Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
Nekem is. Nemrég vittem végig ismét 😊

MerlinW
Nekem a 2. a kedvencem.

[merlinw.org]

Zomil
nekem a 4. rész marad az örök favorit, ott kellett volna befejezni(amit ugye meg is tettek történet szempontjábol) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
El is morzsoltam egy könnycseppet... de legalább az emléket róla nem veheti el senki 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Anniversary is jó lett szerintem. Gyakorlatilag megkaptuk az elsõ részt modern köntösben. Én szerettem. Nekem egyedül az Angel of Darkness és a Legend nem tetszett.

[merlinw.org]

MerlinW
Hát, olyan TR mint az elsõ 4 sosem lesz már sajnos. Azokban még gondolkodni kellett néha, ez pedig manapság nem divat...

[merlinw.org]

lucifer9393
Addig ütték a vasat amíg meleg volt. Sajnos ez a vas kihûlt már az 5. részre. Nem vették észre, és kikényszerítettek belõle még egy lapos hatodik részt. Az egyik cikkbõl ami Lara töténetével foglalkozott megjegyeztem egy ilyen okos kulcsmondatot, hogy Lara sikere abból adódott, hogy debütálásakor a vetélytársai egy izzadó szõke férfi és egy rohangáló kék sündisznó voltak, ezért is választották inkább a "formás" nõi idomokat (90-es években milyen formásak is voltak azok 😄 )

DarkSector
Ja Underworld nem volt vészes de nekem a többi nem tetszett, nem maga a játék lett szarabb hanem csak sok volt befásultam tõle hogy ugyanazt kapom 7-8 részen át.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát mertem volna esküdni. 😄
Olyan vagy nekem mint a Fidesznek az MSZP. Vagy fordítva.

lucifer9393
Az elõzõ külsõkkel se volt gond, volt mindene ami kell hogy legyen, és az Underworldban már nem volt póznás, sõt inkább vállas.

Fpocok
Ahha, akkor azt hiszem itt lesz a gond: Nekem a videók alapján nem jön be az Uncharted...

DarkSector
ja hogy erre gondolsz, azt hittem az elõzõ részekben lévõ külsõt mondod...hát lehet, de itt csalóka mert féloldalasan áll. 😄

lucifer9393
Öszzehasonlítva mondom az az elsõ concept arttal ami megjelent róla. Itt jobban bejön, kissé vastagabbak a combjai, és van feneke. De ízlések és pofonok...

DarkSector
Persze el lehet baszni, ha nagyon nem értõ kezek munkálkodnak rajta, de ha olyan Uncharted szerû cucc lesz, hogy fele ügyességi/fele harc, akkor nekem igencsak tetszeni fog.

Fpocok
Én azért félek. Én végigjátszottam mindegyik részt... mindegyiket... és nekem bejött az a platformos dolog. Fõleg a korai részekben.
(angel of darkness egy fos volt. Próbálták elvinni akciódúsabbá, nem sikerült)

DarkSector
A stílusra írtam...de a játékmenetet illetõen ugyanúgy lesznek platformrészek, nem annyira idegesítõek és bnák mint a régiekben, meg az akció miatt nem lesz végre lapos a cucc, embere válogatja nekem érdekesebb ez a Lara mint a régiek.

MerlinW
Ezt majd megjelenés után. Az hogy akciójeleneteket mutattak belõle egy dolog, de 100% hogy lesz benne sok platform, puzzle dolog. Megjegyzem már az elején a barlangban is volt, ha visszaemlékszel az elsõ videókra. Mondjuk, Legend és Underworld is tele volt akcióval.

[merlinw.org]

Fpocok
Platform ügyességibõl egy akció játék lett... szerintem ez nem elõny.

DarkSector
A borító csak azért lehetett jó mert elõnyére változott a stílus, aminek már rég itt volt az ideje.

TBTPumpa
Szerintem nagyon jó ez a borító. Legalábbis az Underworld-höz képest... Nekem tetszik és én is reménykedem egy esetleges Gyûjtõi vagy Limitált változatban.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Vékony ? szerintem tök normálisra sikerült, nekem egy átlagos testalkatnak tûnik...mivel sokat ugrándozott a fákon ezért nem lehet neki uszógumikat rajzolni, szerintem pont hogy erõsödött a régiekhez képest. 😄
Régi részekben egy utca póznának látszik hátulról...😄

lucifer9393
Nem a fenti sávval van a gond, hanem szerintem túl "vékonyra" rajzolták itt Larát. Egyébként hangulatos kép, jó darkos. Most jut eszembe, lehet sokat éhezett...

grebber
Remélem lesz valami gyûjtõi belõle lara szoborral ,mert ez a game megérdemli a vételt!

Jövõre ez lesz nekem 3. game ami vételre érdemes. (Crysis 3 , Alien CM, Tomb Raider.
Mást egyelõre nem látok körvonalazódni ami miatt érdemes lenne pénzt kiadni.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ja igaz, inkább egy semmitmondó kis négyzet elbújva a sarokban mint egy noname plakát. 😄

Fpocok
Pcnek is van logója, rajta is van. Csak nem egy ritka szar színû vastag csík.

DarkSector
És így? Én androidos fan lettem én arra rendelem elõ. 😊

lucifer9393
Nekem valahogy nem nyerte el a tetszésem...

DarkSector
De legalább van nem úgy mint a nemlévõ PC-s. 😊

Fpocok
ratyi boxos logó.

DarkSector
Hivatalos:

DarkSector
Hát figy láttunk már sok csodát.
Az esély megvan rá, de kevés...

MerlinW
100% hogy lesz dobozos.

[merlinw.org]

azt lehet már konkrétan tudni, hogy végül lesz-e pc-n dobozos verzió a játékból? mert azt látom, hogy egyes magyar helyeken is elõrendelhetõ már, ellenben például a PAX Prime-os videó végén a faszi azt mondja, hogy pc az only digital, meg külföldi oldalakon is csak download only.

TBTPumpa
Final Hours 2:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ez jó lett!<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Prince23
Az ütött volna 😊 Oda illõ lett volna

Fpocok
kabbe spoilered.

Optimus Prime
Indy a végén... LOL XD
Épp néztem és gondoltam vicces lenne, ha végén egymást gyakva leesne a koponya és Indy felkapná.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Maxtreme

😊

Optimus Prime
DLC.<#eljen>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Mert azt nem tudják máshogy megoldani de egy tegezt Lara hátára varázsolni nem hiszem,hogy nagy dolog lenne.Mondjuk biztos,hogy lesz rajta,idõvel odateszik majd

DarkSector
Vagy miért is csodálkozunk ilyeneken egy játékban? 😄

Optimus Prime
Honnan a L4D túlélõk végtelen pisztoly muníciója?
Hogy tud a MOh1-es katona 6 féle fegyvert és egy rekesz ammót cipelni?
És az ME1-ME2 heat clipes fegyver mûködési váltást már ne is említsem...

DarkSector
Unreal 2007-ben a rakéták a fegyberbe?
Beletermelõdnek?
Vagy kis manók készítik? 😄

Ha már egy komoly váltáson megy át a sorozat és a realitásra törekednek, akkor a tegez is elvárható. A régi játékok ugyanarra a koncepcióra épültek és a végtelen dupla pisztoly Lara szimbólumává vált és ez miatt nem volt zavaró.
DarkSector
Jah nekem nem gáz...többiek izélnak. 😄

Optimus Prime
Most mit szórakoztok azzal a tegezzel? eddig végtelen tára volt a combján, vazze! Az senkit nem zavart.

Maxtreme
várjuk ki a végét..
Láttunk már olyat hogy az alfa meggyõzõbb volt mint a végleges állapot 😊

Hát ha ez alfa,akkor milyen lehet a teljes játék.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11