Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Tudom, genya vagyok, de nekem ez olyan kategória, mint fimben a Jack Hunter 😄 😄 😄
(ne keressetek rá ha jót akartok magatoknak 😄)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Szerintem ezt spoilerbe kellett volna 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Azért írtam lent, melyik gomb mit csinál. Ha ezt tudod, akkor le sem kell nézni. Mikor Lara a lábával készül valamire, vagy felvillan a felkiáltójel nyomod az F-et. Mikor a kezével, vagy felvillan a kéz ikon, az E-t nyomod. Én a játék harmadától reflexbõl nyomtam a helyeset.

[merlinw.org]

Tatyla
[/img]

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a.carkey
A nyomkodós résznél a kiírás gáz. Középen a játékkép, alul a szignál, alatta kis betûkkel a mit nyomj. 😊

Olyan ez, mint amikor az énekest a gitárral egy színpadon a szélre teszik, és utána csodálkoznak, hogy a dobosra, billentyûsre, basszgitárosra kutyafasza se figyel a szélén. 😊

Ahogy a AC3ban csinálták, az korrekt volt. Itt néha tényleg zavaró. Én ezért is cseréltem meg az Fet a Qval. Máris simán átmentem az egészem, mert jobban elérhetõ volt az egész akció rész, nem nyomtam mellé soha.

A medve nem játék.

MerlinW
Akinek kellene, csináltam DirectX váltó reg fájlokat. Kényelmesebb, mint a Registry-ben turkálni.

[merlinw.org]

Lacee86
Ok.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Azért az vicces, hogy fülbevalója van a csajnak, meg hogy a pajzsos emberkéket is meg tudom vakítani a homokkal.

3,5 órát játszottam és most vagyok 46%nál (Shantytown) (nem rohanok pedig)

Igazából semmi emlékezetes nincs a játékban, de el lehet vele lenni.

MerlinW
Írok privit DS-nek, aztán tesz belátása szerint😊

[merlinw.org]

Lacee86
Jó lenne ezeket egy GYIK-be beírni, h ne kérdezzék 20x ugyanazt.

MerlinW
Mint a régi TR részekben, mikor nem volt megjelölve hova lehet felmászni, egyedül az egyenes vonalú párkányok mutattak valamit. Itt meg gyakorlatilag a falra van írva, hogy ide ugorj. Ugyanez volt a Portal elsõ és második részében. Elsõben minden "fehér", másodikban már csak az, ahova lõni lehetett. Sajna ez van...:/

[merlinw.org]

Figyeld a Kickstartert 😊 Jön a lost journey folytatása 😊

Rayden02
Link <#falbav>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
CheatSheet:

Felkiáltójel: F (láb használat (fal/akadályok berúgása))
Kéz ikon: E (kéz használat - ajtó, ládanyitások, kötélhúzás)
SHIFT-et pedig a második ejtõernyõ nyitásához illetve kötelek váltásához kell.

A kontorolleresek, pedig nézzék meg a controls-ban, mi minek felel meg.

[merlinw.org]

Rayden02
Alakul!<#zavart1><#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Laza
És még nem is állnak meg gondolkozni vagy körülnézni. Régen volt, hogy egy játékban órákig, napokig nem jutottam túl egy részen, aztán mikor megszültem volt ám örömünnep 😊
Ez hozzá tartozott a játékélményhez, hiszen ezért találták ki õket ... nem azért, hogy ész és gondolkodás nélkül, minden ismeretében végigmenjünk.

De ha valami elcseszett módon nem tudtam megoldani egy problémát, akkor is mindig megoldottam magamnak a segítségnyújtást, amit úgy hívnak gamefaqs.com ... nem kellett sosem másokat zargatni 😊

Szép új világ 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nem vettem meg de ez jött le az anyagokból Azt a végén a három játék összevonásából készült reklámnál amit valaki betett ide, már tudtam nem fogom megvenni 😊 Max a story miatt ha nagyon olcsó lesz megveszem 😊 Akkor már nem fogok bánkódni a kidobott pénz miatt 😊

De figyelj már.
Az okés hogy te egész nap a gép elõtt ülsz és minden warezbolti játékot kitolsz már a megjelenés napján, így benne vagy ritmusban.

Én egy évben ha 1-2 játékot kitolok pedig énis nagy gamer voltam, de már elmúlt más jött elõtérbe de azért még szeretek néhanapján gamerkedni.
Namost mivel énis kiestem a "játékból", változnak a trendek a játékokban, annak ellenére hogy nem nehéz, csak nézek hogy hová fejlõdnek és milyen fejtörõket, mozdulatsorokat, játékmenetbeli okosságokat találnak ki.

Teszem azt ennél a játéknál a QTE részek, amikor is baszik kiírni hogy mit kéne megnyomnom csak az ábrát vágja be.
És ha 3-4 naponta elõveszem 20 percre már a gyász sem emlékszik hogy éppen melyik billentyût rejti az ábra.
(pláne ha a csajom is folytatja a mentéstõl, és új képességeket vesz nekem fel akkor már teljes a képzavar.😊)

Nem kell ezért leugtani a másikat.

Aki kitolta régen a pop trilógiát (én nem) annak ez meg sem kottyan,

elite
Nem kifejezetten rád gondoltam, hanem általánosan.
És ez csak az egyedi hozzáállásom, szeretem a jó dolgokat beosztani. 😊

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Laza
De eleve kontrollerrel is más a kezekre esõ kiosztás ... mert PC-n ugyanazzal a kezeddel kell nyomogatnod a jobbra-ballra billeket, majd hirtelen az E-t nyomogatni, amit valószínûleg kontrolleren a másik kezeddel kellene ... na meg ott egyébként is jobban kézre állnak a gombok 😊

Én egyedül az F-et szívtam meg (ruszkinál, addig talán nem is kellett használni), de miután rájöttem minden ment elsõre, a farkas is.

grebber
Én most az eredetit steam-en 6 óra alatt vittem végig 78%-ra és ebben már gyûjtögettem.Attól hogy rövid a game nem mi tehetünk.

Next PC upgrade: 2022

Myselor
am télleg nincsenek nehéz fejtörök de 1-2nél lehet gondolkozni egy keveset,max 10 perc és megvan.nem olyan rossz ez de hogy kifogjon valakin,az kicsit erõs.jó buták játszanak mostanában ,azért egyszerüsítgetnek
Myselor
hát én tudom.csak na hülyék vagyunk hogy 1-2 nap alatt végigvittük itt most ez a lényeg õ ezt mondta😛
Lacee86
Vannak youtube-on végigjátszás videók, sztem már errõl az új részrõl is. 😊

MerlinW
Ja értem😊 A gyûjtögetést be lehet fejezni a sztori után is. Ha sok idõt töltesz a gyûjtögetéssel, kizökkensz a történetbõl, ami nem jó. Maga a fõszál pedig nincs 5-6 óránál több.

[merlinw.org]

Lacee86
Embere válogatja, életkor stb. Lehet, h egy kamasz még élvezi a kihívásokat, de lehet, h egy fiatal, aki hazaér a melóból/suliból egy fárasztó nap után, akkor õ kikapcsolódni szeretne, és nem ilyen nehézségekbe ütközni még játék közben is.

Myselor
de rusholtál te is.ide 50órás végigjátszás kell olyan egy igazi fan <#idiota>
nem teszem félre,mert túlságosan is tetszik 😊

Maxtreme
qte-ket én is mindig gamepad-al nyomom, azzal élbõl sikerül. Viszont mikor a billel próbálok bohóckodni (nem tudom bug, vagy akármi, de sok esetben nálam még jelet sem ír ki) akkor az esetek 90%-ában szopás van.

Akkor hogy tudom meggyújtani a vesszõt? Mert azt nem mutatta meg az "oktató" mód

MerlinW
Ha rám gondoltál, 15 óra és 87% nem éppen rohanás😊

[merlinw.org]

Laza
Egyébként tényleg szomorú ... szarrá egyszerûsítik manapság a játékokat, és még ezek is problémát okoznak egyeseknek.

Maxtreme
Nem b*szogatásnak szánom lelkem rajta, de akkor viszont szerintem tedd félre, mert ilyenekkel lesz tele.

Laza
Most felesleges leszólni az embereket a TR QTE-i miatt, mert itt konkrétan annyi okozott csak problémát, hogy nem írta ki pontosan melyik gombot kell megnyomni, csak általánosságban ismeretlen ikonokat pakolt ki a képernyõre, amire senki sem számított. Nekem nem mondja azt senki, hogy minden egyes játékot azzal kezd, hogy végignézi az össze billkiosztást, bemagolja, ha ikon van azt is, hátha valamikor egyszer csak a játék azt akarja tõle ... mert nem hiszem el.
De érdekes mód konzolon ki tudták tenni a gombokat, mint minden más játékban. Sejtésem szerint azért ilyen PC-n, hogy ne kelljen nekik dinamikusan, a játékosok által beállított billeket kiírni ... persze az okosoknak fejlesztõk lustaságát megint egyszerûbb a játékosokon leverni.

elite
Én meg azt nem értem meg, hogy rengeteg ember hónapokig alig várja a játékot, aztán fél nap alatt végigrohan rajta...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

én elég sokat gondolkozok rajta,de valahogy nekem egy Tomb Raider mindig kifogott rajtam,a többi játékkal ilyen gondjaim sose voltak. Nagyon kevés az olyan játék ahol a terepet is ígénybe kell venni hogy továbbjuss...és én kevés ilyennel játszok.

MerlinW

[merlinw.org]

Maxtreme
Én sem igazán.

#3060:
Itt nem ezen van a hangsúly. Az eddigi TR-ekhez képest logikai feladatokat tekintve ez lópöcs.
Persze, a topik elsõdlegesen a segítségnyújtás miatt van
Viszont én azt sosem értettem meg hogy miért jó az ha valaki elakad valamibe, és már megy is fel a YT-re, vagy kérdezõsködni a forumba.
Ennyire nem szeretik az emberek a kihívást, illetve ennyire nem szeretnek egy kicsit gondolkozni?

Lacee86
Néha a legegyszerûbb megoldás nem jut az ember eszébe. 😊 Nem kell ezt túlragozni. Ha vki elakad, azért van a fórum, h kérdezzen, a többiek meg segítenek ha tudnak. Ennyi. 😊

grebber
Ilyenek miatt nem is kell csodálkozni ,hogy eltûnnek a régi idõk játékai!
Teljesen érthetõ miért könnyítenek a fejlesztõk mindent.
Nehézség terén (nehézség ugyanmár) ez a legalja és látod mégis van akik elakadnak!

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Én fõleg nagy területeken használom, hogy lássam miket hagytam még el, mint gyûjtögetni való dolgot.

Maxtreme
De nem? Ennél már nem is lehetne szájbarágósabb egy játék mint ez.

azért mert te sokat tomb raidereztél az nem azt jelenti hogy más is 😊
És nem kell lenézni a másikat!
És ha te elakadsz egy játékban és megkérdezed a fórumon és ugyan ezt mondja más neked? Akkor te tutleugatnád a fejét,mert ez tipikus sg-s szokás....én most csak kijelentettem a véleményem.
Felesleges hülye rizsa helyett és okoskodás helyett segíthetnél azon aki szenved......

Shep
Én azt direkt nem használom, hogy valami minimális kihívás legyen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Juj 😊

Maxtreme
Azért az kemény hogy ebben tényleg valaki el tud akadni. Ha valami nem jönne össze, benyomja az ember a nightvision szerû látást (nemtom mi a neve) és ha utána sem jön rá, akkor jobb ha nyom egy uninstallt, és felkeresi kezelõorvosát gyógyszerészét. <#idiota>

és azt hogy érem el hogy eltudjam égetni?

Prince23
A két oszlopot égesd meg az íjjal

Most meg ott akadok el amikor a harangnak neki billentem azt a szart....és le kéne esnie,de hogy érem el? XD Nem értem... 😄

a.carkey
Egy játék lényege az, hogy szórakozzon az ember. Itt ez megvan. Ok, nem annyira korrekt az egész, mint lehetNE, de ami van, az ehetõ, méghozzá mindenki számára, és leszámítva pár fícsört kb. minden gépen.

Az Uncharted más. A régi TRek is. A SEet nagyon bírom. Igazából mindig hiányzik náluk valami, de mások az igények, mint évekkel ezelõtt. A következõ TR összetetteb, jobb lesz, mint ahogy az AC széria esetében is történt az elsõ rész után. Legalábbis remélem.

A medve nem játék.