5366
Tomb Raider
  • lucifer9393
    Hát, azért nagyon leegyszerűsítették a jellemét, szó se róla...

Real Name: Lara Croft
     Nationality: British
     Occupation: Recently graduated Archaeologist. Also worked several part-time jobs as a student to help pay her way through university, including bar work.
     Interests: Archery, rock climbing & hiking, reading & research.

A bit of a workaholic, Lara is an unassuming and rather bookish young woman, making her way through life in search of meaning and direction after the disappearance of her parents while on an expedition. She is a product of a privileged childhood, and was initially sheltered from many of the harsh realities of life. Growing up, Lara spent time travelling with her parents on archaeological expeditions. She developed a worldly outlook and a passion for ancient mysteries.

The search for Yamatai marks her first job after graduating from university. Although it is her first time as a full crewmember, it is not her first time on the Endurance. She spent time in her early adolescence on the ship when her father used to hire Roth for expeditions, and took several smaller trips more recently as an intern when she could get time away from her studies. Her best friend Samantha and the crew of the Endurance are the closest thing to family that Lara has.

She possesses a powerful sense of moral (if not physical) courage. Lara is clever, resourceful and determined. When push comes to shove, Lara’s loyalty to her friends outweighs her fear for her own safety.
  • Krisztiam #1309
    2 hét 1 nap a megjelenésig :)
  • DarkSector
    +1
  • Krisztiam #1307
    hát arra én is :D
  • Evoluti0N
    27 éves fejjel szinte számolom visszafelé a napokat. Éppen hogy csak nem ikszelem a naptárban a napokat. Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki a Télapót várja.
  • TBTPumpa
    Szintén! Nagyon kíváncsi vagyok már az új Larára (és kalandjára). De legfőképp arra, hogy hogyan fog futni DX 11-ben a gépemen!
  • lucifer9393
    Minél közelebb vagyunk, annál lassabban telnek a napok. Én már nagyon türelmetlen vagyok. Szinte rongyosra néztem már a TR videókat.
  • Evoluti0N
    Annyira jó, hogy fogalmam sincs, mit kapok a Survival Edition példányommal. Lepődök majd össze-vissza. Mindenhol ír mindent és mindenhol mindenféle különböző minden. Kíváncsi vagyok már nagyon.
  • DarkSector
    Hát azt nem hogy megvegyem-e de a helyükben sajnálnám hogy a csaj derekára baszták a nagy logo-t.

Szebb lenne a feje felett.
  • Evoluti0N
    Uh, nagyon gáz. Így a helyükben 2x is meggondolnám, hogy megvegyem-e.
  • Krisztiam #1300
    jaja Lara közepét eltakarja a felirat.. haha :D
  • DarkSector
    Mondjuk beszopják hogy a felirat középre került nekik...:S
  • Krisztiam #1298
    kapják be az amcsik :D
  • DarkSector
    :D
  • TBTPumpa
    Elvileg ezt csak az Amcsik kapják:

• DarkSector
    Bár elsőre a barlangos kellett volna de ez sem csúnya.

• TBTPumpa
    Nekem is tetszik!
  • DarkSector
    jó ez.
  • TBTPumpa
    Várhatóan ilyen fémtokot adnak majd a hazai boltok:
  • DarkSector
    Ja értem én úgy értettem a mondatodból hogy a CDgalaxis nem ad...
  • TBTPumpa
    Survival Edition-hoz sehol sem adnak fémtokot. Legalábbis én nem találtam olyan hazai boltot, ahol ilyet adnak mellé.

Sima verziót PC-re nem vennék (szimpla műanyagtok), akkor már vennék ilyen VGA-s kulcsot.

Survival Edition a tartalma miatt "kell". Illetve a Lost Adventurer DLC miatt.
  • DarkSector
    Bocs.
    a kérdés az volt hogy miért nem veszed más helyről ahol van fémtok?
  • DarkSector
    aha
  • TBTPumpa
    Igen. Péntek délután küldték a mailt, mert előjegyzésem volt náluk. Le is adtam rá a megrendelést csak kár, hogy a Survivalhoz mindenképp pólót adnak. A Larás fémtoknak jobban örültem volna, de persze ajándék lónak ne nézd a fogát...
  • Krisztiam #1286
    kell a fémdoboz is? :DD
  • Krisztiam #1285
    Oké Darksector :DDD
    nekem a fémdoboz jobban tetszik, mint az a póló
  • DarkSector
    miért onnan veszed?
  • TBTPumpa
    Fémdoboznak tudnék örülni, de én csak 2 DLC-t és pólót kapok a Survival Edition mellé a CD Galaxistól.
  • DarkSector
    Ha igen mérgedbe add fel postán nekem a játékot. :D
  • Krisztiam #1281
    nah megrendeltem a játékot fémdobozzal, remélem nem fogok csalódni :D
  • DarkSector
    :P
  • Krisztiam #1279
    jah bocs úgy akartam írni, hogy abban más a collector's editon :)
  • DarkSector
    Ha az egyikbe van baba akkor nem full ugyanaz.
  • Krisztiam #1277
    most a survival kiadás ugyanaz mint a Collectors? csak a collectors-ba van baba?
  • TBTPumpa
    Tomb Raider Retrospective: Part One
  • Myselor
    hehe,hogy te mekkora dilis vagy xd am őt én is bejön nagyon :D
  • TBTPumpa
    Nem, mert koszos. Füröggyönmále!
    Amúgy csak "osztrák barátainkra" emlékeztet. Azok ilyen mocskosak, de Larának ez meg van bocsájtva.

Amúgy inkább Camilla kisasszonyt csalnám sötétbe... Hozzá még Tescos zsacskó sem kéne! Jó úgy ahogy van az a csaj!
  • Myselor
    becsalnád a sötétbe mi?xd
  • TBTPumpa
  • Myselor
    hehe,tudod hogy értettem xd