva Garand miatt)
A medve nem játék.
Hogyan tudok átmenni allies-ba?
VISZONT ami biztos, hogy már most tudok szerezni egy TS3 szobát (korlátlan idõre), csak azt nem tudom, hogy alszobákat lehet-e csinálni (de szerintem tuti).
Szerinted?
AT(Assault Team):
Jelenleg semmilyen jövedelem nincs belõlük, majd lesz tervben van.
Ha belépsz olyan csatába ahol egységed van akkor se kapsz semmi pluszt.
Egy csatában jelenleg 12 AT vehet részt érkezési sorrendben a többi csak az életet adja, szóval ha van 12 inf. akkor nem tudsz tankot, repülõt küldeni, erre figyelni kell.
A közlekedés egyszerû kék vonal saját, vörös ellenfél, szürke semleges.
A sajáton gyorsabbak az egységek, jóval. Ha a vonalon találkozik két ellenséges csapat, vagy semlegesrõl támadsz akkor lesz skirmish csata ez eredetileg a bevonási pontért zajlik, ha ezt nyered akkor lehet foglalni a várost, viszont ez bugos. Általában elfoglalja a várost, vagy elveszti, hiába csak skirmish. (Felber build új skirmish map lesz.)
Megéri venni at-t, mert ha nincs simán legyalul az ellen. Viszont aki "heroe" akar lenni és nem érdekli a "General" rész az ne vegyen annak csak nyûg. Ezért is jó a játék. Van aki nem szereti az fps-t de a stratégiai résszel szeret játszani.
Engem érdekel mind a két része a játéknak, így vettem és élvezem is amikor megbeszéljük ki hova mit küldjön. Illetve én szeretek repülni ezért is van vadászrajom, mert így mindig tudok segíteni ahol kell, egyébként ritka ez az egységtípus.
Ugyanakkor nem olcsó a hatodik at-m valami 600k kredit volt.
Ha végre tényleg jön a Felber. Minden törölve lesz, mert az at rendszert gyökeresen változtatják. Mások lesznek az értékeik és jönnek új típusok (könnyû tank, motorizált egységek...). Illetve lesz méretük is. Két fajta: nagy, kicsi. Egy nagy egység egy slot-ot foglal viszont egy kicsi csak felet és így akár kombinálni is lehet õket.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Egyébként bocsi a sok szövegért. Remlélem tudtam segíteni.
Ma kaptam beta kulcsot, de egyszerûen nem tudok csatlakozni.
A login felületen annyi van, hogy "wait for active play session".
Ezt teljesen nem vágom, nem lehet csak úgy felmenni és lövöldözni?
Köszi a válaszokat!
Amúgy az AT-rõl röviden:
Új háborúnál mindenki a fõvárosból kezd és onnan kell elfoglalni a településeket/városokat/gyárakat/reptereket (egy k** kredit nem jár érte), úgy hogy rávezényeled a csapatodat és amikor odaér szürkérõl kékre vált a kis szimbólum. Ezáltal egyre közelebb jutsz az ellenséghez és egy fél óra múlva már ki is alakul a harcmezõ/frontvonal. Innentõl kezdõdik a játék FPS része. Az Assault Team-ek (AT)-k csak az "életet" adják a különbözõ osztagoknak (hányszor respawnolhatnak). Érdemes azért gazdálkodni az élettel (bár ha sok a kezdõ játékos, akkor gyorsan elveszti a csapatod a csatát), de ha odavezényelnek egy újabb AT-t, akkor az feltölti a saját csapatod "életét" vagy ellenkezõ esetben az ellenségét. Legtöbbször, akik a háborút irányítják a "General"-ok (AT-val rendelkezõk), nagyon jól taktikáznak és kiválóan szervezik össze a csapataikat.
Gyorsan felsorolom az AT-k vagy Rohamosztagok kasztjait és hogy hány katonájuk (életük) van:
1. Infantry (Gyalogság)
- 75 db gyalogos katona
2. Mechanized Infantry (Gépesített gyalogság)
- 55 db gyalogos katona
- 6 db páncélozott csapatszállító jármû
3. Anti-Tank Infantry (Tankelhárító gyalogság)
- 30 db gyalogos katona
4. Recon (Mesterlövészek)
- 2 db mesterlövész
5. Paratroopers (Ejtõernyõs hadosztály)
- 30 db ejtõernyõs katona
6. Armor (Páncélos hadosztály)
- 30 db gyalogos katona
- 15 db páncélos
7. Tank Destroyer (Tankvadász hadosztály)
- 40 db gyalogos katona
- 25 db tankvadász
8. Fighter Squadron (Vadászrepülõ hadosztály)
- 14 db gyalogos katona
- 24 db vadászrepülõ
Ami még fontos, hogy a legtöbb egység csak a településeket összekötõ utakon tud közlekedni, de az Ejtõernyõs, illetve Vadászrepülõ hadosztály ez alól fel van mentve, õt mindig légvonalban közlekednek. Ja és kasztok sebessége sem ugyanaz. Pl. Gépesített gyalogság gyorsabb, mint a sima gyalogság.
Még vmi, az ára. Hiába van odaírva, hogy az elsõ slot csak 65000 kredit, de ha megveszed, akkor még pl. +15000 kreditet rá kell szánnod a gyalogságra - mást is vehetsz, de az egyre drágább.
Összességében, szerintem egyenlõre ne vegyél AT-t, mert nem éri meg és, mert még egyenlõre nincsen "semmi" haszna. Ahhoz, hogy hatalmas sikereket érj el kb. éjjel-nappal fent kell, hogy legyél és játszanod a szerveren. Én erre a következtetésre jutottam, nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de szerintem nem éri meg. Inkább vegyél egy másik karaktert, vagy egy újabb fegyvert, esetleg upgrade-eld a mostanit.
Válaszolok is. vesztes csata esetén visszaballagnak egy pontot amerre van kék vonal. Ha nincs akkor mennek a fõvárosba. Akkor is ha reseteled õket. Ha sérülten várakoznak valahol akkor idõvel elindul egy supply feléjük, de ha be vannak kerítve akkor nem tudnak odamenni. A supply egy fajta lehet azaz ha tankot kell feltölteni akkor két supply megy. Egy emberekkel és egy a jármûvekkel.
A sniper bugos, mert eddig úgy volt, mint a tank vagy pilóta karaktereknél, hogy kellett egy recon katona és egy recon assault team is, úgy tudtad csak használni. Az Eisenhower buildben ez nem így van, de elvileg visszatér a régire módra.
"bugos is a sniper azaz csak puska kell és használhatod is"
Ez nem értem?
A medve nem játék.
Az assault team nem bonyolult amiket látsz most is olyan csak sárga és tudod mozgatni. Nem árt figyelni melyik vonalról támadsz jól lehet karolni.
Nekem most van 4 inf egy tank és egy vadász at-m. Eddig elvoltam velük. Az infantry vagy a mech. inf éri meg a legjobban ezek rendelkeznek a legtöbb "élettel". Sima AT at nem éri meg, mert tele van a térkép bazookával meg p60-al. A recon szintén felejtõs, mert alig ad emberanyagot és most ugye bugos is a sniper azaz csak puska kell és használhatod is. A tankot oda szoktam küldeni ahol szükség van támogatásra, jól tud jönni. a Vadász meg jön velem, mert mostanában szinte csak repülök. Nézem melyik csatában van sok ellenséges tank és ha van hely akkor megyek segíteni.
Az Felber build-ben gyökeresen változni fog az at-k felépítése szóval annyit nem érnek a tanácsaim. Én is épp azon töprengtem a minap, hogy milyen arányú sereggel induljak ha végre kijön.