5366
Tomb Raider
-
#1590 Nem feltétlenül arra reagáltam, hanem mert elfogott az irigység, hogy mások már játszanak -
#1589 hát igen ,így ennyire vaknak maradni mint ők nem értem hogy mért jó.szerintem kb csak anynit tudnak lesz egy jó tombraider játék,még a grafikát se látták nehogy spoilerz legyen
am azt persze én se szeretem ha valaki elmondja mit hogy kell.vagy mi fog történni,de nem sírdogálok ha megtörténik.főleg nem képektől,videókbol,akkora csekély részét láttuk a játéknak ezekkel a képekkel videókkal,marad még mit látni bőven:) -
#1588 story spoilert nem irtam. :) -
preziosi #1587 azt én sem, de a kill3r21 által belinkelt képek már a 2011-es e3-as demoban láthatóak voltak. -
#1586 Engem sosem zavartak az ilyen dolgok ha előre megtudom mi van a játékban ki vagy mi a főboss, mi lesz velünk stb.Ezek a dolgok csak még izgalamassá teszik a game-et hogy vajon amit elmondtak milyen formában fog megvalósulni hogy lesz mint lesz.
Pl filmet nem is nézek úgy hogy nem tudom miről szól.Elolvasok előtte mindent róla aztán had szóljon! -
#1585 Én csak azt nem szeretném, hogy egy hsz ártatlan olvasása közben egy story spoilerbe fussak. -
#1584 köszi,hogy kiállsz melletem papa. Abszolút nem gondoltam hogy ez problémás lehet. Mind1 grebber légyszi töröld a hszem,vagy tedd spoilerbe. Azt jövök neked két sörrel. :) -
#1583 Ezzel én is így vagyok nem értem azokat akiknek azzal van bajuk mert beraktak néhány képet a játékból !
Az előzetesben sokkal többet tudtunk meg láthattunk róla mint pár képből ! -
#1582 vannak itt ilyen kis ovis szintű emberek,telesírják a párnát mert megláttak 1-2 jelenetet,amit már az előzetesekből is láthattunk:) én csak jókat derülök rajtuk,nem értem mi ez a felhajtás,lesz még mit felfedezni nem kell így megijedni szerintem -
#1581 ..és ennél PC-n csak szebb lesz. :)
Am tényleg nem vágom mit sírnak emiatt az 1-2 kép miatt. Az előzetesekből többet láthattunk. -
#1580 Nekem nem kell semmit szólni én nem írok be semmit róla,mert látom vannak számomra érthetetlen emberek!
Lassan a végére érek max annyit írok be hogy nekem mennyi volt a játékidő! -
#1579 vicces xd -
#1578 Jól teszed, ha szólsz Grebber-nek.
Amúgy itt a többség még alig látott valamit a játékból, így egy "új" kép is spoileres lehet számukra!
A JÖVŐBEN HA NEM TÚL NAGY KÉRÉS, HASZNÁLJÁTOK AZT A KURVA SPOILER TAG-ET!
Előre is nagyon köszönöm!
Majd, ha végigjátszottam a játékot márciusban, akkor visszanézek ide, talán... -
#1577 Na jó, azt hiszem akkor a megjelenésig ide többet nem nézek be... -
#1576 Pár kép, meg technikai dolgok...nem értelek titeket, ha valami olyan lett volna Spolerbe raktam volna...de ha gond szólók grebbernek.... -
#1575 Most nem azért de ebben mi a spoiler? -
#1574 Kurva életbe... benéztem ide és valószínűleg utoljára... :(
-
#1573 BAZDMÁRMEGMAGAD!
Spoiler tag???? -
#1572 Hát srácok én szerelmes lettem, jön ez PC-re? :D
Képz:
Egykét apróság!
Fáklyával ha átmegyünk a vízen elalszik....
A tiszta véres larával megmártozunk lemosódik a vér....
A víz úgyanúgy hullámzik mint a crysis3ban....
Engem megvettek kilóra , pedig nem vagyok kicsi..:D
Ebből vétel lesz....:) -
#1571 Pedig arcoskönyvön van: https://www.facebook.com/events/105805376269511/ -
#1570 Ezt hol találtad? FB-on? Mert nem találom, de ha már van ilyen, szerintem elmegyek rá. -
#1569 Nekem a történet tetszett, meg az átvezetők de a túl sok volt az idegesítő harc meg a játék utolsó harmada olyan ötlettelen volt számomra. Erős közepes alkotás, még egyszer szerintem nem kezdenék neki. -
#1568 Hát nekem ugyanolyan durva, mint az eddigi részek, simán benne van ebben is 4-5 végigjátszás :) Amúgy miért kevés a többi játékelem. Csomó lehetőséged van a likvidálásra, a továbbjutásra. Néha amúgy tényleg azt érzem, hogy sokaknak semmi nem jó, ha csak lőni kell az a baj, ha nem kell lőni az a baj, ha lopakodni kell az a baj, ha nem kell az is. Na mindegy. TR meg QTE halom lesz, az is óriási akkor? -
#1567 DS3 nálam idén eddig messze a legjobb játék de én elfogult vagyok a frencsájzal. -
#1566 Számomra halál unalmas volt a Crysis 3.
Hiába gyönyörű és odabaszós a látvány/hangzás, a többi játékelem kevés nekem...
Ugyanolyan monoton, mint a sorozat többi része. Elég volt egyszer végigszenvedni. Nem olyan játék, amit sokszor elővesz az ember.
Majd ha 990 Ft-os kategória lesz, akkor megveszem, mert annyit megér, de többet nem. -
#1565 Hát DMC-ről inkább nem nyilatkoznék. DS3 elmegy kategória, indie vackokról nem tudok nyilatkozni, más mi volt még? -
#1564 Van ott több is. -
#1563 Crysis azért elég durván jó lett szóval van kivétel :) -
#1562 Valahol félelmetes amit művelsz de hány óra is a történet? :D -
#1561 Nálam már a 9 pont is extra jó játékot jelöl. -
#1560 10/10 pontos játék nincsen. -
#1559 Hiszem ha látom... -
#1558 Kicsit óvatosan körülnéztem és szerencsére csak véleményeket láttam - spoilert nem.
Akik már játszanak vele, azok jó véleménnyel vannak a játékról.
Szerintük nagyon addiktív a cucc és baromi jó móka. 10/10-es játék.
Lara nagyon szépen ki van dolgozva és nagyon jók a mozgásai (ha egy elavult konzolon ilyen, milyen lesz majd PC-n max grafikán?) Előreláthatólag az idei év egyik legjobb játéka!
Jó tudni, hogy ezzel nem lesz pofára esés, nem úgy, mint a többi címmel, ami az idén eddig megjelent! -
#1557 Ennyit számít a banner - 100%-os lapméret, tehát nincs zoom, egyik lapon sem.
-
#1556 A mostani bannerrel nincs nagy baj. Ennél nagyobb szerintem felesleges - így még legalább látszik az első hozzászóló fejléce, és üzenetének első sora (1680*1050 mellett).
Ha nagyobb lenne a banner, akkor a komment mező gombsora lenne alul... -
#1555 hát jólvan akkor hagyjuk,nekem végülis mindegy:) -
#1554 DarkSector adta a méretet, én csak ilyenre szerkesztettem...
Ha más méret van, más méretre szerkesztem! -
#1553 Szívesen :) -
#1552 [Szerintem, egy banner ne legyen lób*szó nagy. A mostani is lehetne kisebb, de még elmegy. Ennél nagyobb meg már felesleges.] -
#1551 Köszi!