Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Számtalanszor mondták, hogy lesz tegez. A videók amiket eddig láthattunk, mind ugyanabból az E3-as alfából van (májusi build)

[merlinw.org]

DarkSector
jah az elég nagy bug...dehát ez van...😄
Biztos a hátáról hiányzó poligonokból vannak a cseppek a testén...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az engem is zavar. Mivel márciusban jön csak a játék, addig belerakhatják 😊
Zomil
Csak engem zavar iszonyatosan, h arrol áradoznak, h érzed, h Larárol csöpög az izzadtság közbe egy kibaszott tegezt nem tudnak a hátára rakni? Az még nem zavarna, ha végtelen nyila lenne, de ne már a semmiböl huzza elö 2013-ban.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
"D.Azt mondták hogy több helyrõl is lehet indulni a szigetrõl,erre mindig ugyanazokat a videókat látjuk."

Persze igaz is...mutassák már meg a játékot teljessen és akkor lofasz értelme lesz végigjátszani...😄
Te fullos spoiler-t vártál vagy mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lucifer9393
Az elején még õk irányítanak, hogy felvezessék a sztorit. Szóval az még lineárisabb rész. De aztán a táborok közt lehet cikázgatni. Nem egy nyílt világú játék, ezt kihangsúlyozták, de vannak ilyen nagy bejárható területek.

D.Azt mondták hogy több helyrõl is lehet indulni a szigetrõl,erre mindig ugyanazokat a videókat látjuk.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem bejön. A régiek is tetszettek (többnyire), de ráfért egy kis újítás a játékra. Jó, h nem akarják századszor is ugyanazt leerõszakolni a torkunkon. Az eddig látott videók alapján pedig jó irányba fejlõdik a sorozat.
DarkSector
Nekem való ez a tomb raider...az áltaad nevezett igazi tomb már ótvar volt kezdve a béna mozgáskultúrával...😊

izlések és pofonok...😄

Krisztiam
szép és jó, csak kár, hogy nem igazi Tomb Raider...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW
Nõk..😊

[merlinw.org]

De most miért lõtte le a szarvast,ha utána megsajnálja,és nem abból eszik????<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

TBTPumpa
Tényleg kinn volt Camilla a Comic-Con-on:
http://www.youtube.com/watch?v=0tKoXsOqdOk&feature=g-vrec

Viszont néha nem értem, hogy amikor õt mutatja a kamera a kamerás "teknikuskolléga" miért a háttérre fókuszál - illetve a háttérben menõ buszra - mintsem Camilla-ra.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lucifer9393
Itt az volt a zevaró, h. úgy harangozták be, hogy megválaszolja a fejlesztõ a nép kérdéseit, de szegény srác nem kapott választ 😄 Amúgy érdekes a demo, tetszik a környezet, és szerintem még azt is javítják. Nem lenne olyan nagy dolog szerintem, hisz Ezio háta pl. már a Brotherhood óta tele volt minden "szarral"...

DarkSector
Engem tuti nem fog zavarni..😄
Ha csak ennyi hibája lesz.

lucifer9393
Nem unlimited, mert fokozatosan szedi fel a nyílvesszõket. Azért az mennyire zavaró már, hogy a srác kérdését nem tették fel a fejlesztõnek, hogy valójában honnan is jönnek a nyílvesszõk, ha semmi tegez rajta...szemfényvesztés <#idiota> de még Béta, majd alakul...gondolom.

wedge31
Comic-Con: Tomb Raider: All Access Gameplay.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Optimus Prime
Ember, ti még nem láttatok csúnya hajat. Ott a Mass Effect 1. Szinte a legtöbb nõnek olyan ahaja, mint egy száraz falevél.<#idiota>
A végtelen ammo meg mióta zavaró? L4D óta?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

lucifer9393
Most néztem meg a Camillával készült Comic conos interjút, és az votl kiírva alá h. the Voice and face of Lara Croft. Most vagy olyan facere gondoltak, hogy minthogy õ reklámozza a játékot, mint reklámarc, vagy, övé az arca is, amirõl itt szintén vitatkoztunk. A másodikat erõsítené az is, hogy Karl mondta, hogy nehéz vol Camillának úgy szinészkedni, hogy at arcában volt a kis kamera...

lucifer9393
akkor max nekem. fórum = szólásszabadság, egyéni vélemény. Lereagáltad, helyes, te véleményed más, vitatkoztunk egy sort, de hagyjuk már a fenébe.

DarkSector
Soha ne írj butaságot akkor, vagy fogalmazz másképpen...mert ez nem ps2 szint, és ez nem vita kérdése...max neked ps2 szint, csak hát ezt mások is látják ha leírod azzal van a baj, és ezért mondtam hogy baromság.

Részletesség meg ha arra gondolsz hogy tüsi haja van a szõke tagnak a FF10-ben és ezt gondolod szebbnek, mert több hajtincsbõl van megalkotva akkor írd azt, de nem részletesebb.

lucifer9393
Sose reagáljunk egymás hozzászólásaira, ezzel megkíméljük magunkat a felesleges gépeléstõl, és a többiek is örülni fognak <#worship>

DarkSector
már megint mivan? Mondtam én hogy annak a látáshoz van köze?
Ha nem akkor honnan szedted?
Milyen részlet, az a 3 tónus színben? húha!

lucifer9393
neked is bajok vannak a látásoddal, mert egy fogmosó figurának semmi köze a látáshoz <#idiota><#taps> nuff said...

wedge31
Nöi dolgok...<#vigyor3>

lucifer9393
Érdekes, a 2 linkelt képem a FFXI-bõl való, és a csajok haján több a részlet, mint Laráén valaha is volt. Nem fogom itt ragozni a szót, légy okos, legyen igazad, a játék attól még nagyon jó lesz, de 2012-ben fordítsonak több gondot az apróbb részletekre is, mint pl. arra, hogy játék elején ne csak a copfja lógjon és a szemébe lógó csápok meg ne, mikor õ maga is lefele fejjel lóg...

Prince23
Inkább a lead writert kritizáld, ne azt a pixelhalmazt 😄

DarkSector
Látom lara haja több poligon/pixelbõl áll mint az egész FF X...bármennyire is jó játék és szeretem...

DarkSector
Akkor eléggé bajok vannak a látásoddal. <#fogmosas>
Kapásból lowtextura a FFX PS2 ha vért izzadna sem tudna ilyen hajat.
Ez nem látás probléma, eleve logika az egész...egy olyan gyenge gép még normális shadereket sem tudott akkor, vagy fénylést. JUJ ne örjítsé 😛

Prince23
A Tomb Raider stábja eléggé meg van tömve csinos nõkkel 😄 Szinkronhang után az alábbi csaj írja a TR sztoriját (Lead writer)

Lesznek benne elég sok nõi dolgok... azért remélem az always reklámról nem fognak dalt írni 😛

lucifer9393

lucifer9393
hogy te mennyi idõt belefektetsz a dolgok utánanézésébe. Nekem ugyan olyannak tûnik <#idiota>

DarkSector

Ámen

lucifer9393
Ámen.

lucifer9393
Igen, abban nagyon látványosan megoldották. Nekem is az tetszik a legjobban.

DarkSector
Isemerem elhiheted, az ettõl sokkal szarabb.

lucifer9393
Nézd meg az utolsó Final Fantasyket PS 2-re... pl.

DarkSector
Haj szempontjából nekem sem ez, de a haj nem maga a játék.

DarkSector
Ne is vitázz, mert nem ps2 szint, max 4-5 játékban van ettõl szebb, az sem p2-es...tudom csak túlzásképpen írtad, de ne írd, mond azt hogy nem olyan szép vagy valami, de nem ps2-es szint, ha az lenne már írtál volna egy játék címet...😛

Haj szempontjából eddig számomra az Alice: Madness Returns a top.
lucifer9393
Nem fogok veled elkezdeni vitatkozni. Tény, hogy vannak sokkal szebb hajak is már a játékokban. Szerintem még õk is finomítanak rajta.

DarkSector
Mi ps2-es ezen?...mutas egy ps2-es játékot ilyen hajjal.

MerlinW
Nem hiszem, hogy egy SOS E3-ra összedobott alpha-footage-nél ez lett volna a legfõbb prioritás😊 Több, mint fél év (de inkább majdnem egy év) van még a megjelenésig.

[merlinw.org]

lucifer9393
Ja, de ezt talán szóva is tették nekik...szerintem is zavaró. Valamint ahogy olvastam a hajára is sokat panaszkodnak. Szerintem se szép... PS 2-s idõkbõl van...

Azt néztem én is éppen.Ennyire feltünõ dolog készítõket nem zavarta??<#wilting>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

grebber
Az végtelen "lõszer" az hozzá jár hamár majdnem beleholt hogy megszerezte a hullától!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Honnan veszi elõ az íját? Nincs a hátán semmi tegez.
wedge31
Lara's first 'kill'

Lettem volna Chuck helyében 😊