5366
Tomb Raider
-
#1390 Elvileg lesz benne egy titkos pálya is, illetve Lara irányítása nem teljesen olyan, mint eddig. A srác azt írta, hogy a csajnak "súlya van", nem olyan "pihekönnyű" mint az előző részekben.
Viszont azt már nem írta le mennyi ideig tartott végigjátszani a játékot. Kíváncsi lennék arra is, hogy mennyi órát ölt bele a srác... -
#1389 Talán azért volt szükség annyi scpriptre, mert Lara szenvedését akarják vele bemutatni. Lehet, ha nem lenne scriptelt, a játékos csak átrohanna a barlangon, meg a fatörzsön, és nem is venné észre a barlang sötét hangulatát meg ilyenek. -
#1388 Jól sejtettem, hogy agyonszkriptelt lesz akkor. Még a sérülései is. Amit talán a másik fórumban írtam. Viszont szerintem a hangulat kárpótol majd. -
#1387 Egy srác véleménye a hivatalos fórumról a végleges játékból:
Pro:
+ graphics are good, textures too. you wont be able to tell if they are blurry or something like in pictures we've seen
+ lara's animations are really good and the weight they added to the controls makes her somehow more alive
+ much diffrent gameplay stuff, good combat, enough exploration if you know how to
+ the locations were colourful. grey caves, peaceful green forests, light red burning villages, coldblue nighthub, icy, grey fields (reminded me of level 1 tr1 peru)
+ the skill system is just awesome i so love it. you can find so much salvage if you really look after it and the reward are better weapons and more skills (stronger lara)
Neturals:
Game could be harder on the hardest difficulty. didnt test the others.
Ledges werent totally white, but some had a kind of shiny effect that popped up once and then dissapeared
The health system could be better. you start every fight with full health and if you are about to die, just try to stay alive for 10 seconds without another hit and youll be fine again
Negative:
-so much is scripted. like the balancing on the tree, the steam pipe thing and the climbing radiotower. at some points lara just walks slowly and you cant run, like in the wolfcave, you cant crawl. its scripted too!!! its making those "dangerous" situations completely absurd!!!! -
#1386 Lara utolsó ugrása -
#1385 okés,csak kiváncsi voltam:) -
#1384 Jaaaa, az, aki felkísérte Larát a barlangba, Peruban. Értem, nem ez nem az. -
#1383 jó nem is fontos.csak azthittem ez az a fickó lesz akit ugye az egyben megettek a kuttyák:) -
#1382 Nem pontosan értem a kérdésed, de a régi Lara mentora Von Croy volt. -
#1381 az a faszivolt a régi elsőrészben?:) -
#1380 Tengerészgyalogos, de a farkasok, akiket Lara fél kézzel odébblök, szétszedik -
preziosi #1379 újabb szereplő:
Roth
Real Name: Conrad Roth
Nationality: British (Sheffield/Southern Yorkshire)
Occupation: Captain of The Endurance, Freelance salvage and treasure hunter, ex military.
Interests: Rock climbing, hiking and wreck diving.
After serving two combat tours with the RMC (Royal Marine Commandos) Roth left the military and put his specialized skills to use as wreck-diver and freelance treasure-hunter. Roth traveled the world, earning a reputation for toughness, competence, and a willingness to bend inconvenient laws restricting traffic in historical artifacts. Those qualities attracted the attention of wealthy private collectors including Lara’s parents. For several years, Roth accompanied Richard Croft on over a dozen treasure-hunting expeditions, acting as a guide and, when necessary, bodyguard.
Roth has modeled his style of leadership on that of his hero, the explorer Ernest Shackleton. The welfare and safety of his crew is paramount to Roth and he prides himself on instinctively knowing who is going to make a good crewmember. He is also a hands-on leader who knows how to boost the morale of his shipmates, have fun and remain both optimistic and realistic. -
#1378 Nem volt elég spoiler h. ebben a videóban van az a rész? Még csak nem is közvetlenül volt beszúrva a videó. Az nézi meg, aki akarja. -
#1377 jó akkor linkelkessél csak okostojás -
#1376 Akkor írj a fejlesztőknek, hogy több fejlesztői videót már ne adjanak ki!
Amúgy itt már mindenki látta a múlt héten! Hol jártál eddig? -
#1375 ilyen videókat spoilerben pls épp hogy belenéztem,de ez is sok volt.... -
#1374 A képen akkor sincs rajta. -
#1373 Ebben a videóban van ez a rész! -
#1372 Akkor valaki elfelejtett szólni neki, hogy vegye fel az ejtőernyőt, MERT NINCS RAJTA A KÉPEN. -
#1371 Elvileg ez az ejtőernyős ugrás, úgyhogy túléli, csak épp a landolása nem lesz szerencsés... A landolás után egyből elsősegélycsomagot kell keresni - nem véletlenül! -
#1370 Dehogynem a Far Cry 3 ban is volt ruhába épitett siklóernyős cucc itt sem lenne kizárt -
#1369 csak?
azt hittem betolod az egész végigjátszást, mert lassan ott tartunk. :) -
#1368 Ezt nem élné túl :) -
#1367 Mára csak egy új concept art jutott:
-
#1366 Egyiknek sem érdekesebb, ezt kb 10 perc alatt írták meg, semi kihatása a játékra.
Ahogy az sem hogy a RE-be megnézem a karaktert és írja hogy kék a szeme, arca csupa derű, mit érdekel engem, a játék a lényeg és abban lévő történések. -
#1365 Igen, nem is érdekel. -
#1364 ,,Most őszintén szólva ez azokon kívül akik hibát keresnek a játékban ki a faxt érdekel?
Egy TR-ben?
Senkit vazze. "
Így kezdted,
,,A játék legyen jó, az engem kurvára nem izgat hogy Lara-ról mit találnak ki, ha kibaszottul lényegtelen, hiszen a story-ban kb 0 jelentősége lezs hogy egy sarki kurva volt vagy egy matróz, vagy egy szénbányász."
majd így folytattad. Magad ellen beszélsz. -
#1363 Reboot, de ennek a Larának érdekesebb háttértörténete van, mint az előzőnek... -
#1362 Nem arról beszélek hogy ne olvasd el hanem látom megint kezdődoik hogy lerombolták a régi részeket stb, ez egy reboot basszus. -
#1361 Nagyon jó példa erre az Alan Wake, ha már azt hangoztatod, hogy maszlag. Ott mindennél fontosabb a háttér. -
#1360 Pl. a 4. rész vége számomra a játéktörténelem legsokkolobb befejezése volt. -
#1359 A maszlag a legfontosabb, én egy játékot a történet miatt játszom(kivéve persze a multisokat), engem érdekelnek a karakterek motivácioi, a családi háttere, a játékokban a legérdekesebb dolog, mikor soksok dolgok megtudsz az adott világgal kapcsolatban. Én azt akarom, h a karakterre mint föszereplöként tekintsek akárcsak egy könyvben/filmben és érdekeljen, h mi történik vele és mi lesz a történetének a vége. -
#1358 Írok neked én is pár sort hogy Lara milyen meg hol élt, és attól akkor jobban érzed majd magad? -
#1357 régebben olvastam de ennek a 10 sornak semmi köze a könyvekhez. -
Evoluti0N #1356 Pedig a "maszlag" is fontos. Számomra lényeges, hogy szimpatikus legyen a karakter, akit irányítok. -
#1355 Meg is látszik :D -
#1354 A karakter az karakter, bármi is legyen a körítés. De így már mindent értek. -
#1353 A könyv más, mint egy játékhoz kitalált maszlag, amit egy régebbi játékhoz írtak.
Ez Reboot, nem Remake!
Legalábbis tudtommal.
Amúgy meg nem olvasok könyveket. -
#1352 Ő DarkSector aki a sötétségben született.
Foglalkozása: "Ünneprontás"
-
#1351 Egy könyvet is úgy olvasol, hogy a karakter nem érdekel, csak a cselekmény?