5366
Tomb Raider
  • DarkSector
    Ott a játék nem tetszett, a lara köré írt maszlag egyik részben sem ÉRDEKELT, a játék a lényeg, nem a a maszlag.

És nem az a baj , nevetséges hogy ez alakit érdekel és elolvassa hogy a virtuális lara-nak kék a szeme, meg 180pixel magas.

Hanem hogy ebből elkezdtetek konfrontálódni hogy melyik részben kitalált maszlag volt a jobb, meg mi mit rombol le...
  • lucifer9393
    Napjainkban.
  • CroftManor
    A játék történetileg mikor fog játszódni? Még az Old gen részek előtti időkben?
  • TBTPumpa
    Jó hát neked mindegy. Az előző sorozat sem tetszett (a múltkor oltottad az Underworld-öt is)!
  • lucifer9393
    Hoppá, nézz csak körül, azért pár embert mégis érdekelt.
  • DarkSector
    A játék legyen jó, az engem kurvára nem izgat hogy Lara-ról mit találnak ki, ha kibaszottul lényegtelen, hiszen a story-ban kb 0 jelentősége lezs hogy egy sarki kurva volt vagy egy matróz, vagy egy szénbányász.
  • TBTPumpa
    Hát nemtom. Nekem ez a fajta koncepció jobban bejön, mint a régi.
    És mivel könyvmoly a csaj, nem hinném, hogy buta lenne. Azért mert nincs 10 diplomája, mint az előző Larának még nem biztos, hogy hülye.
    Ez a fajta nézőpont reálisabb irány és azonosulni is lehet Larával, hisz rengeteg fiatal lány dolgozik az egyetemi tanulmányai mellett. Oké nem pincércsajként, de az már senkit nem érdekel, hogy ki mit csinál (amíg fizeti az adókat, addig azt csinál, amit akar! )

Az előző Lara amúgy is egy egoista köcsög volt, ráadásul az Angel of Darkness-be még túl nyers és bunkó is volt.

Nekem ez a fajta törékeny, naiv, tapasztalatlan és teljesen átlagos huszonéves csajszi koncepció bejön. Hitelesebb számomra, mint az előző Lara, aki Indiana Jones lánya volt.
  • DarkSector
    Hőja, ahogy te is nekem.
  • lucifer9393
    Mégis szükségsnek tartottad, hogy reagálj rá.
  • DarkSector
    Most őszintén szólva ez azokon kívül akik hibát keresnek a játékban ki a faxt érdekel?
    Egy TR-ben?
    Senkit vazze.
  • lucifer9393
    Hát nem tudom, én mindig buktam a határozott, előkelő, okos nőkre. Ezért is tetszett nekem a "régi" Lara. Nem akarok én vele azonosulni, ki akarom menteni. Az nem tetszik nekem, hogy egy kivételes tehetségű, előkelő és még pénzes nőből csinálnak egy 21 éves átlagos de pénzes brit lányt, aki proli kocsmárosként dolgozik a főiskolás/egyetemista évei alatt.

• TBTPumpa
    OKJ-s gyorstalpaló.
    Amúgy érettségivel született... Külföldön mindenki érettségivel születik, csak idehaza Magyarországon kell szopatni érte a diákot - mert ez az élet legnagyobb megmérettetése.
    De lehet csak egy Főiskola az nem? Miért kell egyből Egyetemre gondolni?

(Amúgy pedig térdelnie sem kellett. Apuci és Anyuci gazdag, fel lehet gyorsítani ám a tanulási folyamatot! Idehaza is van rá példa!)
  • Myselor
    hát igen még ez is lehet :DD xd
  • Myselor
    biztosan szuper inteligenciával rendelkezik és hagyhatott ki osztályokat,és korábban kezdte stb xd
  • wedge31
    Tudta kinél kell letérdelni...
  • Evoluti0N
    Ez eddig fel se tűnt. Hogy a fenében fejezte be az egyetemet 21 éves korára? o.O
  • Szolnokboy1
    általában medium volt, 1-2 beállítás esetleg low.
  • Myselor
    azért mert maxtremnek minimum a 60fix fps mindenből max ultra very epic beállításon na xd és a felbontás is a maximumon.ő alapbol ebből indul ki,előre mondom nem szeretnék senkit megsérteni csak viccelödök D:
  • HeadHunter86
    Ha állításod szerint ezek mentek röccenésmentesen, akkor ez is fog. De kétlem, hogy tényleg jól futottak, de legyen igazad. Bár gondolom inkább low környékén.
  • Szolnokboy1
    nekem nem célom a fúhádé, minden high beállítás meg a 60fps. nem vagyok tirexi.
  • Szolnokboy1
    átlagosan 1440x720+
    a crysis 2-t kihagytam, az konstans 28-30 fps volt végig. ezért nem értem, hogy ez miért ne menne legalább egy mediumon. nálam a 25-30 fps már bőven a játszható kategória. egy szóval sem mondtam egyébként, hogy ez egy gamer gép, nemrég fejlesztettem, sokat nem is játszom, csak a nagyobb címeket próbáltam mostanában és azok mentek.
  • Maxtreme
    az nem is volt kérdés hogy megy, inkább a hogyan az a nem mindegy.
  • Fpocok
    Mennie kell, de nem magas felbontásban.
  • Maxtreme
    640x480-ba very low-ba? :D

Nem tudjuk mennyire lesz optimizált vagy optimizálatlan, ez majd a megjelenés után derül ki.

Viszont a géped finoman szólva sem mai játékokhoz van tervezve.
  • Szolnokboy1
    Uhh... :/ az utóbbi hetekben ezeket próbáltam és ezek röccenés mentesen futottak: Hitman - Absolution, Mass Effect 3, Battlefield 3. Ennyire optimalizálatlan lesz a TR?
  • Maxtreme
    Láttál már powerpoint prezentációt?
    Na kb ez is olyan lesz.
    Ez a config még az elődnek is édes kevés volt. (értelmes beállítások mellett)
  • Szolnokboy1
    Ezen a konfigon hogy fog muzsikálni előre láthatólag:

Intel Pentium(R) Dual-Core CPU E6, 2666 MHZ
    Gigabyte GA-965P-DQ6 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
    NVIDIA GeForce GT 220 (1024 MB)
    4 GB RAM
    Win7 64bit

Köszi!
  • Shep
    egyszerűbb lenne berakni egy számlálót a bannerba :)
  • TBTPumpa
    14 nap, 14 óra, 50 perc a megjelenésig
  • Fpocok
    Egyértelműen nem. Kicsit fáj, hogy más a sztorija, de valamilyen szinten megértem.
    És pedig de. Ezt hívják úgy, hogy REBOOT. Egy sorozatot az elejétől kezdenek. Ahogy te is írtad.
  • TBTPumpa
    Már látom is, ahogy az Otherworld-ös Zoly értékeli az új Tomb Raider-t!
    "Srácok, ezt a játékot Lara seggével akarják eladni. Az jó, minden más említésre sem méltó! Kerüljétek, ha jót akartok magatoknak!"
  • TBTPumpa
    Igen, de az akkor volt. Az a Core Design féle Lara, aki az Angel of Darkness-el "meg is halt".

A Crystal még "feltámasztotta" 2006-ban, de sokáig ők sem tudtak vele mit kezdeni. A 2008-as Underworld méltóan lezárta azt a korszakot (főként a záró képsoraival).

Kíváncsi lettem volna, hogy azt hogyan folytatják (Larának milyen motivációja lesz arra, hogy tovább csinálja), de látom a Crystal-osok sem hülyék. Inkább kitaláltak egy teljesen új történetet és "karaktert".

Bár ezt a részt nem nevezném Reboot-nak és annak sem, hogy felfezetik, hogy Lara ebből a kiscsajból hogyan lett az, akit ismer a játékostársadalom.
    Ez azért kamu, mert már az információk alapján is teljesen más ez a Lara Croft, mint a régi volt.
    Kevesebb mozgással bír, de többet beszélget (mint általában a nők), viszont többféle lőfegyvert tud használni és brutálisan tud gyilkolni.
    Ha azt nézzük, hogy ez a régi Lara "előzménye" akkor a későbbiekben alaposan elkorcsosult a csaj... Hisz később Lara már ilyen brutalitással ölni sem tud (csak 2 pisztolya van amiből sosem fogy ki a lőszer), illetve alig kommunikál.

Szerintem egy teljesen új sorozatot építenek majd erre a részre és nem hozzá "összefüggésbe" az előző részekkel, sem az előző Larával...
  • Fpocok
    Pedig anno azért lett olyan anno, hogy példakép legyen! A mellei meg csak egy véletlen miatt lettek olyanok :D
  • TBTPumpa
    Épp ez a jó benne. Hétköznapi csaj legyen, ne pedig egy pénzzel telepumpált gyilkológép.
    Így könnyebb azonosulni vele és szerethetőbb karakter.

Amúgy vannak akik már nagyon unatkoznak:
  • lucifer9393
    Ja a "passion for ancient mysteries" elkerülte a figyelmem... legalább ez.
  • lucifer9393
    Engem is ez a báros brigád zavar a legjobban. Lara Corft mint pincérnő vagy csapos? WTF?
    A " privileged childhood," még mindig ott van, de már koránt sem annyira sokoldalú a gróf kisasszony, mint volt. Hol vannak az antik kultúrák és civilizációk, idegen nyelvek utáni iránti érdeklődése? Gimnasztika? Küzdő sportok?

Túlságosan is hétköznapira csinálták, a mai standardoknak megfelelően. Ma már nem erény a tudás, elvégzett egy no-name egyetemet a bári keresetéből...well done Lara. 21 évesen már végzett is? Az is csak BA képzés akkor.
  • Evoluti0N
    Most olvastam, hogy elméletileg még mindig arisztokratacsemete, azonban önállóan akar boldogulni, a szülei pénze nélkül, stb. stb.
  • Zomil
    Szoval mostmár nem egy gazdag család "elkényeztetett" gyere lesz...kár, h ebbe is igy belenyultak.
  • Fpocok
    Magasról szarnak az eddigi részekre. Arisztokratának lenni ma már nem divat. Pincérkődni egy bárban... na az már az.
  • Evoluti0N
    "...Also worked several part-time jobs as a student to help pay her way through university, including bar work." ???

A rebootban nem arisztokrata? Vagy miért kellett bárban dolgoznia, hogy legyen zséje az egyetemre?