Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Ha még az elején jársz, akkor az a DLC-s tomb lesz. De az tény, h egyik sincs nagyon elrejtve.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elite
Próbálta valaki az új nvidia beta drivert?
Javítja a sebességet? Be lehet vele kapcsolni a tessalationt?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Fpocok
Még az elején járok... mentem a fõutón és kiírt valamit, hogy secret tomb vagy mi. BAZZ... ott volt az út mellett egy bazinagy bejárat... még hogy secret, wtf?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Ez még unalmasabb ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
hát rajtam sokat nem keresnek xd nem is láttam még nagyon értelmes dlc-t:)
CroftManor
Látod manapság ezek a szarból is pénzt akarnak csinálni xd

Nothing is True, Everything is Permitted

Myselor
eleve kezdjük ott hogy egy rakás szar lett a multi,és mégis kiadnak hozzá dlc-t pénzért...erre még jön ez az exklúzív duma ami borzasztó xd mintha annyira várná és valaki,mintha annyira tolonganának majd érte hogy nyálcsorgatva.poén <#idiota>
Sir Quno Jedi
multi dlct pénzért?????????

már hacsaknem plusz karik/cuccok

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Myselor
kedves barátom bizony azzal se jársz jobbanxd bár nem tudom mennyi de azért a 2óráért hát.olyan is sajna:) inkább jöjjenek a kalózok és a IV
CroftManor
Tényleg az... Emlékszem mikor megvettem az ACR-hez a Traveller Mediterran DLCt multihoz 800 pontért(!) akkor a kutya se játszott vele, max pár ember. Marhára megérte <#rolleyes>
Inkább akkor gyûjtök még egy kicsit és megveszem az AC3hoz a Tyranny of King Washington DLCt.. XD

Zomil
Jéé tényleg, furcsa is volt elöször, h mig a gameplay videokban, ha sérül Lara vörösödik a képernyö, nekem meg csak szürkült :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Myselor
a szívem szakad meg,pedig ezt pont megvettem volna,o jaj<#idiota><#vigyor2>

Xbox 360 exkluzív Tomb Raider DLC érkezik
A PC és PS3 tulajok egyelõre csak csorgathatják a nyálukat, de késõbb õk is megnézhetik azért az új Tomb Raider DLC csomagot.
Az úgynevezett "timed exlusive" kategóriában indul az elsõ Tomb Raider DLC csomag, ami a játék multis részét hivatott színesíteni. Aki rászánja a 400 MS pontot, az kap három új térképet valamint...hát mást nem.

VICC kategória szvsz
HeadHunter86
Én Exclusive Fullscreenben játszom, és én nem vettem észre hogy hiányoznának ezek az effektek. Hazaérek meglesem.

Van már új nV driver, amivel jó a játék! <#eljen> Töltsd le ezt a WHQL driver-t, majd kapcsold be a tesszellációt, meg ha akarod, akkor a TressFX-et is! Egyedül az SSAA+TressFX kombót ne használd, mert azzal gubanc van, de minden más jó! <#wink>

Maxtreme
Na ez fasza.
Várjuk a patchet...

Fpocok
Ez a rész a játék noobszûrõje :D

Sir Quno Jedi
Mikor a "nagy"obb, külsõ kör belekicsinyedik a belsõbe, akkor kell nyomni az F-et, amint belülre került a "nagy" kör.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Asszem F-et kell nyomni ilyenkor !
scomcomputers
Ilyenkor mit kell nyomni:

<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Nagylaci
Hát ez nagyon gáz. Nekem egy gltich miatt "folytathatatlan" lett a játék úgyhogy felnéztem a hivatalos fórumra hátha ott van valamilyen megoldás. De csak azt találtam, hogy már most hat(!) különbözõ hely ismert a játékban ahol egy hiba miatt el lehet akadni. Azért az elég ciki szerintem a készítõknek. Spoiler -ben, hogy velem mi történt, de tanulságos lehet azoknak is akik még nem tartanak ott nehogy elkövessék ugyanezt a hibát...

Szóval a "Shipwreck Beach" -en amikor megérkeztem, mielõtt egyáltalán nekiálltam volna a fõ küldetésnek elkezdtem felfedezni a területet. Egyébként is ezt csinálom mindenhol. Szóval egy helyen találtam egy olyan mászható sziklás falat, csak éppen túl magasan ahhoz, hogy elérjem. Viszont kicsit odébb meg volt egy mozgatható csónak amit be lehetett lökni a szikla alá. Tök logikusnak tûnt összekombinálni a kettõt. Igen ám, de az a térkép rész a készítõk szándéka szerint csak a "Compound Bow" (csigás íj) megszerzése UTÁN lehetne elérhetõ. Tehát mivel én (és még egy csomó játékos) eljutottunk egy területre ahova még nem is lett volna szabad a fõ küldetés "meghibásodott" és innentõl kezdve soha nem kapjuk meg azt a bizonyos "Compound Bow" -t. És valahogy a játék 80 százalékánál nincs sok kedvem újrakezdeni az egészet... :(

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Fpocok
Ezt kívánom én is. Nagyon jó lenne, ha kincskeresõs lenne.

Sir Quno Jedi
Simán 95%, még a sok kellemetlenséggel együtt is (amiket patchelnek majd nyilván, mert szarvashibák).

Lacee86
Azért ahhoz képest, h 9-10 körüli értékeléseket kapott a játék a különbözõ oldalaktól, itt a fórumban rengeteg kritika éri. Ebbõl nekem nem egy 90% feletti játék jön át. :D

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

kill3r21
meg ha bevannak kapcsolva a feliratok akkor az is takarja
PhantomAss
ez engem is néha idegesít
ráadásul tök jó hogy általában a sötét háttérben sötétpirosan villog hogy mit kell nyomni

GOOBY, pls

Broafka
és 'F'! Hát persze... mert ezt nekem a kisujjamból kellett volna kiszopnom!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
húú de kezdi már most felbaszni az agyamat a játék! lehet hogy én vagyok a hülye, de ez nevetséges, hogy amikor másodjára elkapják a lábunkat, és a szûkülõ körnél nem írja ki a játék hogy mit is kéne nyomni! Nyomtam én már az összes gombot, de immáron 32-szerre esik rám a szikla!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Seth
Nekem mindegy, kizárólag sztoris co-op játékokkal bírok hosszabb távon játszani. A pont,kill gyûjtögetés, fel alá rohangálás kb fél óráig köt le

PSN ID.: Beegabor

Felnéztem steam fórumra mert valahogy nem olyan framerattel futott a dolog ahogy kellett erre találok egy ilyet: Full Graphics only in windowed mode
Mondom megnézem én is, vízbe ugrásnál nincsenen vízcseppek de igazán itt feltûnõ:
fullscreen
windowed
ROFLMAO?
(mérgemben meg feltoltam ultrára mert valami megfelezte az aktuális frameratet és legnagyobb meglepetésemre 60 körüli frameratet remekül tartja, SSAA-t úgy néz ki nem szereti)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát ha a következõ rész kickstarteres lesz akkor biztos :)

CroftManor
Hát azért nem. Sztem ne hasonlítsuk össze pl egy AC mutlival.

Seth
Hû ez ismerõs, mintha minden játék multija ilyen lenne :D

Seth
Ahogy korábban említetted, ez egy eredet sztori. A köv részben majd talán rágyúrnak a kincskeresgélésre :)

CroftManor
Egy értelmetlen lövölde az egész. Rohangálsz a pályán az ellenfeleket keresve, aztán jön egy pro játékos és fejbelõ. Kb 2 percenként respawnoltam újra...
Érdekes hogy kedden jött ki a játék, de már a megjelenés napján voltak level 50es játékosok.

Engem a Sleeping Dogs címe zavart. Azt hittem, hogy alvó kutyuskák lesznek benne.
Fpocok
A régiek a kincsek vadászásáról szólt. A mostani a túlélésrõl... Tomb Raider a cím, vágod?

Akkor ennyit a multiról. Legalább 1-2 ember írná, hogy tetszik neki a multi. De ha mindenki szerint szar? Nem túl biztató :D
CroftManor
Maga a játék nagyon tetszik, bár én nem érezném hogy rövid lenne, két estét öltem bele eddig és most járok 30% táján. Nemrég megszereztem az öngyújtót, így már tüzes nyilvesszõket is tudok lõni, meg köteleset is :)
A multi viszont egy vicc. Sztem nagyon béna.

Seth
Mintha az eddigi TR részeknek olyan hû de jó ,komplex sztorija lett volna. Vicc ? :D

Fpocok
A sztori egy TR játékhoz képest SZAR... de origin történetnek elmegy. Egy sokadik résznek semmiképpen.

Nem rád gondoltam,egy részét írtam, ahogy elolvastam az eddigi beírásokat, úgy láttam vannak bõven akiknek tetszik ez a játék a sztori, de ne részletezzem. Nyilván nekem is van régi akció játékos ismerõsöm aki visszasírja a régi relativ hosszú és neki tetszõ akciójátékokat. Én is játszottam párral. Egyiknek se nyûgözött le a sztorija anno, mert nem is nagyon volt. De jó hosszú pályák voltak.
Viszont pl a Batman már nem volt rossz, legalábbis nekem tetszet. És sok olyan játékos van, az akció játékosok között, akik ilyen jelegû játékokra vágynak mint ez is itt.

tomsolo
"az akció játékosok számára egy új világ nyílt ki"

Anno playstationon toltam az 1-2-t, azoknál azt éreztem , hogy rendes játékidõt és egy minõségi akció játékot kaptam a pénzemért. Itt meg van egy viszonylag élvezetes - de kb. az Immersionnal egy szinten lévõ terelgetõs - játékmenet, ~6 óra játékdõvel.

Milyen világ is nyílt ki?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Azért az látható olvasva a hozzászólásokat, az akció játékosok számára egy új világ nyílt ki. Ez már a skyrimnál is látható volt. Végre rendes játékidõt kapnak a pénzükért, vagy mint itt egy akciójátékként talál minõségi darabot. Hisz a Crystal nagyon jó cég volt és kisujjából csinál olyat amitõl az akciójátékosok egy része hanyatt esik. És ez azért pozitív. Csak éppen nekünk nem maradt semmi szinte az üzlet alapú platformon.:)

Fpocok
Új routerrel végre beenged multiba is.

samsung123
<#worship>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

gabe paul logan
az a jó h az x360ce szart sem ér ennél a játéknál sem -.- hiába ismeri fel a gamepadomat

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

chase
Köszi!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

elhárítani?..hát mire való a nyíl?:)
elszaladni,kikerülni,lelõni:)
MerlinW
Felkiáltójel: F (rugás)
Kéz: E (ütés)

[merlinw.org]

chase
Még nagyon az elején vagyok, egyelõre nem tudok rájönni, hogyan kell a farkasokat elhárítani.
balra-jobbra nyomogatás, aztán mi? nyomogatom, megjelenik a fehér kör, pirosra vált és végem
Már legalább 25× szétharaptak a farkasok.
Help!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad