5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Devid-on #1398 Chip mi így is elfogadunk :) -
ChipKng #1397 Uuuuuuuuuuuuuuuuupszi! Hat ez verciki... Kijavitottam, most mar minden fafa. :P -
#1396 Így van, z-vel, és PL nélkül :D :D Grabowszki -
#1395 Lehet, hogy "AZ" egy Lengyel Grabowski? Ő meg lehet, hogy:
Grabowszki? -
ChipKng #1394 Fura, mert nalam sosem irja ha online vagy es ha megnezlek a listamon, ez van:
-
#1393 Fent vagy nálam friend listen, mindig látlak, amikor online vagy :) Első játék óta felvettelek. -
RODLEE #1392 Fogalmam sincs mi történt mondom még 1 szer megpróbálom tölti4 Végre! Kössz amúgy a segítő kész emberkéknek!
Üdv -
ChipKng #1391 Te meg vegyel fel friend list-re ha nem derogal, mert igy sosem latlak ha online vagy ha csak nalam vagy listan. ;) Ugyanez a nick-em ott is. -
RODLEE #1390 Nem sajnos ott van játék indítása ráklikkelek és semmi! Pedig mikor legelőször telepitettem semmi gond nem volt! EJHJJ
-
#1389 Én nem leszek ma nagyon sajnos. -
ChipKng #1388 Ma este vki? -
ChipKng #1387 Nem most kezdi el letolteni es telepiteni? -
RODLEE #1386 Pff tényleg rosszul irtam kattintottam a linkedre be is jött (be vagyok jelentkezve a steambe)katintok a játék indítása most semmi mit baszok el???
-
#1385 Mert rosszul írod:
Katt ide -
RODLEE #1384 Felmentem a steamre van fiokom is mivel megvan a Il-2 cliff of dovers,de itt próbáltam rákeresni herous and generals ra de nem adta be,annyit tudnál még segíteni steamen belől hol keressem?
Előre is kössz!
Boccs a bénázázésrt lehet kiszúrja a szemem csak én nem látom!
-
LookUsArts #1383 szerintem, az a Heroes and generals *clientet akarja telepiteni.. ami ugye a bongeszo (firefox, crome)-ben kell babralni vele (elfogadni vagy plugint hozza adni mar nem emlekszem, ha jol ertelmezem. ezert ajanlottam a steam-es valtozatot, ott csak elinditod, automatikusan patchel, es letolt mindent es nyomod. Szoval igen a legegyszerubb talan ha igy ujra rakod. -
RODLEE #1382 Nekem fent van a játék mikor indítanám valamilyen clintet akar telepíteni ezt megvolt kirakja a desktopra az ikont és mikor újra indítanám megint telepíteni akarja a clientet de a no ra nyomok és elindul a game,de nem tudok gyakorló missőnt csinálni a generálra kattintok akkor meg a nagy térképen se tudok csatlakozni sehova se! Esetleg valamilyen patch kijött az hiányozna? Vagy töröljem az egészet és töltsem le újra? -
RODLEE #1381 Nekem fent van a játék mikor indítanám valamilyen clintet akar telepíteni ezt megvolt kirakja a desktopra az ikont és mikor újra indítanám megint telepíteni akarja a clientet de a no ra nyomok és elindul a game,de nem tudok gyakorló missőnt csinálni a generálra kattintok akkor meg a nagy térképen se tudok csatlakozni sehova se! Esetleg valamilyen patch kijött az hiányozna? Vagy töröljem az egészet és töltsem le újra? -
LookUsArts #1380 En steam-rol letoltottem (ugyis ingyenes)
Ami valtozott...
-Vannak oroszok (?)
-2-3 uj palya...
-mostmar minden el tud romolni (amit persze jatekbeli penzert megjavithatsz)
kb ennyi -
RODLEE #1379 Hello ALL!
Régen játszottam a játékkal tudna valaki segíteni abban hol tudok szerverre fellépni játszani,vagy mi változott,kb 4 hónapja nem játszottam a gaméval!
Előre is kössz!
Üdv -
ChipKng #1378 <bigface>Csak mert meg nem futottal ossze velem! :D </bigface>
Szep stat! Gratula! ;) -
#1377 hat a T-34 megallithatatlan
-
#1376 nyugodtan csatlakozz ha van hely wart nyomok vagy meg sima staged assault -
#1375 Na ez igen Bandi! Szép volt! Tegnap láttam online vagy, gondolkodtam rajta, hogy csatlakozok. Legközelebb fogok is :) -
#1374 Nekem mikro laggok vannak az elején, amikor belépek a pályára, de hamar elmarad, kb az indulásra. Az új pályával sincsen ilyen gondom, max az, hogy szar helyre tud berakni tankos oldalon. A templom mellé rak, onnan nehéz kijönni, ha az enemy lefogja ezt a részt. Illetve, folytatja a szopatást, és berak repcsivel olyan felállásba, hogy a másik oldalra rak 5 repcsis, itt meg max 2-n vagyunk... -
#1373 T-34
-
Devid-on #1372 Nekem az új pálya egyszerűen játszhatatlan nem az az 1 pálya ami úgy akad mintha a GTA5 akarnám játszani 4K-ba :/
Én úgy tudom hogy a német motort tették kicsit stabilabbá mert gyakran felborult :D.
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.06.21. 19:28:29 -
ikarus44 #1371 Valaki tapasztalt a Vasilevsky-ben laggot? Mert most játszottam először a játékkal ebben az új patch-ben, de eléggé szaggat, és nem javított az sem hogy levettem a grafikát.
Másik új fizikai motort kapott a játék? Mert elég érdekes mozgása lett a kübelwagen-emnek. -
ikarus44 #1370 Nagyon szívesen! -
#1369 Jól is sikerült az első meccs rögtön:
-
#1368 Hoppá-hoppá :D Köszönöm! Akkor irány: -
#1367 THX -
ikarus44 #1366 BAGRATION2015----------- 4 ingyenes ribbon booster-t ad. (csak 23.-áig jó) -
ChipKng #1365 Most vki? :) -
ikarus44 #1364 Ha teljesen tönkremegy akkor lényegében leveszi a fejlesztéseket. gondolom, hogy majd utána megint teljes áron kell majd megvenni. (Mivel én folyamatosan javítom, így ezt még nem kellett látnom, szerencsére ezért csak gondolom.) -
#1363 9 meccsből 9 vereség. Akkor ma parkolópályára raktam a játékot asszem. -
#1362 Pár meccsen összefutottunk az előbb :) -
#1361 valahogy az ellenseg nem tudott megallitani
-
#1360 Ha nem javítom az uprgade-eket fegyveren, az milyen negatív hatással van az eszközre? -
ikarus44 #1359 Akkor nincs ötletem :(